593
-
karajjj #553 nézted te a meccseket???? -
#552 Odaig rendben van, hogy nem kapott golt, de nem mindegy, hogy akkorakat vedett hogy a mezony legjobbja volt, vagy azert nem kapott golt, mert semmi dolga nem volt es szinte csak alldogalni kellett az golvonalon. -
#551 Gondolom azért, mert alig kapott gólt. -
#550 vmelyik okos kitalalta a tobbi meg nem tudott mast mondani
kb ezert -
#549 David Villa ez nem kerdeses.
A Cassilast meg sem neveznem, mert a vedelem olyan jol mukododott elotte, hogy szinte dolga sem volt. Nem is ertem miert irjak le egyaltalan masok, hiszen nem is csinalt szinte semmit.
-
#548 1. Casillas
2. Természetesen Ballack ki más lenne a második
3. talán a gólkirályi cím miatt Villa -
#547 1. David Silva
2. Sneijder
3. Arda Turan -
karajjj #546 1. Casillas
2. Arshavin
3. Sneijder -
#545 1. Fernando Torres
2. Casillas
3. Arsavin -
Csesza #544 1. Casillas
2. Ramos
3. Villa -
#543 1.Casillas
2.Sergio Ramos
3.Xavi -
#542 1. Luca Toni -
pilboy #541 1. Sergio Ramos
2. Senna
3. Xavi -
#540 1 casillas
2 sneijder
3 villa -
#539 1.Casillas
2.Arshavin
3.Torres -
#538 1. Casillas
2. Chiellini
3. Xavi -
Monoton #537 1. Casillas
2. Sneijder
3. Senna -
#536 Lehet szavazni az EB legjobb játékosára (ugyanúgy mint eddig, 3 nevet várunk) -
#535 -
#534 Talán azért, mert kevés a sztár a csapatban. Bár azért akadnak, csak talán túl szerények ahhoz, hogy észrevegyék őket. Gondolok itt Ballackra, Mertesackerre, Kloséra.
Nem cselezgetnek fölöslegesen, hogy aztán hátrapasszolják a labdát, nem sírják el magukat, ha elesnek stb. -
#533 Nem tudom mért kezelik le ennyire a németeket. Minden világversenyen ott vannak a top 4-be. -
#532 Persze, az sosem meglepetés, ha a németek nyernek. Nem vagyok németdrukker, de már nyílt a bicska a zsebemben, amikor ötödszörre mondták el a közvetítés során, hogy ez micsoda meglepetés. -
#531 Ennyit az agyonsztárolt luzitánokról... Ha kifognak egy jó csapatot már esélyük sincs. Addig semmiképpen, amíg nem fogják fel, hogy a futball csapatjáték. Szerintem egyáltalán nem meglepetés a német győzelem, Ballackék még a bombaformában levő Hollandiát is képesek lennének megszorongatni. (feltéve persze, ha mindenki jó napot fog ki) -
#530 Az a baj, hogy Cristiano Ronaldo, Quaresma és talán Nani miatt már azelőtt aranyéremre jósolta őket mindenki, hogy egyáltalán játszottak volna.
Aztán elverték a törököket és a cseheket, akik nem túl nehéz ellenfelek.
Engem nem lep meg az eredmény, én egyébként a németekre is fogadtam. -
#529 -
#528 Hát az enyhe kifejezés hogy szomorú vagyok, inkább nem idézem az msn-es kiírásomat. Ennyit az voksok alapján aranyéremre jósolt Portugálokról. -
#527 :D
Úgy látom, hogy nem sokan várnak német győzelmet, ezért várok "meglepetést". -
#526 német meglepetés? tortából fognak kiugrálni a játékosok? :) -
#525 Csak "nehogy" pont ma maradjon hoppon Portugália :)
(Én bízom egy német meglepetésben) -
#524 juhuhhúúú ^^
bár egy portugál-holland döntőnek jobban örülnék majd :) -
#523 ezexerint a holnapi portugál-német meccsre tegye fel mindenki minden vagyonát luzitán továbbjutásra:
1) így lesz komplett és tökéletes a voksolás eredménye eddig
2) tévedhetetlen fociguruk vagyunk :) -
#522 Bocsánat a késlekedésért, mostanság sok a dolgom. Szóval most hogy lezárultak a csoporkörök más szemmel vizsgálhatjuk az eredményt, hogy az eb előtt ki kit várt dobogóra:
A szavazók alapján az EB-győztese Portugália csapata (39 pont - a szavazatok 24%-ával), az ezüstérmes Spanyolország (28 pont/17%), a fiktív bronzmeccsen szembenálló csapatok pedig holtversenyben Olaszország és Hollandia (23-23 pont, 14%+14%). Akik ilyen messze már nem jutnak el, az Franciaország (20 pont/12%) és Németország (18 pont/11%).
Az negyeddöntő résztvevőit tekintve nem lőttünk túlzottan mellé, a franciák hátravoksolása is jogos volt, ők már tényleg nem jutnak sehova előrébb.
Tehát akik nálunk már megnyerték a tornát:
Portugália
-
#521 Köszönjük! -
#520 este megcsinálom -
#519 De addig is lehetne szerintem egy eredményhirdetés. Kíváncsi vagyok rá, hogy ki hogyan látja az EB-esélyeket. -
#518 eb végeztével lehetne eb kapusa/védője/középpályása/csatára szavazás -
Bennie #517 és ha mind két csapat egy nullra kap ki akkor ki lesz a harmadaik és úgy hogy pl "otthon játszik " -
#516 1.Hollandia
2.Németország
3.Spanyolország -
Monoton #515 valóban :DDD -
#514 Viszont Donadoninak vagány az öltönye.