593
  • karajjj
    nézted te a meccseket????
  • [Jakuza]
    Odaig rendben van, hogy nem kapott golt, de nem mindegy, hogy akkorakat vedett hogy a mezony legjobbja volt, vagy azert nem kapott golt, mert semmi dolga nem volt es szinte csak alldogalni kellett az golvonalon.
  • Taranov
    Gondolom azért, mert alig kapott gólt.
  • limperatore
    vmelyik okos kitalalta a tobbi meg nem tudott mast mondani
    kb ezert
  • [Jakuza]
    David Villa ez nem kerdeses.
    A Cassilast meg sem neveznem, mert a vedelem olyan jol mukododott elotte, hogy szinte dolga sem volt. Nem is ertem miert irjak le egyaltalan masok, hiszen nem is csinalt szinte semmit.
  • 4kos
    1. Casillas
    2. Természetesen Ballack ki más lenne a második
    3. talán a gólkirályi cím miatt Villa
  • Gunnersboy
    1. David Silva
    2. Sneijder
    3. Arda Turan
  • karajjj
    1. Casillas
    2. Arshavin
    3. Sneijder
  • banok
    1. Fernando Torres
    2. Casillas
    3. Arsavin
  • Csesza
    1. Casillas
    2. Ramos
    3. Villa
  • vmvr
    1.Casillas
    2.Sergio Ramos
    3.Xavi
  • limperatore
    1. Luca Toni
  • pilboy
    1. Sergio Ramos
    2. Senna
    3. Xavi
  • miilann
    1 casillas
    2 sneijder
    3 villa
  • bubu13
    1.Casillas
    2.Arshavin
    3.Torres
  • miki36
    1. Casillas
    2. Chiellini
    3. Xavi
  • Monoton
    1. Casillas
    2. Sneijder
    3. Senna
  • Matthew Prosac
    Lehet szavazni az EB legjobb játékosára (ugyanúgy mint eddig, 3 nevet várunk)
  • Csabesz6
  • Taranov
    Talán azért, mert kevés a sztár a csapatban. Bár azért akadnak, csak talán túl szerények ahhoz, hogy észrevegyék őket. Gondolok itt Ballackra, Mertesackerre, Kloséra.
    Nem cselezgetnek fölöslegesen, hogy aztán hátrapasszolják a labdát, nem sírják el magukat, ha elesnek stb.
  • Guilty01
    Nem tudom mért kezelik le ennyire a németeket. Minden világversenyen ott vannak a top 4-be.
  • Taranov
    Persze, az sosem meglepetés, ha a németek nyernek. Nem vagyok németdrukker, de már nyílt a bicska a zsebemben, amikor ötödszörre mondták el a közvetítés során, hogy ez micsoda meglepetés.
  • Guilty01
    Ennyit az agyonsztárolt luzitánokról... Ha kifognak egy jó csapatot már esélyük sincs. Addig semmiképpen, amíg nem fogják fel, hogy a futball csapatjáték. Szerintem egyáltalán nem meglepetés a német győzelem, Ballackék még a bombaformában levő Hollandiát is képesek lennének megszorongatni. (feltéve persze, ha mindenki jó napot fog ki)
  • Taranov
    Az a baj, hogy Cristiano Ronaldo, Quaresma és talán Nani miatt már azelőtt aranyéremre jósolta őket mindenki, hogy egyáltalán játszottak volna.
    Aztán elverték a törököket és a cseheket, akik nem túl nehéz ellenfelek.
    Engem nem lep meg az eredmény, én egyébként a németekre is fogadtam.
  • miilann
  • Matthew Prosac
    Hát az enyhe kifejezés hogy szomorú vagyok, inkább nem idézem az msn-es kiírásomat. Ennyit az voksok alapján aranyéremre jósolt Portugálokról.
  • Taranov
    :D
    Úgy látom, hogy nem sokan várnak német győzelmet, ezért várok "meglepetést".
  • miilann
    német meglepetés? tortából fognak kiugrálni a játékosok? :)
  • Taranov
    Csak "nehogy" pont ma maradjon hoppon Portugália :)
    (Én bízom egy német meglepetésben)
  • miilann
    juhuhhúúú ^^
    bár egy portugál-holland döntőnek jobban örülnék majd :)
  • Matthew Prosac
    ezexerint a holnapi portugál-német meccsre tegye fel mindenki minden vagyonát luzitán továbbjutásra:
    1) így lesz komplett és tökéletes a voksolás eredménye eddig
    2) tévedhetetlen fociguruk vagyunk :)
  • Matthew Prosac
    Bocsánat a késlekedésért, mostanság sok a dolgom. Szóval most hogy lezárultak a csoporkörök más szemmel vizsgálhatjuk az eredményt, hogy az eb előtt ki kit várt dobogóra:

A szavazók alapján az EB-győztese Portugália csapata (39 pont - a szavazatok 24%-ával), az ezüstérmes Spanyolország (28 pont/17%), a fiktív bronzmeccsen szembenálló csapatok pedig holtversenyben Olaszország és Hollandia (23-23 pont, 14%+14%). Akik ilyen messze már nem jutnak el, az Franciaország (20 pont/12%) és Németország (18 pont/11%).

Az negyeddöntő résztvevőit tekintve nem lőttünk túlzottan mellé, a franciák hátravoksolása is jogos volt, ők már tényleg nem jutnak sehova előrébb.
    Tehát akik nálunk már megnyerték a tornát:
    Portugália
  • Taranov
    Köszönjük!
  • Matthew Prosac
    este megcsinálom
  • Taranov
    De addig is lehetne szerintem egy eredményhirdetés. Kíváncsi vagyok rá, hogy ki hogyan látja az EB-esélyeket.
  • miilann
    eb végeztével lehetne eb kapusa/védője/középpályása/csatára szavazás
  • Bennie
    és ha mind két csapat egy nullra kap ki akkor ki lesz a harmadaik és úgy hogy pl "otthon játszik "
  • GTheo
    1.Hollandia
    2.Németország
    3.Spanyolország
  • Monoton
    valóban :DDD
  • Taranov
    Viszont Donadoninak vagány az öltönye.