• The Protector
    Sziasztok F1-fanok.
    Szeretnék tőletek tanácsokat és tippeket kérni.
    Szóval én nem nézem és nem is szeretem annyira az F1-et.Viszont játékban más a helyzet mert úgy szeretem.Élő adásban is csak azt szeretem ha a fejfölötti kamerát adják be.
    Szóval indítottam karriert.BMW-vel.Minden okés.Csak az a baj h nagyon aláznak az ellenfelek.Szépen megyek a pályán de mégis rakétaként jönnek el mellettem és jobb időket mennek sokkal mint én.
    Sok kérdésem lenne.
    1.Hogyan tudok jól vezetni?Kövessem a nyomvonalat?Mert mindíg azt követem de néha az akkor is kevés.
    2.Milyen beállításokkal menjek,azaz nagyon zavaró h fékeznem sosem kell hanem csak gáz nélkül bemegyek a kanyarba és minden okés.De így oda az élethűségnek.
    3.Milyen gumikat ajánlotok nekem.Mert száraz időre szárazat,esősre meg esőset.De mi van akkor ha elkezd esni az eső.
    4.Muszáj kimennem a boxba?
    ---Ezt emiatt kérdezem...A 2. versenyen mentem egy 16os qualifit.A Verseny esőben ment.5.helyre felküzdöttem magam.NAgyon esett az eső ezért a legesősebb gumit tettem fel.Szóval a 6. helyről 1.lettem közben mert kimentek a boxba.Volt még 4 kör hátra.Száradt fel az út.És egyszercsak mindenki visszaelőzött.Azaz a 3. helyre kerültem vissza és mint a szar úgy otthagytak.Hogy ne előzzön vissza a többi versenyző végig szopattam őket,direkt előttük autóztam.
    5.Ha jól tudom van olyan h kevesebb üzemanyaggal gyorsabb a kocsi.Itt is van ilyen?És ha van azt hol látom?
    6.Milyen jó taktikát tudtok nekem ajánlani ha mégis ki kéne mennem a boxba.
    Ne haragudjatok ha vmi hülyeséget írtam,de tényleg nem szoktam ilyenekkel játszani,főleg nem nézni.VAgyis anno a 2002-vel toltam de hát az könnyebb volt mint ez.Mellesleg nagyon jó a game.
    HA valaki válaszol annak előre is köszi.