2516
-
#942 Hát a cél, hogy a Karácsonyi nagytakarítás közben végignézem az egészet még 24-e előtt.
Mondjuk tegnap csak hajnal 4kor sikerült lefeküdni, mert megnéztem a 2. évad 4. részéig.
-
#941 és akkor ehhez képzeld hozzá, h innen csak évadról évadra egyre jobb lesz -
#940 Az történt, hogy ma nekiálltam a sorozatnak, és megnéztem az első évadját, minimális szükségletek elvégzéséhez kellő pause mennyiséggel. -
#939 -
Susarc #938 és ezek a poénok...ááá zseniális!
-
Susarc #937 SEASON 1 pipa!:P ez a sorozat FENOMENÁLIS!!!!! -
geo91 #936 -
#935 8 db rész van hátra... -
Neoncsoves #934 miiii? nemár!!4 -
#933 Jaaa igaz igaz,elfelejtettem,de nem tudtam h utolsó :) -
ldavid #932 már elkezdődött (idén), csak a fele még hátra van (jövőre) -
#931 Le vagyok maradva basszus,utolsó évad jön?:O -
(Én utoljára még csak a s05e01 et láttam :[ ) -
geo91 #929 -
#928 Kéne csinálnia egy céget ezzel a logóval :D -
#927 kjó:D
megy is háttérképnek -
geo91 #926 -
karajjj #925 -
#924 -
#923 -
#922 JÉzus most fejeztem be a negyedik évadot, BAZZZMEG. Zseniális. OMFG. LEFOSOM A BOKÁM annyira odabasz mindennek. -
#921 :DDD -
#920 :DD -
#919 -
#918 még él a lakókocsi ! :D -
ldavid #917 :) -
#916 -
#915 és akkor már...
-
#914 Yeah Bitch! Magnets! Ha már pangás van.
-
#913 bency + szolnokboy1: azok után amiket csinált eddig, meg hogy vitt neki autót meg minden szerintem hittem volna neki.
Viszont pénteken végignéztem a 4. évadot és az utolsó ~3 rész jó volt. Az egyetlen dolog amin meglepődtem, az a gyöngyvirág volt :) -
#912 Azért pöccent be simán mert csak megmerte fenyegetni,erre érzékeny.Érthető is,akár ha már felmerült ez a dolog,akár komoly akár nem,neki megkellet védenie.Helyesen cselekedett. -
#911 te automatikusan elhinnéd minden szavát egy drogbárónak? azon a ponton Gusnak nem volt feltétlenül szüksége Waltra, mert Jessie is ismerte a receptet, így feláldozható lett, attól függetlenül, hogy miket ígértek neki. -
#910 Most néztem meg a s04e11-et (kicsit visszafogtam magam). Ez egy jó epizód(befejezés) volt,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatásos volt a végén a lüktetés nevetés, stb.
de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak szerintem hülye ez a Walt ? :D persze már van kövi évad is meg minden, de most úgy emlékszem azt mondta gus, hogy csak akkor nyírja ki a csaladját, ha tovább nyaggatja pinkmant. Most akkor minek majrézik itten? :D -
ldavid #909 a fiatal Cranston :D
-
#908 nézelődni való :
breakingbadamc.tumblr.com/ -
#907 -
#906 Nem rég fejeztem be a darát. Elképesztően jó sorozat :) -
#905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG] http://imagerz.com/QE9FXUtvAwMAX1oeEwVR [/IMG]
-
#904 meg van mi lesz a breaking bad vége!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG]http://imagerz.com/QE9FXUtvAwMAX1oeEwVR[/IMG] -
#903 de legalabáá tudtam, hogy mi fog vele történni mielőtt még ezt a postot láttam volna. Videókat nézni, meg ilyeneket nem nagyon szoktam, nem találkoztam még spoilerekkel.