Az év játékosa...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Hollandia
3. Spanyolország
persze annyi az elfogultság ,h nemszeretem a portugálokat viszont nem ezeknek szurkolok:P
2. Hollandia
3. Németország
http://www.powerplaymanager.com/r57633
2.Németország
3.Horvátország
2. Spanyolország
3. Németország
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
2. Németország
3. Spanyolország
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2. Spanyolország
3. Portugália
FORZA INTER!
2. Hollandia
3. Spanyolország
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
2.Spanyol
3.Olasz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
1. Franciaország
2. Hollandia
3. Portugália
Portugália
Horvátország
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
2 hollandia
3 spanyolország
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2. Hollandia
3. Portugália
REAL MADRID
2. Hollandia
3. Portugália
<#kacsint>#kacsint>
Várom a tippeket az EB elsõ három helyezettjét illetõen, egészen hétfõ éjfélig. Lehetõleg minél hamarabb szavazzon mindenki, mert a hétvégén már az eredmények befolyásolhatják (segíthetik) a tippelést és az úgy nem jó :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
pl lehetne szavazni aktuelle hogy szerintünk ki lesz az eb elsõ 3 helyezettje. bár nem tudom mennyire fér bele a topic profiljába.
Maxwell
Evra
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
én azthittem végig, hogy azért nem játszik :S
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
A kettõ nem zárja ki egymást, aki a jelenlegi legjobb balhátvéd, az valószínûleg azért az, mert ebben az évben olyan teljesítményt nyújtott ami erre predesztinálja.. Tehát nem offtopic a szavazás.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2.José Enrique
3.Lahm
akkor:
1. Maxwell
2. Evra
3. Clichy
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
akkor valszeg tényleg nemláttam játszani<#idiota>#idiota>
R.Carlos,Grosso,Heinze,Zambrotta
R.Carlos-t nem is látjátok játszani
Grosso-t szintén nem
Heinze sérült volt majdnem az egész szezonban és volt vagy 2-3 meccse
Zambrotta szintén alig játszott + sérült is volt
az év játékosáról van szó nem arról hogy sztetek ki a legfaxább pléya :S
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
2. Maxwell
3. Grosso
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
attól, h vki 4 meccsen kimagaslót nyújtott középsõ védõként, de mellette megbízható volt a maradék 35 meccsen bal oldali védõként, akkor nyilván nem középsõ védõkhöz fogom beírni - sztem
http://www.powerplaymanager.com/r57633
2. Heinze
3. Evra
Yo, Bitch!