| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
SZiasztok!
Olvasgattam itt a topicot és szeretnék hozzászólni.
Gyerekek lássuk be, ez az f1 játék szép szép, de azért a fizika és a realitás a béka segge alatt van. Hiába is bizonygatjátok hogy más játékban is van bug. Igen, van, de azért ekkora nem, hogy kipördül és egy szempillantás alatt elötted van.
El lehet vele szórakozni, de valahogy nem érzek rá nagy késztetést hogy neküljek és végig toljak egy szezont. Szvasz szerintem nem érte meg azta a 8 ezret, már sajnálom hogy kiadtam rá a lóvét.:S:(
Ez van, annyira be lett harangozva hogy így a legjobb f1 szimulátor meg úgy, szerintem egy arade kalap szar.. Expert fokozaton ilyen 0,5-1 mp-et lehet verni a mezőnyre qalin. Versenyben pedig ha kilöknek, megpörögsz, és még te kapsz boxutca áthajtásos büntit.Na és persze ottvannak az űber brutál élethű fékek, 280rol 10 méter alatt megáll...Kicsit vicckes..
Szvasz nem ért meg 8 ezret.. Hú mennyien fognak most ezért utálni.De csak leírta a véleményem bocsi ha valakinek is fájt.