593
-
#473 1. Spanyolország
2. Hollandia
3. Portugália
-
#472 rendben.
Várom a tippeket az EB első három helyezettjét illetően, egészen hétfő éjfélig. Lehetőleg minél hamarabb szavazzon mindenki, mert a hétvégén már az eredmények befolyásolhatják (segíthetik) a tippelést és az úgy nem jó :) -
#471 Én most a balhátvéd posztra nem tudtam szavazni, mert nincs véleményem erről, de nagyon örülnék neki, ha lenne új kérdés. -
#470 1. Clichy
2. Evra
3. Marcelo -
#469 Szerintem jó lenne szavazni róla. -
#468 kicsit meghaltam, holnap délelőtt nyelvvizsgázom, azután jelentkezem, összesítek, de ha van rá igény akkor kiírom a következő szavazást.
pl lehetne szavazni aktuelle hogy szerintünk ki lesz az eb első 3 helyezettje. bár nem tudom mennyire fér bele a topic profiljába. -
#467 WTF?:O -
#466 Abidal
Maxwell
Evra -
kretyás #465 Grosso még a VBből él ez nem kérdés :P -
Csesza #464 :O
én azthittem végig, hogy azért nem játszik :S -
#463 Heinze nem volt sérült egész szezonban és nem 2-3 meccse volt.ettől függetlenül igencsak távol áll az év legjobbjától,mondjuk úgy,hogy közepes játékos volt. -
#462 be tudom sorolni, de jáccot már itt is ott is, az ilyen játékosokra szokták mondani hogy all rounder... kb ugyannyit jáccot kpn mint védelem joboldalán, és kb mindenhol ugyanolyan teljesítményre képes, ezért javasoltam hogy kéne ilyen szavazás, nem azért mert nem tudom mi a posztja... -
#461 #454
A kettő nem zárja ki egymást, aki a jelenlegi legjobb balhátvéd, az valószínűleg azért az, mert ebben az évben olyan teljesítményt nyújtott ami erre predesztinálja.. Tehát nem offtopic a szavazás. -
#460 na nehogy ne tudd J. Zanettit besorolni, elég égés lenne egy Interestől -
Nani17 #459 1.Evra
2.José Enrique
3.Lahm -
#458 nah mindegy, lehetett volna egyértelműbben is
akkor:
1. Maxwell
2. Evra
3. Clichy -
#457 1. Clichy
2. Evra
3. A.Cole -
#456 Ez teljesen igaz. Kisebb csapatokból nagyon nehéz lenne feljutni a dobogóra. -
Csesza #455 az meg azért nem jó, mert nagyvalószinüségben az döntene, hogy melyik csapatnak mekkora a szurkolótábora itt az sgn -
Csesza #454 topik cím 4evah -
#453 #421-ben az áll, hogy jelenlegi legjobb balhátvéd, nem pedig az hogy ki volt az év játékosa az adott poszton:) -
#452 Ezért lenne jobb a kérdés úgy, hogy "Ki a kedvenc játékosod balhátvéd poszton?" -
karajjj #451 már bocsánat, de én minden lyon meccset néztem a tv-ben, amit adtak, amit nem, azt a neten néztem szóval szerintem olyan 6-8 bajnoki meccsüket nem láttam az idén de azokról megnéztem az összefoglalókat...
akkor valszeg tényleg nemláttam játszani -
Csesza #450 én sem értek itt 1-2 ember
R.Carlos,Grosso,Heinze,Zambrotta
R.Carlos-t nem is látjátok játszani
Grosso-t szintén nem
Heinze sérült volt majdnem az egész szezonban és volt vagy 2-3 meccse
Zambrotta szintén alig játszott + sérült is volt
az év játékosáról van szó nem arról hogy sztetek ki a legfaxább pléya :S -
kretyás #449 Grosso... sztem idén nemis láttátok játszani a Lyonba de azért beirjátok... elvileg nem volt vmi nagy formában... ebből is látszik h komolytalan ez a szavazás sztem :D -
#448 1. Clichy
2. Maxwell
3. Grosso -
pilboy #447 nem az a lényeg, h x éve hol kezdte és hol játszott legtöbbet, hanem az, h idén melyik poszton játszott leginkább és hol nyújtott folyamatosan megbízható, jó teljesítményt
attól, h vki 4 meccsen kimagaslót nyújtott középső védőként, de mellette megbízható volt a maradék 35 meccsen bal oldali védőként, akkor nyilván nem középső védőkhöz fogom beírni - sztem -
#446 1. R. Carlos:)
2. Heinze
3. Evra -
#445 ez eddig is így volt:) -
#444 Zanetti többet játszott kpn, ott kezdte Argentinában is, Interben is pl Simoni féle csapatnál is kp volt, Cuper alatt játszot inkáb jobhátvédet... na mindegy, csak azért vetettem fel mert így talán jobb lett volna, mert őket nem nagyon lehet sehova sorolni... bocs offért srácok. -
kretyás #443 jó hát ha mindenki hazabeszél akkor...
1. Evra
2. Radu
3. José Enrique -
#442 1.Evra
2.Clichy
3.Marcelo -
Csesza #441 én nem azt mondom, hogy csak 1 posztjuk van, tudom, hogy Civu játszott már kp-n, meg mióta Maicon ott van a csapatnál azóta Zanetti sem nagyon játszott jobbhátvédet
lehet, hogy rosszul foglamaztam meg, nem az itt a lényeg, hogy hol kezdte, hanem minden játékosnak volt/van egy eredeti posztja és szükség esetén, netán muszályból más poszot is be kell töltenie, most azt tudjuk, hogy Zanettinek és Chivunak is megy a másik sőt világklasszis szinten, de nézd meg, hogy mielőtt nem volt Maicon ki játszott éveken keresztül a jobb szélső védőként az Interben? -
#440 1.Clichy
2.Evra
3.Lahm -
#439 meg ha mindenkinek azt néznénk hol kezdte az elég érdekes lenne:D
amugy Zanetti kpn kezdte. -
karajjj #438 1. Clichy
2. Zambrotta(tudom, hogy a vb óta jobbhátvéd, de a juventusban előtte nemtom hány évig a baloldalon játszott a védelemben...)
3. Grosso -
#437 csak épp Chivu és Zanetti egy meccsen sokszor játszanak kb 2-3 poszton is... szal őket nem nagyon lehet egy posztba se sorolni... -
Csesza #436 dehogynem, mind1iknek van egy alap posztja ahol elkezdte
Zanetti jobb oldali védő
Zambrotta szintén
Chivu középső védő vagy talán bal oldali? erre nem emléxem :S talán a Roma szurkerek megtudják mondani (de most középső védő amugy a posztja) -
#435 majd legyen egy all rounder szavazás is, mert pl: Zambrotta,Chivu,Zanetti eljáccik védelemben és kpn is akárhol, nekik nem nagyon van kötött posztjuk. -
#434 1. Maxwell
2. Evra
3. Lahm