161
az élet értelme a pisztácia
-
#81 Nem hinném, hogy a abban a pudingban fenilanalin származék lenne, másrészt nem ettem még, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy valóban van e benne pisztácia node ha van is akkor sem akkora mennyiség ami káros lenne. Másrészt nem véletlenűl van mindenre lassan ráírva, hogy "nyomokban mogyorót tartalmaz" egyszerű ízfokozó. -
#80 Hátdevazz, ki bír nem sokat fogyasztani egyszerre? :D A pisztáciás d***tte meg annyira természetes lesz, h ráírják, h nyomokban aflatoxint tartalmaz6, nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású? -
#79 Pölö az /m/aflatoxin, ami igen nagy riadalmat keltett nemrégiben, vagy az ochratoxin vagy ha így jobban beazonosítható a raktárakban előforduló penész. Bár ebben is található kis mennyiségben egyéb toxikus anyag is, mint pl a mandulában. Abból sem ajánlot sokat fogyasztani egyszerre. -
aloma #78 -
aloma #77 vagyis csavar -
aloma #76 hihihi
én hallottam olyat, hogy egy csabar volt a lezárt SZacsiban -
#75 Spáros!!
Egyszer találtam benne egy rohadt nagy földimogyorót héjastól! ::D:D
Átkacsintott át a zacskón, le is fényképeztem. :D
Nem én tettem bele, így volt a polcon bontatlanul. -
aloma #74 Én észre sem vettem a szacsit
-
#73 Zacsival bazz nem szacsival:D
Amúgy kinek meilyk fajta a kedvence? -
#72 Nyamíííí és itt van előttem 3 szacsival:D
Az nincs rajta hogy honnan származik. -
lynetete #71 Most már tudod mi az a pisztácia??
-
lynetete #70 A mandula formájú, kerek vagy ovális termés a pisztáciafán terem, ami akár 10 méter magasra is megnő. A vékony héjú, kb. mogyoró nagyságú mag világoszöld színű. A héja sima, majdnem fehér, vagy világosbarna, kidomborodó peremmel. Finom, enyhe, dióra vagy mandulára emlékeztető ízzel. A kereskedelemben előforduló formái
* Pörkölt és sózott.
* Sózatlan pisztácia (gyorsan megavasodik).
* Péksüteményhez, fagylalthoz és marcipánhoz.
-
#69 Igen, komolyan gondoltam a kerdesemet! -
aloma #68 Valaki válaszoljon nekem légyenszíves az előző kérdésemre, mert komolyan érdekelne!
-
#67 ...a mogyicsoki meg csak 42% -
#66 Elértük a 40-et, emberek!!!
Ezt láttátok ma? -
aloma #65 A tegnapi utolsó hozzászóló tényleg komolyan kérdezte, hogy mi az a pisztácia????
És mi az, hogy a pisztáciának káros hatásai vannak? Mik? -
#64 Még mindíg csak 39% -
#63 Mijaza pisztacia? -
#62 Ezaz skacok jövünk fel mint a talajvíz:D
Meddig tart a szavazás? -
Csaba #61 Oké, akkor pisztáciát kérek egy kis tiszta csokoládéval! :-) -
#60 "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" -
#59 pff, ez most szerinted egy jó vicc volt? -.- -
#58 "Júniusban kerül majd az országgyűlés elé az a törvényjavaslat, amely szerint a pisztáciát annak káros hatásai miatt magyarország teljes terültetén be fogják tiltani." - forrás: index -
#57 csakhogy én éjfélkor szavaztam akkor még 37% volt:D -
#56 reggel ota ugy ál -
#55 Én ma is szavaztam és már 38%-on állunk:D -
#54 -
#53 te kajakra hülye vagy?:D:D -
#52 most nézem...már van olyan -
#51 szotyi foreva!!!
most akkor nyissak egy szotyis topicot? -
#50 Szervusz, szia, pysztácia
welcome back mama2 -
Fbn Lx #49 az az érdekes, hogy a pisztáciás ízesítősű cuccok közül általában semminek nincs köze ízben a pisztáciához. ha már a pisztáciafagyinál meg csokinál járunk, a pisztácia alapból nemis édes :/
ugyanez igaz mondjuk a mogyorós dolgokra is :D -
#48 Én fél kilós kiszerelésben veszem, hát elég hamar megevődik -
#47 Ajánlott a Westend aljában lévő krémfagyizó.
Igazi pisztáciaízű fagyi, de persze édes, nem sós. Konfjúzing... Ellenben BESAZRZS OAN FINY. -
#46 na rosszul fogalmaztam: mogyorós-csokis izű danet van már nem? Így akartam na:D. Vagy csak sima csokis van? -
#45 Pisztácia foreva:D. Amúgy mogyorós-csoki ízű danet nincs már? -
#44 Ezért kell kipróbálni:D
Ha nem izlik majd szidjuk a danone-t hogy hogy tudott pisztáciásat kiadni:D:D -
#43 tényleg nagyon jó a pisztácia, de biztos, hogy finomabb a mogyorkrémesnél?...magában tényleg isten király, de pudingban??? -
#42 Már én is savaztam a pisztáciára!