593
  • FERNANDINHO1997
    #593
    1. Rondaldinho
    2.Roberto Carlos
    3.Beckham XDDDD
  • Gaba94
    #592
    1. Lionel Messi
    2. Cristiano Ronaldo
    3. Samuel Eto'o
  • pilboy
    #591
    up
  • Nuno88
    #590
    1. Gerrard
    2. Ronaldo
    3. Vidic
  • WuFraZselic
    #589
    1. Ronaldo - nehéz kezdet után magára talált -ez ugy unblock a Unitedre is igaz-, igazi vezére lett a csapatnak, a bl-ben nagyban neki köszönhető ahol most tartanak. de még sokkal több van a fiúban
    2. Vidic - hihetetlen, amit műveltek Rioval, a PL egyik legjobb középhátvéde, és fontos gólokat is szerzett
    3. Gerrard - elismerésre méltó szezont produkált, miatta tart ott a 'pool, ahol
  • bubu13
    #588
    1. Gerrard
    2. Ronaldo
    3. Lampard
  • pilboy
    #587
    ezekkel egyetértek:

    1. Vidic
    2. Gerrard
    3. Ronaldo

    (sajnálom, h Giggsy nem fért be :( )
  • Forza Italia
    #586
    1. Cristiano Ronaldo-Szezon elején sérülését megszenvedte a Mu, de amikor visszatért nagyon fontos gólokat szerzett. Gólkirályi cím fő várományosa és a Bl ben is sokat köszönhet neki a Mu

    2.Nemanja Vidic: Ferdinandal nagyszerű védő 2őst alkotott. Nagy szerepe volt abban h 14 meccsig nem kapott gólt a csapat.

    3. Steven Gerrard-Poll magasan legjobb játékosa 15 gólja magáért beszél. Remek játékának köszönhetően bajnokesélyes lett a pool de a Mu jobbnak bizonyúlt.
  • banok
    #585
    1. C. Ronaldo
    2. Gerrard
    3. Lampard
  • Atti12
    #584
    1. Nemanja Vidic - A MU védelmének tengelye, ő volt az egyetlen a védelemből aki a nagy góltalanság alatt mindig a pályán volt. Összesen 2 hibára emlékszek tőle. ezenkívül hihetetlen fontos gólokat is szerzett (Sunderland, Inter..) ami lássuk be egy középhátvédtől nem olyan megszokott :D.
    2. Steven Gerrard - Mint már előttem Matthew leírta, a Liverpool motorja volt, nélküle nem lenne ott a csapata ahol most van. Néha olyan érzésem volt mintha Torres illetve Gerrard hallaná egymás gondolatát :)
    3. Cristiano Ronaldo - Gólkirályi cím fő várományosa ismét, ráadásul úgy, hogy az idény első részét kikellett hagynia. A műtétje szerintem sokban hatott a játékára, megkockáztatom hogy jövőre az idei és a tavalyi teljesítménye között fog valahol szerepelni :). Mert valljuk be, egy olyan idényt mint tavaly nagyon nehéz ismét produkálni.
  • paly90
    #583
    1.Steven Gerrard(Szinte a bajnokság végéig versenyben volt a bajnoki címért a Pool, ilyenre már rég nem volt példa,ő vitte hátán a csapatot, a 15 gól középpályás létére pedig magáért beszél)
    2.Cristiano Ronaldo(Vezeti a gollővőlistát, de elmaradt tavalyi önmagához képest)
    3.Wayne Rooney(Nem lőtt olyan sok gólt, de a hajtása, az akarata nálam példaértékű)
  • Matthew Prosac
    #582
    mielőtt valaki nekemtámadna: a Pool MÉG nem második, a Chelsea MÉG nem harmadik, de aligha hiszem hogy a két csapat helyet cserélne. Ha valami csoda folytán mégis, akkor felülírom a voksomat istenbizony ...
  • Matthew Prosac
    #581
    1. Cristiano Ronaldo (nagyon nehéz volt dönteni, igazából nálam az első három helyezett szinte azonos pontszámot kapna. De: Ronaldo jelenleg a góllövőlista éllovasa, a United "jobb keze", és nem kapta el az "Aranylabda-láz". A szezon elején még nem találta magát, aztán nagyon fontos gólokkal járult hozzá a bajnoki címhez. A United bajnoki címe döntött az ő első helyre sorolásánál.)
    2. Steven Gerrard (Alapesetben ennyi pontszámmal a L'pool röhögve bajnok lehetett volna, de most... a Pool motorja pedig egyértelműen Steven. 15 gólja középpályás létére megsüvegelendő, emellett 8 gólpasszt jegyez. Közte és Lampard között nagyon nehéz volt választani, a döntő érv itt is a csapat szereplése, vagyis a Pool ezüstje a londoniak bronzérmével szemben.)
    3. Frank Lampard (Ami a Poolnak Gerrard, az a Chelseanek Lampard. 12 gól, 10 gólpassz, a csapat esze. Nagyon kedvelem a játékát, ugyanúgy az utolsó percig küzd megalkuvást nem tűrően, mint mersey-parti 'társa', illetve ami rögtön beugrik róla az egy bizonyos Chelsea-Barcelona 1-1, mikor a lefújás után nem hőzöngött, megtapsolta a közönséget és elfogadta az elfogadhatatlant. Ez rendkívül szimpatikus sportemberi hozzáállás! Egy hajszállal előzte meg amúgy Vidic-et, aki ugyanúgy megérdemelné hogy az első háromba szavazzam..)
  • Matthew Prosac
    #580
    és aki csak tudja, kérem indokolja meg döntését, habár ez opcionális.
  • Matthew Prosac
    #579
    Reloaded! Mivel több bajnokságban is eldőlt (illetve eldőlni látszik) a bajnoki cím sorsa, ezért ismét elkezdhetünk szavazgatni. Mivel az angol bajnokság matematikailag eldőlt (tudom - az Inter is bajnok), ezért először itt szavazunk a szezon legjobbjára. Kérek mindenkit hogy próbáljon meg inkább objektív lenni, mint elfogult.. Tehát:

    Az év/szezon játékosa a Premier League-ben
    szavazás kezdete: 2009.05.17, 00:00
    szavazás vége: 2009.05.19, 00:00
    szabályok: 3 játékosra kell leadni a voksot, az elsőként megjelölt játékos 4 pontot kap, a második 2-t, a harmadik pedig 1-et.
  • campy
    #578
    a legjobb kapus sztem Akinfeev volt és még amig a csoportban a lengyelek megvoltak addig Boruc hatalmasakat védett az Osztrákok és a Németek ellen is..., nagyon tetszett még természetesen Buffon aki az Olaszok megmentője volt amig lehetett:)
  • campy
    #577
    jol leégtek hálistennek és a Holland nagyképű gyökereket is lefocizta az Orosz válogatott megkell hogy mondjam igazság született h SPO nyerte végre!!! és az év játékosa számomra Casillas, vagy Arsavin...
  • Nani17
    #576
    1. Villa
    2. Pavlyuchenko
    3. Sneijder
  • Oziris666
    #575
    1.Senna
    2.Villa
    3.Ballack
  • Barnabyka
    #574
    1. D. Villa
    2. J. Mutinho
    3. Iniesta

    Annak ellenére írom ezt ,h a portugálokat és aspanyolokat is rühellem!
  • Gunnersboy
    #573
  • Taranov
    #572
    Ez az az egy szavazat, amiről beszéltem :D
  • Gunnersboy
    #571
    #547 :D
  • ForzaInter
    #570
    Villa
    Chiellini
    Arshavin
  • Gabe18
    #569
    Nem szerencsejáték,sokmindentől függ,de ha valaki 11 méterről "aránylag" jól megrúgja a labdát az egyik sarokra,akkor azt nem lehet kivédeni senkinek.

  • Taranov
    #568
    Az tuti, hogy én kevesebbet lőnék be mondjuk Olli Kahnnak, mint egy amatőr kapusnak (ha egyáltalán be tudnék neki lőni akár csak egy 11-est), de azért itt a rúgójátékosok is teljesen profik, szóval itt lehet, hogy kiegyenlítődik a dolog.
  • Taranov
    #567
    Ez igaz, de a törököket a fórumozók nem is ismerik, szerintem nem is tudnak róla, hogy bronzérmesek. (Mert ahogy látom, egyetlen egy szavazat érkezett török játékosra, egészen pontosan Turanra)
  • limperatore
    #566
    sztem is lehet gyakorolni hogy én balra ugrok akkor majd a lövő is oda rugja a labdát
  • 4kos
    #565
    Nemértem miért szerencsejáték a tizenegyespárbaj!
    Nemhiszem hogy egy amatőr kapus 100 tizenegyesből ugyanannyit védene ki mint Casillas.
    Ebből pedig az következik hogy lehet gyakorolni és fejlődni benne.
    Az összes jó védelem mögött egy magabiztos kapus áll, lehet hogyha a Madrid nem nyert volna semmit akkor a spanyolok sehol nem lennének mert Casillasnak semmi önbizalma nem lenne irányítani a védelmet.
    Sztem jó volt Casillas , ráadásul ő volt a csk szóval rajta volt a legnagyobb teher hogy irányítsa a csapatot.
  • ForzaInter
    #564
  • limperatore
    #563
    csak jakuza felnyitotta a szemüket
  • [Jakuza]
    #562
    :D
    En ugy gondolom, hogy Puyol es Ramos volt aki valami hihetetlenul eros vedoparost alkotott a Spanyoloknal, joreszt ennek is koszonheto, hogy az ellenfelek szinte el sem jutottak a lovesig.
    Persdze ehhez kellett egy nagyon eros kozeppealyas sor is, ami mind kombinativan tudott elore focizni es betoltotte a tamasok elleni szuro szerepet is nagyon hatekonyan.
    Amugy az elozo szamadatokhoz meg az is hozzatartozik, hogy az elso merkozesen Cassilas 2 lovesbol kapott egy golt, mig a masodikon 3 bol egyet.
    Tehat meg azt sem mondhatjuk, hogy nagyon magasak lennenek a mutatoi.
    Javareszt csak a vedoknek koszonheti, hogy ilyen keves golt kapott az EB-n.
    Mondjuk le a kalappal a spanyolok elott, mert ha osszesseget nezzuk az EB-t, akkor azt lehet mondani, hogy a EB valogatottjabol, ha csak a kezdoket nezzuk, akkor bizony vagy 80%-ban csak ok lennenek a legjobb jatekosok kozott. Egyszeruen ennyivel jobbak voltak a tobbieknel.
  • Monoton
    #561
    Nemteljesen mindegy nektek hogy ki kire szavaz? HA nem tetszik nem kell benézni ide és nem lesz vita.
  • limperatore
    #560
    hát ezt jol megkaptátok :D

    gondolom cassilas úgy védett mint 2002-es vb-n kahn, mert akkor tényleg megérdemelné de így elég vicces
  • karajjj
    #559
    megválaszoltad a saját kérdésed
  • [Jakuza]
    #558
    Te mirol beszelsz ?
    Milyen szamadatok ? Nezzuk az utolso 5 merkozest.

    Sved merkozes 2 kapura tarto loves.
    Gorog merkozes 3 kapura tarto loves.
    Olasz merkozes egesz merkozesen 3 kapura tarto loves. +11-s
    Orosz merkozes 1 azaz egy kapura tarto loves egesz merkozesen.
    Nemet merkozes 1 azaz egy kapura tarto loves egesz merkozesen.

    Javaslom figyelmedbe a http://www.euro2008.uefa.com oldalt, ahol minden merkozes statisztikaja megtalalhato.

    Ennyit a szamadatokrol. Van hogy egy merkozesen ennyi loves tart kapura, amibol szamost bravurral kell egy kapusnak haritania.
    Akkor lehet beszelni arrol, hogy o volt a mezony legjobbja.
  • karajjj
    #557
    a számadatokon mit kell magyarázni????
  • [Jakuza]
    #556
    Bizony neztem, magyarazd mar el, nekem a 11eseken kivul mennyit kellett neki vedeni ?
    A dontoben is ketszer ? Az egesz VB-n nem volt kiemelkedo kapusteljesitmeny, ellenben amig nem serult le Villa vegig nagyszeruen jatszott. Raadasul lott 5 golt. En Iker Cassilas teljesitmenyenel meg egy csomo torok jatekos teljesitmenyet is elorebb helyeznem.
  • gercse
    #555
    jó vicc..., a tizenegyespárbaj szerencsejáték...
    a kapusok maguk is ezt állítják
  • miilann
    #554
    csak annyit mondanák hogy tizenegyespárbaj