• Fantasy180
    télleg elvan benne cseszve az AI.. quali-n próbáljátok ki hogy egy gépi pilótát kiszemeltek magatoknak és folyamatosan előtte vagy... de úgy hogy ne hagyd menni... én alonsot szemeltem ki bahrein ba és folyamatosan lassítottam és nem engedtem el alonsot... hát 2:50 es köröket mentünk.. amit nekem be is írt folyamatosan...de alonso meg a leg gyorsabb köröket futotta... szal quallon a gép teljesen függetlenül számolja az időket mint ahogy mi látjuk hogy mennek a pályán... azért ez kicsit szánalmas 2010 ben már... meg ugyan ez van a versenyen is... csak anyi külömbséggel hogy ha kimegy a látómezőből az ellenfél mintha átlépne másik dimenzióba és a gép számolja neki az időket... legyen pl úgy hogy már mögöttem vannak addig futottak bahreinba olyan köröket amire én nemvoltam képes virginnel... de amint mögém értek vagy esetleg megelőztek onantól tudtam tartani a tempójukat és nem futottak olyan köröket !!! ha nem hinnétek nekem olvasgassatok egy kis codi forumot... és teljesen igazzak az állítások mivel leteszteltem.. na és zárólag még két bug... az egyik az hogy nem mindig megy ki az AI boxba!! a másik meg az hogy tud csalni azzal a gép hogy csak lágy gumit rak felés semmi büntetés.. egész versenyt lágy gumival csinálja meg !!!!