Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az épp elég bizonyíték volt, hogy walter a telefonban bevallotta mit tett, és utalt arra is, hogy hank meghalt, utána pedig elmenekült. szóval ezt már nem magyarázhatta volna ki sehogy..
viszont jesse simán megúszhatja, mert õ ellen semmilyen bizonyíték nincs, max amit marie mondott a rendõröknek de az édeskevés.
viszont jesse simán megúszhatja, mert õ ellen semmilyen bizonyíték nincs, max amit marie mondott a rendõröknek de az édeskevés.
Yo, Bitch!
Regards,
Hát épp ez az. Hogy nem aszerint, sajnos.
Miért lenne gyerekrablás, ha elviszi a saját házából a saját gyerekét, miután a felesége késsel rátámadt :)
Na ez pl valahogy kimaradt, de akkor nem kellett volna ennyire se messze menni :)
Regards,
Meg mondjuk az is elég árulkodó, hogy a rendõr megnézi a pulzusát és utána rázza a fejét a másiknak...
En sem voltam amugy teljesen biztos benne hogy meghalt, az elso hivatalos forras amit latok:
kviz, kerdes:
Where does Walt die?
(Todd's meth lab amugy)
kviz, kerdes:
Where does Walt die?
(Todd's meth lab amugy)
Regards,
De a hullák nem voltak meg, a két ügynök meg nem hivatalos nyomozáson volt (nincs semmi bizonyíték).
every damn day
Én se emlékszem semmi közvetlen bizonyítékra. Hankék sem azok, mert nincsenek meg. Telefonbeszélgetést pedig egy jó ügyvéd kimagyarázza. A legsúlyosabb egyértelmûen a gyerekrablás, ami Lindenberg baby óta legalább 30 év börtön. Viszont talán azt is meg tudta volna úszni ügyvéddel, mert saját gyereke.
???
Ugyan nem bizonyító erejû Pinkman videója, amin elmond mindent, de abból azért lehet építkezni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Csak ket DEA ügynök eltunesehez volt koze... mikor Skyler-rel beszélt telefonon akkor ez is szoba jott ugye, nem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ha rá tudnának bármit is bizonyítani. ami kétséges, Hanky-Panky nagyon próbálkozott, nem sok minden jött neki össze. nem is értettem igazából miért körözték oly' keményen (gyerekrablást leszámítva), mert ugye kurvára nem volt ellene bizonyíték meth ágon <#nemtudom>#nemtudom>
"The trees move. Do you not see it?"
Lemaradtam valamirõl vagy már itt is az amerikai jogrend szerint ítélkezünk? Csak mert ha nem, akkor nehéz összevetni, no nem mintha részt akarnék venni az offban
Van értelme, ugyanis ezt bátran lehet harmadolni, akkor is sitten rohad meg. Vesd össze a Kozma-gyilkos cigány 9 év múlva szabad.
Suck my dick, nigga (j/k)
Nyilván van értelme, különben nem használnák...
Pl kap 20évet a ket drog dealer-ert akiket elütött, kap 10x15 evet a tanúk meggyilkoltatásáért, stb, így jöhet ossze akar 500 év is, bar nem tudom vollt e ilyen valaha a valóságban, de a 100 120 simán reális.
Pl kap 20évet a ket drog dealer-ert akiket elütött, kap 10x15 evet a tanúk meggyilkoltatásáért, stb, így jöhet ossze akar 500 év is, bar nem tudom vollt e ilyen valaha a valóságban, de a 100 120 simán reális.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy kis érdekesség. Mekkora büntetést róna ki a bíróság Walter különbözõ elkövetett bûneiért.
Az utolsó track tökéletes választás volt.
Pls privátban intézzétek, alig ért véget a sorozat ti meg már offoltok.
every damn day
rajtad kívül ki flamel?
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
megy a hamisítás keményen
megy a hamisítás keményen
Vigyázz nehogy te is kapj egy ilyet a gyökértõl.:DDDDD 18+
Feladó: zzr1
Elküldve: 2013. 10. 01. 15:47
Tárgy: fontos
akkor van haja hogy szopd ki a faszom te büdös patkány
Elküldve: 2013. 10. 01. 15:47
Tárgy: fontos
akkor van haja hogy szopd ki a faszom te büdös patkány
Az utolsó jelenetet már vagy ötödjére nézem meg, a zene választás nagyon jó sztem..
Én most várok pár hónapot és sztem 1080p-ben újra nézem a sorozatot, de még elõtte befejezem a Justified darámat, aztán Sopranos újranézés és jöhet a BB.
Fogalmam sincs amúgy mi fogja ezt a sorozatot pótolni. A jelenleg futó sorozatok közül egyik sem az tuti..
Ja és van haja.:D
Én most várok pár hónapot és sztem 1080p-ben újra nézem a sorozatot, de még elõtte befejezem a Justified darámat, aztán Sopranos újranézés és jöhet a BB.
Fogalmam sincs amúgy mi fogja ezt a sorozatot pótolni. A jelenleg futó sorozatok közül egyik sem az tuti..
Ja és van haja.:D
Yo, Bitch!
Hát erre tényleg csak azt tudom írni, hogy lol. Legjobb sorozat ever
Vitathatatlanul kultuszfilmmé vált a sorozat. Nyilván egy fináléban kellenek sablonok, de itt ezt is megoldották úgy, hogy tökéletes Breaking Bad érzés volt végig...
Ennél a filmnél (én továbbra is teljes estés filmnek, nem sorozatnak tekintem) szinte soha nem unatkoztam, mindig lekötött.
Magával ragadó volt...
Ezt találtam a neten:
"The last episode of Breaking Bad is episode #62. The 62nd element on the periodic table is samarium, which is one of the primary drugs used in treating lung cancer. Coincidence? No.
6/2=3. Half Life 3 confirmed."
Ennél a filmnél (én továbbra is teljes estés filmnek, nem sorozatnak tekintem) szinte soha nem unatkoztam, mindig lekötött.
Magával ragadó volt...
Ezt találtam a neten:
"The last episode of Breaking Bad is episode #62. The 62nd element on the periodic table is samarium, which is one of the primary drugs used in treating lung cancer. Coincidence? No.
6/2=3. Half Life 3 confirmed."
Van haja, nagyítsd ki hd-be, vagy vedd fel a szemüveged. Ennyi erõvel egy véres ördögvilla alakú foltot hagyott ott a tartályon, biztos mindvégig egy illuminátus gyíkember volt, nem kell mindenbe jeleket látni, még egy lakat márkába se.
Meghalt? szerintem nem.. amikor fogta azt a tartályt és a háttérben jöttek a rendõrök semmi baja nem volt.. sõt még telefonált is a sérülésével és sétálgatott. Szerintem él, csak lefeküdt pihenni <#idiota>#idiota>
Amúgy ha épp jöttek a rendõrök akkor valószínüleg a száguldozó Jessevel is összetalálkoztak valahol és ha olyan vadul hajott lehet ha félre is állították.. Aztán most mindketten börtönben fognak megrohadni... :D
Amúgy ha épp jöttek a rendõrök akkor valószínüleg a száguldozó Jessevel is összetalálkoztak valahol és ha olyan vadul hajott lehet ha félre is állították.. Aztán most mindketten börtönben fognak megrohadni... :D
Én nem gondolnám, hogy Walter White megölte volna magát, no nem azért mert nem elég tökös, nekem maga a karaktere arról gyõzött meg, hogy ha mindent elsimít, akkor se fogja magát megölni, elvégre mondta is, hogy menekülni sem akar, szerintem szembe nézett volna a tettei következményeivel, meg talán láthatta volna még a családját
Engem az érdekelne, hogy volt-e valami terve, hogy önmagával mi lesz, gondolom eredetileg az volt, hogy Jesse majd lelövi, ahogy szerette volna, de ha mondjuk nem találja el véletlen egy lövedék akkor hagyta volna, hogy elkapják a rendõrök?
Nem a szöveget nem értettük, hanem az utalást, hogy mirõl szól a felcsendülõ dal. Pld ha megszólal egy LGT vagy Tankcsapda, azt mi vágjuk, anélkül, hogy elkezdõdne egyáltalán a szöveg. Na persze nem zárom ki, hogy van köztünk, akinek a Baby Blue a kisujjában van :)))
:)
Bazinga!
Amúgy tényleg zseniális az egész, nekem is az elsõ helyre került... ja nem, második! :D Az elsõ a "Csengetett, M'lord?" lesz örökre! ;)
Hát azért ahogy elkezdõdik, hogy "azt kapom amit érdemlek", meg ugye a "my baby blue", én ezeket egybõl értettem... pedig nem vagyok amerikai. :D Szerintem teljesen jó volt oda az a zene! ;)