2516
-
#2194 Érdemes megnézni az 5. évadot? Mert a 4. szerintem nagyon korrekt lezárásnak számít. -
#2193 besokallt Waltertől... nem csodálom -
#2192 Én még nem hallottam ilyen meghatározasrol:)
Tudtommal arra mindják, hogy patkány aki beárulja a bűntársát, nem kell ehhez drogbárónak lenni. -
MmzI2VonIw #2191 Azért az, hogy ő patkány, csak a drogbárók (gyerekgyilkosok) világában érvényes kategória. Nem volt abban semmi különös, hogy együttműködött a DEA-vel, különös tekintettel arra, hogy alkupozíciót nyert vele saját ügyében (ami kemény életfogytig vagy halál is lehet). -
#2190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Pinkmanból kár ,hogy patkány lett a végére,akármi történt nem lett volna szabad odaáig süllyednie -
#2189 már első :> -
#2188 ssh!!! :D :D -
Borg #2187 Ez a téma is ellostosodik :)
SZKÁJLÖR, we have to go back -
#2186 Én szerintem még így is, hogy ennyire a földtől elrugaszkodott teóriákkal állnak elő az emberek jó, hogy beszélnek a sorozatról és a végéről, elég unalmas lenne a topik, ha tényleg csak abból állna, hogy:
"Fú, de jó vége volt"
"Aha, ja."
"Höhö, ő, akkor most miről beszélgessünk?"
Két alreg trollkodás között jó nézni ilyen hülyeségnek kikiáltott nézeteket is -
MmzI2VonIw #2185 Jaja, a nyilvánvaló kérdés, ami persze eszébe jutott másnak is, hogy Walt fantáziája honnan tudott volna Jesse helyzetéről. Lehet, hogy már a Granite State is álom volt? Vagy hát igen, akár az egész sorozat :)
Az emberek tiszta hülyék, sírnak-rínak hogy senki sem tud rendesen lezárni egy sorozatot, mígnem jön egy Vince Gilligan nevű fazon, aki a nagyszabású ebéd után remekbeszabot desszertet kínál fel (és még a kávé is tökéletes a legvégén), a zemberek meg ahelyett, hogy örülnének, elkezdik maguktól kitalálni, hogy tulajdonképpen nem is úgy van, ahogy, és minden csak álom, és nincs válasz semmire. Na jó. -
#2184 Tényleg túl sokat képzelnek bele már egyesek.:D -
#2183 áá, nem volt erre semmi utalás ami ezt jobban megerősítené. meghalt és kész, gilligan is megmondta :) Ilyen alapon álmodhatta volna az egészet... -
#2182 Ez kicsit már túlzás, érdekes egyébként, de már kicsit sokat képzelnek bele az egészbe. -
#2181 Hmm, érdekes teória. -
Susarc #2180 -
heisenberg100 #2179 jaja zsír volt
utalásokat sokat észrevettél?
lakat,tűzoltók sakkoznak, kóbor kutya? -
KaBuTo666 #2178 Most sikerült csak a végére érnem. Így kell befejezni egy sorozatot. 10/10. -
heisenberg100 #2177 nem vagyok alreg
de tényleg -
ldavid #2176 sorry kezdtem megszokni hogy már csak bullshit megy itt :/ -
#2175 Nem vagy rajongója a visszaolvasásnak -
ldavid #2174 :)
-
#2173 Visszaszóltok neki és még ti is kaptok pontot. -
#2172 Nyughass már, alreg most már tényleg -
#2171 Nem azt a linket mádoltam be amit kirakott, ne nézz már hülyének. -
heisenberg100 #2170 hehe
nem is vártam mást
de ne aggódj,akinek nehézségei vannak ctrlc használatával az adminok csináltak egy topicot erre a célra
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=978553396
sok gyakorlást és kitartást hozzá -
#2169 senkit. sem. érdekel. a. véleményed. ebben. a. topicban. (máshol se)
hess. -
heisenberg100 #2168 tehát tőmondatba hogy ne kelljen sokat olvasnod,tudom-tudom rendes vagyok :P
nem ébresztett senki , nincs mire ébreszteni, ergó nem hisztizek
igyál egy kakaót,adj egy puszit anyunak aztán irány az ágyikó,sok volt ez mára...
-
heisenberg100 #2167 "ráébresztettek"
kik??
írd csak le pontosan mi történ einsetein
ja, amúgy nem igazán nézlek téged a 0-án kívül többe, ugyanis aki azt írja hogy az sg van szarul megcsinálva azért nem tud videót beilleszteni,az egy,hát mit is mondjak milyen ember inkább nem írok semmit mert tiltanak, meg nem akarom megsérteni a beteg embereket :S
de nyugi,rajtad kívül mindenki vágja hogy mi a helyzet...
-
értem én, h humorosaranyosban hirtelen ráébresztettek ratyiságodra, és h nehéz ezzel megbirkózni, de vidd már máshova a hisztidet -
heisenberg100 #2165 ugyan ez vonatkozik rád is, kb 2 másodperc a videót belinkelni,ja meg kell hozzá 3 kattintás
NAGYON nehéz,komolyan,nagyoooooooooooooooonnnn
ja amúgy az sg a hibás igen -
heisenberg100 #2164 figyelj már ,most komoyan.
a ctrlc ctrlv-t olyan nehéz hasznélni? kb 1 5 éves gyerek is megtudja csinálni... -
A mai Albuquerque újságban hozták ezt le.:D -
#2162 Semmi, ez volt Calver postjának a lényege. Kép és Url beszúrása alatt sincs beszúrva alapból 1 kép vagy url, csak a videó beszúrásánál, ezért látjuk 2 naponta ezt a videót. -
#2161 Akkor viccnek szánta, bár nem tudom mi olyan poénos rajta. -
#2160 Nem. -
#2159 Milyen jól mutat ez a három videó a trollvita után -
#2158 Köszi, de eddig mindig sikerült.:D -
#2157 Nem hiszem, hogy viccnek szánta, lehet, hogy csak tetszett neki ez a zene és így tudta csak megoldani, hogy betesz valamit. -
#2156 nem a youtube, sg. valamelyik zseni "fejlesztő" úgy gondolta, h milyen vicces lenne berakni a videó beszúrása gombhoz alapból ezt a buziarcút, ezzel szopatva a népet ahogy a csövön kifér.
baszommód nem érteném, h miért él még ez a sg ilyen fejlesztőkkel, ha nem lenne kicsiny országunk kb egyetlen értelmes kezelőfelülettel rendelkező fóruma... -
#2155 Nem illesztetted be rendesen valamiért.
itt tudsz gyakorolni