143
  • ZSOOLT2
    19.-én jön ki a magyar verzió, előtte nem valószínű, hogy bárhogy elérhető legyen a magyar felirat
  • hentesferi
    Én most tölteném le a reloades verziót , elvileg javított crackel , de magyar verzió nincs még ? :S Tudok angolul , de azért magyarul jobban menne ... :) Mert tudom PC-re ami kijön , az magyar felirattal leszz .
  • Mr. Perfect
    Feltöhetetlen játék nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • takysoft
    pedig nem:D
  • Arwenke
    Pedig mukodik.
  • SötétBarom
    Nem dőlt az meg :)
    Nem jó a crack :DDD
  • onimusha
    asszem half life 2-nél is volt ilyen, hogy online check steam-en keresztül, aztán irtak hozzá egy steam emulatort :D
  • pepe792
    már meg is dölt a feltörhetetlen....
    Mass Effect (c) Electronic Arts *PROPER* *DVD9* RELOADED 78x100 MB
    no comment...
  • MrAndree
    "Vagy szakadt ruhában várunk az élelmiszersegélyszállítmányra a szétlőtt városok közepén"
    Akkor meg már úgyse akarunk majd Mass Effect-ezni. :)
  • ZSOOLT2
    "15 év múlva nem tudunk retrózni vele - akár törés nélkül is. (Persze akkor már egy fagylaltnál olcsóbb lesz az egész Mass Effect trilógia együtt, és streamelve is tudjuk játszani a karóránkon.)"

Vagy szakadt ruhában várunk az élelmiszersegélyszállítmányra a szétlőtt városok közepén (ne legyen igazam)
  • MrAndree
    A másolásvédelmek gyakorlati oldala jelenleg annyi, hogy semmit nem érnek. A Bioshock is bírta vagy egy hétig. :) Egyébként meg sok igazság van abban, hogy ami jó az másolásvédelem nélkül is fogy. Abban meg semennyi nincs, hogy a Crysis a warez miatt bukott meg. De én is pont azért akarom még mindig megvenni a Mass Effectet mert bízom a Bioware-ben és elhiszem, hogy a rendszer csak időleges. Mondjuk az EA-ban meg semennyire nem bízom szóval nehéz a helyzet. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Elhiheted, én megvetem a másolásvédelmeket, csak a gyakorlati oldala felől közelítettem meg a dolgot. Mindenesetre elég határozottan ígérték első pillanattól fogva a rendszer időlegességét, így elvileg nem kell attól tartani, hogy 15 év múlva nem tudunk retrózni vele - akár törés nélkül is. (Persze akkor már egy fagylaltnál olcsóbb lesz az egész Mass Effect trilógia együtt, és streamelve is tudjuk játszani a karóránkon.)
  • MrAndree
    Épp ez a baj, hogy uninstalláláskor jelen állás szerint nem kapunk vissza lehetőséget. Ígéret sincs arra, hogy valamikor is fogunk. Supportnak írni, hát végülis ja, csak ha én úgy döntök, hogy Mass Effectezni akarok akkor azt nem 5 nap múlva akarom amikor hajlandóak válaszolni rá. Meg ki tudja 5 év múlva még létezni fog-e az a support. Azzal meg azért remélem egyetértesz, hogy eredeti játékomat crackelnem kelljen ahhoz, hogy rendesen játszhassak vele azért kissé röhejes. Ettől függetleneül szerintem megveszem /ha már összekapartam rá a pénzt/ de azért boldog nem vagyok.
  • Zóanagyvarázsló
    Van megoldás. Lehet írni a supportnak, de szerintem uninstalláláskor is visszakapunk egy lehetősget. (Vagy nem? Javíts ki, ha rosszul gondolom!)

Ha pedig lesz (ez persze nem jelenleg) törés, az megnyugvást hozhat az eredeti verzió tulajdonosainak is. Idővel (tehát nem jelenleg) pedig az online ellenőrzés mellett a limitet is feloldják. Félreértés ne essék, én is megvetem ezeket a védelmeket, és megértem a velük szembeni elvi alapú ellenállást. De megoldás mindig van.
  • MrAndree
    Nem az online aktiválás az igazi probléma szerintem hanem /és ezt sehol nem reklámozzák/ az, hogy a játékot maximum 3 gépen tudod aktiválni. Örökre. Tehát ha veszel egy új gépet akkor az már 2. aktiváció. Szóval kb. 4 év és kifogytok majd az aktivációból. Aztán lesz egy csini poháralátétetek. És nem, jelenleg semmiféle megoldás nincs ez ellen.
  • Zóanagyvarázsló
    Az a baj, hogy éppen csak azt nem árulod el, hogy miből vezeted le bizonyos szellemi termékek élvezeti jogát. Egyszerűen csak a szükséggel és a lehetőséggel indoklod, azért ez így elég sovány - pláne amikor látjuk a nemvásárlás eredményeit is. Nem a warez az egyetlen oka a PC-s játékpiac jelenlegi állapotának, de igenis szerepe van benne. Már az SG-n is láttam, hogyha egy játék nem kapott "időben" törést, izzították az emberek a Steamet, holott nem tervezték a vásárlást, ez olyan országokban, ahol egy játék ára csekély része a zsebpénznek, még inkább igaz lehet. (Bár személy szerint nem hiszek abban, hogy a védelmek 1-2 hétig való talpon maradása bombasikerré tehet egy amúgy veszteséges játékot, de minden jel arra mutat, hogy bizony az emberek jó részeakkor sem mondanak le a hobbijukról, ha az "fizetőssé válik".)

Különben is, milyen igény az, mely szerint a legújabb játékokkal kell játszani, a legfrissebb kaviárt venni, a legműmacsóbb sportkocsival furikázni, ha nincs is rá pénzünk? Igenis lehet belőle tanulni, ha az ember addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér. Olcsó PC, 2-3 éves játékok, megvan mindez bagóért, patchekre magyarításra sem kell várni, legfeljebb multiorientált játékoknál csappanhat meg ekkora a szerverek forgalma. Persze ebből sincsen már annyi haszna a kiadóknak (és egyebeknek), mint a teljes áron való vásárlásnak, de mégiscsak egy tisztességesebb hozzáállásról van szó.

És hogy miért ócska konzolportok jönnek PC-re, miért butítottak (voltak?) e platformon az EA sportjátékai? Nem a játékosokat "utálják", d eegy tisztességes optimalizálás sok időt venne igénybe, az ára nem biztos, hogy visszajönne, fölöslegesen pedig nem fognak kockáztatni a cégek. Kapitalizmus van, az illegális letöltők kedvéért nem fognak dollármilliókat bukni, de még kockáztatni sem. Abban egyetértek, hogy minőségi, bugmenetes, jól optimalizált játékból jó lenne több, azok talán jobban fogynának, de a dolog kétirányú, az eladások alacsony mivolta is hozzájárult, hogy az egyre dráguló fejlesztések folyamán, ezek már kvázi luxusköltségnek számítanak. Mellesleg kiváló játékok is bultak már el, konzolon is, a gyakorlati példák szerint a minőség nem feltétlen garancia a sikerre.

Végezetül: akárhigy is nézzük, illegális cselekedetről van szó, ez a tény, mentegetőzni, önigazolni persze lehet, ez már-már szokás - az érvek viszont hiányoznak. Ez a baj, nem a véleménykülönbség. Mindenki azt csinál tőlem otthon, amit akar, de szerencsésebb, ha cselkedetinket értékén kezeljük, vállaljuk, s nem egy mézes-mázos ideológiát építünk fel köré.
  • Tinman #127
    Ez vár rátok Mass Effect letöltők...

• Balumann
    És tegyük fel, úgy döntök megveszek 2 játékot, Call of Duty 4, és Rainbow six Vegas 2 , mert ezeknek multijával meg singlejével jól ellehet lenni. A helyzet semmit nem fog változni, ezek sikeres játékok amikre eleve van kereslet. És például a Turok játék készítője, vagy az összes többi nem olyan sikeres ugyanúgy a warezre fogja fogni, és legközelebb konzolra fog készíteni mert ott nincs olyan nagy igény és gépigény miatt sem kell félni.
  • Balumann
    Ja csak nem jó helyen keresi... Egyszerűbb ráfogni a warezra, mint elfogadni hogy szinvonaltalan, buggal teli játékot adtak ki.
    Nagyon sok ember van a világon aki szeret játszani. Hogyha jó játékot csinálnak akkor el tudják adni rendesen, warezolók nagy része is megveszi azt a játékot ami jó.
    Konzolon meg hogy mi az igényesség... lehet nézni reakciókat forumokban olyan játékok terén amik konzolon is voltak (pl.: GoW)

"hülyegyerek írásait fogod olvasni a terméked lopásáról, mint amilyen te is vagy, akkor remélem ugyanilyen flegma, buta paraszt hozzáállásod lesz."
    Azt sem tudod hány éves, mivel foglalkozik. Milyen jogon szólsz így valakihez csak azért, mert nem úgy gondolkodik ahogy te azt el nem tudom képzelni. Nekem több nagyon idős rokonom van aki időnként szeret játszani, és ugyan így áll ezekhez, nem fog kiadni pár óra játékért többezer Ft-ot, mikor ott többgyerekes család, unokák, stb.
    A játék készítők sem az ilyeneknek készítenek hanem a fiatal kockáknak akik egész nap ezt tolják, multiban meg single-ben az XP növelésekért, a szülők meg megveszik nekik.

És nem tudom hogy miért nem lehet azt megérteni, hogy nem azok miatt nem sikeres egy játék akik úgyse vennék meg a játékot.
    Jó stílusodból ítélve megértem hogy te nem fogod tudni megérteni, na de a készítők...
  • opeca
    Ez meg a ló túlsó oldala.
    Valeszeg a Bioware fejesei is odáig jutottak, hogy nincs "de".
    Ja, ez egy ideig célrevezető, kb. a megjelenést követő egy hétig, aztán feltörik a game-t és ennyi.

Mindennek oka van, és a bölcs ember, az okát keresi a probléma kialakulásának, ahelyett, hogy elfogadja, állandóan jelenlevő szar helyzetként.
  • opeca
    Majd arra leszek kíváncsi hülyegyerek, hogyha te állítasz elő valamilyen terméket (bár abból a szellemi tárházból, ami neked van, kétlem, hogy erre valaha is sor fog kerülni), és pontosan olyan - még pár éve a taknyát az arcán szétkenő - hülyegyerek írásait fogod olvasni a terméked lopásáról, mint amilyen te is vagy, akkor remélem ugyanilyen flegma, buta paraszt hozzáállásod lesz.

Egy percig se gondold, hogy most nagyon menő gyerek lettél azzal, hogy beismerted egy anonim fórumon, hogy egy egy lopkodós idióta vagy, aki ráadásul még büszke is rá.
  • Balumann
    Erre csak ráfogják azok, akik nem tudnak sikeres játékot készíteni PC-re.
    Én FPS / akció stílus kedvelője vagyok, ilyen szemszögből néhány ok;
    -az újabb játékok teli vannak buggal, amik a játékélmény rovására mennek
    -nem tudják optimalizálni rendesen a játékot (hardverek vagy szoftverek miatt, vagy csak ők lusták, vagy az új motorok a hibásak, kezdeti állapotban vannak?)... ráadásul a nem csúcsgépeken kb. mint egy több éves játék grafikai látványát sem érik el.
    -kevés lehetőség, kevés újdonság, egyszerű játékmenet

Crysisból biztos hogy 3x annyi példány ment volna el konzolon. Legnagyobb hátránya a gépigény, és hogy ha nincs csúcsgépe nem olyan szép a játék (bár valaki mediumon is szépnek mondja, én láttam már szebbet is... felesleges részletezés, kevés látványos effekt), a másik hátránya a szerintem hihetetlen rossz multi (alig van fps játék amivel nem multiztam egy keveset legalább, van tapasztalatom :P).
    Gears of War is igen sikeres volt konzolon. Én is kipróbáltam mikor kijött, 3. pálya után törlés...
    Assassin's Creed az nagyon tetszett. PC-n is sokan megakarták venni, de kipróbálták előtte; sokaknak unalmas az állandóan ismétlődő küldetések, és könnyű a játék, kombózás is nagyon egyszerű... hát mondjuk tényleg. na meg multi hiánya.

Ez csak néhány példa volt. Aki tájékozott az ilyen játékok terén az érti amiről beszélek. Stratégiákkal, meg ilyen stílusu játékokkal nem tudom mi a helyzet, ezekre sajnálom az időt őszintén szólva.

Armed Assault nagyon tetszett, de szintén teli buggal. De fejlesztik meg jó multija van, és gondolkodok rajta, hogy érdemes-e lenne megvenni, majd ha túl leszek az érettségin.

Single-ben nem nagyon játszottam még 1 játékkal se hetekig ^^ Multiban meg csak nyáron, GRAW 2-vel. Ami tényleg megérdemelte volna, hogy megvegyem, mert javítottak bugokat, volt pálya szerkesztő, stb.. Csakhát akkor a gépemet vettük, meg lakás felújítás, meg ilyesmi.
  • Balumann
    Egyáltalán nem ezért...
  • narumon
    És ime. Ezért haldoklik a Pcs játékpiac. Nekem ugyan mindegy, csak ne csodálkozzatok / csodálkozzunk.
  • narumon
    "Meglehet keresni munkával... én nem fogok tanulás mellett azért dolgozni és elcseszni az összes időmet, hogy megtudjak venni 1-2 játékot, amivel játszok pár órát, vagy neten pár alkalommal. Majd ha olyan áruk lesz, vagy nagyobb fizetés lesz akkor megvesszük/többet fogunk venni."

Remélem, hogy majd a tanulás után mikor elmész dolgozni és nem fizetnek a munkádért akkor nem leszel felháborodva hiszen nem ér annyit a munkád mint amennyit te gondoltál (bármi is lesz belőled)!

"Leginkább a legújabb Turok -tól akadtam ki most, 12 gigát foglal, játék meg szörnyen gagyi, még a grafika is, már a 2. pályát sincs türelmem végig vinni... Hogy lehetne ilyenért kiadni 1000Ft-nál többet?!"

Szerintem még 1000Ft-ot sem, pont ezért nem is játszottam vele. Mass Effectet viszont végignyomtam, rohadtul élveztem és pont ezért itt fekszik eredetiben xbox360-ra. Senki sem mondta azt, hogy vegyél meg minden játékot, de ami jó, amivel hetekig / hónapokig játszol arra ne legyen már sok az a 8-10e forint.
  • Balumann
    Ez nem teljesen igaz. Egyrészt azért meg bűntetlenül megtehetjük, másrészt mást nem ér kár azzal, hogy használjuk, mintha nem használnánk... (és mint írtam, még népszerűsíthetjük is, másoknak ajánlhatjuk így, multiban kipróbálhatjuk ami által szintén többen megvehetik ... volt példa rá)

És hogy mire költöm egyáltalán nem attól függ, hogy mi az amit bűntetlenül meg lehet úszni. Egyrészt olyanra ami szükséges, fontos, hasznos. Szórakozás szempontjából nézve meg olyanra, ami az árához képest annyi ideig szórakozást, kikapcsolódást biztosít.

És a hardver gyártóknak is jó a warez ^^

Rendben nem jogos. De túl negatívan látod, gondolom komolyabban játszol valamivel ami eredetiben is megvan, több időd is van rá, vagy pont hogy játék ellenes vagy.
  • zorrobomber
    a konzolkészülékek általában vagy 0szaldósak vagy veszteségesek. a bevétel a gamékból van.
  • Hoz_Hun
    A warez sem részben sem sehogy sem jogos. A számítógépen történő játék nem létszükséglet. Még csak azt sem lehet mondani azért csenem el mert különben éhenhalok.
    Azért lopjuk el mert büntetlenül megtehetjük. És pont. Ezt nem kell kimagyarázni, meg "hát, de..."
    Na és a munkával keresett pénzt mire fogod költeni? Gondolom valami olyanra amit nem tudsz büntetlenül lenyulni. Nyilván csak azért fizetsz amire rá vagy kényszerítve. Ez oké, sokan vannak még így vele. Csak legalább anonim ne kezd el kimagyarázni, hogy ez jogos, mert nem az.
    Nyugodj meg értettem elsőre is.
  • Balumann
    Én teljes mértékben beismerem, hogy lopom. Csak a warez részbeli jogosságáról írtam, és amiért valószínűleg mindig is lesz warez.
    Az okait írtam le amiért én és általában mások sem veszik meg. És amiért legtöbben letöltik ahelyett, hogy nem játszanak vele.
    Nem munkára sajnálom az időt (bár arra is), de hogyha dolgozok biztos nem játékra fogom költeni amíg ilyen áron vannak.
    Remélem sikerült megérteni... -.-
  • Hoz_Hun
    Hülye kifejezés, de legalább becsülettel lopsz.

Utálom a képmutatást. Ha valaki warezol legaláb ismerje be, hogy amit tesz az nem jogos. Ritkán találkozok ezzel. Végre valaki aki nem arról hablatyol, hogy ő mennyire szegény és nem tellik neki játékra és ezért teszi amit tesz.
  • Hoz_Hun
    "...én nem fogok tanulás mellett azért dolgozni és elcseszni az összes időmet, hogy megtudjak venni 1-2 játékot, amivel játszok pár órát, vagy neten pár alkalommal. Majd ha olyan áruk lesz, vagy nagyobb fizetés lesz akkor megvesszük/többet fogunk venni."

A lof*szt. Ráadásul munkára sajnálod az időd, de játékra (más munkájának gyümölcsére) nem. Vegyél példát Runny-ról! Ő is lopja a játékot, de legalább beismeri. Ne ideologizáld már meg, hogy amit teszel az jogos. Ismerd be hogy lopod aztán kész. Úgy legalább a gerinc helye világít a hátadban.
  • NEOreg3
    kb.
  • runny
    Nos hogy kissé húzzam az agyatokat, közlöm, hogy nem fogom megvenni a játékot. Ha elérhetővé válik a neten egy tört verzió, akkor letöltöm és játszok vele, ha elindul a gépemen. Szarok rá hogy illegális, meg hogy titeket ez mennyire zavar, meg szarok a véleményetekre, meg arra is hogy leszartok, én attól még játszani fogok. Amíg a kezünkben van ez a lehetőség, addig ki fogom használni, ha már nem lesz, nem fogok játszani. Én már a játék megjelenése előtt eldöntöttem, hogy akár jó játék, akár nem, pénzt így sem, úgy sem adok érte. SZVSZ általam nem éri őket veszteség, hisz pénzt tőlem sosem láthatnak, akár csinálnak játékot, akár nem. Nem lételemem a saját magam játékkal való szórakoztatása. Ha van lehetőségem rá, hogy mindezt büntetlenül megússzam, megteszem. Hozzáteszem, amúgysem lenne havonta 8k-m játékra, de ez senkit nem érdekel, szóval engem sem. De legalább őszinte vagyok.
  • Balumann
    Mert ebben a cikkben inkább a "feltörhetetlen" volt a lényeg, ami a warez vitát váltotta ki ebben a forumban, és gondoltam én is kifejtem véleményemet ezzel kapcsolatban :)
    Én egyébként akció/FPS játékokkal játszok többnyire, abból is vagy háborús, vagy csapat alapu.
    De egyébként 4000Ft -ért újonnal korrekt lenne némelyik játéknál. Sajnos FPS kategóriában nem tudok jelenleg olyat mondani, amit újonnal megvettem volna ennyiért, esetleg a GRAW 2 lett volna ilyen (de az akkori gépemen nem is ment...).

Ha lesz saját keresetem, lesz olyan játék amivel tényleg komolyabban tudok majd időnként játszani (nem válik unalmassá, nem lesz teli csíterekkel meg kocka profikkal), és lesz időm is, és nem is lesz majd túl drága, fogok én is venni.
  • ZSOOLT2
    "A cikkel kapcsolatban, egyszer úgyis feltörik." Ez így igaz, nem létezik feltörhetetlen másolásvédelem, de eladás szempontjából nagyon nem mindegy, hogy egy héttel megjelenés előtt már fennt van a neten a tört verzió, vagy csak két-három héttel később.

"túl drágák ahhoz a játékok, hogy azért, hogy pár órát játszak vele" A játékidő 40-45 óra egy végigjátszásra, de egy végigjátszással még messze nem játszottad ki a játékot, a KOTOR-t 4-5ször vittem végig.

A legtöbb számítógépes játék ára pár hónappal a megjelenés után a felére csökken, később a negyedére is.

"Játékokkal kapcsolatban, optimalizálják normálisabban a játékokt, és ne csak grafikában legyenek újítások" A Mass effect a minimális- és ajánlott gépigény alapján jól otimalizált játéknak tűnik, ha jól skálázható lesz a grafikai minőség, jól futhat régebbi hardveren is, de ez a prog. kifejezetten az, amiben nem csak grafikai újítások vannak, hanem van benne komoly belső tartalom is.

"amíg pc-re nem lesznek jobban optimalizált és komolyabb, hosszabb ideig élvezhető játékok, úgy hogy ki is használják a gépek teljesíményét" Optimalizálásról annyit, hogy sok játék az alatta működő hardver alig 40-50%át használja ki, ami elég szánalmas (lásd még: Crysis)

"Senki se fog nyerni, mindenki védi az álláspontját. Warez fennt fog maradni biztos vagyok benne" Ebben én is.

"Akiknek ez az életük illetve tudnak erre költeni azok meg támadni fogják mindig is" Nem érdemes megvenni az optimalizálatlan, bugos, de minden belső tartalom nélküli, nem szórakoztató programokat, szerintem ebben az esetben jogos, hogy az ember leszedi a netről. Ugyanígy, ha egyszerűen nincs rá pénz, akkor is inkább érdemes letölteni. De egy ilyen programot, mint ez, amiben ennyi munka és hozzáértés van, midenképpen érdemes lehet megvenni, ha nem is a megjelenés napján, de azután pár hónappal mindenképpen, mikor leesik az ára 4000Ft környékére.

"mondjuk ez a játék engem legkevésbé sem érdekel" Igazából nem értem, akkor miért ebbe a fórumba került a hozzászólásod.

Nem vagyok teljesen warez-ellenes, van néhány másolt játékom, de csak azt veszem meg boltban, amelyik tényleg érdemes erre, és általában alacsonyabb áron elérhető, 4k-nál többet sohasem költöttem számítógépes játékra.

• Balumann
    Senki se fog nyerni, mindenki védi az álláspontját. Warez fennt fog maradni biztos vagyok benne. Akiknek ez az életük illetve tudnak erre költeni azok meg támadni fogják mindig is... mert milyen jogon játszanak ha nem dolgoznak meg érte/nincs pénze a szüleiknek megvenni...
    Szegény emberek is milyen jogon esznek... (tudom kicsit távoli hasonlat és ez közel sem életkérdés, de mégis hasonlóak a véleményei erről mint a warezról..., holott legtöbbször nem is tehetnek róla, hogy nem kaptam szülői támogatást, sem munkára lehetőséget). Ennyit erről.
    Felesleges vita ez az egész.
  • Balumann
    A cikkel kapcsolatban, egyszer úgyis feltörik.
    Furcsa számomra, hogy ennyien warez ellenesek. Én még mindig azt mondom, hogy túl drágák ahhoz a játékok, hogy azért, hogy pár órát játszak vele, nem fogok annyit kiadni, főleg hogy nem képesek optimalizálni se időnként (gépet is kell újítani), és azt a sok pénzt el lehet hasznosabb dolgokra is költeni. Akiknek ez az élete, vagy van annyi pénzük, hogy ezeket is megvegyék, vegyék meg.

Meglehet keresni munkával... én nem fogok tanulás mellett azért dolgozni és elcseszni az összes időmet, hogy megtudjak venni 1-2 játékot, amivel játszok pár órát, vagy neten pár alkalommal. Majd ha olyan áruk lesz, vagy nagyobb fizetés lesz akkor megvesszük/többet fogunk venni.

A warez nem egészen egyezik meg azzal, hogy vigyünk mindent ami mozdítható. Digitális technikának előnye, hogy korlátlanul lehet másolni adatot, ami nem okoz "fizikai" veszteséget másnak. És ha így nézzük, mind1 a fejlesztőknek hogy én játszok-e vele vagy nem. Ha játszok vele, akkor meg még ott van az is, hogy másnak elmondhatom, hogy milyen jó és ha tudja akkor megveszi. Vagy játszunk privátban multiban, kipróbálják és megveszik mert szeretnének rendes neten is játszani.

Még 1-2 dolog. Zenénél koncertekből, filmeknél meg a mozikból megy be a legtöbb bevétel tudtommal. Warez segítségével csak terjed. De eredetiben zenei CD-knél ott a jobb minőség, filmeket is általában extrák nélkül raknak fel, megéri megvenni. És elérhetőbb árakon is vannak mint a játékok.
    Játékokkal kapcsolatban, optimalizálják normálisabban a játékokt, és ne csak grafikában legyenek újítások. Legyen 8 giga és legyen u2 engines vagy régebbi motorral készült, legyenek sokáig tartó élvezetes játékok.
    Leginkább a legújabb Turok -tól akadtam ki most, 12 gigát foglal, játék meg szörnyen gagyi, még a grafika is, már a 2. pályát sincs türelmem végig vinni... Hogy lehetne ilyenért kiadni 1000Ft-nál többet?!

Nah szóval nekem ez az álláspontom. Tudom, most akik dolgoznak és ilyenekre költik, akiknek a hobbijuk is ez le fogják szedni a fejem... hogy képzelem hogy játszok mikor nincs pénzem.

Ja, és szerintem később társadalmi szempontból jobb lesz, ha a tanulók nem játékok megvételéért dolgoznak hanem tanulnak inkább...

És a konzol kérdés... amíg pc-re nem lesznek jobban optimalizált és komolyabb, hosszabb ideig élvezhető játékok, úgy hogy ki is használják a gépek teljesíményét (és nem lesz olyan h 2 ugyan olyan gépen 10 fps különbség van...) addig tényleg jobban megérheti konzolon játszani (aki csak játszani szeret).

Egyébként meg, sok megoldás lenne a warez csökkentésére. Mégis csak eszetlenül támadják, vagy felesleges ráköltésekkel próbálkoznak eredménytelenül, biztos ezt is felfogják törni (mondjuk ez a játék engem legkevésbé sem érdekel).
  • HJPOWER
    Gratula! Ezt a sz@r hírt sem lehetett volna jobban felfújni. Warezolók Vs Vegyük meg pártiak. Majd szóljatok ki nyert.
  • atomka91
    Szerintem van egy iszonyat egyszerű módja annak hogyan ne legyen warez, készitek egy játékot valami alap törésvédelemmel és dijat adnák annak aki először feltöri, plusz megmondja hol a hiba és segit mégjobbá tenni. Szerintem egy cracker se tudna ellenálni csak a jó hírért, meg sok ember ingyen játékárt elég mennyiségü pénznek. Apple is ezt csinálta az iPhone-al adott 2 sportkocsit meg kis pénzt a srácnak aki először feltörte a telefont és iszonyat nagy hasznot huzott ebből mivel még mindig nincs tört iPhone. Szal ha még 10 cracker társulatot is kéne lefizetnem hogy neekm dolgozzanak még akor is jól járok nem ? Mert nem lesz 1 warezolt gamem sem és 100% -os hasznom lesz. Ennyi.
  • Mentoloshurkaka
    Új hír: A közfelháborodás miatt, nem lesz 10 naponta account ellenőrzés de az egyszeri netes reg megmarad. Ez egy fokkal jobb, bár még mindig félek attól, hogy megismétlik az ami a Bioshocknál volt. (A 3-szori aktiválás utáni "kuka")