Titkos UFO aktákat tesznek közzé a britek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Amugy tetszik a kép az halott "idegenrõl"...az UFO-s kép meg túl mûûûû...
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mondjuk én is elismerem még ennek a rövid kis részletnek is nehéz eleget tenni, mert ugy érzem Mammon nagyon erõs a mostani világban, de a szándék is fontos a változtatásra.
Az idegen lényeknek vajon milyen problémájuk van? 😄😄😄
Nem rég volt a vita szomszéd topikban a Biblia hasznosságáról. Hát már ezekért is megéri elolvasni, és nem biggyeszteni az ajkat.
Hadd idézzem be ide a kérdéses igehelyet, mert nagyon szép.
Enjoy!
"Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyûlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak. Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, és mit igyatok, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok. Nem több-e az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál? Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csûrbe sem takarnak, és mennyei Atyátok eltartja õket. Nem vagytok-e ti sokkal értékesebbek náluk? Aggódásával pedig ki tudná közületek meghosszabbítani életét csak egy arasznyival is? Mit aggódtok a ruházatért is? Figyeljétek meg a mezei liliomokat, hogyan növekednek: nem fáradoznak, és nem fonnak, de mondom nektek, hogy Salamon teljes dicsõségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül akár csak egy is. 30Ha pedig a mezõ füvét, amely ma van, és holnap a kemencébe vetik, így öltözteti az Isten, nem sokkal inkább titeket, kicsinyhitûek? Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? - vagy: Mit igyunk? - vagy: Mit öltsünk magunkra? Mindezt a pogányok kérdezgetik; a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre. De keressétek elõször az õ országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja." (Máté Evangéliuma, VI. fejezet)
Lehet ezt is kritikusan értelmezni, természetesen, de akkor is.
Az ilyen idézetekrõl mindig a 3 kóbor ûrlovag cimû novella egyik része ugrik be,az egyik lovag jelmondata: "gondolkodás nincs,enyém a kincs"
A másik élményem nekem is este volt az ágyam mellett, éreztem valamit hogy ott van valaki vagy valami. Félálomban voltam de nehéz megfogalmazni azt hogy szinte csukva volt a szemem mégis láttam és éreztem valamiféle jelenlétet, de szellem is lehetett.
És ugyan mi a valóság? Azt mondják hogy a gyerekek közelebb vannak a megfoghatatlan világhoz mint a felnõttek és ahogy idõsödnek õk is folyamatosan elvesztik ezt a képességet, mert elhanyagolják és inkább megy az XBOX 😊.
És erre a "tudomány" azt mondja ami olyan szinten van amilyenen hogy az agya rosszul szabályoz dolgokat. Hát persze hogy azt mondja mivel nincs meg a megfelelõ technológia és agyi kihasználtsága az embernek hogy ezt megértse, de attól még létezhet és sok minden lehet.
Mi a valóság? Ez valóság? Ki vagyok én? Mi célom itt? Majd 400-500 év múlva a XXI. század is csak egy korszak lesz, emberi ideológiákkal , szemléletmóddal, és kérdésfeltétellel hogy hogyan akarta megismerni az ismeretlent.
""éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért"
-ez valóban bibliai idézet és örülök hogy valaki ezt észrevette 😊😊😊
remélem ha valaki nem is ismeri behatóan (én sem) legalább ezeket a kis szösszeneteket alkalmazza hogy nyugodtabb, harmónikusabb élete legyen
Ennyire megijedni egy kancigánytól, csúnya eset... <#eplus2>#eplus2>
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dreaming
Az eseted tipikusnak mondható: alvásparalízis (nem tudok mozdulni érzés), és fiatalabb korban gyakrabban fordul elõ, sokan számolnak be gyerekkorukból ilyen élményekrõl. Valószínûleg arról van szó, hogy az alvás és a tudat mechanizmusát rosszul szabályozta az agyad, de a konkrét folyamatot érthetõen nagyon nehéz kutatni. De ha csak arra gondolsz, hogy LSD hatására cifra vízióink támadnak, amelyek teljesen reálisnak tûnnek, nem akkora kunszt furcsákat álmodni.
Unidentified Flying Object(UFO)-Azonosítatlan Repülõ Tárgy!
Ez olyen biblikus, evangélikus volt. :-)
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Ez ugy lehetséges hogy olyan telepatikus képeséggel rendelkezünk hogy az emberek azt látják amit látni akarnak, tehát ezek az egyedek minket erõs izmos himnemû lénynek látnak, valamint a jármûveinket is földi sportautónak álcázzuk és sok papírgalacsint teszünk a zsebünkbe, mert ez érdekes módon nagy hatással van az emberekre, szinte eufóriát éreznek ezektõl a közönséges papíroktól. Egyik "idegen" barátom kinek neve brrzzbr nem is sugározta be az agyát a nõsténynek, de a papír hatására igy is bármire hajlandó lett, annak ellenére hogy valójában zsíros és nyálkás lények vagyunk és minden belsõ szervünk látszik.
Az emberi lény még eléggé primitív ahhoz hogy bármit is megértsen, de van egy fontos tulajdonsága hogy érzõ lény és ez nagy kincs. Azt javaslom hogy nem érdemes velünk foglalkozni éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért és ha mégis téged látogatunk meg valamiért akkor volt egy jó estéd amirõl majd azt hiszed hogy halucináltál és meg sem történt, és azt hiszed hogy megõrültél és betegnek nyilvánítanak mert mindenkinek ezt a történetet fogod elmondani és ezért telegyógyszereznek. Ugyhogy vigyázz magadra!
Én ezzel pont fordítva voltam. ;-)
Nem. Ilyen direkt, átlátszó módszereket nem lehet alkalmazni. Legalábbis nem sok helyen. Még a végén ellenállást váltana ki.
Nem, valamit félreérthettél. Nem akartam semmibe semmit belemagyarázni. Csak amit mondtál, az ismerõs volt valahonnan...
ebben van valami!
Legalábbis ha én a helyükbe lennék, és tényleg lennének ilyen dolgok akkor így gondolkoznék:
Eltitkolni valamit úgy lehet a legjobban,hogy nem titkoljuk, csak kiszínezzük. Amikor az ember elé tesznek valamit akkor sokkal nagyobb a valószínûsége,hogy hülyeség, mintha nem mondanának semmit. Elmondták, oké...valszeg azért mert tökre nem érdekes. Általában azt a legnehezebb észrevenni ami a szemünk elõtt van. Viszont az kétlem,hogy XY Pistabácsit tényleg elrabolták az ûrlények. Meg azt is,hogy Sz. Sándor ûrlényeket látott a kertjében akik tehenekkel fajtalankodtak. Azt viszont nem,hogy az univerzum méretét tekintve nem mi vagyunk az egyetlenek, sõt ebbe szinte biztos vagyok. Na de kit érdekel? Lehet,hogy ott is ugyan az megy mint itt, és minden nap azt hiszik,hogy "Földlakók" látogatták meg õket. Annyira mondjuk, ez sem érdekel. Egyáltalán miért érdekelne? Egyébként meg nem bízok egy olyan fajban ami az agyának 50%át se képes kihasználni, mit tudhatunk mi emberek arról,hogy mi van kint, amikor azt se tudjuk megmagyarázni néha ami körülöttünk van.
Mondjuk sose értettem,hogy miért pont vizet kell keresni mindenhol ,hogy élet legyen valahol. Olyan elképzelhetetlen,hogy valami nem vízbõl hanem egy teljesen más evolúciós utat fut be? Ha meg olyan marha fejlettek ezek az ûrlények,hogy ekkora utakat tegyenek meg, és pont megtalálják a mi kis Földünket, akkor valahogy nem tudom elképzelni,hogy nem közvetlenül , hanem sunyiba rabolnak embereket, mert mi a ráktól kéne félniük... Na mindegy....vannak nálam okosabb emberek, meg sztem ennél sokkal szebb és bõvebb latolgatások. Egy fix, ha valamit nem akarnak elmondani, azt nem fogják, úgyis csak azokat a húscafatokat kapjuk meg amikbõl semmi nem derül ki. Továbbra is annyit tud mindenki amit eddig, csak azt hisszük többet tudunk, mert kiadtak ilyen titkosított dokumentumokat.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Majmok bolygója?
Hohohóóóó, valaki nem gondolt bele, hogy miért is és hogyan jött létre a scifi, mint mûfaj 😊
Tudod, nem lehetett leírni, pl hogy mocskos fehérek miket mûvelnek a feketékkel (komoly cenzúra volt), ezért az ündürüxi és ubul klánok harcaként mutatta be a valóságnak azt a részletét, amire fel szerette volna hívni a figyelmet. Így rá tudta venni az író az embereket, hogy ismeretlen tényezõkkel szemben állást foglaljanak, észrevegyék a nagy igazságokat, amiket õ is látott, és utána a normál életükben is észrevegyék ezt (ezzel a feketével az történt, mint a könyvben a szegény elnyomott ündürüxivel ....) és pl így nyitották fel a szemeket a rasszizmus rosszaságára.
Na ha most ezzel a szemmel nézed meg a filmet, kíváncsi leszek kikkel milyen párhuzamot fogsz vonni másnap .... egyszerûen zseniális <#nyes>#nyes>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Youtube-on nézzetek utána...ugyan ezek a produkciók voltak benne, 1-2 kivétellel.
Ott is volt a fejébe szöget belövõ csávó és Geller bácsi pont olyan rémülten ugrutt fel, mint nálunk...na most vagy a memóriájával nincs akkor minden rendben, vagy le van elõre zsírozva az egész.
Ja perszee a nézõ dönt..hát persze...de gondoljunk csak bele...ha van 2 szar és 1 jó produkció, melyikre szavaz a nép? A produkciók meg jó elõre el vannak döntve hogy ki melyiket és többször el vannak próbálva (már csak a gépies beszédjükön is láttszik, hogy enyhén unják.)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!