A lakosság a netadó mellett van
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért, hogy aztán ne sírhassatok, hogy csak a gyõzike meg a blikk van.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Valóban le kellene cserélni a teljes kompániát.
Arról is kellene egy népszavazást kiírni, hogy a politikusok számonkérhetõek, visszahívhatóak, "uram bocsá" BÜNTETHETÕEK legyenek!!!!
Mert amit ez nyúltnyakú ideggyógyászati klinikai eset és a csatlósai csinálnak, az már lassan visszafordíthatatlan.
Szerintetek mi lenne a szavazás eredménye? 😊
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Szimplán az ország vezetését kellene lecserélni A-z-ig. Fura,hogy a környezõ országoknak mostanában jobbak a mutatóik, pár éve még más volt a helyzet. Mellesleg a fejétõl bûzlik a hal...
Nade 20-70 forint miatt ekkora patáliát csapni... Komolyan mondom, vicc. A dologgal az a gond, hogy azért akarják bevezetni, mert valahonnan hiányzik ez a pénz. Ha pedig hiányzik, akkor valakinek ki kell fizetnie. Max nem a netezõk, hanem a bányászok, trolivezetõk, tudom is én kik fogják kifizetni. Valaki ki fogja.
Népszavazással is ez volt a gond. Az a pénz is hiányzik, azt is ki kell fizetni. Ha nem egy célzott csoport, akkor mindenki fizeti. De a magyar ezt nem érti. Ingyen ide nekem mindent most!
http://www.freetvmaci.info/
Gerygrey: na te nagyokos, akkor legközelebb javasolj egy tökéletesen megbízható társaságot, amely olyan, sokkalta komolyabb statisztikákat csinál, mely Magyarország véleményét tükrözi, és azzal lesz tele majd az SG. Valóban no comment.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ilyen cikkeket ezentúl ne közöljetek! A végén elpártolnak az olvasók, köztük én is.
De, ha igen, hogy lehet ez, ha a hûségidõ alatt a szerzõdés szerint NEM változik a díj?
Ez szerzõdés szegés a szolgáltató részéröl.
Akkor fel is lehet mondani.
Ha igy haladunk ,hamarosan Ukrajna és Albánia megelõz minket internet használatban!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ez a kulcsszó, innentõl kezdve komolytalan a dolog. Kérdezhették volna a Friderikusz Most nézõit is, ahol egy emelt díjas SMS-szavazáson pár hónapja a "lakosság" 93%-a támogatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. No comment...
Sztem is valami nyugdijjas mamakat vagy valami putris cigokat hivtak fel, ez ebbol keszult ez a "nagyszeru" anyag.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Sanda eposz egyébként se arról híres, hogy tényszerû, valós eredményeket hozó, nem rendelésre kérdezett felméréseket gyártana...
Szolgáltató csak emeli a számlán szereplõ összeget, vagy nem emel sávszélt, és éppúgy pénzénél marad..
(Gondolom majd valaki jól kibannolja ezt a hozzászólást...)
Az ilyen statisztika-készítõ cégek azt mondanak, amit akarnak, úgsem lehet ellenõrizni, még azt sem, hogy valóban készítettek-e felmérést, nemhogy még annak a valóságtartalmát.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Nesze neked "Új Magyarország". (örülnék ha már vége lenne)
Az elgondolás szöges ellentétben van az EU irányelveivel. Tehát,vagy visszafele haladunk,vagy elõre,döntsék el.
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal