• Amiga
    Srácok, ez annyira komolytalan. Én holnap megyek és megveszem.

A legszánalmasabb, amikor az egyik rángatja a másik vállát és közben a fülébe ordít: vedd már észre, hogy ugyanazokban a kanyarokban pördültél ki! Nehogy már élvezd ezt az egészet!

Közben nézzetek már végig egy igazi futamot és rá fogtok jönni, hogy abban is ugyanazokban a kanyarokban pördülnek ki, a legtöbb pályaív gyakorlatilag elronthatatlan. A játék a nehéz kanyarokat így hivatott szimulálni. Na és?

Hivatkoztok az F1C99-02-re is. Hát, nem tudom, én még emlékszem, hogy anno a konzolos eladások jobb fogyása miatt nem tettek a PC-s változatba igazi karrier-módot, csak azt a félmegoldást, hogy 3 egymástól független évadot szerkesztettek meg. Ettől függetlenül én is élveztem azt tolni, sőt, évadokat nyomtam végig F1C-vel és rFactorral az SWF1L ligában, szóval tudom, mit jelent szimulátorosabbra venni a figurát.

Most kaptunk egy F1-es játékot, elég jó körítéssel, amit a Codemasters nyugodt szívvel kihozhatott volna konzol-exkluzívra is, aztán csak nézhetnénk, mint a Sony idejében. De sokan csak nyomjátok a hisztit már a játék hivatalos megjelenése ELŐTT, hogy nem elég hardcore. Ja, hogy sokan bedőltek a hype-nek? Mikor mondtak a marketingesek igazat?

Különben is, szerintem sokan csak láttatok egy videót a youtube-on és már fikáztok is.