Pisztácia-Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
I want to be a mighty pirate ever!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
most akkor nyissak egy szotyis topicot? <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ugyanez igaz mondjuk a mogyorós dolgokra is 😄
Igazi pisztáciaízû fagyi, de persze édes, nem sós. Konfjúzing... Ellenben BESAZRZS OAN FINY.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha nem izlik majd szidjuk a danone-t hogy hogy tudott pisztáciásat kiadni😄😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ReaL MaDRid x siempre
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
Keksz: 19%
Mogyorós csoki: 44%
Pisztácia: 37%
Feltörtünk, mint a zsoké feneke 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pisztáciások, fogjuk össze, és szavazzuk fel!!! De komolyan! És folyamatosan referálunk egymásnak itt az erdeményekrõl. Naponta 1x lehet szavazni. Ki van benne?
<#hawaii>#hawaii>
Kimegyek tüntetni a Kossuth-térre ha nem a pisztácia fog nyerni😄
Ki tart velem???
Az oldalon amit még elöbb linkeltem ott szavaztatok???
Szavazzunk h legyen Pisztáciás puding emberek!!!
itt a link még1szer
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
don't give a fuck
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én is inádom.A kedv encem.
Amugy bakker épp most láttam a TV-ben uj Danette puding reklámot és képzeljétek lehet szavazni három puding közül a neten h melyik legyen..és mire lehet szavazni???😄 PISZTÁCIA😄
én már szavaztam alap😄
itt a link