Xbox konzol miatt égett le egy ház

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De Cell nem csak Boxban meg PS3ban van. Sõt azon csak butított Cellek. Cell központi processzora Power magokat tartalmaz és maximum (ha jól emlékszem) 63 db kisegítõ processzora lehet.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

DS és a Nokia töltõ folyamatosan be van dugva a gépem elosztójába, és sosem melegszik fel, még ha töltök vele, akkor is alig észrevehetõen.

Amúgy tényleg csak a tápegység volt a hibás, mindegyikbõl kikerülthet pár hibás egység, és ki az a hülye aki bekapcsolva hagyja a konzol, ha elmegy otthonról? Nagyon jó kis gép az a x360, csak unatkoztak, és be kellett hozni egy bulvár cikket, kb ennyi.

ui : PC / PS3 / DS tulaj vagyok

shaken, not stirred

Persze, úgy készülnek a Celles szuperszámítógépek, hogy kiforrasztgatják õket a PS3-akból, LOL. 😛

Az Xbox360 is kb. olyan színvonalon lett megtervezve, mint ezt a hozzá adott "égõ" tápegység. És egyébként nem, nem szabályos, hogy kigyulladjon egy tápegység, akár aktív használaton kívül. Normálisabbak rövidzártól sem.

Narxis
Pedig leszel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
"Telefontöltõ is melegszik, meg minden ilyen külsõ táp, akkor is ha nem használják csak be van dugva a konnektorba."

Persze, mennyivel is? 0,00000000000000000001 fokkal?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

már nemtudom mióta vannak az elosztóban

Akkor ne csak pár órára,hanem sok órára rakd be. Az én motorola töltõm, kb fél nap "bedugás" után égetett, kesztyûvel szedtem ki a konnektorból.😊

psp töltõm és telefontöltõm nem melegszik

Sanyix
Nem a gép gyulladt fel, hanem a tápegység. De ha nem olvasod el, az elõzõ hozzászólásból is rájöhettél volna. És a tápegység azért melegszik, mert melegszik. Telefontöltõ is melegszik, meg minden ilyen külsõ táp, akkor is ha nem használják csak be van dugva a konnektorba.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
de azért mégis elolvastad, amit írtam 😄DDDDDDDDdddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Risu Führer
vegyetek wii-t vagy ds-t😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Mert azokat japánban gyártják,mi? -megértõ bólogatás-
Engem az zavar a legjobban hogyha nem is ment a gép akkor mi a francnak melegedik úgy fel hogy képes legyen felgyulladni?

Sanyix
Azt is úgy csinálják, hogy a cellt kiszedik, a többi részével meg nemtudom mit csinálnak. Gondolom megy a méhbe 😄

És a vicc benne hogy ez is külsõ tápegység. Magához az xboxhogy annyi köze, hogy hozzá csatlakoztatták... lehet venni/ csinálni jobbat. Amúgy adjatok bármilyen tápegységes cuccot, felgyújtom bármelyiket öngyújtó, meg gyufa nélkül. Ezt bármelyikkel meg lehet csinálni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

zola2000
Sem a nintendo wiivel, sem a ps3mal nincsenek ilyen gondok, ezért nem veszek soha semmilyen kínai/amerikai szutykot. Hiába, a japán cuccok a legjobbak.

A

na ezekután nemis veszek boxot 😄

narumon
Ez mekkora hülye hír már! Már megfigyeltem ha a ps3-ról jönnek valami negatív hírek (kevesebb játékeladás, csúszik a home), akkor mindig jön egy ilyen "szenzációs" Blikk szintû hír ahol xboxot kell lehúzni. A szomorú, hogy mindig van aki komolyan veszi és ebbõl már látom is, hogy néhány hét múlva a - Ne vegyél xboxot mert leég a lakás cimû fejezet jön. 😞(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ne legyel buta siman megmondjak az esetek 90%-ban hogy mittõl lett a tûz ez nem az õskor.
Vegyuk mar eszre, hogy a konzol es a PC kozott csak a jatek terulet ami fedi egymast! Szerkessz szoveget, vagj filmet, editalj kepet konzolon!
Baromsag osszehasonlitani a kettot! <#banplz>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Nem, a PC jobb játékra 120ezerért,amelyet évente cserélni kell mert elavult, évi 5 játékkal. <#levele>

Hát igen egy ilyen hír után azért el lehet gondolkodni h ez most hol és mennyiért volt lefizetve... kb ez az egész történet 😄 jah mert a tûzoltó bácsik simán megmondják h az Xbox ami halálra összeégett kb a felismerhetetlenségig (de õk felismerték mert minden paraszt tûzoltó ismeri centiméterrõl centiméterre az xbox-ot) szóval annak a tápegységében egy kis mikrorepedés keletkezésével fellobbanó gyönyörû szikra kavalkád segítette a házat az önpusztításban 😄 hát igen... gratulálok. Amúgy mai napig nemértem miért mondja mindenki h ezek a kis "konzol"-ok fogják leigázni és kiszorítani a pcket 😊 Tûz ide vagy oda, Ps3 Xbox nintendó, tv játék egyre megy. Amúgy a GTA 4 reklám faja volt benne az nagyon tetszett 😄DD amúgy meg elõttem szólóknak van igazuk, miért spórolnak a biztonságon, vagy ha spórolnak akkor meg viseljék a garanciális terheket és a pereket amiket (szerintem) joggal indítanak ellenük (ha a tûzoltó bácsik nem tévdenek) xD

by: Pc User 😊

Ja nem hiszem, hogy amikor legyartottak az elso minimum 100 db-ot es kiadtak tesztelesre akkor nem jott elo a melegedes hibaja.

Lehet nem kellene sporolni par fillert a biztonsagon... <#violent>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

2008 ban legyenek szivesek olyan vackokat gyartani ami nem gyullad ki magatol, legyen az barmilyen eszkoz.
Remelem belerokannak a perbe es visszahivjak az egesz hibas szeriat. <#boxer>

Sir Quno Jedi
Jó, hogy a híradósok a régi xbox-szal hírdetik a képen az okosságukat! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Benne van a hasznalati utasaitasba is hogy ha nem hasznalod huzd ki. En igy tetszek, nem is lesz ilyen gondom. Ha meg jatek kozben kezd el egni azt biztos latni fogom...

Aztan lehet h a tulajdonos volt a hibas, lerakta a szonyegre, majd radobott egy pulovert. Ki tudja?!

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Minstrel
na,mégjóhogy még a telótöltõt is áramtalanítom mikor elhúzok itthonról, nemszeretnék sg hír lenni<#zavart2><#zavart1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Azért ha egy elektronikai eszköz felgyújtja a házat, szerintem az kellõ indok arra hogy az ember perre menjen érte. Fõleg úgy hogy elismerten vannak vele ilyen jellegû problémák. És fõleg úgy hogy nem akaiwa vagy panasony tipusú, kínaipiaci cumóról van szó (mert ugye azok gyártóit megfogni elég esélytelen).

(se XboXom nincs, se PS-em, én PCs vagyok tehát elfogulatlan e téren 😊 )

Épeszû ember téged úgy szar le konzolról szóló híreknél,ahogy vagy. "X360 ellenes user"

Kedves cikkíró megemlíthette volna,hogy már nagyon kevés túlmelegedés/ 3 ledes gép van,legalábbis egyre kevesebb.

GregSB
Let the flame begin!

trogerzsiger
Jujj mekkora gta4 reklám volt benne 😄 legalábbis elsõre annak tünt 😊

Szuperszámítógépeket csináltak pár Ps3-ból..Na és most hova szarjunk?Több lesz rá a játék?Olcsóbbak lesznek-e a játékok rá?Nem.Hát akkor be lehet fejezni a flame keltést.
bertino
végülis ne legyünk elvakultak, hiszen ez egy kibaszott jó konzol!
legalábbis a használói szerint, mert képtelenek bevallani, mekkora szart vásároltak

semmi baj, hogy végülis PS3ról terjednek a hírek, hogy milyen számítógépeket pakolnak össze több darabjából, meg hogy az miért nem gyullad ki, miért nincsenek rajta ilyen mértékû forrósodási problémák és egyebek.

na meg ennél az esetnél közrejátszik a tény: oldalára fektetett X360, grat fõnök, ügyes vagy bazdmeg

csak egy házadba került ez a hugyfos gép.

de azért éltessétek csak, mert "olyan jó"

ja, jöhet a flém.

úgyis átsiklok felette, szal ne kíméljetek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na ennyit az xbox feltörekvõ sikereirõl... 😊

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Frosty01
persze...
dejó hogy bármiért be lehet perelni bárkit <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Csak nem a Sony bízott meg valakit jó kis kenõpénzért, hogy vegyen egy gépet és gyújtassa fel a házát? 😄 Mekkora negatív reklám ez... kiváncsi lennék a Sony-nak mekkora haszna volt ebbõl a hírbõl...

Sanyix
jajjjjj jaaaaaj omg

← ElőzőOldal 2 / 2