| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Most muszáj írnom, mert már nem bírom magamban tartani...
Karrier mód 1. szezonját csinálom, a Torro Rossonál, de egyszerűen az időmérőn nem tudok normális időket futni, miközben, pl Monaco-ban elvárják időmérőn tőlem a 10. vagy jobb helyet!!! MI VAN?????
Azt hittem, biztos én vezetek rosszul, annak ellenére, hogy már több, mint egy tucat autós játékkal játszottam, amik főként, nem ilyen NFS szintjén mozognak.
Már odáig kiakadtam a játékon, hogy oké, A.I. nehézség megy amatőr szintre, minden rásegítés bekapcsolva, még az automata fékezés is(!!), mondom megyek így végig az ideális íven egy kört.
Lementem a kört, ilyen beállításokkal, gyakorlatilag csak kormányozni kell így, és erre hanyadik helyre elég az időm????? a 24.-re!!! TESSÉÉK?????????????????
A jóéletbe már, hogy nem lehet normális időt menni, még úgy, hogy minden segítség be van kapcsolva.... ez egy vicc... és aki most kezdi az autós játékokat??? AZ mit csináljon.
Megyek kettétöröm a lemezt.