Titkos UFO aktákat tesznek közzé a britek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tédd ide á kézéd!

Koncéntrál érõsén és kiábáld á féjédbén, hogy á fá áz ném fém!

Ákárd!

Égy...kéttõ...három...fáxom rõzse létt bélõlé.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Álljon meg a menet, vannak nagyon régi hatalmas ábrák, kisebb rajzok, szobrok, sok-sok érdekes és megmagyarázhatatlan dolog régebbrõl is! Pl 1 baromi jó kérdés: hol az ember közös õse??? Egyes elméletek szerint (mivel ilyen ugrásszerû is volt a fejlõdésünk)génváltoztatáson mentünk át. Szal lehet keresni a közös õst a homokban, mikor ott repül felettünk...
de nekem elhajlott a fakanál...
dronkZero
Honnan tudhatod, hogy két mázsa trágyában tutira nincs egy teáskanál vaníliaízû sem? Csak egy teáskanálnyi! A szar vaníliaízû és kész!

😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

rigidus
> Ugyanakkor, épp a roswelli incidens okán gondolom, hogy akár másról is lehet szó. Ugyanis az nagyon úgy nézett ki, mintha valami kikerült volna a rendszerbõl, majd gyorsan húztak volna elé egy mesefüggönyt.

1. Ellenseges repulogep berepul, lelovik.
2. A sajat technologiajukat probaljak lenyulni es kijuttatni az ellenseg.
3. Egy titkos repulesi kiserlet ahol valaki elcseszett valamit es emberek haltak meg.

Emberek annyi esszeru magyarazat van erre, hogy a legutolso ami az ember eszebe jutna az idegen bolygorol erkezo E.T.-k. 😊

> És aztán azóta meg mintha sok sok ilyen mesefüggönyt húztak volna fel labirintus szerûen és azóta is folyamatosan egyre többet.

Es azelott meg semmit. Hat inkabb mesefuggonyokkel meg legendakkal almodjon a nep. Az meg mindig jobb mintha rablo/tomegyilkos vezetok nyilvanos akasztasan abrandozna. "Hagyd elni a legendat, hadd almodjanak!"

Nem tanultatok ti semmit toribol? <#ravasz1>

Sook ufológus mondogatja, hogy 15éven belül meg lesz az elsõ kapcsolatfelvétel.

Nade...ha eddig nem volt akkor mirõl beszéltek eddig?

Nomeg 50 éve mondogatják hogy már csak pár év. 😄

Én hiszek abban, hogy itt vannak, mert láttam már a saját két szememmel pár fura dolgot ami nem repcsi, meg rakáta, meg mûhold, meg plazma meg mittoménmi volt, csak vicces belegondolni, hogy a zufológusok is csak dumálnak a Nasa meg homokba dugja a fejét, mi meg pislogunk nagyokat.

Én csak annyit mondok, van sok hülye ember, fele részeg, fele beteg, mondanak sokmindent. Ha ezek között van 1 oylan aki tényleg látott valamit és az tényleg az volt, akkor nincs mirõl beszélni. Van és kész! Ha csak 1 igaz közülük!
Nekem is nagyon gyanús ez a lépés hogy "kiadják az aktákat". Sztem is csak valamit nagyon el akarnak rejteni. Túl szép lenne. Vagy tudnak valamit, amire jobb ha felkészülünk, vagy csak folytatják az eddigi titkolózást csak más eszközökkel.
Démonstráció. <#nezze>

Ménincs cikk Uri Gellerrõl? Szerintem vonzaná a népet. 😊 Vagy Gyurcsókról. 😄 lol

Copperfield és a fal esete

Copperfiel laser show

Chriss angel a csodálatos fantasztikuss...video editor

Ó máj gáááád! <#wow1><#nevetes1>

nem hiszem ezt a városi mendemondát.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ennek az a története, hogy Kálmán királyunk kicsit torz vala. A boszorkány helyett pedig a striga szót használta, akikre kenni szokták akkoriban a torz gyerekeket (elrabolták az egészséges gyerekeket a bölcsõbõl, és torzakkal helyettesítették a mesék szerint). Ha pedig a királyról elterjed, hogy csak egy cseregyerek, akkor a trónhoz való joga a bányászbéka valaga alá zuhan rövid úton.
"Kezdjük újra mondjuk 500 milliós felsõ limittel, ami a földgolyóra vonatkozik"
"Egy szóval sem gondoltam, hogy atombombával, vagy egyebekkel kéne elérni. De hogy el kell, az biztos."

Vajon milyen humánus módszerek jöhetnének szóba?
A gyermekvállalási kedv csökentése? (ideológiai ill. anyagi eszközökkel)
A halálozás "humánus" növelése? (az egészségügyi rendszerek leépítésével, drogliberalizáció, mesterséges, rákkeltõ élelmiszerek erõltetése, stb.)

Nehogy arra ébredj, hogy már teljesül is a kívánságod. :-)
Persze, hogy szép világ lesz-e, azt én nem tudom. :-)
(Könyves) Kálmán, 1095-1116.

Jó rég vala...

Kálmán Király Dekrétomainak Elsõ Könyve

"57. Fejezet boszorkányokról

A boszorkányokról pedig, mivelhogy nincsenek, semmi emlékezet ne legyen."

Sztem a lényeg az egészben az volt, hogy: ómájgád.
:-)

Csak a vita kedvéért tételezzük fel, hogy vannak kis szürkék a környéken. És megfigyelnek, és yay. Felmerül a legegyszerûbb kérdés: minek? mi a céljuk? Ha le akarnak igázni, akkor olyan a technológiával, amivel elruccantak ide, kétlem hogy túl nagy ellenállást jelentenénk, fõleg a széttagoltság miatt. Ha tanítani akarnak, de elõbb megvárnák, míg megjavulunk, mehetnek még egy pár kört a Tejúton. Mondjuk egy-kétezer év múlva visszanéznek, szt vagy nem lesz kinek tanítani, vagy mindenki egymás nyakába borult végre.
Azt, hogy õk teremtettek minket, leginkább azért tartom hülyeségnek, mert akkor eléggé tré munkát végeztek... Eszünk csak ahoz van elsõsorban, hogy a saját érdekünket nézzük, és ha nem vagyunk se éhesek, se szegények, akkor (talán) jöhet a másik ember figyelembevétele is. Ha meg õk teremtettek volna, "a saját képükre", akkor már rég a nyakunkon ülnének (ómájgád, mi van ha a világ államfõi mind ítík? a takarítónõnek is olyan furcsa szemei vannak...).
És az "emberi logikával nem tudjuk utolérni az indokaikat" szöveggel kíméljetek.
😄.

Ufók penig nincsenek.

adam first
John Carpenter's They Live címû filmje valóban elgondolkodtató. Ha igaz lenne, hát elég hátborzongató. De mint jól tudjuk mióta világ a világ földönkívüliek már, pedig nem léteznek. Ez csupán az emberek tévhite, illúziója inkább csak szeretnénk, de nem léteznek. Más bolygókon idegen élet/civilizáció viszont nincs kizárva, egyelõre maximum csak találgathat az emberiség.

Ahogy szasz85 írta, ez nem a Nap generációján múlik (ami egyébként inkább harmadik, mint második):

http://en.wikipedia.org/wiki/Metallicity

Viszont csillagfejlõdés szempontjából ma úgy tûnik, a Föld elméletben tényleg megjelenhetett volna már akár néhány milliárd évvel korábban is. Az hogy pontosan mekkora ez az ablak, nagyon függ a bolygók kialakulásának egyelõre homályos részleteitõl. Ahogy a következõ pár évben egyre több bolygót figyelünk majd meg, úgy lesznek egyre pontosabbak a becslések, de addig csak találgatás lesz. Akár az is kiderülhet, hogy a Föld az elsõ bolygók között van, ahol értelmes lények tudtak kialakulni. Ez is elég jól magyarázná, miért nem ugrálnak itt körülöttünk.

k9duli
x-akták 2 moziváltozata jöhetne már 😊
Nem baj hogy kamu. A barátok közt is kamu 😛
Ufokkal kapcsoltban meg az tény, hogy iszonyat sokan kémleljük az eget, és a csillagászok valahogy sosem látnak semmi különöset, pedig reggeltõl estig bámúlják.És akkor egy jött ment lefotóz, lekameráz és még találkozik is velük...Érdekes.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Dzson
Az ufonauták ha akarnák akkor rég felfeldték volna magukat, átvéve a rádió meg a tv irányítását, üdvözlõ üzenetet vagy akármit sugározva.

De ehelyett sunyiznak, nõket dugnak meg és elviszik az embriót késõbb. Teheneket csonkolgatnak és ember-hibridekkel kisérleteznek.

Ha meglátok egy ilyen szart a lakásomban, jól irányzott rúgással töröm el azt a pilinszka nyakát és kidobom a kukába. A nefilim anyjával kisérletezzen - ha van neki.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

mrzed001
"Az UFOt a földönkívüli vezeti"
Egyesek szerint a jövõbõl jönnek, és (idõ elteltével módosult) földi "ember" vezeti <#alien>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Na ennyi össze meg vissza többet nem írok mert nem kapok ígysem jutalékot...sajnos.

Nem millió fényévekre kell keresgélni csókolom, hanem a házunk táján.

A 11 részes videó sorozaton egy kavantumfizikus beszél arról, hogy természetes eredete nem lehet a jelenségnek amit a Nasa hablatyol.

Nasa szerint ezek a jelenségek úgy néznek ki hogy:

-Adott a Nap.
-Jól felmelegíti a körülötte kószáló vízjeget(lol)
-Majd ez a kóceráj plazmává alakul
-És elindul a Föld felé, és ott össze meg vissza félylik mászkál, világít.

Fizikusunk meg azért elmagyarázza, hogy a xart ne nyomják már le a torkunkon.

Mert ugye ha plaza...van ilyen persze napszélnek nevezik...na ha plazma, akkor mi a bánatot keres a nem napsütötte oldalon?

Hogy vált irányt mindenféle ráható erõ nélkül? Mert ezt csinálja a kis piszok.

Ha a Nasa tudja, hogy ejj ez napszél meg plazma, akkor miért lepõdik meg annyira, hogy szegény diszpécser/operátor/akármi azt sem tudja mit mondjon a kint lebegõ srácoknak?

Dehogy. Nem mondok én semmit.

Csak nézzétek meg az ITT belinkelt videókat. Mind Nasa arhívumok!

Elsõ generációs csillagok rendszereiben ki se alakulhat élet, sõt bolygók se.
Az elsõ generációs csillagok hozták létre a a H-nél nehezebb elemeket.

valamit
Elolvastam. Igen, az is egy lehetõség, amit te írsz, hogy ezek az UFO észlelések azért lettek kitalálva, hogy tömeges meséjükkel eltakarják a néhány valódi SZU/USA (stb.) berepülést és viszonylag még megnyugtassák a lakosságot. Ugyanakkor, épp a roswelli incidens okán gondolom, hogy akár másról is lehet szó. Ugyanis az nagyon úgy nézett ki, mintha valami kikerült volna a rendszerbõl, majd gyorsan húztak volna elé egy mesefüggönyt. És aztán azóta meg mintha sok sok ilyen mesefüggönyt húztak volna fel labirintus szerûen és azóta is folyamatosan egyre többet.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

LPG-vel értek egyet! Arra pedig, hogy míg nincs bebizonyítva hogy nem vagyunk egyedül, addig egyedül vagyunk? Ez kissé vicces! Azt se lehet bebizonyítani, hogy egyedül vagyunk! Vagy netán bejártátok az egész univerzumot, és minden ûrben lebegõ sziklát átvizsgáltál? Nos amíg ez nem áll fel addig csak valószínûségekrõl beszélhetünk, arról is hülyeség, mert begyöpösödött, földhözragadt (Még mindig meghalunk a Földön kívül - hosszabb idõ után és erõforrások nélkül) technológiai szinten állunk. Egyébként sokkal fontosabb lenne a figyelmünket a Földre és az emberiségre fordítani. Jelenlegi tendenciával olyan gyorsan süllyedünk vissza az állatok szintjére (az emberiség bizonyos részei biztosan - nem a Harmadik Világra gondolok), hogy mire bármilyen földönkívüli is ideérne (legyen barátságos vagy hódító), nem fog találni mást, csak tökéletes viselkedéssel álcázott egymás torkát harapdáló lényeket ( az állat kifejezés, sértõ lenne az állatokra), akik ölre mennek valami zöld papír darabért és az egójuk növeléséért.

Szerintem a sci-fi írok sokkal jobban kijelölik az emberiség számára szükséges utat, mint a vezetõk 😛 Értem ez alatt Frank Herbertet, Isaac Asimovot és Szergej Sznyegov-ot. Az õ regényeiknek kellene kötelezõknek lennie az iskolákban, nem a szerelmi bánatban és pénztelenségben sínylõdõ nemes lelkõ költõknek...(Persze közöttük is vannak tehetségesek és jók, de egyre kisebb százalékban)

Most látott hírek a politikusok fizetésérõl 😄 - Azt a pénzt szellemi és technikai tõkévé kellene konvertálni, nem pedig luxussá néhány ember számára XD -
http://www.zbrushcentral.com/zbc/attachment.php?attachmentid=90907
bocs mindenkitõl a multipost-ért, de ezt nem tudom kihagyni.

sztem így néznek ki az ufók:
persze az ember alapvetõen szeretne abban a tudatban élni, hogy minden igaz vagy hamis(0, vagy 1). mivel ilyen tudattal könnyebb lenne biztosat állítani... ennek is a következménye a számítógépek felépítése, ahol minden vagy igen, vagy nem. de ezt még nem tudtuk alkalmazni az egész mindenségre(de ez az utópisztikus elképzelés több problémát is felvethet)
nem csak photoshoppal lehet élethû lényeket létrehozni...

pl. http://www.zbrushcentral.com/zbc/featured2col.php

ezeket 3D-ben csinálták. érdemes körülnézni ebben a galériában.

amúgy sztem ha léteznek ilyen ufonauták, akkor ugyanúgy esélyes hogy humanoidok, mint hogy teljesen máshogy néznek ki. amúgy én nem hit-ként kezelem a létezésük kérdését, hanem egy lehetõségként. vagyis sztem nem kell mindenben igennel vagy nemmel válaszolni... egyszerûen csak vannak infók, feltevések, stb. de mindig ott van a tévedés lehetõsége, mint ahogy annó az emberek meg voltak gyõzõdve, hogy a föld lapos, meg ehhez hasonlók. uígy amirõl most meg vagyunk gyõzõdve, lehet hogy 50-100 év múlva kiderül hogy hülyeség, pedig tök evidensnek tûnik.
Pár éve láttam egy repülõ csészealhoz hasonló dolgot az égen, felhõs volt az idõ, de néha elõbukkant a hold, egyszer csak ez eggyik emeletes ház mögül elõbukkan valami, persze jóval magasabban volt mint a ház de olyan szögbe volt hogy addig nem láthattam a háztól. Egy hosszúkás szivar alakú fémes szinü tárgy volt a végein elhegyesedõ, pont olyan volt mint általában a rajzokon egy laposabb repülõcsészealj amit oldalból látok, a fémes testen egymás mellet nagyjából egyforma távolságra fehéres szinü fények, kb 15-25 darab lehetett és teljesen hangtalanul ment el a fák és a házak felett. Kb olyasmit láttam mint amit erre a képre rajzoltam. Nem igazán tudtam megbecsülni sem a magasságot sem a tárgy méretét de nekem úgy tünt hogy jóval a házak fölött lehetett de azért nem túl magasan és nagyon nagynak tünt, a fémes testen a fények fölött volt valami, valami rajz szerünek tünt de nem tudtam kivenni hogy mi akar lenni. Egyedül voltam az utcán és biztos voltam benne hogy most valami renkivülit látok nem igazán tudom miért de elkezdtem szaladni a repülõ tárgy irányába kb 8-10 másodpercig láttam, semmi zaj nem volt eközben, lassan ment végig az égen mig el nem tünt a házak mögött aztán elõbukkant a hold a felhõk mögül, én még mindig futottam és kb 3-4 másodperccel azután hogy a tárgyat szem elõl vesztettem kiértem a sarokra és ujból megláttam, és még vagy 3-4 másodpercig láttam és akkor a holdtól megvilágítva jobban láttam az egész tárgyat, és megláttam a függõleges vezérsíkot, akkor jöttem rá hogy az egy utasszállító repülõgép. Valószinüleg volt vele valami gond mert a hajtómüvei nem adtak ki hangot, az utasszállítórepülõgépek függõleges vezérsíkját mindig megvilágítják este, de ez nem volt, talán ez is valami hiba miatt lehetett, és a szárnyvégi villógófényei sem voltak, a pilóta fülkébõl sem láttam fényeket, mig nem volt holdfény nem is láttam a pilótafülke ablakait, 20-30 kilóméterre van egy reptér de a város fölé nagyon ritkán jön repülõ és akkor sem ilyen alacsonyan ezért nem voltam megszokva hogy ott repülõ szálljon.
Bocs hogy kicsit hosszúra nyújtottam csak le akartam irni hogy egy hétköznapi dolog mint a repülõ hogyan tévesztheti meg rossz látási viszonyok közt az embert. Ha nem látom meg ujból a holdfényben a repülõt akkor mai napig százszázalékosan biztos lennék benne hogy egy UFO-t láttam akkor éjjel, abban a tíz másodpercben kétségem sem volt hogy mit látok, pedig korábban nem hittem az UFO-kban. Ezzel csak azt akarom mondani hogy bárki láthat olyan dolgot amitõl azt hiszi hogy UFO, és ha korábban nem hitt benne egy ilyen alkalom gyökeresen megváltoztathatja a gondolatát, és ha nem jön rá hogy mit is látott élete végéig hinni fog az UFO-kban, pedig lehet hogy valami nagyon is mindennapi dolog volt, csak a fényviszonyok miatt nem volt felismerhetõ.
Amúgy szerintem ne számítson senki semmi érdekesre az akták megnyitásával, csak olyanok lesznek benne hogy A. Joe pilóta látot egy fénylõ pontot amit nem tudott beazonosítani, vagy C. Bill parasztbácsi 22 órakkor látott egy repülõ csészealjat ami elmondása szerint marha gyorsan repült és zúgott mint egy traktor, de nem lehetett az éjféli helikopter, mert a parasztbácsi esküszik hogy tízkor látta.
Én nem hiszek az UFO-kban és nem azért mert lehetetlennek tartom hanem mert logikátlan az hogy csak azért jönnek a földre hogy gabonaköröket készítgessenek, néha embereket raboljanak meg hasonlók. Szóval nem hiszem hogy bármi érdekes lenne az aktákban, inkább csak olyan dolgok amik nem tudnak egyértelmüen megmagyarázni de attól még lehetnek nagyon is földiek. Ha esetleg mégis lenne valami ezekben az aktákban akkor az is biztos hogy azt nem fogják kiadni.

Wiki-n nézegettem hátha látok neked valamit róla, de ott nem találtam, de Csillagászattal foglalkozó szakkönyvekben ahol a napok fejlõdését, keletkezését tárgyalják találsz majd róla információt, esetleg még a Spektrum-Discovery-National Geographic csatornákon vannak néha csillagászattal foglalkozó dokumentum filmek. A lényeg, hogy mielõtt a napunk keletkezett, már voltak napok a világban, amik át alakultak, és azokból lett a miénk is, és a bolygók is, bár ez elég felületes megfogalmazás, de konyha nyelven, nagyjából ennyi a lényege😊, hogy már volt esély, mi elõttünk bõven, hogy kifejlõdjenek fajok, sõtt az ember a bolygónk történelmének, elég késõi szakaszában jelent meg, és elég hamar kifejlõdött (nem az elmúlt pár ezer évre gondolok), szóval nincs kizárva hogy nálunk sokkal de sokkal fejlettebb fajok létezzenek. Pl: a Bogarak, és a hüllõk után az emlõsök élték virág korukat és élik most is, és a Csimpánz sokkal több fejlõdésen ment át mint az ember, azaz nagyobb lélekszámban, illetve hosszab idõt voltak a bolygó domináns faja. Csak nekünk kevesebb fejlõdés is elég volt hogy elérjük ezt a szintet, amit a csimpánzok még meg sem közelítettek.

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

rigidus
Olvasd el amit elotted irtam.

valamit
Tudjátok, én azt hiszem ez a nagy hype gyanús. Nem feltétlen jelenti, hogy vannak a környékünkön földönkívüliek, de valami van, amit titkolnak. A kormányoknak ugyanis van egy jó szokása, vannak dolgok, amiket titkolnak. Viszont ha MÉGIS kikerül egy infó, azt utána nekik meg kell magyarázni. És ez akkor a legegyszerûbb, ha információval árasztják e a világot a témában, amiben a valós infók milliomdrész csupán, a többi pedig rendre nevetség tárgyává tehetõ. Hamarosan így mindenki legyinteni fog arra is, ami valós és pont ez lehet a célja az UFO ügyek felfújásának. És emiatt logikus is, ha emberek egy olyan film után, mint a Harmadik típusú találkozások mégis csak bíznak magukban és kijelentik, hogy láttak ilyent.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

rigidus
Bezony. Korabban mar en is irtam errol, hogy a leirasok alapjan ha rekonstrualjak oket, akkor egeszen egyszeruen ugy fognak kinezni mint amilyet az emberi kreativ kepzelet korlatai meghataroznak.

Tobbieknek:
Miert nem eppen 4 karuak vagy 12 labuak, miert nem 8 szemuek, miert mutat kisertetiesen hasonlo analogiat a kulsejuk az emberekevel? Nincsen alternativa? Eleg csak a sajat bolygonkon korulnezni mennyire valtozatos az elovilag, hat hogy ha meg egy ettol teljesen elszigetelt vilagot tekintunk aminek semmilyen biologiai kapcsolata nincsen ezzel az elovilaggal vagy eletformakkal.

Azert igy neznek ki mert ilyen az emberi termeszet. Az atlagemberek kreativitasa rendkivul szuk korlatok kozott mukodik. Befolyasolja a media, a divat, a kozvetlen kornyezet, latott, hallot dolgok es csupan egy hangyanyi kreativitas. Tessek csupan egy pillantast vetni a felso kepre! Nem csupan a fej, de az izomzat, a testtartas, a szemek elhelyezkedese, az orr, az ajkak es nyak izomzata teljesen emberi vonasok. Akreativitas pedig csupan az egyes szervek meretaranyainak eltorzitasaban mutatkozik meg.

Az E.T. meg X-Files pedig csupan nehany lyukaszsebu producer akik raharaptak valamire (az emberek szobeszedeire, mitoszaira) es oriasi penzeket szakitottak le belole. Az pedig, hogy meg 2008-ban is errol beszelgetunk nem bizonyit mast mint, hogy a jovoben is busas hasznot tudnak lehuzni az emberekrol ezekbol mitoszokbol es egyben megteremtik a jovo keresletet is hiszen gyerekeink es unokaink is ezen fognak felnoni.

UFO jelensegek. A rovidites eredete, az angol kifejezesbol szarmazik Unidentified Flying Object. Az egesz laz a roswelli katasztrofa idejen kezdodott 1947 julius 8-an. Ne tessek elfelejteni, hogy a hideghaboru mint - nagy, veres osszecsapasoktol mentes - fegyverkezesi verseny kezdete ugyanerre az evre datalhato. Tessek belegondolni, hogy ha hirosimai es nagaszaki-i atombomba ledobasa utan mindossze ket evvel, a haborus gyozelemtol orom- es presztizsmamorban uszkalo USA-ba egy ellenseges repulogep csak ugy berepul, majd a legvedelem mar csak akkor kepes elfogni amikor majdhogynem az orszag kellos kozepen jar. Szerintetek mekkora lett volna a riadalom ha akkor nem zarjak le a teruletet es nem titkositjak a vizsgalat jegyzokonyvet? Egyreszt a panik, masreszt pedig katonai vezetok fejei hullottak volna.

Igen am de ez nem ilyen egyszeru. Egy ilyen esemenyt nehez eltitkolni es ha mar mindenkeppen el kell ernie a nyilvanossagot, legalabb talaljuk ugy, hogy az emeszthetobb legyen. Talaljunk ki ra egy mitoszt! Az mindig bevalt az evezredek alatt ha valamit meg kellett magyarazni. Voltak hetfeju sarkanyok is meg zold leveli bekakba bujt kiralylanyok szajukat csucsorito hos es bator kiralyfikkal. Miert ne lehetnenek emberszabasu titokzatos latogatok?

Egyebkent ezutan az eset utan mar minden 15-dik amerikainak voltak UFO elmenyei.

A fenti cikkben is szerepel es csak ugy keresztkerdeskent feldobom: azon meg nem gondolkodott el senki, hogy miert csak a nemzetbiztonsagi kockazat felmereseig foglalkoznak ezekkel az ugyekkel? Tenyleg azt gondolja barki is, hogy ha ezek a vizsgalatot vegzo kormanybiztosoknak a leghalvanyabb gyanuja is felmerulne, hogy az UFO jelensegeknek koze lehet idegen bolygokrol erkezo fejlett civilizaciokrol, akkor ennyire konnyelmuen lapoznanak tovabb rajta?

Ahogy szoktam mondani: nem kell mindent elhinni amit az orrotok ele dobnak, emberek. Tessek mar olvasni a sorok kozott es gondolkodni - nem csak itt, egyoldaluan, hanem sokfele forrasbol utanajarni dolgoknak, hogy tisztuljon a kep.

Gyerekek!
Megmondom nektek õszintén, az ilyen hírek qrvára jobban érdekelnek engem, mint azok a pufók ufók. Right?
Csészealja?
Én egy elektromos autóval is megelégednék. Ne repüljön, csak guruljon négy keréken és ne legyen méregdrága, mint a Tesla Roadster.

Most a Nissan azt mondja, hogy bírjunk még ki 4 évet, és lesz normál pénzért e-autó. 2012. azért most így elég messzinek tûnik, de annyi vigasztaljon titeket, hogy addigra biztos megbukik a Gyurcsány.

ScarY MAN
márklár?

...

"egy szóval sem gondoltam" én se

idegenek léteznek?: biztosan, de ha belegondolunk, hogy az idõ, és a tér végtelenjében mi csak egy parányi folt vagyunk, matematikailag szinte képtelenség, hogy idõben, és térben is "egybeessünk", pontosabban a képlet:
esély arra, hogy találkozzunk:

X(a világegyetem általunk figyelt területe mérete)/
végtelen(a vilégegyetem teljes mérete)
* (szorozva)
T(általunk itt töltött idõ hossza)/
végtelen(a "teljes idõ" hossza)

egyszerûsítve: X*T/végtelen^2
behellyettesítünk: ~100 000 fényév*5 000 000 000 év / végtelen^2 = 0

hu de jól esett okoskodni 😄
Én ákoshunnal értek egyet.

AZ <#alien> MONNYON LE!!!

iSS!

Miért néznének ki teljesen máshogy az UFO-nauták (ha lennének...)? Attól, hogy a zöld emberkék, és az összes rajz és videó KAMU, még lehetnek hozzánk hasonlók...vagy tudna jobbat máshol az evolúsön?

Nem. Egy orosz kémrepülõ is lehetett UFO.

Mellesleg a hozzászólásaimnak nem sok köze volt éppen a topikhoz, a cikkhez, csak próbálom egyenesbe hozni a dolgokat, lévén némelykõtök kifejezései nem állják meg a helyüket a logika legalapvetõbb próbáival szemben sem. Szóval sorry a relatíve offtopic hozzászólásokért.
Amúgy azóta is sikerült hozni néhány "biztos ez tuti nem az" hozzászólást... Különben a "hogy néz ki egy idegen" kérdése kissé lehetetlen, lévén csak emberi szavakkal tudod leírni, és csak emberi tárgyakhoz tudod hasonlítani a formáját. Ezért szerintem lényegében értelmetlen az esetleges idegenek külsejének firtatása. Érdekesnek lehet érdekes, sõt szórakoztató is, de semmi több, a komoly viták alól pedg a fent említett ok kihúzza a talajt.
Vagy éppen nem azt írták, illetve nem csak arról szól a fórum, mint szeretnéd?

Köszi, de nem pont erre gondoltam.

Természetesen rögtön gondoltam, hogy valaki elõjön evvel a humanista szarral. Egy szóval sem gondoltam, hogy atombombával, vagy egyebekkel kéne elérni. De hogy el kell, az biztos. Ja, ha már az erõszakos módszereknél tartunk: én tudnék áldozatokat hozni. Nem úgy, mint mások....például a modern hippik.

Jól veszem észre, hogy a hozzászólók többsége el sem olvasta a cikket mielõtt idekommentezett egy jót? Avagy elolvasta, de nem értette meg? Hol a vérhalálban írja a cikk, hogy bizonyítékok vannak az UFO-k létezésére? Miután nem túl bonyolult a cikk, ezért én is megértettem, és nekem úgy tûnt, hogy a nagybrit kormány egyszerûen egy csomó aktát tett közzé, amikben emberek számolnak be a saját UFO-s élményükrõl, semmi több. Tehát ebbõl a cikkbõl és a cikk által említett aktákból nagyon nem fog kiderülni, hogy léteznek-e földönkívüliek, függetlenül attól, hogy az sg mélyen tisztelt hozzászólói mit hisznek.

GyuriX2572
Ma már igen kevesen hisznek a zöld emberkékben. Szvsz. Egy szavazás érdekes lenne.