| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
nyilván de ez nem ennek a függvénye, pár cikktől nem változik meg hirtelen a véleményem a hiányosságok sem zavarnának annyira, iracing úgyis maradna favorit, csupán nah, ezt a segítséges dolgot már akkor sem értettem amikor láttam a videót, nem most váltottam negativ véleményre hirtelen. Azt azonban továbbra is tartom, hogy szvsz arcade "fos" nem lesz, mint azt oly sokan hangoztatják.
Amúgy persze belegondolva Pitti-nek van igaza, a célközönség egyszerűen nem is igényelné az ilyen részletes akármit. Bár megjegyzem a lézeres pályát, és a négyzetcentiméter pontos megvalósitást sem hinném, hogy létfontosságúak lennének (csak az odabaszós grafka), dehát nah. Egyszer megcsinálják, jövőre csak húznak még a grafon aztán jólvan. Eső is le van már modellezve, meg minden szal nem sok dolguk lesz azért.