161
az élet értelme a pisztácia
-
ennyi:D
Pisztácia mindenek felett!!!:D -
huhh,mennyi pisztácia fan van itt sg-n :) én is leadtam egy voksot a pisztáciára :] -
Úgy tudom Kalifornia. -
WOW már csak 7% emberek!!!
-
A sárgabarackmagban meg cián van, mégis kétpofára zabáltuk gyerekkorunkban :) -
Jelenlegi állás:
Keksz: 19%
Mogyorós csoki: 44%
Pisztácia: 37%
Feltörtünk, mint a zsoké feneke :) -
COOLancs #35 nem tudja vki hogy a piros zacskos "mogyi" pisztácia milyen eredetű? Ezek a tetvek nem írják rá. Állítolag az iráni pisztácia a legjobb. -
"Brazíliából érkező dió és az Iránból származó pisztácia esetében gyakran előfordulhatnak kisebb-nagyobb mennyiségben rákkeltő mikotoxinok." -
énis szavaztam..még szoljatok akinek tudtok;) -
Én már szavaztam! -
én :)
Pisztáciások, fogjuk össze, és szavazzuk fel!!! De komolyan! És folyamatosan referálunk egymásnak itt az erdeményekről. Naponta 1x lehet szavazni. Ki van benne?
-
A mogyis egyszerüen nem nyerhet:D
Kimegyek tüntetni a Kossuth-térre ha nem a pisztácia fog nyerni:D
Ki tart velem??? -
énis imáááádom a pisztáciát (:
van pisztáciás kávé -
pisztácia ftw -
Sajnos a mogyis fog nyerni:-( -
Énis imádom a pisztáciát, csak sajna elég drága mulatság... :( -
akkor legyen vanília meg egy kis pisztácia
-
tpeterr #24 Épp piásztáciázok, erre meg pont meglátom ezt a topicot! :-D Ez lehet véletlen? :-D -
Én élek halok a pisztáciáért:D
Az oldalon amit még elöbb linkeltem ott szavaztatok???
Szavazzunk h legyen Pisztáciás puding emberek!!!
itt a link még1szer -
Én sem szerettem anno, aztán meg de! SOk legyen belőle, az a lényeg, nomeg sósan! -
pisztácia tortát evett már valaki?:( itt sehol se lehet kapni:( -
hú mi 2. év vége felé ilyentájt sulibol hazafeé vettünk vagy 10 csomaggal, elkezdtük zabálni egy orán keresztül,a végén már rosszul voltunk tőle:D -
"..a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.." 

[apró]bocs az offért, de ez csak úgy eszembe jutott :)[/apró] -
én sosem szerettem, fagyiban meg egyenes utálom. amúgy a környezetemben is rengetegen szeretik, szal elfogadom, h nekem van rossz ízlésem :) -
énis imádom,azbaj ha veszek egy pörkölt sós pisztáciát,nem bírom megállni hogy ne egyem egyszerre meg mindet:S:D konklúzió: nem elég 1 csomag:D -
Én is imádom. Emléxem még régen voltunk Korfun nyaralni, akkor szerethettem meg a pisztáciát, mert ott termett. Hoztunk haza vagy 3-4 kilónyit(!), olyan olcsó volt... Itthon meg... Hát nem olcsó :D -
Fagyiban nem , viszont natur formaban legjobbabb 
-
zoolee #14 FAGYIIII!:PPP
Én is inádom.A kedv encem. -
Huhh köszönöm szépen a tippeket..Nyugatinál van az a török étterem sztem este ki is próbálom azt a baklavát..hulla részegen tuti jol fog esni egy gyros után:)
Amugy bakker épp most láttam a TV-ben uj Danette puding reklámot és képzeljétek lehet szavazni három puding közül a neten h melyik legyen..és mire lehet szavazni???:D PISZTÁCIA:D
én már szavaztam alap:D
itt a link -
általában addig szoktam enni amíg meg nem fájdul a kezem -
mod #11 Hámozott, sós pisztácia a beztezt. -
havasar #10 hopp havasar elszúrta a tagzárót...
-
végre egy értelmes topik -
havasar #8 Úúúú, énis! Pisztáciafagyi! Legszívesebben mindent átízesítenék pisztáciásra [#zavart1] Vmi pisztáciás krémet nem tudtok? Kanalazósat, mint pl. a puding. Antijuve: tudod, mi az önuralom?? - Megenni [b]1 db{/b] pisztáciát!
Ma már nem írom le többet, h pisztácia...ööö...affrrancba
-
Ilyet ettem!! :D -
de hogy a kérdésre is válaszoljak:én általában csak úgy álá nature eszem:) -
IMÁDOM a PISZTÁCIÁT!!!:)) -
Pisztáciás halva. Görög édesség -
Fagyi,koktél,turmix -
OPM #2 pisztáciás baklava
kapható a legtöbb török gyorsétteremben