Titkos UFO aktákat tesznek közzé a britek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koncéntrál érõsén és kiábáld á féjédbén, hogy á fá áz ném fém!
Ákárd!
Égy...kéttõ...három...fáxom rõzse létt bélõlé.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
1. Ellenseges repulogep berepul, lelovik.
2. A sajat technologiajukat probaljak lenyulni es kijuttatni az ellenseg.
3. Egy titkos repulesi kiserlet ahol valaki elcseszett valamit es emberek haltak meg.
Emberek annyi esszeru magyarazat van erre, hogy a legutolso ami az ember eszebe jutna az idegen bolygorol erkezo E.T.-k. 😊
> És aztán azóta meg mintha sok sok ilyen mesefüggönyt húztak volna fel labirintus szerûen és azóta is folyamatosan egyre többet.
Es azelott meg semmit. Hat inkabb mesefuggonyokkel meg legendakkal almodjon a nep. Az meg mindig jobb mintha rablo/tomegyilkos vezetok nyilvanos akasztasan abrandozna. "Hagyd elni a legendat, hadd almodjanak!"
Nem tanultatok ti semmit toribol? <#ravasz1>#ravasz1>
Nade...ha eddig nem volt akkor mirõl beszéltek eddig?
Nomeg 50 éve mondogatják hogy már csak pár év. 😄
Én hiszek abban, hogy itt vannak, mert láttam már a saját két szememmel pár fura dolgot ami nem repcsi, meg rakáta, meg mûhold, meg plazma meg mittoménmi volt, csak vicces belegondolni, hogy a zufológusok is csak dumálnak a Nasa meg homokba dugja a fejét, mi meg pislogunk nagyokat.
Nekem is nagyon gyanús ez a lépés hogy "kiadják az aktákat". Sztem is csak valamit nagyon el akarnak rejteni. Túl szép lenne. Vagy tudnak valamit, amire jobb ha felkészülünk, vagy csak folytatják az eddigi titkolózást csak más eszközökkel.
Copperfield és a fal esete
Copperfiel laser show
Chriss angel a csodálatos fantasztikuss...video editor
Ó máj gáááád! <#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>
Kara kánként folytatom tanításom.
"Egy szóval sem gondoltam, hogy atombombával, vagy egyebekkel kéne elérni. De hogy el kell, az biztos."
Vajon milyen humánus módszerek jöhetnének szóba?
A gyermekvállalási kedv csökentése? (ideológiai ill. anyagi eszközökkel)
A halálozás "humánus" növelése? (az egészségügyi rendszerek leépítésével, drogliberalizáció, mesterséges, rákkeltõ élelmiszerek erõltetése, stb.)
Nehogy arra ébredj, hogy már teljesül is a kívánságod. :-)
Persze, hogy szép világ lesz-e, azt én nem tudom. :-)
Jó rég vala...
"57. Fejezet boszorkányokról
A boszorkányokról pedig, mivelhogy nincsenek, semmi emlékezet ne legyen."
:-)
Azt, hogy õk teremtettek minket, leginkább azért tartom hülyeségnek, mert akkor eléggé tré munkát végeztek... Eszünk csak ahoz van elsõsorban, hogy a saját érdekünket nézzük, és ha nem vagyunk se éhesek, se szegények, akkor (talán) jöhet a másik ember figyelembevétele is. Ha meg õk teremtettek volna, "a saját képükre", akkor már rég a nyakunkon ülnének (ómájgád, mi van ha a világ államfõi mind ítík? a takarítónõnek is olyan furcsa szemei vannak...).
És az "emberi logikával nem tudjuk utolérni az indokaikat" szöveggel kíméljetek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Metallicity
Viszont csillagfejlõdés szempontjából ma úgy tûnik, a Föld elméletben tényleg megjelenhetett volna már akár néhány milliárd évvel korábban is. Az hogy pontosan mekkora ez az ablak, nagyon függ a bolygók kialakulásának egyelõre homályos részleteitõl. Ahogy a következõ pár évben egyre több bolygót figyelünk majd meg, úgy lesznek egyre pontosabbak a becslések, de addig csak találgatás lesz. Akár az is kiderülhet, hogy a Föld az elsõ bolygók között van, ahol értelmes lények tudtak kialakulni. Ez is elég jól magyarázná, miért nem ugrálnak itt körülöttünk.
Nem baj hogy kamu. A barátok közt is kamu 😛
Ufokkal kapcsoltban meg az tény, hogy iszonyat sokan kémleljük az eget, és a csillagászok valahogy sosem látnak semmi különöset, pedig reggeltõl estig bámúlják.És akkor egy jött ment lefotóz, lekameráz és még találkozik is velük...Érdekes.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
De ehelyett sunyiznak, nõket dugnak meg és elviszik az embriót késõbb. Teheneket csonkolgatnak és ember-hibridekkel kisérleteznek.
Ha meglátok egy ilyen szart a lakásomban, jól irányzott rúgással töröm el azt a pilinszka nyakát és kidobom a kukába. A nefilim anyjával kisérletezzen - ha van neki.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Egyesek szerint a jövõbõl jönnek, és (idõ elteltével módosult) földi "ember" vezeti <#alien>#alien>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem millió fényévekre kell keresgélni csókolom, hanem a házunk táján.
Nasa szerint ezek a jelenségek úgy néznek ki hogy:
-Adott a Nap.
-Jól felmelegíti a körülötte kószáló vízjeget(lol)
-Majd ez a kóceráj plazmává alakul
-És elindul a Föld felé, és ott össze meg vissza félylik mászkál, világít.
Fizikusunk meg azért elmagyarázza, hogy a xart ne nyomják már le a torkunkon.
Mert ugye ha plaza...van ilyen persze napszélnek nevezik...na ha plazma, akkor mi a bánatot keres a nem napsütötte oldalon?
Hogy vált irányt mindenféle ráható erõ nélkül? Mert ezt csinálja a kis piszok.
Ha a Nasa tudja, hogy ejj ez napszél meg plazma, akkor miért lepõdik meg annyira, hogy szegény diszpécser/operátor/akármi azt sem tudja mit mondjon a kint lebegõ srácoknak?
Az elsõ generációs csillagok hozták létre a a H-nél nehezebb elemeket.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Szerintem a sci-fi írok sokkal jobban kijelölik az emberiség számára szükséges utat, mint a vezetõk 😛 Értem ez alatt Frank Herbertet, Isaac Asimovot és Szergej Sznyegov-ot. Az õ regényeiknek kellene kötelezõknek lennie az iskolákban, nem a szerelmi bánatban és pénztelenségben sínylõdõ nemes lelkõ költõknek...(Persze közöttük is vannak tehetségesek és jók, de egyre kisebb százalékban)
Most látott hírek a politikusok fizetésérõl 😄 - Azt a pénzt szellemi és technikai tõkévé kellene konvertálni, nem pedig luxussá néhány ember számára XD -
sztem így néznek ki az ufók:
pl. http://www.zbrushcentral.com/zbc/featured2col.php
ezeket 3D-ben csinálták. érdemes körülnézni ebben a galériában.
amúgy sztem ha léteznek ilyen ufonauták, akkor ugyanúgy esélyes hogy humanoidok, mint hogy teljesen máshogy néznek ki. amúgy én nem hit-ként kezelem a létezésük kérdését, hanem egy lehetõségként. vagyis sztem nem kell mindenben igennel vagy nemmel válaszolni... egyszerûen csak vannak infók, feltevések, stb. de mindig ott van a tévedés lehetõsége, mint ahogy annó az emberek meg voltak gyõzõdve, hogy a föld lapos, meg ehhez hasonlók. uígy amirõl most meg vagyunk gyõzõdve, lehet hogy 50-100 év múlva kiderül hogy hülyeség, pedig tök evidensnek tûnik.
Bocs hogy kicsit hosszúra nyújtottam csak le akartam irni hogy egy hétköznapi dolog mint a repülõ hogyan tévesztheti meg rossz látási viszonyok közt az embert. Ha nem látom meg ujból a holdfényben a repülõt akkor mai napig százszázalékosan biztos lennék benne hogy egy UFO-t láttam akkor éjjel, abban a tíz másodpercben kétségem sem volt hogy mit látok, pedig korábban nem hittem az UFO-kban. Ezzel csak azt akarom mondani hogy bárki láthat olyan dolgot amitõl azt hiszi hogy UFO, és ha korábban nem hitt benne egy ilyen alkalom gyökeresen megváltoztathatja a gondolatát, és ha nem jön rá hogy mit is látott élete végéig hinni fog az UFO-kban, pedig lehet hogy valami nagyon is mindennapi dolog volt, csak a fényviszonyok miatt nem volt felismerhetõ.
Amúgy szerintem ne számítson senki semmi érdekesre az akták megnyitásával, csak olyanok lesznek benne hogy A. Joe pilóta látot egy fénylõ pontot amit nem tudott beazonosítani, vagy C. Bill parasztbácsi 22 órakkor látott egy repülõ csészealjat ami elmondása szerint marha gyorsan repült és zúgott mint egy traktor, de nem lehetett az éjféli helikopter, mert a parasztbácsi esküszik hogy tízkor látta.
Én nem hiszek az UFO-kban és nem azért mert lehetetlennek tartom hanem mert logikátlan az hogy csak azért jönnek a földre hogy gabonaköröket készítgessenek, néha embereket raboljanak meg hasonlók. Szóval nem hiszem hogy bármi érdekes lenne az aktákban, inkább csak olyan dolgok amik nem tudnak egyértelmüen megmagyarázni de attól még lehetnek nagyon is földiek. Ha esetleg mégis lenne valami ezekben az aktákban akkor az is biztos hogy azt nem fogják kiadni.
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Tobbieknek:
Miert nem eppen 4 karuak vagy 12 labuak, miert nem 8 szemuek, miert mutat kisertetiesen hasonlo analogiat a kulsejuk az emberekevel? Nincsen alternativa? Eleg csak a sajat bolygonkon korulnezni mennyire valtozatos az elovilag, hat hogy ha meg egy ettol teljesen elszigetelt vilagot tekintunk aminek semmilyen biologiai kapcsolata nincsen ezzel az elovilaggal vagy eletformakkal.
Azert igy neznek ki mert ilyen az emberi termeszet. Az atlagemberek kreativitasa rendkivul szuk korlatok kozott mukodik. Befolyasolja a media, a divat, a kozvetlen kornyezet, latott, hallot dolgok es csupan egy hangyanyi kreativitas. Tessek csupan egy pillantast vetni a felso kepre! Nem csupan a fej, de az izomzat, a testtartas, a szemek elhelyezkedese, az orr, az ajkak es nyak izomzata teljesen emberi vonasok. Akreativitas pedig csupan az egyes szervek meretaranyainak eltorzitasaban mutatkozik meg.
Az E.T. meg X-Files pedig csupan nehany lyukaszsebu producer akik raharaptak valamire (az emberek szobeszedeire, mitoszaira) es oriasi penzeket szakitottak le belole. Az pedig, hogy meg 2008-ban is errol beszelgetunk nem bizonyit mast mint, hogy a jovoben is busas hasznot tudnak lehuzni az emberekrol ezekbol mitoszokbol es egyben megteremtik a jovo keresletet is hiszen gyerekeink es unokaink is ezen fognak felnoni.
UFO jelensegek. A rovidites eredete, az angol kifejezesbol szarmazik Unidentified Flying Object. Az egesz laz a roswelli katasztrofa idejen kezdodott 1947 julius 8-an. Ne tessek elfelejteni, hogy a hideghaboru mint - nagy, veres osszecsapasoktol mentes - fegyverkezesi verseny kezdete ugyanerre az evre datalhato. Tessek belegondolni, hogy ha hirosimai es nagaszaki-i atombomba ledobasa utan mindossze ket evvel, a haborus gyozelemtol orom- es presztizsmamorban uszkalo USA-ba egy ellenseges repulogep csak ugy berepul, majd a legvedelem mar csak akkor kepes elfogni amikor majdhogynem az orszag kellos kozepen jar. Szerintetek mekkora lett volna a riadalom ha akkor nem zarjak le a teruletet es nem titkositjak a vizsgalat jegyzokonyvet? Egyreszt a panik, masreszt pedig katonai vezetok fejei hullottak volna.
Igen am de ez nem ilyen egyszeru. Egy ilyen esemenyt nehez eltitkolni es ha mar mindenkeppen el kell ernie a nyilvanossagot, legalabb talaljuk ugy, hogy az emeszthetobb legyen. Talaljunk ki ra egy mitoszt! Az mindig bevalt az evezredek alatt ha valamit meg kellett magyarazni. Voltak hetfeju sarkanyok is meg zold leveli bekakba bujt kiralylanyok szajukat csucsorito hos es bator kiralyfikkal. Miert ne lehetnenek emberszabasu titokzatos latogatok?
Egyebkent ezutan az eset utan mar minden 15-dik amerikainak voltak UFO elmenyei.
A fenti cikkben is szerepel es csak ugy keresztkerdeskent feldobom: azon meg nem gondolkodott el senki, hogy miert csak a nemzetbiztonsagi kockazat felmereseig foglalkoznak ezekkel az ugyekkel? Tenyleg azt gondolja barki is, hogy ha ezek a vizsgalatot vegzo kormanybiztosoknak a leghalvanyabb gyanuja is felmerulne, hogy az UFO jelensegeknek koze lehet idegen bolygokrol erkezo fejlett civilizaciokrol, akkor ennyire konnyelmuen lapoznanak tovabb rajta?
Ahogy szoktam mondani: nem kell mindent elhinni amit az orrotok ele dobnak, emberek. Tessek mar olvasni a sorok kozott es gondolkodni - nem csak itt, egyoldaluan, hanem sokfele forrasbol utanajarni dolgoknak, hogy tisztuljon a kep.
Megmondom nektek õszintén, az ilyen hírek qrvára jobban érdekelnek engem, mint azok a pufók ufók. Right?
Csészealja?
Én egy elektromos autóval is megelégednék. Ne repüljön, csak guruljon négy keréken és ne legyen méregdrága, mint a Tesla Roadster.
Most a Nissan azt mondja, hogy bírjunk még ki 4 évet, és lesz normál pénzért e-autó. 2012. azért most így elég messzinek tûnik, de annyi vigasztaljon titeket, hogy addigra biztos megbukik a Gyurcsány.
idegenek léteznek?: biztosan, de ha belegondolunk, hogy az idõ, és a tér végtelenjében mi csak egy parányi folt vagyunk, matematikailag szinte képtelenség, hogy idõben, és térben is "egybeessünk", pontosabban a képlet:
esély arra, hogy találkozzunk:
X(a világegyetem általunk figyelt területe mérete)/
végtelen(a vilégegyetem teljes mérete)
* (szorozva)
T(általunk itt töltött idõ hossza)/
végtelen(a "teljes idõ" hossza)
egyszerûsítve: X*T/végtelen^2
behellyettesítünk: ~100 000 fényév*5 000 000 000 év / végtelen^2 = 0
hu de jól esett okoskodni 😄
iSS!
Mellesleg a hozzászólásaimnak nem sok köze volt éppen a topikhoz, a cikkhez, csak próbálom egyenesbe hozni a dolgokat, lévén némelykõtök kifejezései nem állják meg a helyüket a logika legalapvetõbb próbáival szemben sem. Szóval sorry a relatíve offtopic hozzászólásokért.
Amúgy azóta is sikerült hozni néhány "biztos ez tuti nem az" hozzászólást... Különben a "hogy néz ki egy idegen" kérdése kissé lehetetlen, lévén csak emberi szavakkal tudod leírni, és csak emberi tárgyakhoz tudod hasonlítani a formáját. Ezért szerintem lényegében értelmetlen az esetleges idegenek külsejének firtatása. Érdekesnek lehet érdekes, sõt szórakoztató is, de semmi több, a komoly viták alól pedg a fent említett ok kihúzza a talajt.