2516
-
NovaTerra #2234 I downloaded the last season on piratebay AMAZON.
Nézzen meg pár saját filmet és láthat jobb színészi teljesítményt. :)
Bryan Cranston tényleg jó volt, már az elejétől. Ő kiemelkedik a többiek közül. Ráadásul neki megvolt a tere, mert változó karaktert játszott. -
Eliike #2233 Jó kis fanmade vidi szerintem! :)
-
#2232 nekem ez volt az utolsó lökés, hogy rendeljek egy BB-s pólót. :D -
#2231 Hu en is, de meg sokszor a jelenleg futokkal sem vagyok naprakesz, meg van vagy 2 sorozat aminek a daralását még be se fejeztem. De ezt mindenképp ujrafogom nezni, meg meg a maffiozokat is. -
#2230 hát ha nem hoax akkor bizony hatalmas respect Hopkinsnak :)
kedvet is kaptam egy teljes sorozat újranézéshez :D -
Kferro #2229 Azért ez nem semmi:
Sir Anthony Hopkins rákattant a Breaking Badre -
TBWarrior #2228 Spoilerbe raktam, nehogy megijedjetek :D -
TBWarrior #2227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2226 mutass friss képet ahol jól néz ki -
sgforum #2225 neki az kell,ok? -
MmzI2VonIw #2224 Én azért basznám. Ha nagyon szar, akkor lehet, hogy csak egyszer. -
#2223 hát sztem sehogy sem néz ki jól. a bridge-ben állandó szereplő, nekem nem jön be ott sem.. -
Susarc #2222 csak előnytelen a ruha rajta meg a beállása -
#2221 Sztem csúnya.:D -
Susarc #2220 Jesse csaja -
MmzI2VonIw #2219 Ki az a jó kis ribanc -
#2218 -
ldavid #2217 talán tavaly, vagy korábban az AMC logójából ítélve -
RYO21 #2216 Ez a kép ez most készült? -
#2215 Mike bepörgette Marie-t -
#2214 a büntetés ideje alatt még a holttestet sem vihetik el, ha meghal az elítélt akkor a börtön temetőjében temetik el
magyarul többszáz v. ezer évig a börtön "tulajdona" az ember, akkor is ha már meghalt... kb. ennyi értelme van az ilyen nagy büntetéseknek -
#2213 jaja, meg van benne egy kis "elrettentés" is, egyfajta elégtétel? ... -
#2212 A felezés meg negyedelés miatt, hogy maradjon még amivel életed végéig börtönben vagy :) -
#2211 volt kérdés, hogy mi értelme több száz év bűntetés kiszabásának… és több ezernek? :) -
Susarc #2210 -
MmzI2VonIw #2209 Link (picsának nem automatikus) -
MmzI2VonIw #2208 http://torrentfreak.com/breaking-bad-finale-clocks-500000-pirated-downloads-130930/
Újabb első hely! :) -
#2207 én ilyen polot rendeltem:
-
#2206 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis tyúk az a Lydia bár emberileg valóban egy görény, tán az anyját is kinyíratná 1 dollárért -
#2205 Skyler-t kivihetnék a sivatagba, hogy egy kicsit észhez térjen. Nagyon el gurult a gyógyszere. De az a Lydia se semmi... Hirtelen nem tudom Marie vagy Ő az irritálóbb. -
ldavid #2204 akkor inkább hivatalos shopból vegyél ne ilyen maszekot -
#2203 ebayen még megéri nézelődni van sok jó.
-
#2202 Nah, ha valami megérdemli, akkor ez a sorozat, az, hogy pólót rendeljek belőle:
Akinek tetszik, itt a link:
Rendelés -
#2201 ne viccelj már :D
Partnerek voltak, 50-50 osztoztak mindenen. Ha a te logikád követem akkor Sammy Gravano se volt patkány amiért feldobta Gottit meg kitálalt a maffiáról, hiszen ő is csak egy eszköz volt a maffia szemében, egy bérgyilkos. Én teljesen megértem Jesse-t, de ettől még mondhatjuk rá hogy patkány, bűnőző életet élt, és szövetkezett a DEA-vel. Miért nem intézte el saját maga Walter-t? Vagy miért nem lépett le? Igazából maga se tudta szerintem hogy mit akar, csak sodródott az eseményekkel. De már megint csak filozofálunk semmiről :) -
MmzI2VonIw #2200 Szerintem Jesset nem érdekelte semmi, nagyon megjárta a poklot, aztán volt a pénzszórás...egyszerűen le akarta zárni az ügyet. De az is lehet, hogy volt egyéb megállapodás (írásban vagy videón), csak nem mutatták. Azt kénytelenek figyelembe venni, Amerikában az ilyesmi nagyon komolyan veszik, simán kisétálhat a kapun egy rablógyilkos, ha eljárási hiba van. -
MmzI2VonIw #2199 Gus mondta Hectornak: "What kind of man talks to the DEA? No man at all"
Csak a patkányok. De Jesse és Walt esetében nem beszélhetünk erről, pont azért, mert Jesse rájött, nem partnere, hanem eszköze volt Waltnak. A szeretteink megmérgezése szintén nem egy kedves eszköztár része :) -
#2198 a filmeket is kikapcsolod a felénél, hogy "áh, ez így jó, legyen itt vége mert ez így tetszik" ? :D -
NovaTerra #2197 Csak ez úgy működne, hogy az ügyész aláírja, hogy felmenti a vád alól. Nem úgy, ahogy filmben történt. -
#2196 gilligan mondta hogy simán lezárhatták volna az egészet azzal is
amúgy én is féltem amúgy amikor elkezdtem az 5.-et hogy lehet e ezt még überelni és hát.. lehet! -
#2195 A 4. evaddal nincs lezarva, az 5. evad a lezaras, es egyebkent semmivel nem csokken benne a szinvonal, sot, az egyik legutosebb sorozatevad amit valaha lattam :)