• kucsi08
    Kicsit vissza olvasgatva azt látom hogy sokan panaszkodnak az AI-ra hogy, "mennyire bénák, nem nyomja neki, kamionnyi féktávot vesz stb..." én erre csak annyit tudok mondani, hogy akik ezeket írják , ők egy kicsit gondoljanak bele hogy mégis csak a gép előtt ülnek és nem hárul rájuk semmiféle felelősség -ergo 300al simán belerongyolhat a kanyarba nem pusztul el csak kezdheti újra a versenyt...- úgyhogy nem kell meglepődni hogy az AI-t a valóságnak megfelelően "felelősségtudóan" állították be.

Az meg hogy még többen nyavalyognak minden kis szarság miatt(apró bug-ok, szimulátor vagy nem szimulátor stb...), arról csak annyit hogy inkább örülni kéne neki hogy egyáltalán van F1 és nem szídni mint a bokrot, mert az lesz a vége mint az EA Sport-os NHL-nek is, hogy a készítők észre vették a nyavalygást és beintettek, és nemhogy új NHL lenne hanem abszolút nincs semmi...

végezetül, ez itt mind csak az én véleményem, akinek nem inge ne vegye magára. Nekem nagyon tetszik a játék és szerintem egészen valósághű lett.
    Még annyit, hogy akinek nem tetszik a játék, vagy még mindig tartja magát ahhoz hogy egy szar, azok nyugodtan vissza mehetnek rFactor-ozni, és ha az se jó akkor vesz 2 matchbox-ot és leül a szőnyegre játszani...