21775
  • symbol
    ezt a racing legends cuccot anno nagyon vártam, kár hogy felszívódtak... :/
  • symbol
    nyilván de ez nem ennek a függvénye, pár cikktől nem változik meg hirtelen a véleményem a hiányosságok sem zavarnának annyira, iracing úgyis maradna favorit, csupán nah, ezt a segítséges dolgot már akkor sem értettem amikor láttam a videót, nem most váltottam negativ véleményre hirtelen. Azt azonban továbbra is tartom, hogy szvsz arcade "fos" nem lesz, mint azt oly sokan hangoztatják.

Amúgy persze belegondolva Pitti-nek van igaza, a célközönség egyszerűen nem is igényelné az ilyen részletes akármit. Bár megjegyzem a lézeres pályát, és a négyzetcentiméter pontos megvalósitást sem hinném, hogy létfontosságúak lennének (csak az odabaszós grafka), dehát nah. Egyszer megcsinálják, jövőre csak húznak még a grafon aztán jólvan. Eső is le van már modellezve, meg minden szal nem sok dolguk lesz azért.
  • adam46
    Már, amikor bejelentették a játékot, akkor temette az egész játékot Birkuc. Nem kell komolyan venni, most talált pár hiányosságot, és örül mint majom a farkának. Amúgy, engem ez a "Jaj árkád lesz" dolog idegesít. Láttátok a videókba lehet Setupolni is kielégítő módon. Mindenki nagyon pró szimulátorozónak hiszi magát, közbe meg semmit nem értenek, még a setup készítéshez sem.
  • Alexease
    Napi szinten libikokazol, hol neghativ, hol pozitiv iranyba, atttol fuggoen, eppen milyen hirt, hiresztelest, velemenyt, spekulaciot stb. olvasol;) Egyelore teljesen felesleges barmibe beleelned magad, amit eddig lattunk, az csak az, amit a Codies lattatni akart velunk;) Meg kell varni a "demot", addig nem sok ertelme van tulvarialni;)
  • Pitti
    Azért ez nem olyan egyszerű. A valódi szimulációhoz, a fizikai motornak valóságos adatokból kellene számolnia realtime-ban. Motoradatok, aerodinamika, súly, g-erők, levegő és aszfalt hőmérsékletek, felfüggesztési adatok, diffmű, csúszási tapadási súrlódás, gumiadatok, gumi deformáció... sorolhatnám egész oldalon.
    A Codemasters vagy EA soha nem fog ilyen szintű project-be kezdeni. Inkább megpróbálják különböző scriptekkel visszadni lemodellezni, hogy nagyjából egy autó hogy viselkedhet egy-egy kanyarban bizonyos tempónál. Nem beszélve arról, hogy igen csak atomerőmű kellene ahhoz, hogy az autó minden csavarját és a környezet tulajdonságait figyelembe véve számolja ki, a mozgásokat. Anno volt egy ilyen kezdeményezés ami kudarcba is fulladt http://www.racing-legends.com/
    Amúgy ilyen szempontból az rfactor sem tökéletes, nagyon sok turpissággal "csalással" valósítják meg egy-egy modban a valósághű érzést.
    Pl az F1 csapatoknak szinte mindegyiknek van saját szimulátora, ami talán valós adatokból dolgozik hiszen ott próbálnak ki ilyen olyan fejlesztéseket, ezt pedig csak így lehet demonstrálni. Na az milyen hardveren fut az más kérdés, nem is sejtjük :)
  • symbol
    ezt ugye arra mondtam, hogy segitségeknél van egy ki és egy bekapcsoló gomb aztán ennyi. igy naná, hogy arcade lesz kicsit mindkettő. pedig mindkét réteget ki lehetne elégíteni...
  • symbol
    mai napig nem értem, ha mégis totál arcade lenne a cucc, hogy mi a francnak? többszintes segitség kapcsoló kellene aztán jólvan, PL. lenne olyan hogy a gép segitsen a fékezéskor max, med, min, zero.. vagy valami hülyeség és minden másra is.

ha olyan vérszimet lehetne csinálni belőle, amikor minden segitséget kikapcsolunk, az tök jó lenne, de nem, nem tudom felfogni ezt miért nem lehet meglépni, amikor minden járgány info, meg minden négyzetcentiméter a rendelkezésükre áll.

az nagy rakás duma, hogy az eladások miatt. mert simán lehetne a segitségek bekapcsolásával arcade játékká varázsolni.

tököm kivan, hogy nem képesek erre sem
  • tommygear
    -teljes évadprezentálás: ugyanis a játék még a szezon vége előtt megjelenik, és az utolsó hónapok már előtte is csak a finomításokról szólnak

ezt hogy kell érteni most?
  • padavanHUN
    Komolytalan, olyan szinten elfogultak negatív irányba, hogy egyetlen szavukat nem érdemes figyelembe venni.
  • IXEMGabeo
    hírmorzsa
  • Totti5
    TV spotnak tünik.
  • IXEMGabeo
    kár hogy csak 20 sec:) jöhetnek még ilyesmi cuccosok
  • adam46
    Ez nagyon jó! Singapure tükröződések, fények szépek. Nekem leginkább a szerelők mozgása tetszik. Már alig várom.
  • padavanHUN
    Ez most ütni fog!
  • HUmanHunter
    összetörheted az idő alatt a kocsit :D
  • IXEMGabeo
    mondjuk érdekes lenne a SC...még be is állíthatnád te magad hány körre jöjjön be, na meg közben a boxkiállások, azért ez nagyot dobott volna a realisztikus élményen:) viszont a felvezető kör az tényleg időpocsékolás, nem kell...
  • symbol
    a biztonsági autó és felvezető kör ssem ér semmit, ha nincs jelentősége a gumi hőmérsékletének illetve a fizika és az FFB nem elég jó.
  • barcames
    cikket én is olvastam hát jó első f1 játékuk a srácoknak 2011 részben benne lesz a biztonsági autó felvezető kör az biztos mert mondták.
    kicsit kemény cikk lett hát mind1 én tuti megveszem konzolra.
  • symbol
    jó kis cikk lett :) jobban én sem tudtam volna megfogalmazni, külön jó pont, hogy majd minden valamire való szim is szerepelt benne. :) grat
  • IXEMGabeo
    simán:)
  • tommygear
    dehogy gáz, jöhet minden
  • padavanHUN
    Remélem, nem szúrja senki szemét, ha az új infókat belövöm ide is... Szóljatok ha gáz és akkor abbahagyom! De addig is:

Új képek!

Egy hiánypótló alkotás hiányosságai...
  • palinho96
    Én igen sajna... az Operation Flashpoint 2-be nem olyan lett a grafikájam int mint képen pedig a Vidikarim megfelet hozzá! na mind1 tök fasza lesz ez a game, már nagyon várjuk faterral együtt.!
    Sztem az az F1 2011-es F1 kormány nem 40-70k lesz hanem 50-90 között ha minden gombnak adnak egy parancsot!
    A Logitech mindig is a pontosságra törkedett... Ha most nem kapni a G25-öt 40-50 alatt akkor az F1-es ÚJJON-nan se lesz 50 alatt sztem... :S
  • barmi
    Na ez lol...::

• IXEMGabeo
    Codemastersben sosem csalódtam
  • GPx8
    Persze, nagy flash lenne egy ilyen kormány, nem is kéne a Logitechnek sokat dolgozni rajta, gyakorlatilag a dfg formáját kéne csak megváltoztatni. (Meg, hogy nem forduljon azért 900-at...) :)
    Viszont egy ilyen kormánnyal nyomni a többi játékot meg olyan béna lenne. Szvsz.
  • symbol
    f1 2011-hez végre jön egy F1-es kormány, amihez valszeg a logi gyártja majd a cuccot. istenem. végre. :)

alig várom már. én úgy gondolom, hogy egy komolyabb kormányt szeretnének összedobni, az árát első körben úgy 40-70ezer környékén tippelném megjelenésének idején.

azért is lenne ez jó nekünk, mert egy komolyabb kormány már nagyon drága, viszont a mezeiek meg pl nekem nem nagyon tetszenek. :( DF GT még elmegy, de szerintem a fanatec kormányok és a g25-27 is elég ronda.

egy igazi f1 kormány, kapcsolokkal meg minden. nah az odabasz.
    mellesleg egyre jobban várom az f1 2010-et. annyira szimpi, amit és ahogy tálalnak, hogy ebből nagy szar nem lehet. :)
  • atila4
    Hát arra én is kíváncsi leszek xD
  • Totti5
    A még a PS3 sem elég erős rész, elég erősre sikeredett:) Dirtet pl butíttották PS3ra ( kivettek objecteket ) de még úgy is veszettül vsyncelt és rosszabb volt minden téren mint a 360as. Dirt 2 már jobb lett etéren, de amíg 360on 4*AA van rajta, addig PS3on 2* és hajlamos a tearingre.

1080p meg ahogy a Dirtnél úgy játékok 99%nál nincs, csak felskálázás. Natív 1080ps játékok száma kb 10.
  • tommygear
  • adam46
    Ne kezdjétek már megint, hogy vajon melyiken lesz szebb a játék. Majd idővel kiderül.
  • palinho96
    az fix a multis playerek száma (12)

Na nézd meg hoyg a DiRT 2-nek ill a GRiD-nek a pc-s illetve az xBox360-as verzióját semmi külömbség...!
    A mai erőművek meg jobbak mint a kibaszott drága xBox360!
    Főleg ha (XP, Vista vagy Win7-ed van és 64bites)
    Ennyi!
    Am a konzolosok húzzanak a konzolos toopick-ba és nyissanak ott is ilynet...

Nem akartam senki se megbántani csak mondtam... :)
  • leho94
    asszem csak 12 ember mehet majd multiba:S
  • tommygear
    miért? xbox már egy 5-6 éves hardver, ne hasonlítsuk a mai pc-khez :D
  • SirAlo
    Engem csak a multi fog inkabb erdekelni, singleba egyszer vegig viszed es kesz, de ha jo lenne a multi mehetnenk vele bajnoksagot is stb ;) Meg is vennem akkor a jatekot
  • barcames
    konzolokon szebb lesz:P
  • tommygear
    konzol nem egyenlő pc :)
  • barcames
    Nem lesznek mechanikai meghibásodások, csak az AI vezérelte kocsik esetében.
  • barcames
    mint ha úgy emlékezném nem lesz benne:S
    tök jó lenne vezeted a futamot és egyszer csak elkezd a motor veszteni az erejéből és szép lassan elfüstöl:D
  • symbol
    hát azért lol. , 3 századdal jobb mint gamepaddal? :D az kicsit kevés XD
    bár nem mindegy ki mennyit és mivel ment, meg hát hogy hogy.