86
  • dez
    Hidd el, én is sokmindent el tudok rólad képzelni... És valószínű közelebb is állok a valósághoz.

Sosem azt mondtam, hogy egy PS3-mal tökéletesen helyettesíthető egy PC.
    De egyébként megfelelő programmal akár lehetne is rajta videót vágni.
  • dez
    Ki mondta, hogy én a számokról beszéltem? A lényeg az lett volna, ami a köv. hsz-ben is szerepelt.
  • kvp
    A jelenlegi konzolokat elnezve az xbox360 nem tul uzembiztos, a ps3-ra egyszeruen nincs eleg jo jatek, a wii pedig igazabol csak jatekra valo. Ha csak valaki jatszani akar, akkor vajon melyiket fogja megvenni?

Egyebkent en csak annak hiszem el, hogy erdemes pc helyett konzolt venni, aki hajlando minden pc-s feladatot konzolon vegezni. (mondjuk dez-rol meg akar el is lehet hinni, hogy kepes a 256MB rendszermemoriaval szerelt ps3-on csaladi videot vagni linux alatt es pc-je nincs is)
  • tomcsa4
    Jah elnézem. DE mit nincsen játék PS3-ra? Végig kell nézni a kínálatot, legtöbb játék Boxos és PS3as, ne vicceljünk már. Ez a nincs játék PS3 rajtnál volt (ami több mint 1 évvel később volt, mint a Box rajt). Persze lehet várni Metal Gear Solidot meg hasonló neveket, jönnek majd azok is gondolom.

De pl GTA4 is kijön PS3-ra. Látnék egy összehasonlítót, melyik a jobb (Boxos vagy PS3-as).

Dez: ne mindig a számokból élj. Menj át a tudomány részlegbe és ott. Annyi lett volna a lényeg, ohgy Cell bővíthető még kisegítőCPUkkal. Ennyit kellett volna levenni, nem többet (és annyit, hogy nem csak PS3ban lehet Cell). Kit érdekel hogy maximum mennyi kisegítő processzora lehet? Még úgy is csak dobálóznak a számokkal.
  • bertino
    Az X360 szép, az X360 jó, az X360 egyszerűen egy szar :D
  • trsi
    azert nem is olyan regen a laptopokban a sony aksik is tudtak tuzet csiholni, az pedig ugye japan, de ettol fuggetlenul a japan cuccok megbizhatosaga eleg jonak mondhato
  • Riddick
    Ki az a hülye,aki elmegy otthonrol miközben bekapcsolva hagyja a konzolját? Ki teszi a tápegységet éghető felület (tapéta) mellé úgy,hogy véletlenül se tudjon lehülni?? Ha, a talpára állitja, egy kemény fa,fém ,kő felületre,akkor még ma is lenne háza az idiótának. Karácsonyfától,vasalótol is legéett sok ház már,konzollal ezt összehozni,jo nagy ész kell hozzá.
  • gyuri12
    :D:D::D:D:D:D
    (jót nevettem tudatlanságodon)
    Mégis mióta van Cell a boxban?:)
    (kezdetektől fogva a "Cell erejével" dobálóztak azok a PS3-asok,akik rájöttek,hogy szar a gépük,és nincs rá játék)
  • dez
    Talán nem a kisujjadból kéne szopni az ilyen adatokat... :P
  • dez
    A Xbox360 tápegysége híres az abnormális melegedéséről. És ez már javított verzió -- az első annyira túlmelegedett, hogy az is sok fagyás forrása volt. Az Xbox360 kivitelezése is kb. ilyen, az első változatok elhalálozási rátája 30% volt, azaz minden 3. gép előbb-utóbb tönkrement. Az újabb változatokban ezt "leszorították" kb. 10%-ra -- az még mindig minden 10. gép... (A PS3 hibarátája az elejétől fogva 1% alatti.)
  • tomcsa4
    De Cell nem csak Boxban meg PS3ban van. Sőt azon csak butított Cellek. Cell központi processzora Power magokat tartalmaz és maximum (ha jól emlékszem) 63 db kisegítő processzora lehet.
  • sirpalee
    DS és a Nokia töltő folyamatosan be van dugva a gépem elosztójába, és sosem melegszik fel, még ha töltök vele, akkor is alig észrevehetően.

Amúgy tényleg csak a tápegység volt a hibás, mindegyikből kikerülthet pár hibás egység, és ki az a hülye aki bekapcsolva hagyja a konzol, ha elmegy otthonról? Nagyon jó kis gép az a x360, csak unatkoztak, és be kellett hozni egy bulvár cikket, kb ennyi.

ui : PC / PS3 / DS tulaj vagyok
  • dez
    Persze, úgy készülnek a Celles szuperszámítógépek, hogy kiforrasztgatják őket a PS3-akból, LOL. :P

Az Xbox360 is kb. olyan színvonalon lett megtervezve, mint ezt a hozzá adott "égő" tápegység. És egyébként nem, nem szabályos, hogy kigyulladjon egy tápegység, akár aktív használaton kívül. Normálisabbak rövidzártól sem.
  • Narxis
    Pedig leszel.
  • Narxis
    "Telefontöltő is melegszik, meg minden ilyen külső táp, akkor is ha nem használják csak be van dugva a konnektorba."

Persze, mennyivel is? 0,00000000000000000001 fokkal?
  • xenossas
    már nemtudom mióta vannak az elosztóban
  • gyuri12
    Akkor ne csak pár órára,hanem sok órára rakd be. Az én motorola töltőm, kb fél nap "bedugás" után égetett, kesztyűvel szedtem ki a konnektorból.:)
  • xenossas
    psp töltőm és telefontöltőm nem melegszik
  • Sanyix
    Nem a gép gyulladt fel, hanem a tápegység. De ha nem olvasod el, az előző hozzászólásból is rájöhettél volna. És a tápegység azért melegszik, mert melegszik. Telefontöltő is melegszik, meg minden ilyen külső táp, akkor is ha nem használják csak be van dugva a konnektorba.
  • bertino
    de azért mégis elolvastad, amit írtam :DDDDDDDDDdddd
  • Risu Führer
    vegyetek wii-t vagy ds-t:)
  • cateran
    Mert azokat japánban gyártják,mi? -megértő bólogatás-
  • Tibmanus
    Engem az zavar a legjobban hogyha nem is ment a gép akkor mi a francnak melegedik úgy fel hogy képes legyen felgyulladni?
  • Sanyix
    Azt is úgy csinálják, hogy a cellt kiszedik, a többi részével meg nemtudom mit csinálnak. Gondolom megy a méhbe :D

És a vicc benne hogy ez is külső tápegység. Magához az xboxhogy annyi köze, hogy hozzá csatlakoztatták... lehet venni/ csinálni jobbat. Amúgy adjatok bármilyen tápegységes cuccot, felgyújtom bármelyiket öngyújtó, meg gyufa nélkül. Ezt bármelyikkel meg lehet csinálni.
  • zola2000
    Sem a nintendo wiivel, sem a ps3mal nincsenek ilyen gondok, ezért nem veszek soha semmilyen kínai/amerikai szutykot. Hiába, a japán cuccok a legjobbak.
  • xenossas
    na ezekután nemis veszek boxot :D
  • narumon
    Ez mekkora hülye hír már! Már megfigyeltem ha a ps3-ról jönnek valami negatív hírek (kevesebb játékeladás, csúszik a home), akkor mindig jön egy ilyen "szenzációs" Blikk szintű hír ahol xboxot kell lehúzni. A szomorú, hogy mindig van aki komolyan veszi és ebből már látom is, hogy néhány hét múlva a - Ne vegyél xboxot mert leég a lakás cimű fejezet jön. :((
  • POrtal
    Ne legyel buta siman megmondjak az esetek 90%-ban hogy mittől lett a tűz ez nem az őskor.
  • pasi29uk
    Vegyuk mar eszre, hogy a konzol es a PC kozott csak a jatek terulet ami fedi egymast! Szerkessz szoveget, vagj filmet, editalj kepet konzolon!
    Baromsag osszehasonlitani a kettot!
  • Takigabi
    Nem, a PC jobb játékra 120ezerért,amelyet évente cserélni kell mert elavult, évi 5 játékkal.
  • kovadam87
    Hát igen egy ilyen hír után azért el lehet gondolkodni h ez most hol és mennyiért volt lefizetve... kb ez az egész történet :D jah mert a tűzoltó bácsik simán megmondják h az Xbox ami halálra összeégett kb a felismerhetetlenségig (de ők felismerték mert minden paraszt tűzoltó ismeri centiméterről centiméterre az xbox-ot) szóval annak a tápegységében egy kis mikrorepedés keletkezésével fellobbanó gyönyörű szikra kavalkád segítette a házat az önpusztításban :D hát igen... gratulálok. Amúgy mai napig nemértem miért mondja mindenki h ezek a kis "konzol"-ok fogják leigázni és kiszorítani a pcket :) Tűz ide vagy oda, Ps3 Xbox nintendó, tv játék egyre megy. Amúgy a GTA 4 reklám faja volt benne az nagyon tetszett :DDD amúgy meg előttem szólóknak van igazuk, miért spórolnak a biztonságon, vagy ha spórolnak akkor meg viseljék a garanciális terheket és a pereket amiket (szerintem) joggal indítanak ellenük (ha a tűzoltó bácsik nem tévdenek) xD

by: Pc User :)
  • pasi29uk
    Ja nem hiszem, hogy amikor legyartottak az elso minimum 100 db-ot es kiadtak tesztelesre akkor nem jott elo a melegedes hibaja.

Lehet nem kellene sporolni par fillert a biztonsagon...
  • pasi29uk
    2008 ban legyenek szivesek olyan vackokat gyartani ami nem gyullad ki magatol, legyen az barmilyen eszkoz.
    Remelem belerokannak a perbe es visszahivjak az egesz hibas szeriat.
  • Sir Quno Jedi
    Jó, hogy a híradósok a régi xbox-szal hírdetik a képen az okosságukat! :D
  • KekszNET
    Benne van a hasznalati utasaitasba is hogy ha nem hasznalod huzd ki. En igy tetszek, nem is lesz ilyen gondom. Ha meg jatek kozben kezd el egni azt biztos latni fogom...

Aztan lehet h a tulajdonos volt a hibas, lerakta a szonyegre, majd radobott egy pulovert. Ki tudja?!
  • Minstrel
    na,mégjóhogy még a telótöltőt is áramtalanítom mikor elhúzok itthonról, nemszeretnék sg hír lenni
  • lammaer
    Azért ha egy elektronikai eszköz felgyújtja a házat, szerintem az kellő indok arra hogy az ember perre menjen érte. Főleg úgy hogy elismerten vannak vele ilyen jellegű problémák. És főleg úgy hogy nem akaiwa vagy panasony tipusú, kínaipiaci cumóról van szó (mert ugye azok gyártóit megfogni elég esélytelen).

(se XboXom nincs, se PS-em, én PCs vagyok tehát elfogulatlan e téren :) )
  • gyuri12
    Épeszű ember téged úgy szar le konzolról szóló híreknél,ahogy vagy. "X360 ellenes user"

Kedves cikkíró megemlíthette volna,hogy már nagyon kevés túlmelegedés/ 3 ledes gép van,legalábbis egyre kevesebb.
  • GregSB
    Let the flame begin!
  • trogerzsiger
    Jujj mekkora gta4 reklám volt benne :D legalábbis elsőre annak tünt :)