86
-
opeca #86 Azért a tulajoknak figyelméba ajánlottam volna, hogy ha elmegyünk otthonról, akkor tök mindegy, hogy XBox, vagy TV, nem árt kikapcsolni az elektronikai berendezéseket.
Az egy másik dolog, hogy egy tápegységnek, akkor sem szabad annyira túlmelegednie, hogy akár szőnyeget, akár valamilyen műanyag szálas textiliát lángra lobbantson.
Úgyhogy itt úgy érzem, a Microfos és a tulaj is hibás volt. Két hülyét meg ha összeeresztenek, abból sosem sül ki semmi jó, ez esetben mondjuk pont kisült, egy lakás.
-
#85 "Mi az hogy milyen szar duma már..csak olyanok szokták ezt mondani akik még nem láttak GT5P-t HD-n:P."
Hát akkor csapd ki rá lefekvés előtt, de azt azért értsd meg, hogy van akinek nem csak a grafika számít :P
Nameg aki szerint a dvd szánalmas, és a nagy br a jó, miért van az, hogy játékoknál dvd-nél nagyobb kapacitást !értelmesen! nem tudják kihasználni? Mert nem kell. De jó beetetni a nagytudásúakat, hogy cseréljenek le mindent mert kell, és jól megszedjék magukat belőle.
btw most néztem egy ingame (tehát nem szépített hivatalos videot), azt leszámítva, hogy nfs szintű fizika van benne(gt2-ben még jobb volt sokkal), a grafikája se valami nagy durranás(2008-ban ez már nem elég). Pedig a manipulált videokból többre számítottam, mert szoktak ott szépíteni, de nem olyan sokat, nagyjából látni lehet milyen lesz valójában viszont itt nagyon sokat szépítettek. Szóval nemtudom mit esznek rajta. -
Hoz_Hun #84 Vigyázz mert a sok PS3 fanboy nekedesik. Xbox fikázós témához nem illik PS3 fikázást írni (még ha igaz akkor se... pláne akkor) :)) -
#83 Érdekes arról nincs szenzációs hír hogy a szupermegbízható ps3-on meg kurvasokan elinditani sem tudják a GTA4-et. (és ez már nem az első ilyen játék amivel komoly gondok vannak) -
dez #82 "Én sem értem ezt a dolgot."
vs.
"Valahol azt halottam hogy ezekből már nemigen van működő tipus"
Ez a kettő kicsit üti egymást, nem gondolod...?
"DE van !Itt nálam."
Akkor ugyebár ez a ritka kivétel... -
Xtranz #81 Én sem értem ezt a dolgot.Első szériás Core kivitelű Xboxom van,legrégebbi széria és hibátlanul megy,sem fagyás sem melegedés nincs.Valahol azt halottam hogy ezekből már nemigen van működő tipus :) DE van !Itt nálam. -
IGAZIWILLIAMS #80 Csak a sok hülye psbuzi dőlt be annak,hogy majd a gyátékok miatt köll a blúréj...Mifelénk tudják,hogy valahogy be kellett vezetni formátumot,és erre a ps3 volt a legegyszerűbb lehetőség.Persze nincs is ezzel baj addig,amig a sok kis szőrtelen pöcsű nem kezdi verni rá a nyálát. -
Hoz_Hun #79 Az én környezetembe egy boxról tudok, ami valamilyen fagyásos hibát produkált. Mondjuk a kiscsávó éjjel nappal tolta. Épp még 1 éven bellül volt a gép. Futár elvitte a szerviz pöcsölt vele (ők se tudták mi a baja) aztán kicserélték neki egy újgenerációsra. Meg adtak mellé egy ingyen játékot, mert egy hétig tartott a szervizelés. Azóta megint éjjel nappal tolja. -
cateran #78 "Mostmég talán elférnek egy dvd-n aztán mi lesz 1év múlva.."
Miért, most mi tartja vissza a programozókat,hogy túllépjenek a dvd-n? Igény nincs rá vagy nem kell vagy nem tudnak/akarnak? Ha nem kell túllépni a dvd-n, akkor az egész arcoskodás a beépített BD-vel csak parasztvakítás volt (már a játékokat illetően,filmek az más tészta)
Mellesleg pusztuljak meg, ha védeni akarnám az Xboxot,de az én ismeretségi körömben is van vagy 5 db, minden gubi nélkül (pedig errefelé nem a csóróság miatt nem vesznek ps3-at a népek..) -
#77 NA ezt megbeszéltük ne vegyél xboxot és kész, de valótlanságokat nem kell állítani. Nekem 2005-ös gyártású xboxom is van, soha nem küldtem sehova, nem romlott el semmi baja, és a környezetemben van legalább 10 box ami ugyanígy működik. Nem kell szórakozni nem kell küldözgetni. Én sem veszek nagyrakás pénzért ps3at amit ugyanarra használnék mint a feleannyiba kerülő boxot de azért nem kezdem el osztani az észt, hogy a ps3 mekkora szare. -
#76 Hát a gamékat elnézve nagyrészük még a dvdt sem használja ki, és felejtsd már ezt a 79e forintot meg a javítási mániád. 79ért majdnem kettőt kapsz. 1 nap után meg nem garancia van hanem azonnali csere mint bármi másra. -
#75 Hát nem is arra találták ám ki, hogy otthoni hálózatot építs belőle. -
Nagy01 #74 Mi az hogy milyen szar duma már..csak olyanok szokták ezt mondani akik még nem láttak GT5P-t HD-n:P.
"Vagy mondjuk 59et "dobott" ki, és még soha nem küldte vissza az MSnek meg sehova. Ezzel sem vagyok egyedül"
Mert mákod van/volt?Szerinted télleg megéri megvenni (pl)59-ért hogy aztán minden hónapban küldözgesd vissza az ms-nek..hát akkor szórakozzál vele, én biztos nem veszek mégegyszer boxot,nem fogok én azon aggódni hogy "naaa ha most bekapcsolom működni fog egyáltalán?.." -
Nagy01 #73 Igen,mért? Már 1éve azon van. -
Nagy01 #72 Mostmég talán elférnek egy dvd-n aztán mi lesz 1év múlva..
"garanciáról hallottál e'' huh ezt aztán érv hallod..megveszed 70ért a kenyérpirítót,1napig használod, meghal küldheted vissza , visszakapod 2-3-4hét múlva 1hónapig használod küldheted vissza,és íme egy megbízható gépecske,mindössze 79k-ért,ami még egy zetornál is hangosabb bravó.:D -
manoszey #71 Szerintem ez itt sokkal érdekesebb... -
#70 Akkor szapulom értelmesen én. :)
Otthoni hálózatot ölég nehéz konzolból építeni. :P
Most albérletben hármunkra jut 6 PC, 300mhz-s P1 laptoptól(szervernek, torrentgépnek) asztali CoreDuo 2.66-ig. Összesen majd' egy tera tárhely (na jó, ennek egy része redundáns, 6x XP, AutoCadek, egyebek), 16000MHznyi processzor. Kis hálózatba összeépítve, az asztali gépek kábellel, a laptopok wifin. Bárhonnan bármi elérhető, internet van mindenhol, és persze minden mindennel tud kommunikálni, meg ilyen apróságok, hogy pl nyomtatni lehet bárhonnan. Minden gép használatban van, egyik sem fölösleges. LANpartyt tudok szervezni haverokkal, ha olyanom van. Ja, és nem foglal le tévét.
Ezt csináljátok utánam konzollal! :P
Na jó, tudom, hogy ez sem teljesen normális állapot, de hosszú távon ez a hatása a PC cseréjének. Ritkán bővítgettem, inkább cseréltem(azt is ritkán). De pl videokártya csere alkalmával a régi kártya mehet bele egy másik gépbe, így mindig csak a legrégebbi, legértéktelenebb alkatrész megy kukába, és az egész géppark frissül. -
Hoz_Hun #69 Fehér? Meg ronda menü? Erősek az érveid. PC-n is retek DVD-re nyomják ki a játékokat. Szarul érzem magam miatta. Föleg mikor netről lehúzom és ugyancsak ilyen elavult DVD-re tolom fel.
70K kidobva az ablakon aztán egy nap múlva küldheted vissza? Garanciáról hallotál-e?
Talán ha értelmessen tudnád szapulni, mint mások nem válnál nevetségessé. Így nem az Xbox szánalmas hanem te. -
Hoz_Hun #68 Jaja. Sőt én még olyat is hallotam, hogy valakire rádölt a háza. Hülye az aki házban lakik. Sátorban kell, akkor nem érhet baj. :) -
#67 "GT5P szerintem egyértelműen megmutatta hogy hol a helye a szép kis kenyérpirítódnak.Már most butítani kell a játékokat hogy elférjenek egy szánalmas kis dvdn."
Húúú ez milyen szar duma már. Csak remélhetem, hogy nem gondolod komolyan bár a smiley hiányzik. Ha olvasnál rendszeres híreket akkor tudnád hogy mit kell butitani és melyik konzolon ahhoz, hogy egyáltalán a másikon hasonlítson valamennyire a játék (jegyzem igy sem sikerül)
"Arról meg nem is beszélve hogy milyen szánalmas megoldásokat alkalmazott az M$..elem a joy-ba lol,fehér semmitmondó külső,hdmi támogatás alap boxon nuku,ronda menü.."
Ez meg tök szubjektiv, mert már leírtam ezerszer és most is leírom, elem a joyba kurvajó megoldás szerintem (nem hiszem el hogy ma magyarországon van olyan háztartás ahol nincs ezermillió ceruza akksi, fehér designos külső ami nagyon jól néz ki a nappaliban ellentétben a grillsütővel, vegyél HDMI boxot, a menüje meg nagyon jó és nagyon jól kezelhető. Ezek meg az én véleményeim és nem vagyok velük egyedül.
"Mondjuk csak 70k-t dobtál ki..aztán 1nap múlva küldheted vissza az msnek hogy rakják"
Vagy mondjuk 59et "dobott" ki, és még soha nem küldte vissza az MSnek meg sehova. Ezzel sem vagyok egyedül. -
#66 Ezzel csak az a baj, hogy mégsem olvasod a szenzációhajhász híreket itt sgn, hogy pl a Sony notebookokból volt egy sorozat ami a tápegység miatt kigyulladt, hogy nokia telefonból volt olyan amelyik a fülednél felrobbant az aksi miatt, hogy BMW-ből volt olyan, hogy az ülésfütés felgyulladt a segged alatt, hogy opelből volt olyan, hogy egyszer csak kigyulladt a motor menetközben, és stb stb stb. Ezekben az égvilágon semmi meglepő nincs, ilyenek mindig voltak és lesztek. Ettől még néhány millióan használnak Sony notebookot félelem nélkül, használok Nokia telefont anélkül hogy fosnék, hogy a fülembe robban, BMW-m van ülésfütéssel és nem fosok hogy leégeti a seggem, stb stb stb. Na ezért szenzációhajhász hülye hír ez. -
cateran #65 "Már most butítani kell a játékokat hogy elférjenek egy szánalmas kis dvdn"
:D most akor minek is van BR meghajtó a ps3-ban? Dísznek?:D Vagy mi is tartja vissza a népeket hogy BR-en jelenjen meg a nem butított játék? -
#64 Atttya villlágg!;D
Mindíg is tudtam, hogy a X-box valójában az Xtrém-Box rövídítése, és látom bizonyos fiatalokat vonz is a dolog;)
Olyan mint a deszka: olcsó, azzal is mindenhol lehet csúszni, és ha törik is le lehet xarni. Persze mellette lehet, hogy az életedbe kerül.
Ja és nem kell hozzá túl sok ész;D -
xenossas #63 végre olyan szól hozzá aki már látott is konzolt tesközelből
(jól szuperál a E4300 3ghz-n?) -
Nagy01 #62
HURRÁ HOGY AZ MS 1.5ÉV UTÁN ÖSSZE TUDOTT RAKNI EGY OLYAN KONZOLT AMI NEM HAL MEG ELSŐRE , SZERINTEM ÜNNEPELJÜNK. -
Nagy01 #61 GT5P szerintem egyértelműen megmutatta hogy hol a helye a szép kis kenyérpirítódnak.Már most butítani kell a játékokat hogy elférjenek egy szánalmas kis dvdn.Arról meg nem is beszélve hogy milyen szánalmas megoldásokat alkalmazott az M$..elem a joy-ba lol,fehér semmitmondó külső,hdmi támogatás alap boxon nuku,ronda menü..
Jah egyébként meg télleg NAÉÉÉÉS?! Mondjuk csak 70k-t dobtál ki..aztán 1nap múlva küldheted vissza az msnek hogy rakják má össze normálisan ezt a szart 1hónap múlva visszakapod jeee műűűködik ..2hónap múlva elromlik és küldheted vissza ..és ilyen megbízhatatlan kenyérpirítót köszönöm nem kérek. -
#60 PS3-ra nemlehet programozni normálisan, ezt 1000 és egy programozó megmondta. Mindenki azzal jön hogy a cell igy meg a cell ugy kurvarős, a nagy lofaszt. Cell-re nemtudnak olyat irni ami az összes segédprocit kihasználja, (mitomén hány van belöle) minek vegyen az ember olyan konzolt amire nincs média, fasság, ráadásul aki csorro az sem ps-t fog venni mert nincs rá warez.
Azt meg, hogy az xbox hibásodási aránya milyen kurvanagy, NAÉS? gariba megjavítják. Az uj arcade boxok, ha normálisan használod ( kihuzod a kibaszot tápot ha nemhasználod ) nagy valószinűséggel nem ég le, és nemlesz RROD-es.
Az x360 lehet szar, de még mindig jobban üt mind akármelyik konzol. -
#59 de kár :( -
Bagoly81 #58 mekkora zárlat lehetett hogy kigyulatt ?:D mekkora áramot vesz fel egy xbox?:D müanyagházat megolvasztó felgyujtó Xbox veri érdekes :D mindenesetre. -
Roli012 #57 de mondjuk kikapcsolva nem hiszem hogy lángra kapna.. -
Tibmanus #56 Érdekes dolgaid lehetnek ha maguktól melegszenek, telefontöltőm csak addig meleg amíg tölti a telefont, amint feltöltötte kihül... -
Hoz_Hun #55 Ez ilyen mértékű negatív elfogultság nem menő ám. -
Hoz_Hun #54 PC helyett ne is vegyél konzolt. A konzol nem helyettesít a PC-t. Azért szokás egy napon emlegetni, mert az emberek egy jó része járszik is PCn, amire a konzolt direkte kitalálták. -
#53 igen, az hogy kevesebb játékeladás van, kb olyan szintű hír minthogy megbízhatatlan az xbox... -
#52 de inkább csak az xbox szar... elvégre amerikai. -
#51 zene alapján ítélsz meg embereket látatlanban ? gratulálok! :DD -
IGAZIWILLIAMS #50 Bulvár -
wednes #49 "Hát igen egy ilyen hír után azért el lehet gondolkodni h ez most hol és mennyiért volt lefizetve... kb ez az egész történet :D jah mert a tűzoltó bácsik simán megmondják h az Xbox ami halálra összeégett kb a felismerhetetlenségig (de ők felismerték mert minden paraszt tűzoltó ismeri centiméterről centiméterre az xbox-ot) szóval annak a tápegységében egy kis mikrorepedés keletkezésével fellobbanó gyönyörű szikra kavalkád segítette a házat az önpusztításban :D hát igen..."
Ez 1 totális baromság, amit leírtál. Nagyon is meg tudják állapítani, hogy mi okozta a tüzeket. Mert lehet, hogy neked 1 kiégett ház csak 1 kupac szenes maradvány, de a szakértőknek akiknek ez a szakmájuk kicsit jobban értenek hozzá. -
Su0my #48 nem fognak :( -
Su0my #47 aki metallicát hallgat, attól nem is várok többet, gratulálok majom, már csak 1-2 százezer évnyi lemaradásod van az evolúcióban..