| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #5876 szia Protector,
van olyan beállítási lehetőség, hogy automata fék kikapcsolása OFF + ABS, ebben az esetben neked kell fékezned. Egyébként GP-nél és karriernél is van egy beállítási lehetőség a Difficultynál, ott kedved szerint is beállíthatod a nehézséget, akár easy, medium akár Hard és Expert szinten, akár az ellenfelek szintjét is külön beállíthatod pl ...Professional és Legend
nyílván a kerékcsere után más gumit tettek fel neked, amit te vártál ezért értek be. Ilyen esetben a futam közbe lehet változtatni a taktikán. Nem tudom mivel nyomod, de kontrolleren nekem a nyílgombok a taktika módosító, az analoggal kormányzok...őő ha elkezd esni az eső, tudod az eső mértékétől függ, de 2 fajta gumi közül választhatsz az Intermedite, vagy a Wet tyres, logikus, ha csak csöpörög az eső vizes az aszfalt, akkor tegyél fel Intert, ha meg szakad dézsából öntik akkor Wet-et mondjuk a gumikat a gép alapból beteszi GP-nél a körülményeknek megfelelően.
benzin sosem fogy ki, illetve akkor ki tud fogyni, ha nagyon hosszú körös futamra mész és FAST-ra teszed a motorbeállításoknál a motort, egyébként normál esetben tankolni nem kell. idén az F1-ben változtak a szabályok csak gumicsere van nincs tankolás (1994-2009) létezett a tankolás.
További tippek: 20%, vagy 30%-os futamra mész akkor állítsd be a Tyres nél a stratégiát, Option a lágy gumi a Prime a keménykeverék te döntésed melyikkel kezdesz, de csak akkor, ha Q2-ben vagy és nem a Q3-ban. őőő boxkiállásnál figyelj oda általában a többiek 7 kör elteltével jönnek ki próbálj meg 1-2 körrel előbb kiállni, futam előtt nézd meg a gumikopásbecslése mutatót a RACE Strategynál van ott a Tyresnél hány kört bír ki és akkor úgy tudsz számolgatni. De azt is megcsinálhatod, ha egyelőre nem akarsz evvel foglalkozni akkor kikapcsolod a gumikopást szintén a Difficultynél van. bekapcsolhatod még a töréseket, ilyenek.
Beállítások: személyszerint a Quick Setup számomra kalapszart nem ér, egyénileg lövöm be attól függ milyen pálya, mekkora leszorító erő kell, mennyire koptatja a gumikat a felfüggesztés állítás, a fékeket, a balanszot be lehet lőni, pusztán jó műszaki érzék illetve fizika kell hozzá...ha nagyon nem jön be neked akkor a Quick Setupnál maradj ott van 6 fülecske pl, ha látod hogy nagyon sok az egyenes a pályán célszerű alacsony leszorítóerővel menni(Low Downforce), úgyis látni fogod melyik melyik mit takar csak azt tudom mondani, hogy próbálgasd...leginkább sima GP-nél tudod magad tesztelni.
Összegzés: tényleg fasza játék:D jó játékot, sikeres helyezéseket