21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Na, erre majd térjünk vissza akkor, ha lesz legalább halvány fogalmad róla. -
Srácok, ez annyira komolytalan. Én holnap megyek és megveszem.
A legszánalmasabb, amikor az egyik rángatja a másik vállát és közben a fülébe ordít: vedd már észre, hogy ugyanazokban a kanyarokban pördültél ki! Nehogy már élvezd ezt az egészet!
Közben nézzetek már végig egy igazi futamot és rá fogtok jönni, hogy abban is ugyanazokban a kanyarokban pördülnek ki, a legtöbb pályaív gyakorlatilag elronthatatlan. A játék a nehéz kanyarokat így hivatott szimulálni. Na és?
Hivatkoztok az F1C99-02-re is. Hát, nem tudom, én még emlékszem, hogy anno a konzolos eladások jobb fogyása miatt nem tettek a PC-s változatba igazi karrier-módot, csak azt a félmegoldást, hogy 3 egymástól független évadot szerkesztettek meg. Ettől függetlenül én is élveztem azt tolni, sőt, évadokat nyomtam végig F1C-vel és rFactorral az SWF1L ligában, szóval tudom, mit jelent szimulátorosabbra venni a figurát.
Most kaptunk egy F1-es játékot, elég jó körítéssel, amit a Codemasters nyugodt szívvel kihozhatott volna konzol-exkluzívra is, aztán csak nézhetnénk, mint a Sony idejében. De sokan csak nyomjátok a hisztit már a játék hivatalos megjelenése ELŐTT, hogy nem elég hardcore. Ja, hogy sokan bedőltek a hype-nek? Mikor mondtak a marketingesek igazat?
Különben is, szerintem sokan csak láttatok egy videót a youtube-on és már fikáztok is.
-
Hmm probaltad? max 3 gombos iranyitas van benne:D ez nehez neked? csak nyomod a gazt es kanyarogsz ennyi! meg el sem kell engedned:)
Viszont ha kikapcsolsz minden egesz jo volt, na igy lehet mind a ket kozossegnek eladni valamit.... -
experten, lotussal, bahrein, 2. helyre értem qualon, és simán megnyertem a futamot. Most akkor ez nem arcade?? ne vicceljünk már:D -
már ne haragudj, de 2 esős futamot is mentem és egyszer nem sikerült megpörögni, pedig direkt toltam neki, annyi hogy hamarabb leszabályoz, ezzel még nem is lenne baj, mert reális, de a köv dolog aminek jönnie kéne hogy beelőz az autóó hátulja:D de nem, simán mehetsz tovább. -
GPx8 #3713 nem_lesz_dobozos_f1_2010
Gondolom, helyesen: nem lesz TÖBB dobozos F1 2010. -
250 milla euro vagy mennyit rebesgettek anno. :) -
Pontosan ilyen arcade fosok.
De az egyszeruekre mint te siman ralehet sozni. :D -
GPx8 #3710 Már százszor megbeszéltük, hogy azért vannak a segítségek ki/be kapcsolási lehetőségei. Szóval, a fontosabb segítségek: On és akkor megveszik a tömegek, a nem tömegek meg kikapcsolgatják a default segítségeket. -
GPx8 #3709 "Minden segítség kivan kapcsolva és simán megpördültem vagy hányszor,szal nem vágom ti mivel játszottatok."
Az nem tűnt fel, hogy mindig ugyanott pördültél meg???
(Pl. a Hungaroringen 2 kanyarban lehet megpördülni, a többiben szembe lehet menni a fizikával kb...) :) -
Tehát akit hidegen hagy a szimezés, az hülye. Hátnemtom, szerintem aki ennyire egyszerűen gondolkodik, az nem kicsit rosszabb... -
Nem igazán tudom, hogy mi a halál faszáról beszélsz, de hogy óriási ökörség, az tuti. Minden assist nélkül nem tudok egyelőre úgy menni 10 kört (karrier verseny), hogy ne fogyna el a 4 flashbackem a kiforgások miatt. De amúgy ja, tényleg KIBASZOTT ARCADE. Olyan érzésem van néha, mintha a split/second-el játszanék
-
Mert konzolon aztán csak ilyen F1 szintű autósjátékok vannak, ugye?
Ajánlom előző hsz-em, miért is olyan a játék, amilyen. -
Te álomvilágban élsz. F1C fizikával/játékmenettel nem lehet eladni egy játékot tömegeknek, ezt kellene felfognod. Márpedig ezt tömegeknek kell eladni ahoz, hogy megtérüljön a beleölt rengeteg pénz. -
nono28 #3704 Jó reggelt!Hogy lehet az elején komolyabb autót választani?Mert csak a három új csapat közül enged választani. -
nem tudom mit sirtok akik fikaznak azok eltunnek kb par nap alatt...
-
ez egyertelmu:D -
Ez csak egyet jelenthet, hogy a hulyekbol jol meglehet elni es rajuklehet sozni minden sz*rt. :D -
A konzolokat sem gyepalnam, mert a GT5+PS3 tuti vetel ha megjelenik, most akkor kin is lehet keresni? en hajlando vagyok 1 jatekert venni egy konzolt is:) de kapok minoseget, es nem szim, csak egy kurva jo jatek.... -
oszinten? azt hogy egy 10 eves jatek F1C szintjet hozza, nem tobbet! es azt EA is profitorientalt ceg:) ennyi senki nem vart szimet... nem is kell, mert vannak es koszonik szepen jol vannak:) -
Tenyleg de most oszinten, mit vartatok egy konzol atirattol ? -
hpnx9020 #3696 Érdekes,hogy hol vannak a zászlólengető emberkék.....pl?
Minél többet játszom vele annál jobban le vagyok sújtva.
Valaki írta ,hogy a logó kész...na innen újra kellene ezt a dolgot keverni.
Nagyon kíváncsi leszek mit produkál ez a játék.
A championship editionhoz képest ez nem nagy ugrás.
Sok tekintetben visszalépés. -
WhiteShark #3694 Igazán nincs mit. Ez csak az én szerény véleményem volt, amit csak azért írtam be, mert itt Magyarországon mindenki csak fikáz mindig mindent, és fröcsögi a vélt igazát. Ez megy mindenhol. Na de hogy még egy játék esetében is? Na ez a nem semmi. -
Itt bevett szokás sg-n fikázni minden új játékot,ez megy állandóan,tele van sérült pistákkal,kik ott börrögnek a kormány elött éjjel nappal XD.
Minden segítség kivan kapcsolva és simán megpördültem vagy hányszor,szal nem vágom ti mivel játszottatok. -
WhiteShark #3692 Hát nem is Téged érdekel, hanem őket.:-) Szeretnék viszontlátni némi profittal megfejelve. És csak ez a lényeg, a profit. -
bgreg #3690 

AZ ÉV HOZZÁSZÓLÁSA! értelmes,igaz,és nem vérpisti írta.köszönjük
-
kozben beugrott mert ilyen a jatek, ugye nincs egeruk szegenyeknek!! mert ez hatalmas beruhazas:D ezert a jatekaikba se raknak eger tamogatast:D -
valamit kell hagyni jovore? az elejen a Logo kesz!! na onnantol kellene valamit csinalni:) -
El vagy tevedve!! annyit szerettunk volna hogy mondjuk a 9 evvel ezelotti F1C kicsit megkozelitse!!! nade bazz azt azert nem gondoltam hogy annyira amoba a fizikai enginnek nevezett fos, hogy a palya melett a fuvon 300 lehet menni meg kanyarodni:D:DD:D:D -
Hát a hobbikertészek némelyike ennél ötvenszer profibb modokat tud csinálni ! :)
az meg ha ne érdekeljen már engem , CM-nek mennyibe fájt ez a játék ....
De jól mondod, mi is az arany középútra számítottunk, de sajnos a legalja lett belőle :( -
WhiteShark #3684 Elolvasva a szimulátoros kemény mag(?) sirámait, engem őszintén szólva meglep, hogy egyesek elhitték, hogy valami vérprofi szimulátort kapnak majd a Codemasters-től, amiben az egyszeri gamer többet megy oldalra, mint előre, és többet lesz a kavicságyban, mint az aszfalton. Szerintem a Codies semmi ilyesmit nem ígért, viszont kaptunk egy olyan játékot, ami félig-meddig szimulátor és a nagy többség igényeit teljes mértékben kielégíti. Az meg egyenesen nevetséges, hogy volt olyan, aki a fostalicska NFS-hez hasonlította, aminél még a GTA IV-nek is fényévekkel jobb a fizikája!
Egyvalamit nem árt, ha szem előtt tart mindenki, aki fikázza:
Gondolom a Codemasters-nek nem két forintjába került a teljes F1-licensz, valamint a csapatok, FIA, FOCA, miegymás támogatása. Nem is beszélve a két és fél éves fejlesztési időről és a beleölt dollármilliókról! Ennek fényében nem hiszem, hogy a fejlesztő azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a max. pár százezres rFactor-LFS-nKP tábor igényeit kielégítse. Sokkal inkább szerettek volna szélesebb rétegekhez utat találni, mert csak így várhatják azt, hogy megtérül a befektetett pénzük, urambocsá, netán még hozadéka is lesz. Ennek érdekében nyilván választottak egy arany középutat, és a vérprofi fizika helyett inkább igyekeztek a körítést és a szórakozást előtérbe helyezni.
Amire ez a program készült, arra szerintem teljesen jó. Nevezetesen, hogy aki nem vérprofi és nem online ligákban múlatja az ideje nagy részét, az tudjon egyet szórakozni, amikor kedve van és ideje engedi.
Ennek pedig ez a játék tökéletesen megfelel. Nincs agyonbonyolítva, jó hangulata van, minden benne van, ami az igazi F1 világában is, és tökéletesen szórakoztató vele lenyomni egy versenhétvégét.
Akinek pedig arra van késztetése és ideje, hogy napi 16 órában rója a köröket egyedül, egy pályán az FVA-ban, hogy a nap végére javítson 3 tizedet, az hagyja ezt a játékot a fenébe, és tolja inkább a fent említett triumvirátus egyikét az elérhető, sok esetben toldozott-foldozott, hobbikertészek által készített modokkal.
A többségnek (magamat is beleértve)szerintem tökéletesen megfelel ez a program így ahogy van.
Nyilván ennek is vannak hiányosságai, de hát kellett valamit hagyni jövőre is. -
simon7108 #3683 ha minden segítséget kiveszel és kormánnyal tolod akkor simán van olyan jó.
mellesleg ha annyira arcade lenne akkor nem 8-9 pontos értékelések lennének minden nagy kulfoldi oldalon és nem mondanák azt,hogy simán elmegy szimulátornak.
lehet,hogy nem vérbeli profi szimulátor sőt biztos nem.de nem is arcade.Arcade autos játék a Split/Second,Blur,NFS-ek stb. -
de mivel vezettünk már olyan szimulátorokban amikkel igazi versenyzők is tolják és nem csak pénzért meg promo célból és szerintük jók azok a programok akkor bizony azokhoz mérve ez kevés. f1 2002-höz képest sincs sehol sajnos "kezelésre". -
simon7108 #3681 már nem azért de annyira megvan szimulátor a játék mint az F1 2002 vagy az F1 06 annál még jobban is.
és szerintem arról,hogy egy F1 játék mennyire valosághu meg nem igen lehet beszélni addig amig valamelyikotok nem vezetett F1 autot... -
Árnyvadász #3680 Iszonyat bejött ez a program. Grafika atom, futás, mint az álom és baromi jó a versenyzés. Akár a gyakorlás, az időmérő, vagy a verseny. Medium fokozaton kezdtem, de lehet később átrakom Hard fokozatra, bár ez pályafüggő is, mert Bahrein könnyebben ment, mint Melbourne. Ez utóbbiban, sokkal keményebbek a féktávok, főleg a nagyobb sebesség végett. Bár így is sikerült a 8. helyet megszerezni a BMW Sauber-rel. Kobayashi a csapattársam a 12. lett itt az időmérőn.
Teljesen ott van az F1 érzés. Kontrollerrel is jó irányítani, bár lehet ehhez a programhoz veszek később egy kormányt. Simán megérné. Esős futamom még nem volt, de egyelőre nem is vágyom rá, mert tanuló szakaszban vagyok és be kell gyakorolni a pályákat.
Sebességérzettel szerintem semmi baj nincsen. Nálam ezen a gépen: Phenom X4 2.5 Ghz ... 4 GB Ram ... 5770 1GB ---> Full HD felbontás ... 8XAA és minden beállítás MAX, vagyis HIGH és tökéletesen fut. Kinézetre szinte már fotóreál az egész.
Nem vagyok vérszimulátoros, meg őszintén megmondom nem is szeretem azokat a fajta programokat, de én a Grand Prix 4, meg F1 2002 (ezekkel játszottam főleg) után kaptam ismét a kezembe egy kibaszott jó F1 programot. Lehet árkád, meg ilyesmi, de kb. úgy szarom le ahogy van, mivel élvezetes és gyönyörű és a kihívás is megvan benne. Nem hiszem, hogy ennél olyan nagyon több kéne.
Meg is fogom venni. Ez megéri az árát. -
Végleges ez,nézd csak meg bármelyik videót főleg az esős videókat lerí róluk hogy fullarcade game,csak reménykedtünk (szerintem pontosabban a többség reménykedett) hogy az csak valami arcade mód és lesz benne valamiféle szimuláció...Az arcade módi megvan a szimuláció módi na az ki lett felejtve úgy ahogy van.
Ja nem,kikapcsolható a kipörgésgátló amitől az autó 1esben nagynehezen hajlandó megpörögni,,illetve kapar füvön homokon de kipördülni azt szarik még padlógáz és kormányrángatás közepette is füvön.
Egy két szigorúbb megpattanós kanyar van ahol el lehet dobni a vasat amúgy tiszta NFS az egész játék...
Kifli: van akinek ez joféle átmenet arcade és szimuláció közt..:D -
Hát ez játék alulmulta még a codemasters színvonalat is. Ez a játék fizikában épphogy felülmúlja a C64-es Pitstop2-őt.
Szerintem ez a Razor verzió csak valami béta lehet. Nem hiszem el, hogy ez így a végleges.
De még így is végig fogok tolni egy bajnokságot, egy-egy netKar PRO futam között. -
mé van aki azthiszi hogy ez sim? :D
Nelegyetek ennyire ostobák, full árkád, semmi szimulátor vonal nincs benne. -
LOL -
KI A FASZOM AKARNA UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI?