142
 • Epikurosz
  #142
  Sok embernek nincs kéznél sem messzelátója, sem józan esze.
 • Merces
  #141
  .........nekem is volt egy furcsa esetem pár évvel ezelőtt ,szerencsére kéznél volt a messzelátó (tényleg ugy nézett ki a cucc mint egy gagyi csészealj ,de csak egy madár volt amire érdekessen esett a lámpafény)de ha nem lett volna messzelátóm akkor lehet hogy most egy habzó szájú ufóhivő lennék..............
 • Epikurosz
  #140
  Vesd össze ezt és emezt.

  Itt valami bűzlik!
  Mások nyomorán gazdagodni, elég csúnya dolog.
 • loky
  #139
  Beszéld meg a pápával:D
  Amugy tetszik a kép az halott "idegenről"...az UFO-s kép meg túl műűűű...
 • roliika
  #138
  És sajnos ez a látásmód az arabokra igaz is(nem Dubai).
 • KisEmir
  #137
  Miért nekik is vannak UFO aktáik?
 • LPG
  #136
  És a BKV Zrt.....?
 • KisEmir
  #135
  Csak úgy mellékesen, a katolikus egyház mikor fogja közzé tenni titkos UFO aktáit?
 • szedRick
  #134
  Köszönöm s pontos idézést :)

  Mondjuk én is elismerem még ennek a rövid kis részletnek is nehéz eleget tenni, mert ugy érzem Mammon nagyon erős a mostani világban, de a szándék is fontos a változtatásra.

  Az idegen lényeknek vajon milyen problémájuk van? :D:D:D
 • Epikurosz
  #133
  Naná, hogy észrevettem!

  Nem rég volt a vita szomszéd topikban a Biblia hasznosságáról. Hát már ezekért is megéri elolvasni, és nem biggyeszteni az ajkat.

  Hadd idézzem be ide a kérdéses igehelyet, mert nagyon szép.
  Enjoy!

  "Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak. Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, és mit igyatok, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok. Nem több-e az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál? Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem takarnak, és mennyei Atyátok eltartja őket. Nem vagytok-e ti sokkal értékesebbek náluk? Aggódásával pedig ki tudná közületek meghosszabbítani életét csak egy arasznyival is? Mit aggódtok a ruházatért is? Figyeljétek meg a mezei liliomokat, hogyan növekednek: nem fáradoznak, és nem fonnak, de mondom nektek, hogy Salamon teljes dicsőségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül akár csak egy is. 30Ha pedig a mező füvét, amely ma van, és holnap a kemencébe vetik, így öltözteti az Isten, nem sokkal inkább titeket, kicsinyhitűek? Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? - vagy: Mit igyunk? - vagy: Mit öltsünk magunkra? Mindezt a pogányok kérdezgetik; a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre. De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja." (Máté Evangéliuma, VI. fejezet)

  Lehet ezt is kritikusan értelmezni, természetesen, de akkor is.
 • cateran
  #132
  ""éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért"
  Az ilyen idézetekről mindig a 3 kóbor űrlovag cimű novella egyik része ugrik be,az egyik lovag jelmondata: "gondolkodás nincs,enyém a kincs"
 • szedRick
  #131
  Egyébként én is láttam furcsa jelenségeket az égen meg a szüleim is, biztos aki nagyon tudományos tudna rá magyarázatot de ez sikamlós terület.
  A másik élményem nekem is este volt az ágyam mellett, éreztem valamit hogy ott van valaki vagy valami. Félálomban voltam de nehéz megfogalmazni azt hogy szinte csukva volt a szemem mégis láttam és éreztem valamiféle jelenlétet, de szellem is lehetett.
  És ugyan mi a valóság? Azt mondják hogy a gyerekek közelebb vannak a megfoghatatlan világhoz mint a felnőttek és ahogy idősödnek ők is folyamatosan elvesztik ezt a képességet, mert elhanyagolják és inkább megy az XBOX :).
  És erre a "tudomány" azt mondja ami olyan szinten van amilyenen hogy az agya rosszul szabályoz dolgokat. Hát persze hogy azt mondja mivel nincs meg a megfelelő technológia és agyi kihasználtsága az embernek hogy ezt megértse, de attól még létezhet és sok minden lehet.
  Mi a valóság? Ez valóság? Ki vagyok én? Mi célom itt? Majd 400-500 év múlva a XXI. század is csak egy korszak lesz, emberi ideológiákkal , szemléletmóddal, és kérdésfeltétellel hogy hogyan akarta megismerni az ismeretlent.

  ""éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért"
  -ez valóban bibliai idézet és örülök hogy valaki ezt észrevette :):):)
  remélem ha valaki nem is ismeri behatóan (én sem) legalább ezeket a kis szösszeneteket alkalmazza hogy nyugodtabb, harmónikusabb élete legyen
 • DarthPeeter
  #130
  Egyszerűen tudtam, hogy valaki benyögi ezt a mondatot :)
 • LPG
  #129
  Menetrendszerinti repülőgép amit megsüt a nap, vagy műhold úgyszintén megvilágítva. Vagy a UFO, hiszen amellett hogy nem léteznek még menetrendszerint közlekednek is a bolygónk és ufóia között...
 • Omega
  #128
  Én szoktam látni egy gyorsan haladó fénypontot az égnek mindig ugyanazon a részén este felé. Ha látom mindig eltűnödök rajta, vajon mi lehet az. Az lehet, hogy az ISS vagy inkább UFO ?
 • KisEmir
  #127
  Igen 219872498734. meghatározás de valaki még mindig keveri a szezont a fazonnal...
 • LPG
  #126
  "Csak állt előttem kb. 2m-re és engem figyelt.Magas volt, lehetett vagy 1.90m magas és a csuklói vastagok voltak. Barnás színe volt és viszonylag nagy feje. Azt hiszem a szemei is nagyobbak voltak az átlagnál és fekete színűek. Ez körülbelül fél percig tarthatott aztán egyszer csak elűnt onnan."

  Ennyire megijedni egy kancigánytól, csúnya eset...
 • DarthPeeter
  #125
  Igen, pont ezt írtam le én is. Csak ez mindössze 1-szer fordult velem elő. Lehet igazad van. Na mindegy egyszer csak kiderül mi is az igazság :)
 • tpeterr
  #124
  Bírom ezeket a diplomatikus megfogalmazásaidat. :-D
 • tpeterr
  #123
  Mintha kételkednél egy kicsit Epi bácsi. :-D
 • tpeterr
  #122
  Köszönjük a 219872498734-dik meghatározást. :-) Na nem baj, hátha valaki még mindezidáig nem tudta. :-)
 • kukacos
  #121
  Ezeknek a speciális álmoknak épp az a jellegzetessége, hogy az álmodó nem képes megkülönböztetni a valóságtól:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dreaming

  Az eseted tipikusnak mondható: alvásparalízis (nem tudok mozdulni érzés), és fiatalabb korban gyakrabban fordul elő, sokan számolnak be gyerekkorukból ilyen élményekről. Valószínűleg arról van szó, hogy az alvás és a tudat mechanizmusát rosszul szabályozta az agyad, de a konkrét folyamatot érthetően nagyon nehéz kutatni. De ha csak arra gondolsz, hogy LSD hatására cifra vízióink támadnak, amelyek teljesen reálisnak tűnnek, nem akkora kunszt furcsákat álmodni.
 • Epikurosz
  #120
  Én kis manókat láttam veres sipkával és seprűnyéllel, amikor bárányhimlőm volt.
 • KisEmir
  #119
  UFO és ismeretlen élőlény közt van egy kis különbség...
  Unidentified Flying Object(UFO)-Azonosítatlan Repülő Tárgy!
 • DarthPeeter
  #118
  Én arra az élményemre alapozom az ufókban való hitem, ami jópár éve történt velem. Pontosan nem tudom mennyi, talán 10 éves lehetettem (jelenleg 17) Éjszaka volt és aludtam.Hirtelen felébredtem és egy ufót (más nem lehetett) láttam.Csak állt előttem kb. 2m-re és engem figyelt.Magas volt, lehetett vagy 1.90m magas és a csuklói vastagok voltak. Barnás színe volt és viszonylag nagy feje. Azt hiszem a szemei is nagyobbak voltak az átlagnál és fekete színűek. Ez körülbelül fél percig tarthatott aztán egyszer csak elűnt onnan.A furcsa csak az volt, hogy nem tudtam mozdulni és nagyon ilyedt voltam pedig nem hatott utólag ilyesztően, egyáltalán nem. Erről azt is olvastam, állítólag ez egy féléber állapot és nyitott szemmel alszik tovább az ember miközben a tudata ébren van de a testét nem tudja mozdítani és ez okozza a furcsa észleléseket.Na csak annyit mondanék, hogy minden részletre emlékszek nagyjából a mai napig, nem úgy, mint egy álomra és ilyen soha többet nem történt velem.Erről az esetről egyébként nemsok embernek beszéltem mert tudtam hogy úgyis hülyére vennének a legtöbben, de gondolom itt megosztom a többi emberrel hátha lesznek értelmes hozzászólások :).

 • KisEmir
  #117
  "Az emberi lény még eléggé primitív ahhoz hogy bármit is megértsen"<--Ebbe van valami.
 • Epikurosz
  #116
  "éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért "

  Ez olyen biblikus, evangélikus volt. :-)
 • Déta
  #115
  Én szeret UFO.
 • szedRick
  #114
  Én krzzgzgg vagyok az 5. galaxszistól balra lakok és azért jövünk a földre hogy meglessük a jó nőstényeket és ha megtetszik akkor el is visszük bevizsgáljuk JÓ ALAPOSAN! :D
  Ez ugy lehetséges hogy olyan telepatikus képeséggel rendelkezünk hogy az emberek azt látják amit látni akarnak, tehát ezek az egyedek minket erős izmos himnemű lénynek látnak, valamint a járműveinket is földi sportautónak álcázzuk és sok papírgalacsint teszünk a zsebünkbe, mert ez érdekes módon nagy hatással van az emberekre, szinte eufóriát éreznek ezektől a közönséges papíroktól. Egyik "idegen" barátom kinek neve brrzzbr nem is sugározta be az agyát a nősténynek, de a papír hatására igy is bármire hajlandó lett, annak ellenére hogy valójában zsíros és nyálkás lények vagyunk és minden belső szervünk látszik.
  Az emberi lény még eléggé primitív ahhoz hogy bármit is megértsen, de van egy fontos tulajdonsága hogy érző lény és ez nagy kincs. Azt javaslom hogy nem érdemes velünk foglalkozni éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért és ha mégis téged látogatunk meg valamiért akkor volt egy jó estéd amiről majd azt hiszed hogy halucináltál és meg sem történt, és azt hiszed hogy megőrültél és betegnek nyilvánítanak mert mindenkinek ezt a történetet fogod elmondani és ezért telegyógyszereznek. Ugyhogy vigyázz magadra!
 • Martouf
  #113
  "nem is arról beszélünk, hogy mit teszünk, hanem hogy mit tehetnénk."

  Én ezzel pont fordítva voltam. ;-)

 • Martouf
  #112
  "olyan egyszerű dolog nem jut eszedbe, hogy pl minden párnak max 2 gyereke szülessen?"

  Nem. Ilyen direkt, átlátszó módszereket nem lehet alkalmazni. Legalábbis nem sok helyen. Még a végén ellenállást váltana ki.
 • Martouf
  #111
  "Mindegy, csak ne magyarázz bele hülyeségeket a mondanivalómba..."

  Nem, valamit félreérthettél. Nem akartam semmibe semmit belemagyarázni. Csak amit mondtál, az ismerős volt valahonnan...
 • phoenix1
  #110
  " ... akkor valahogy nem tudom elképzelni,hogy nem közvetlenül , hanem sunyiba rabolnak embereket, mert mi a ráktól kéne félniük ... "

  ebben van valami!
 • LPG
  #109
  Magyarországon magyaroknak tiltott, másoknak szabad..
 • ilf667
  #108
  majd rolika lektorál, hogy jól gondolod-e
 • ilf667
  #107
  nem is arról beszélünk, hogy mit teszünk, hanem hogy mit tehetnénk. csak akarat kérdése.
 • Unknow
  #106
  Egyébként mennyivel izgalmasabb lenne egy olyan sztori,hogy ezek az un. UFO-k azért kötöttek pont nálunk ki mert egy párhuzamos dimenzióban létező Földről jöttek, csak az ugrást követően meghibásodtak a rendszerek és lezuhantak. Akkor meg lenne magyarázva,hogy miért emberszerűek ezek az izék, mert ugye lehet,hogy más irányba indultak el az evolúcióba és minden másképpen alakult ott. Végülis, kb ugyan annyi a lehetőség mindkét dologra XD
 • Unknow
  #105
  Hm...hát a cikk maga szerintem inkább reklám és marhaság, meg ez az egész információs zárlat feloldás is. Sok értelmét nem látom.

  Legalábbis ha én a helyükbe lennék, és tényleg lennének ilyen dolgok akkor így gondolkoznék:
  Eltitkolni valamit úgy lehet a legjobban,hogy nem titkoljuk, csak kiszínezzük. Amikor az ember elé tesznek valamit akkor sokkal nagyobb a valószínűsége,hogy hülyeség, mintha nem mondanának semmit. Elmondták, oké...valszeg azért mert tökre nem érdekes. Általában azt a legnehezebb észrevenni ami a szemünk előtt van. Viszont az kétlem,hogy XY Pistabácsit tényleg elrabolták az űrlények. Meg azt is,hogy Sz. Sándor űrlényeket látott a kertjében akik tehenekkel fajtalankodtak. Azt viszont nem,hogy az univerzum méretét tekintve nem mi vagyunk az egyetlenek, sőt ebbe szinte biztos vagyok. Na de kit érdekel? Lehet,hogy ott is ugyan az megy mint itt, és minden nap azt hiszik,hogy "Földlakók" látogatták meg őket. Annyira mondjuk, ez sem érdekel. Egyáltalán miért érdekelne? Egyébként meg nem bízok egy olyan fajban ami az agyának 50%át se képes kihasználni, mit tudhatunk mi emberek arról,hogy mi van kint, amikor azt se tudjuk megmagyarázni néha ami körülöttünk van.

  Mondjuk sose értettem,hogy miért pont vizet kell keresni mindenhol ,hogy élet legyen valahol. Olyan elképzelhetetlen,hogy valami nem vízből hanem egy teljesen más evolúciós utat fut be? Ha meg olyan marha fejlettek ezek az űrlények,hogy ekkora utakat tegyenek meg, és pont megtalálják a mi kis Földünket, akkor valahogy nem tudom elképzelni,hogy nem közvetlenül , hanem sunyiba rabolnak embereket, mert mi a ráktól kéne félniük... Na mindegy....vannak nálam okosabb emberek, meg sztem ennél sokkal szebb és bővebb latolgatások. Egy fix, ha valamit nem akarnak elmondani, azt nem fogják, úgyis csak azokat a húscafatokat kapjuk meg amikből semmi nem derül ki. Továbbra is annyit tud mindenki amit eddig, csak azt hisszük többet tudunk, mert kiadtak ilyen titkosított dokumentumokat.
 • dronkZero
  #104
  Már hol tiltott? Kínában 1979 óta érvényben van...
 • Epikurosz
  #103
  Épp csak az a gond ezzel, hogy a demográfiai tervezés tiltott, ha jól tudom.