• Árnyvadász
    Iszonyat bejött ez a program. Grafika atom, futás, mint az álom és baromi jó a versenyzés. Akár a gyakorlás, az időmérő, vagy a verseny. Medium fokozaton kezdtem, de lehet később átrakom Hard fokozatra, bár ez pályafüggő is, mert Bahrein könnyebben ment, mint Melbourne. Ez utóbbiban, sokkal keményebbek a féktávok, főleg a nagyobb sebesség végett. Bár így is sikerült a 8. helyet megszerezni a BMW Sauber-rel. Kobayashi a csapattársam a 12. lett itt az időmérőn.

Teljesen ott van az F1 érzés. Kontrollerrel is jó irányítani, bár lehet ehhez a programhoz veszek később egy kormányt. Simán megérné. Esős futamom még nem volt, de egyelőre nem is vágyom rá, mert tanuló szakaszban vagyok és be kell gyakorolni a pályákat.

Sebességérzettel szerintem semmi baj nincsen. Nálam ezen a gépen: Phenom X4 2.5 Ghz ... 4 GB Ram ... 5770 1GB ---> Full HD felbontás ... 8XAA és minden beállítás MAX, vagyis HIGH és tökéletesen fut. Kinézetre szinte már fotóreál az egész.

Nem vagyok vérszimulátoros, meg őszintén megmondom nem is szeretem azokat a fajta programokat, de én a Grand Prix 4, meg F1 2002 (ezekkel játszottam főleg) után kaptam ismét a kezembe egy kibaszott jó F1 programot. Lehet árkád, meg ilyesmi, de kb. úgy szarom le ahogy van, mivel élvezetes és gyönyörű és a kihívás is megvan benne. Nem hiszem, hogy ennél olyan nagyon több kéne.

Meg is fogom venni. Ez megéri az árát.