Xbox konzol miatt égett le egy ház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy tényleg csak a tápegység volt a hibás, mindegyikbõl kikerülthet pár hibás egység, és ki az a hülye aki bekapcsolva hagyja a konzol, ha elmegy otthonról? Nagyon jó kis gép az a x360, csak unatkoztak, és be kellett hozni egy bulvár cikket, kb ennyi.
ui : PC / PS3 / DS tulaj vagyok
shaken, not stirred
Az Xbox360 is kb. olyan színvonalon lett megtervezve, mint ezt a hozzá adott "égõ" tápegység. És egyébként nem, nem szabályos, hogy kigyulladjon egy tápegység, akár aktív használaton kívül. Normálisabbak rövidzártól sem.
Persze, mennyivel is? 0,00000000000000000001 fokkal?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És a vicc benne hogy ez is külsõ tápegység. Magához az xboxhogy annyi köze, hogy hozzá csatlakoztatták... lehet venni/ csinálni jobbat. Amúgy adjatok bármilyen tápegységes cuccot, felgyújtom bármelyiket öngyújtó, meg gyufa nélkül. Ezt bármelyikkel meg lehet csinálni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Baromsag osszehasonlitani a kettot! <#banplz>#banplz>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
by: Pc User 😊
Lehet nem kellene sporolni par fillert a biztonsagon... <#violent>#violent>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Remelem belerokannak a perbe es visszahivjak az egesz hibas szeriat. <#boxer>#boxer>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztan lehet h a tulajdonos volt a hibas, lerakta a szonyegre, majd radobott egy pulovert. Ki tudja?!
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
http://topgearhungary.blogspot.com/
(se XboXom nincs, se PS-em, én PCs vagyok tehát elfogulatlan e téren 😊 )
Kedves cikkíró megemlíthette volna,hogy már nagyon kevés túlmelegedés/ 3 ledes gép van,legalábbis egyre kevesebb.
legalábbis a használói szerint, mert képtelenek bevallani, mekkora szart vásároltak
semmi baj, hogy végülis PS3ról terjednek a hírek, hogy milyen számítógépeket pakolnak össze több darabjából, meg hogy az miért nem gyullad ki, miért nincsenek rajta ilyen mértékû forrósodási problémák és egyebek.
na meg ennél az esetnél közrejátszik a tény: oldalára fektetett X360, grat fõnök, ügyes vagy bazdmeg
csak egy házadba került ez a hugyfos gép.
de azért éltessétek csak, mert "olyan jó"
ja, jöhet a flém.
úgyis átsiklok felette, szal ne kíméljetek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
dejó hogy bármiért be lehet perelni bárkit <#smile>#smile>
practitioner of the forbidden arts of death