21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
SZiasztok!
Olvasgattam itt a topicot és szeretnék hozzászólni.
Gyerekek lássuk be, ez az f1 játék szép szép, de azért a fizika és a realitás a béka segge alatt van. Hiába is bizonygatjátok hogy más játékban is van bug. Igen, van, de azért ekkora nem, hogy kipördül és egy szempillantás alatt elötted van.
El lehet vele szórakozni, de valahogy nem érzek rá nagy késztetést hogy neküljek és végig toljak egy szezont. Szvasz szerintem nem érte meg azta a 8 ezret, már sajnálom hogy kiadtam rá a lóvét.:S:(
Ez van, annyira be lett harangozva hogy így a legjobb f1 szimulátor meg úgy, szerintem egy arade kalap szar.. Expert fokozaton ilyen 0,5-1 mp-et lehet verni a mezőnyre qalin. Versenyben pedig ha kilöknek, megpörögsz, és még te kapsz boxutca áthajtásos büntit.Na és persze ottvannak az űber brutál élethű fékek, 280rol 10 méter alatt megáll...Kicsit vicckes..
Szvasz nem ért meg 8 ezret.. Hú mennyien fognak most ezért utálni.De csak leírta a véleményem bocsi ha valakinek is fájt. -
Fantasy180 #5394 télleg elvan benne cseszve az AI.. quali-n próbáljátok ki hogy egy gépi pilótát kiszemeltek magatoknak és folyamatosan előtte vagy... de úgy hogy ne hagyd menni... én alonsot szemeltem ki bahrein ba és folyamatosan lassítottam és nem engedtem el alonsot... hát 2:50 es köröket mentünk.. amit nekem be is írt folyamatosan...de alonso meg a leg gyorsabb köröket futotta... szal quallon a gép teljesen függetlenül számolja az időket mint ahogy mi látjuk hogy mennek a pályán... azért ez kicsit szánalmas 2010 ben már... meg ugyan ez van a versenyen is... csak anyi külömbséggel hogy ha kimegy a látómezőből az ellenfél mintha átlépne másik dimenzióba és a gép számolja neki az időket... legyen pl úgy hogy már mögöttem vannak addig futottak bahreinba olyan köröket amire én nemvoltam képes virginnel... de amint mögém értek vagy esetleg megelőztek onantól tudtam tartani a tempójukat és nem futottak olyan köröket !!! ha nem hinnétek nekem olvasgassatok egy kis codi forumot... és teljesen igazzak az állítások mivel leteszteltem.. na és zárólag még két bug... az egyik az hogy nem mindig megy ki az AI boxba!! a másik meg az hogy tud csalni azzal a gép hogy csak lágy gumit rak felés semmi büntetés.. egész versenyt lágy gumival csinálja meg !!!! -
linket! -
Mondjuk velem is volt olyan, hogy 1 körrel a vége előtt kb. 10 mpel vertem Vettelt, aztán az utolsó körben hipp-hopp mögöttem termett, pedig nem is hibáztam, de az is biztos, hogy 10 mpt nem rontottam sehol, különösen nem tökéletes állapotú friss gumikkal, az utolsó 4 kanyarban. :) -
IXEMGabeo #5391 manapság annyira biztonságos az F1, hogy szinte lehetetlen meghalni...na jó Massa balesete is bekövetkezhet veled, velem akárkivel, de az kb 10000/1-hez hogy pont egy kerék, egy csavar vagy akármi a fejedhez csapódjon... -
Gabor_(HSF) #5390 Level_2 -
Ez nem egyszeri, hanem rendszeres, max nem latod;) Nem is biztos hogy bug, lehet hogy egyszeruen script-koncept problema;DDD
De amugy is lehangolo Excel-tablazat ellen versenyezni...
-

Eddig csak az idejukon tapasztaltam, hogy ilyet is tudnak, de latni meg nem lattam:DDD Hiaba, a hyper-ugras csak igy, lassitason latszik;DDD -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A világ legjobb bug-ja.XD -
Remélem ezt nem gondolod komolyan ?!?! Az EA olvassa a topicokat és a sok nyavalygás miatt nem jelenik meg pc-re a NHL : akkor a fifa 11-se jelent volna meg , mert arra még többen panaszkodtak. EZ ÜZLET URAM ! Nem is kicsi...
-
Ha ez a szíved vágya akkor menj és tedd meg... de szerintem a sportolók 99,99999999999999999999999999999999%-ának nem az a vágya hogy meghaljon, így pl. az F1-ben nem vezet mindenki úgy mint egy őrült. -
IXEMGabeo #5384 aki az F1-be bekerül az már eleve nem félhet a haláltól...egyébként én inkább halnék meg a pályán inkább élvezném a sebességet, mint itthon gubasszak és a relaxfotelban várjam a véget:D:D sport közben, amit szeret az ember csinálni teljesen más úgy meghalni, mint aki motiválatlanul, kedvtelenül távozik el. Valóságban mi nem vagyunk F1 pilóták ez a helyzet;) -
így van, te vagy a csúnya rossz, mert félre értetted :D :D
én csak arra akartam rávilágítani, hogy az AI nem fog olyan lehetetlen féktávokat venni mint egy gamer otthon a gép előtt aki nem fél attól hogy megdöglik a pályán. A valóságban senki sem vezetne úgy a pályán mint a gépen.. és akkor bizony nagyon valóságos lenne az az AI.. -
Én még nem láttam ilyet.Szerintem krva jó játék:) -
IXEMGabeo #5381 legfeljebb a javításokkal egy fokkal elégedettebb lesz a nép:P:) várom már azt a patchet, ami jól fog jönni nekünk Dual Core-soknak -
Rossi1 #5380 :)))) Jót röhögtem!!:)
Még hogy felvehet csomagokat...:))) -
barcames #5379 lehet, hogy október végén kellett volna ki adni?! :S -
Győztél! Ez így normális! Minden frankó, nagyon jó játék. Csak akkor miért panaszkodnak ennyi minden miatt Codemastersnél ennyire sok ember és erre miért nem reagálnak? Egy ami tényleg nagyon bejön a játékban azok a pályák. AI "felelősség tudatáról" csak annyit hogy megyek gyors körre és kivág elém a boxból és nem enged el. Cseszhetem a gyors köröm már a legelején. De mindegy, lehet ennyit se kellett volna leírnom, mert én vagyok a csúnya rossz :D. -
IXEMGabeo #5377 nálam ilyen nem volt azért, csak max megperdültek:D nem kell ezeket annyira túldramatizálni... -
na ezt most ugye te nem Írtad komolyan??! nincs olyan amiben ne lenne ilyen... -
spiczi91 #5375 Fordítsuk meg: mutass még egy olyan játékot, amiben összevissza teleportálnak az autók. -
de most miért? cáfold meg! -
spiczi91 #5373 Ezt most ugye te se írtad komolyan... 

-
egy ilyen egyszeri bug miatt ennyire lehúzni?! node kérem (mutass egy, azaz 1db játékot amiben nincs ilyesmi!) -
Csokis #5371 Nem csodálom, hogy panaszkodnak az AI-ra.
-
Kicsit vissza olvasgatva azt látom hogy sokan panaszkodnak az AI-ra hogy, "mennyire bénák, nem nyomja neki, kamionnyi féktávot vesz stb..." én erre csak annyit tudok mondani, hogy akik ezeket írják , ők egy kicsit gondoljanak bele hogy mégis csak a gép előtt ülnek és nem hárul rájuk semmiféle felelősség -ergo 300al simán belerongyolhat a kanyarba nem pusztul el csak kezdheti újra a versenyt...- úgyhogy nem kell meglepődni hogy az AI-t a valóságnak megfelelően "felelősségtudóan" állították be.
Az meg hogy még többen nyavalyognak minden kis szarság miatt(apró bug-ok, szimulátor vagy nem szimulátor stb...), arról csak annyit hogy inkább örülni kéne neki hogy egyáltalán van F1 és nem szídni mint a bokrot, mert az lesz a vége mint az EA Sport-os NHL-nek is, hogy a készítők észre vették a nyavalygást és beintettek, és nemhogy új NHL lenne hanem abszolút nincs semmi...
végezetül, ez itt mind csak az én véleményem, akinek nem inge ne vegye magára. Nekem nagyon tetszik a játék és szerintem egészen valósághű lett.
Még annyit, hogy akinek nem tetszik a játék, vagy még mindig tartja magát ahhoz hogy egy szar, azok nyugodtan vissza mehetnek rFactor-ozni, és ha az se jó akkor vesz 2 matchbox-ot és leül a szőnyegre játszani... -
IXEMGabeo #5369 igen ez a tanács lenne jó, aki kormánnyal megy:P kontrollerrel ez volt a max, amit kitudtam a középső szektorból húzni...
Valenciában az utsó szektorban, amely kanyarokat padlóval kellene venni az AI rendre lassú ott, de nagyon szembetűnően:D -
IXEMGabeo #5368 van egy balos-jobbos kanyar amit csak gázelvétellel-pici fékkel kell lazán bevenned korrigálva 1-et visszaváltva, utána pedig a jobbost szintén gázelvétellel picit rá a rázókőre minél szűkebben és oly módon, hogy még a bal első és bal hátsó kerék is rámenjen egy picit a rázóra, magyarán abban a 2 kanyar kombinációban próbálj meg lendületet szerezni, utána a La Caixa kanyart kell eltalálni...nekem ott az utsó szektorral vannak bajaim...gamepaddal nagyon nehéz eltalálni ott azt... -
IXEMGabeo #5367 Virgin csapatnál érdekes módon Glock volt a másodszámú, Di Grassiból hogy a fenébe csinálhattak first pilótát:D -
IXEMGabeo #5366 na Melbourne 3. hely is pipa:D végén azér Hamilton szorongatott...13. helyről keménnyel rajtolva bevállt a taktika...jókor kell kijönni kereket cserélni és nincs gáz 4-5 sec alatt végeznek a szerelők tetszik nagyon tetszik... -
Kicsit állíts a tapadáson és az s kanyarba meg utánna szinte full gázon menj végig. Vagy ha a kigyorsításnál vagy lassu akkor pedig azon állíts. -
barcames #5364 még tegyétek be vagy 100x:S hülyék -
Neton #5363 Vagy frissíts win7-re vagy legújabb nividia driverre. Rakd fel a redist könyvtárakban levő dolgokat. Mindet. -
Csokis #5362 -
twi452 #5361 Engem a katalán nagydíj szivat keményen..:D Első és az utolsó szektor egész jó a középsőben meg kapok egy laza 2.5-3mp-et az elsőtől lol
ja persze Virginnel de csak nagyon nagy mázlival tudom lenyomni a gyakorláson di grassit...:D nem vágom mit csinálnak ott a középső szektorban vagy én mit cseszek el ennyire..:D -
figyelj, szerintem hagyd azt a nyomvonalat:)
meg az összes segítséget, ebben a programban még segítség nélkül is vissza vagy fogva..
Szerintem simán lehet nyerni a futamokat
3 at nyertem meg volt egy második hely is -
mielőt elinditod a versenyt ki lehet választani.. -
atti73 #5358 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Megvettem a játékot, feltelepítettem és indítás után fekete képernyő f1 2010 felírat majd leáll. Az üzenet pedig: " A(z) F1_2010_game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Alatta a szokásos értesítse a microsoftot a problémáról, hibajelentés küldése vagy mégse. Lövésem sin mi lehet a gond. Gépigény rendben, minden játék maxra véve akadás nélkül fut. Ha valakinek van ötlete, azt nagyon megköszönném!
Üdv. Attila
u.i.: rendszer: SP3, 2 magos proci, nvidea 9800 GT -
toro-rosso val és azt nemtudom milyen nehézségen, menet közben belehet állitani? -
Pedig esőben azt nehéz eltalálni hogy ne blokkoljon a kerék, de amúgy pár körig még lehet menni, amikor már tócsák is alakulnak, akkor nincs esély