21775
  • IXEMGabeo
    gyorsabb lennéket úgy értettem, hogy nem venne el annyi időt és sokkal gyorsabban haladnék a pályákkal de így örülök, ha 1 nap alatt végzek 1 pályával:D
  • IXEMGabeo
    kiderülne, hogy a sok panasz azért érkezik, mert mindenki Quick Setupozik:D:D:D egyet jegyezzetek meg, a sikerhez türelem kell, Quick Setupozással én is gyorsabb lennék mert mennék tovább a szabadedzésekről, de így ez hogy egyénileg állítom be felér egy külön tesztelési idővel, általában, hamár Q3-as időt tudok épphogy akkor nem erőlködöm a beállítások keresésében kihozom a maxot, vagyis próbálom aztán a futam a lényeg végeredményben...
  • Marci0115
    tessék itt vannak beállitások :)
  • SeanJRRussel
    Én iylen mélyen nem mnetem még beállításban nem is nagyon tom h hol van de a fékeket és a leszorító erőt szoktam állítani csak.
  • IXEMGabeo
    szia Protector,

van olyan beállítási lehetőség, hogy automata fék kikapcsolása OFF + ABS, ebben az esetben neked kell fékezned. Egyébként GP-nél és karriernél is van egy beállítási lehetőség a Difficultynál, ott kedved szerint is beállíthatod a nehézséget, akár easy, medium akár Hard és Expert szinten, akár az ellenfelek szintjét is külön beállíthatod pl ...Professional és Legend

nyílván a kerékcsere után más gumit tettek fel neked, amit te vártál ezért értek be. Ilyen esetben a futam közbe lehet változtatni a taktikán. Nem tudom mivel nyomod, de kontrolleren nekem a nyílgombok a taktika módosító, az analoggal kormányzok...őő ha elkezd esni az eső, tudod az eső mértékétől függ, de 2 fajta gumi közül választhatsz az Intermedite, vagy a Wet tyres, logikus, ha csak csöpörög az eső vizes az aszfalt, akkor tegyél fel Intert, ha meg szakad dézsából öntik akkor Wet-et mondjuk a gumikat a gép alapból beteszi GP-nél a körülményeknek megfelelően.

benzin sosem fogy ki, illetve akkor ki tud fogyni, ha nagyon hosszú körös futamra mész és FAST-ra teszed a motorbeállításoknál a motort, egyébként normál esetben tankolni nem kell. idén az F1-ben változtak a szabályok csak gumicsere van nincs tankolás (1994-2009) létezett a tankolás.

További tippek: 20%, vagy 30%-os futamra mész akkor állítsd be a Tyres nél a stratégiát, Option a lágy gumi a Prime a keménykeverék te döntésed melyikkel kezdesz, de csak akkor, ha Q2-ben vagy és nem a Q3-ban. őőő boxkiállásnál figyelj oda általában a többiek 7 kör elteltével jönnek ki próbálj meg 1-2 körrel előbb kiállni, futam előtt nézd meg a gumikopásbecslése mutatót a RACE Strategynál van ott a Tyresnél hány kört bír ki és akkor úgy tudsz számolgatni. De azt is megcsinálhatod, ha egyelőre nem akarsz evvel foglalkozni akkor kikapcsolod a gumikopást szintén a Difficultynél van. bekapcsolhatod még a töréseket, ilyenek.

Beállítások: személyszerint a Quick Setup számomra kalapszart nem ér, egyénileg lövöm be attól függ milyen pálya, mekkora leszorító erő kell, mennyire koptatja a gumikat a felfüggesztés állítás, a fékeket, a balanszot be lehet lőni, pusztán jó műszaki érzék illetve fizika kell hozzá...ha nagyon nem jön be neked akkor a Quick Setupnál maradj ott van 6 fülecske pl, ha látod hogy nagyon sok az egyenes a pályán célszerű alacsony leszorítóerővel menni(Low Downforce), úgyis látni fogod melyik melyik mit takar csak azt tudom mondani, hogy próbálgasd...leginkább sima GP-nél tudod magad tesztelni.

Összegzés: tényleg fasza játék:D jó játékot, sikeres helyezéseket
  • tgabika76
    Ezzel én is így voltam amíg a Quick Setup-ot használtam, de amióta magam állítgatom az autót, rendszeresen a középmezőnyben vagyok (8-14. hely), sőt már három második helyet is sikerült megcsípnem.
  • Müzlee
    Szerbusztok!
    Remélem, valaki tud válaszolni a kérdésemre, mert különben nem tudok játszani a játékkal. Szóval az a gondom, hogy a telepítés indításakor kiírja, hogy szükséges az xp service pack 3 a játékhoz, de amikor fel akarom telepíteni, egyszer csak kiírja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem telepíti tovább, így a játékot sem tudom telepíteni. Másnál is fordult elő hasonló probléma? Mi a megoldás?
    Előre is köszi!
  • The Protector
    Sziasztok F1-fanok.
    Szeretnék tőletek tanácsokat és tippeket kérni.
    Szóval én nem nézem és nem is szeretem annyira az F1-et.Viszont játékban más a helyzet mert úgy szeretem.Élő adásban is csak azt szeretem ha a fejfölötti kamerát adják be.
    Szóval indítottam karriert.BMW-vel.Minden okés.Csak az a baj h nagyon aláznak az ellenfelek.Szépen megyek a pályán de mégis rakétaként jönnek el mellettem és jobb időket mennek sokkal mint én.
    Sok kérdésem lenne.
    1.Hogyan tudok jól vezetni?Kövessem a nyomvonalat?Mert mindíg azt követem de néha az akkor is kevés.
    2.Milyen beállításokkal menjek,azaz nagyon zavaró h fékeznem sosem kell hanem csak gáz nélkül bemegyek a kanyarba és minden okés.De így oda az élethűségnek.
    3.Milyen gumikat ajánlotok nekem.Mert száraz időre szárazat,esősre meg esőset.De mi van akkor ha elkezd esni az eső.
    4.Muszáj kimennem a boxba?
    ---Ezt emiatt kérdezem...A 2. versenyen mentem egy 16os qualifit.A Verseny esőben ment.5.helyre felküzdöttem magam.NAgyon esett az eső ezért a legesősebb gumit tettem fel.Szóval a 6. helyről 1.lettem közben mert kimentek a boxba.Volt még 4 kör hátra.Száradt fel az út.És egyszercsak mindenki visszaelőzött.Azaz a 3. helyre kerültem vissza és mint a szar úgy otthagytak.Hogy ne előzzön vissza a többi versenyző végig szopattam őket,direkt előttük autóztam.
    5.Ha jól tudom van olyan h kevesebb üzemanyaggal gyorsabb a kocsi.Itt is van ilyen?És ha van azt hol látom?
    6.Milyen jó taktikát tudtok nekem ajánlani ha mégis ki kéne mennem a boxba.
    Ne haragudjatok ha vmi hülyeséget írtam,de tényleg nem szoktam ilyenekkel játszani,főleg nem nézni.VAgyis anno a 2002-vel toltam de hát az könnyebb volt mint ez.Mellesleg nagyon jó a game.
    HA valaki válaszol annak előre is köszi.
  • JohnAngel
    Minimum egy offline profil nem árt.
  • gigamen
    Mi kell tennem hogy ne kelljen minden belépésnél végigmennem ugyanazon az intron amikor a managerem magyaráz??Regisztrálnom kell egy profilt vagy mi a teendő?
  • SeanJRRussel
    Azért ha elkezd esni nem árt bemenni a boxba mert 5-6 kör utána korcsolya pálya lesz a slickel.
  • Nohab
    A csapat számára a fontosabb versenyeken jobb eredményt kell elérni. A HRT mivel spanyol csapat két verseny eleve jobbat várnak. A motor miatt Angliába is jól kell menned. Monacohoz szerintem meg nem kell magyarázat.
    A pilóta nemzetisége nem számít, szóval ott nem kell jobban menni.
    Ez az elért eredményedtől teljesen független.

Szerintem ez teljesen logikus. Alo-tól is a győzelmet várták Monzában, pedig addig nem volt túl jó.
  • JohnAngel
    A játékban fellelhetők bizonyos anomáliák.
    Kíváncsi vagyok, hogy a patch mit fog ezen változtatni.
  • IXEMGabeo
    bug...másra nem tudok gondolni ilyen nincsen...vagy pedig túl későn jöttél ki és nem figyelted a többiek mennyit gyorsultak...
  • burkos01
    Én is így voltam. Karrierben a német pályán megnyertem az esős időmérőt. BMW-vel vagyok. Első helyről végig elől voltam hiba nélkül és még le is szakítottam őket 4 kör alatt, mikor ők kimentek a boxba. én a 8.ba mentem ki és kaptam meg a lágy keveréket. A csapatom a 8.helyt kérte tőlem. A kiállás után 13.helyre jöttem vissza. Ez hogy lehet? És hogy a csapattársam a 12.helyről rajtolva hogy lett 3.?????? Ez egy faszság!!!!!!!!
  • gera995
    23. cihnába XD elkezdett szépen esni az eső:D leszartam kinnmaradtam és a 9. körben kezdődtek a problémák.... 12. voltam am XD
  • IXEMGabeo
    mi van ha nem a Quick Setupot, hanem mondjuk egyénileg próbálnád belőni a kocsit?:) sokkal többre megyek vele, mint a Quick Setuppal...amúgy átérzem a helyzeted én se kormányon tolom, hanem Logitech Rumblepad 2-vel és azt képzeld el nekem olykor gondol egyet és egyes pályákon laggolgat a játék:D Monacot ne tudd meg milyen szar, utolsó pályarészen mintha a higanyban úszkálnék olyan nem is bírom megúszni hiba nélkül jóval előbb kell fékezzek:D
  • HG
    Hi!

Lehet, csak nem jött le egyértelműen. :)
  • galmat
    Azzal próbálkoztam már... Ülök az xbox előtt és csak vakarom a fejem, mert tényleg ideális íven, jó féktávokat véve nem jön ki a kocsiból jobb köridő. Ez van. Fogalmam sincs honnan kéne összeszedni másodperceket.
  • JohnAngel
    Szívesen, remélem segített valamit. Az elvárásokkal nekem is van bajom, főleg, hogy Lotussal vagyok, és egyre jobb helyeket várnak el tőlem.
  • IXEMGabeo
    basszus állítsd be jól a kocsit:D HRT-vel Bahreinben Hard szinten Professionalon bírtam 7. lenni időmérőn ráadásul 2:00-ás idővel, amiért vért izzadtam...
  • IXEMGabeo
    nálam pedig nem egyszer volt, hogy megperdültek előttem és összeütköztek:D esőben sokat hibáznak amúgy szóval sztem alaptalan a kirohanásod itt:) lehet azért mert én PC-s vagyok, te meg Xbox
  • galmat
    ööö, nem ezt a szmájlit szántam az előző kommentemhez.
  • galmat
    Köszönöm a tippeket , viszont írtam, hogy az auto fékezést csak kipróbáltam, de az se segített, de rosszabb köridőm se lett, mint nélküle.
    Ami fura, hogy a Tracktion Controlt Mediumra véve talán könnyebb irányítanom a kocsit, mint Full-on. Ilyenkor mondjuk kicsit figyelni kell a kanyarokban a kigyorsításoknál.
    Elsősorban az a bajom, hogy hiába veszem amatőrre az ellenfeleket, mégis olyan időket mennek időmérőn, pl Monaco-ban, amit én se segítségekkel, se azok nélkül nem tudok elérni. Ami elég gáz, mert évek óta van Xbox-om és jópár autós játékot is végigjátszottam már, és az, hogy amatőr AI-n is esélyem sincs a 20. helynél jobbra, az nonszensz, főleg, hogy a 10 helyet várják el tőlem a Torro Rossónál. Itt valami nagyon nem stimmel.
  • IXEMGabeo
    szerintem az a gondja, hogy Webber és Alonso se ment ki kerékcserére...
  • JohnAngel
    Először is, ahogy Russel is mondta, az auto fékezést vedd ki, mert az valóban csak visszafog téged.
    Aztán, az ideális ív legalább a kanyaroknál legyen bekapcsolva, és csak akkor fékezz, amikor valóban kezd piros lenni a vonal.
    Ha nagyot hibázol, akkor használd az idő visszatekerését.
    A mérnöknél próbáld beállítani az autót úgy, hogy neked jó legyen.
    Az időmérőt kezd elsőnek, így nem lesz előtted senki.
    Ha száraz a pálya, akkor Option kereket használj.
    Ha nagyon nem megy, akkor kapcsold ki az üzemagyagot és a kerekek kopását, bár ezek sokat elvesznek a játékból, de így könnyebb lesz nyerned.

• galmat
    A másik dolog, hogy hibázni, hibáznak az ellenfelek. De én még olyat nem láttam, hogy kiessen valaki. A legnagyobb szakadó esőben is mindenki befejezi a futamot, ha csak én nem nyomom fel a betonfalra. Ráadásul felküzdöm magam az első 3 körben a 10. hely környékére a 4. körben a fél mezőny kiáll a boxba (elvileg ilyenkor tök lassan megy a dolog, mert tele van a box...), én maradok kinn, megyem a köröket és a verseny 2/3-ára időzítem a kiállást. Jó köridőket megyek, de a kiállás után hanyadik helyre érek vissza??? Ilyen 20 környékére!! És ezt meg hogy???... A kiállások előtt még 10. voltam, egyre könnyebb kocsival mentem a köreimet, előttem senki a kerékcsere után meg 20. lettem. És minden versenyen ez megy.
    Ez a karrier mód játszhatatlan.
  • galmat
    Az auto fékezés nélkül játszottam, ugyanazzal az eredménnyel... csak kipróbálni raktam be, hogy a játék szerint ideális féktávokon autózva lehet-e jobb időt menni. Hát nem lehet. Az összes bekapcsolt segítséggel se.
  • gera995
    elérkeztem china-ba a futam felbaszott már elsőre :D
  • adam46
    Én 1. szezont csinálom HRT-vel 5. Futamon járok Monacoba. Eddig legjobb időmérő eredményem a 21. hely, és az 1-4. Futomon azt várták el, hogy 20. vagy jobb legyek qvalin futamon 18. vagy jobb. Most meg Monacoba 15. qvali, és 12. futam. Mondom mivan?? Legjobb futamon 17. lettem, és most, hogy lépjek rögtön előre még 5-öt? hülyén van felépítve. Szezon vége fele meg legyek 1.? HRT-vel? Expterten?
  • SeanJRRussel
    Automata fékezést vedd ki me nagyon belassít...
  • tommygear
    fejlesztéseket hogyan kapok vagy hol kell megnézni hogy jelenleg alkalmazható e már fejlesztés?
  • priluki
    detto :D
  • galmat
    A másik és ezzel zárom is a kirohanásom, hogy időmérőn az összes többi kocsi gyök kettővel araszol a pályán, még ilyen Vettel szintűek is!! Ami enyhén szólva elrontja a köridődet.... Hol van ilyen a valóságban, hogy Vettel feltart egy Torro Rossót az időmérőn?? Az AI kocsik úgy vezetnek időmérőn, mintha a levezető körükön lennének mindig!!! De persze mikor vége az edzésnek akkor ott az időeredmény, hogy Vettel mente a legjobb időt, miközben a pályán lévő kocsikat hihetetlen távolságokból érkezve is lehagytam az edzés közben... De általában Restart vagy Replay a vége, mert vagy nekimegy az ember, vagy lemegy az ideális ívről miattuk mert mikor mögé érek, el kezd cikázni előttem.
    Időmérőn...
    ááá...
  • galmat
    Most muszáj írnom, mert már nem bírom magamban tartani...

Karrier mód 1. szezonját csinálom, a Torro Rossonál, de egyszerűen az időmérőn nem tudok normális időket futni, miközben, pl Monaco-ban elvárják időmérőn tőlem a 10. vagy jobb helyet!!! MI VAN?????
    Azt hittem, biztos én vezetek rosszul, annak ellenére, hogy már több, mint egy tucat autós játékkal játszottam, amik főként, nem ilyen NFS szintjén mozognak.
    Már odáig kiakadtam a játékon, hogy oké, A.I. nehézség megy amatőr szintre, minden rásegítés bekapcsolva, még az automata fékezés is(!!), mondom megyek így végig az ideális íven egy kört.
    Lementem a kört, ilyen beállításokkal, gyakorlatilag csak kormányozni kell így, és erre hanyadik helyre elég az időm????? a 24.-re!!! TESSÉÉK?????????????????

A jóéletbe már, hogy nem lehet normális időt menni, még úgy, hogy minden segítség be van kapcsolva.... ez egy vicc... és aki most kezdi az autós játékokat??? AZ mit csináljon.
    Megyek kettétöröm a lemezt.
  • thedriver
    Ebbena cikkben is írnak az xbox-os szaggatásról. :)
  • Narusco
    Hali!
    Az lenne a problémám, hogy amikor elinditom a játékot, bejön a fekete kép az F1 logoval, utána az ünneplő sisakos forma, de azután szétesik a kép, öszevissza csikok meg háromszögek. Ment a játék faszán, alt+taboztam egyszer, befagyott. Azóta nem tudom normálisan elinditani, csak ugy hogy szét van esve a kép. Ujratettem meg minden, valaki tapasztalt már hasonlót? Mit kéne tennem?
  • adam46
    Főleg a Box utca mögött esik le, és a célegyenesbe. Elég idegesítő.
  • Leky
    Nekem nincs ilyen gondom vele Xbox-on azt leszámítva, hogy utálom a monacoi pályát.
  • galmat
    Xbox-on játszok és most értem a szezonban a Monaco-i pályához, ahol elég megdöbbenve tapasztalom, hogy 3 kanyar kombinációnál durván leesik a framerate, ami hát elég zavaró tud lenni egy lassító bevételénél, ahol ki kell centizni minden mozdulatot, hogy ne hagyjon az ember ott értékes századokat, vagy akár tizedeket. És ami fura, hogy mindig azoknál a részeknél csinálja ezt a framerate leesést... Nem voltak itt teszterek?? Amúgy más pályán is tapasztaltam már ilyet, egy-egy kanyarban, de eddig monaco a negatív értelemben vett csúcs... Pedig hát xbox360, adott a konfig, illene egy árva konfigra legalább normálisan optimalizálni.