Az év játékosa...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
1. Németország
2. Hollandia
3. Spanyolország

persze annyi az elfogultság ,h nemszeretem a portugálokat viszont nem ezeknek szurkolok:P

Barnabyka
angolok...jolvan öreg:D

LasCar16
1. grande Italia
2. Németek
3. és talán az angolok<#shakehead>

#acm

gercse
1.Olaszország
2.Franciaország
3.Csehország

1. Portugália
2. Hollandia
3. Németország

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep
1. Németország
2. Spanyolország
3. Franciaország

CHELSEA FOOTBALL CLUB

1.Portugália
2.Németország
3.Horvátország

miki36
1. Olaszország
2. Spanyolország
3. Németország

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Count Adyn
1. Olaszország <#vigyor2>
2. Németország
3. Spanyolország

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Matthew Prosac
majd most..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

1. Olaszország
2. Spanyolország
3. Portugália

FORZA INTER!

bujcsik555
1. Portugália
2. Hollandia
3. Spanyolország

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

fsgh
1.Portugál
2.Spanyol
3.Olasz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SLICK
TÖKÉLETESEN!! ^^

Spanyolok soha nem nyernek semmit... :S

1. Franciaország
2. Hollandia
3. Portugália
vmvr
Franciaország
Portugália
Horvátország

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

miilann
1 portugália
2 hollandia
3 spanyolország

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Matthew Prosac
abban egyetértünk hogy az olaszok a csoportkörbõl sem jutnak tovább? :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
1. Franciaország
2. Portugália
3. Spanyolország

1. Spanyolország
2. Hollandia
3. Portugália

REAL MADRID

Matthew Prosac
1. Spanyolország
2. Hollandia
3. Portugália

<#kacsint>

Matthew Prosac
rendben.
Várom a tippeket az EB elsõ három helyezettjét illetõen, egészen hétfõ éjfélig. Lehetõleg minél hamarabb szavazzon mindenki, mert a hétvégén már az eredmények befolyásolhatják (segíthetik) a tippelést és az úgy nem jó :)

Taranov
Én most a balhátvéd posztra nem tudtam szavazni, mert nincs véleményem errõl, de nagyon örülnék neki, ha lenne új kérdés.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I3andy
1. Clichy
2. Evra
3. Marcelo

Taranov
Szerintem jó lenne szavazni róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Matthew Prosac
kicsit meghaltam, holnap délelõtt nyelvvizsgázom, azután jelentkezem, összesítek, de ha van rá igény akkor kiírom a következõ szavazást.
pl lehetne szavazni aktuelle hogy szerintünk ki lesz az eb elsõ 3 helyezettje. bár nem tudom mennyire fér bele a topic profiljába.

Barnabyka
WTF?:O

GTheo
Abidal
Maxwell
Evra

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Grosso még a VBbõl él ez nem kérdés :P

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

:O

én azthittem végig, hogy azért nem játszik :S

hunbasser
Heinze nem volt sérült egész szezonban és nem 2-3 meccse volt.ettõl függetlenül igencsak távol áll az év legjobbjától,mondjuk úgy,hogy közepes játékos volt.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
be tudom sorolni, de jáccot már itt is ott is, az ilyen játékosokra szokták mondani hogy all rounder... kb ugyannyit jáccot kpn mint védelem joboldalán, és kb mindenhol ugyanolyan teljesítményre képes, ezért javasoltam hogy kéne ilyen szavazás, nem azért mert nem tudom mi a posztja...

Yo, Bitch!

Matthew Prosac

A kettõ nem zárja ki egymást, aki a jelenlegi legjobb balhátvéd, az valószínûleg azért az, mert ebben az évben olyan teljesítményt nyújtott ami erre predesztinálja.. Tehát nem offtopic a szavazás.

limperatore
na nehogy ne tudd J. Zanettit besorolni, elég égés lenne egy Interestõl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

1.Evra
2.José Enrique
3.Lahm

miki36
nah mindegy, lehetett volna egyértelmûbben is

akkor:
1. Maxwell
2. Evra
3. Clichy

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

chelseafan
1. Clichy
2. Evra
3. A.Cole

Taranov
Ez teljesen igaz. Kisebb csapatokból nagyon nehéz lenne feljutni a dobogóra.

az meg azért nem jó, mert nagyvalószinüségben az döntene, hogy melyik csapatnak mekkora a szurkolótábora itt az sgn

topik cím 4evah

miki36
#421-ben az áll, hogy jelenlegi legjobb balhátvéd, nem pedig az hogy ki volt az év játékosa az adott poszton:)

Taranov
Ezért lenne jobb a kérdés úgy, hogy "Ki a kedvenc játékosod balhátvéd poszton?"

már bocsánat, de én minden lyon meccset néztem a tv-ben, amit adtak, amit nem, azt a neten néztem szóval szerintem olyan 6-8 bajnoki meccsüket nem láttam az idén de azokról megnéztem az összefoglalókat...
akkor valszeg tényleg nemláttam játszani<#idiota>
én sem értek itt 1-2 ember

R.Carlos,Grosso,Heinze,Zambrotta

R.Carlos-t nem is látjátok játszani
Grosso-t szintén nem
Heinze sérült volt majdnem az egész szezonban és volt vagy 2-3 meccse
Zambrotta szintén alig játszott + sérült is volt

az év játékosáról van szó nem arról hogy sztetek ki a legfaxább pléya :S

Grosso... sztem idén nemis láttátok játszani a Lyonba de azért beirjátok... elvileg nem volt vmi nagy formában... ebbõl is látszik h komolytalan ez a szavazás sztem :D

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gunnersboy
1. Clichy
2. Maxwell
3. Grosso

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem az a lényeg, h x éve hol kezdte és hol játszott legtöbbet, hanem az, h idén melyik poszton játszott leginkább és hol nyújtott folyamatosan megbízható, jó teljesítményt
attól, h vki 4 meccsen kimagaslót nyújtott középsõ védõként, de mellette megbízható volt a maradék 35 meccsen bal oldali védõként, akkor nyilván nem középsõ védõkhöz fogom beírni - sztem

http://www.powerplaymanager.com/r57633

miki36
1. R. Carlos:)
2. Heinze
3. Evra

ForzaInter
ez eddig is így volt:)

Yo, Bitch!

ForzaInter
Zanetti többet játszott kpn, ott kezdte Argentinában is, Interben is pl Simoni féle csapatnál is kp volt, Cuper alatt játszot inkáb jobhátvédet... na mindegy, csak azért vetettem fel mert így talán jobb lett volna, mert õket nem nagyon lehet sehova sorolni... bocs offért srácok.

Yo, Bitch!