161
az élet értelme a pisztácia
-
kiskapucska #121 2118, igen igazad van de nem az a helyes... :P -
eatmerr #120 a utolsó számot elírtad mert 2118 a helyes válasz :) -
kiskapucska #119 d, 2188 XD
lemaradt, bocsi :) -
kiskapucska #118 Persze, hogy a pisztácia fog nyerni! :) A végén a meglepetés pedig az lesz, hogy a mogyoróscsikit még a kex is lenyomja! HÁHÁ!
Olimpia kvíz mai kérdése:
Hány olimpiai érmet nyert eddig az Amerikai Egyesült Államok?
a, 1978
b, 2017
c, 2066 -
eatmerr #117 Hát szerintem a pisztácia megnyerni,nagyon sokan szeretik és szerintem tényleg az a legfinomabb a termékek közül,aztán mondjuk lehet hogy meglepi lesz a vége a dolognak.
Egyébként finomat ezek a danette-es cuccok -
hantabb #116 ÉS hová tűnt a keksz,hová tűnt a keksz...
Ha beleerősít a végére akkor még talán lehet esélye,de ahhoz nagyon rá kell kapcsolnia és a hajrában egy szuper-dupla-kombóval hazavágni a másik kettőt,én szurkolok neked KEKSZ!
-
kiskapucska #115 Verseny jelenlegi állása:
I. Pisztácia 44%
II. Mogyoróscsoki 41%
III. Keksz 15%
Szerintem a Keksz kiszállt a versenyből, de az élen szoros a csata! Hajrá Pisztácia! -
#114 Szerintem ennek a topicnak köszönhető nagyrészben h a Danette pisztácia ízű pudingot fog bevezetni!! Legalább is úgy néz ki, mert nagyon vezetünk! :) -
#113 Mai adag, nehezen bírtam megállni, hogy ne pusztítsam el az egészet, de sikerült.. :)
-
#112 Nem kell aggódni, magasan fogja nyerni a versenyt, ez tuti! ;) -
#111 igen,kerek 1 %-al növelte előnyét a pisztácia:) -
#110 Szerintem meg kezd lemaradni:D -
#109 ugy látom a danone szavazáson még mindig vezet a pisztácia 44%-al... de a mogyoráscsoki lassan utolér:):) ugyhogy tessék szavazni:) -
#108 Tavaly ez volt a kedvencem:) -
#107 -
#106 Eléggé szép eredmény mindenesetre!! -
#105 42
A válasz.
A mindenségre. :D -
#104 jó, gondoltam, csak ha már nekem is beszóltak, én is be akartam valakinek, bocs :D Jó amúgy a kvíz is azon az oldalon! -
#103 Tudomtudom, csak azért írtam, hogyha akár már lehetne azt is csinálni, merthogy van már abból is olyan-de-olyan sok féle. -
#102 de nincs joghuuuurt :D -
#101 Azért a pisztáciás yoghurt sem lehet annyira rossz, ha már van citromos, meg mindenféle egzotikus... -
#100 izé, nem yoghurt, ...puding :) -
eatmerr #99 akkor nem tudsz fogalmazni.
végülis mit akartál mondani??mert igy már nem érthető!
akkor ugy kéne irnod h pundigból a danette a legjobb,nem?
és hogy yoghurtot csinál-e?hülye kérdés,hisz a danon joghurtol van teli a polc minden boltban:)
TÉÉÉNY!!:) -
#98 eatmerr, ne ugass le, inkább olvasd el rendesen, amit írok... egy szóval nem említettem a pisztáciát, hanem hogy ők csinálják a legjobb pudingokat. Kiváncsi leszek a pisztáciásra is mondjuk, olyasmi lehet, mint a fagyi. -
eatmerr #97 analfa,te miről beszélsz??tény??még sosem készült pisztáciás danette forgalomba!mindössze szavaz lehet h majd milyen legyen...bár oké,betudjuk a 6.érzékednek...lol -
#96 Danette pudingból a legjobb, az tény, de már jughurtot is csinálnak??? -
#95 tényleg finom a pisztácia, na de joghurtba? ne mááár...inkább, mogyorós vagy kekszes -
#94 Akkor kezdjetek rinyázni,megyek szavazni a mogyoróscsoki-ra:) -
#93 Simán lenyomja a pisztácia a többit! ;) -
#92 Ez az, csak így tovább! Hajrá pisztácia! -
#91 2%-al vezetünk!!! -
#90 Ki mondta hogy meg tudjuk állni:D -
#89 basszus srácok, hogy tudjátok megállni, ha van előttetek egy egész zacskóval, hogy ne faljátok föl mind egyszerre? :D -
#88 Ezaz Skacok kiegyenlítettünk!!!!!!
Csak így tovább:D
-
#87 Ezaz skacok még 2 %-ék és megelezzük a mogyis csokis vackot.
Amúgy meddig lehet szavazni?
-
#86 A magas :) Nem hiszem hogy összemész a pisztácia evéstől :) -
#85 melyik? nem mind1 -
#84 Csak hogy tudjátok, a fiatalember heti 200g pisztáciát evett/eszik. :D -
#83 Photoshop-e?
-
#82 Most jöttem, a vásárlásból, tecsó ba mentem, és mit látok a hántolt/hámozott pisztácia 40% drágább, ha ez ennyire jól fizet, megyek hántolónak:)