2516
-
#902 mindegyik sorozatnál így ennél is érvényes, hogy nem nagyon érdemes bejönni addig míg nem láttad a legutóbbi részt is -
#901 Sikerült végre befejeznem a harmadik évadot. A negyedik jó lesz, érzem :D
#900: Még szerencse, hogy már előre elmondták nekem mi fog vele történni :( -
:D -
#899 Korrekt -
#898 Én is neki adtam volna, de Gustavo meg a törpe a trónok harcából is megérdemelte volna :) -
#897 Megérdemelte! Iszonyat jó alakítás. -
zcwx67hg5vgrw #896 Az a kis bitch mióta van vele vajh -
#895 Jó is, hogy megköszönte, hogy nem nyírták ki, én már rég megtettem volna :D -
#894 -
#893 Aaron Paul megkapta az Emmy díjat a legjobb mellékszereplő kategóriában! Yeah, Bitch! -
#892 nyilván az életben nem tekertem volna bele, ha nem 5 évadot nézek meg egyhuzamban. -
zcwx67hg5vgrw #891 Így van! Túlzásokba nem akarok esni, nyilván, nem lesz egy epizód sem oscar-díjas, de emögött a 40 perc mögött egy másfél hetes munka van!! Az a rengeteg ember akik leforgatnak több tíz órányi anyagot, és nem kis pénzért, végül napok mennek el csak azzal, hogy összeválogassák másodpercről másodpercre azt a néhány tucat percnyi anyagot, ami megszületik ebből az iszonyatos munkából. Én nemhogy át nem tekernék egy tizedmásodpercet, de még viszatekerem és megnézem hatszor. Elékpzelem a munkát, ami mögötte van. Skyler unalmas, idegesítő? Abszolút! Tán éppen ez volt a cél. Az a két-három mondat valószínűleg egy teljes délelőttjébe került a stábnak, hogy elérjék ezt a hatást.
Nem azt mondom, hogy tessen mindenkinek, ó dehogy. De amikor te áttekersz fél percet, fusson végig a szemed előtt, az a rengeteg ember a forgatási helyszínen számodra tök feleslegesen izzadt órákat-napokat :D
Valószínűleg nem te vagy az, akinek a dolog készült. Van ilyen! -
#890 én minden részt ugyanolyan izgalommal néztem végig
ez egy életszagú dráma, nincs minden 5 percben üldözési meg pisztolyharc jelenet... nekem az is sokat hozzáad az egész sorozat feelingjéhez ha éppen "semmi sem történik" a filmben
a karakterek bemutatása/fejlődése is izgalmas... ezzel együtt lesz egy-egy fontosabb cselekménynek súlya és mélyebb értelme
csak egy banális példa: megölnek egy ismeretlen karaktert vagy megölnek egy már nagyon jól ismert karaktert... melyikre figyelsz oda jobban, melyik érint meg jobban? :)
és igen, az is hozzátartozik egy karakterhez, hogy szereti ha a születésnapján baconből kirakják a számot...stb. :)
soha egy másodpercet nem tekertem át a sorozatból... most az a 40-50 perc hetente... pláne ilyen 40-50 perc :) a tv -ben meg 0-24 megy a szánalom fostenger, ahhoz képest, hogy Walt egy részen át "bunyózik" egy léggyel igazi Oscar díjas alakítás :) -
#889 Képtelen voltam végig nézni olyan áhitattal mint a többi részt :D -
ldavid #888 hát pedig az az egyik legjobb rész az egészben -
#887 nem úgy értettem, hogy végigtekertem egy-egy részt, hanem a részen belül a kevésbé érdekes jeleneteket.
Skyler picsog -> tekerés
például. de az említett legyes részben is többször áttekertem egy-egy jelenetet, mert untatott. -
#886 Hogy lehet úgy nézni valamit, hogy tekered? Honnan tudod, mi a jó? Honnan tudod, mikor hangzik el lényeges mondat? Főleg a BB-nél, ahol minden jelenetnek funkciója van. Te jó ég...
Maximum kicsinyítésbe lerakni, ha annyira nem érdekel, közben meg netezel, de tudsz fülelni, meg fél szemmel nézni, ha valami mégis fontos. -
#885 én most néztem végig pár hete az egész sorozatot, elég sok részbe beletekertem, de ettől még jó volt. ami nem érdekel, ott nyomni kell a továbbot és kész. -
#884 Ez ennyi. Emberek vagyunk , kinek mi tetszik... Ha nem jön be skipelni kell. Én a misfitsel voltam így pl. Abba is hagytam pár rész után. Hősöket 1,5 évad után. -
#883 De én már több résznél tekertem pár mp-et, abbahagytam a felénél a részt, ami máskor sosem fordult meg a fejemben. És itt nem csak egy résznél volt ilyen, hanem többnél is. -
#882 Az az a pont ahol több ismerősöm is abbahagyta :D Nem tudom nekem egyszer sem fordult meg a fejemben , végig tetszett. Egy rész volt a legyes amit nem lehetett végig nézni és végig pörgettem. -
#881 csütörtökön vagy pénteken kezdtem el nézni a s03e11et, de csak ma fejeztem be... Egyre nehezebben nézem. Nem is tudom, mondják hogy ez a legjobb sorozat, meg hogy fordulatos, de szerintem nem. Lassan azért majd eljutok az ötödik évadhoz, olvastam, hogy az jó lesz :D -
geo91 #880 -
#879 -
#878 Jesse véleménye megvolt a félbevágott évadról?
-
ldavid #877 briteknél amúgy tényleg series az évad (meg a sorozat is), csak szerintem magyarban az évad szó a legértelmesebb rá, és főleg ez is terjedt el.
(szériáról valaminek a gyártása jut eszembe, szezonról gyümölcs/zöldség stb. de még évfolyamot is láttam már, az meg ugye...) -
zcwx67hg5vgrw #876 Ilyen is:
http://www.bettercallsaul.com/ -
zcwx67hg5vgrw #875 Ó, erre nem is gondoltam. Meggyőztél :D -
#874 gondolom már mindenki belinkelte, de meglepődtem egy kicsit, hogy tényleg van :D
-
#873 Majdnem biztos vagyok benne, hogy ott is az 'S' a season-t jelöli, ami ugye évadot jelent. :) -
zcwx67hg5vgrw #872 Jaaa! :)
Hát, nem tudom, szerintem külön is lehet értelmezni (angolul is S03E04 pld ahol az S a series). Meg gépfegyverrel is le lehet adni egyben öt sorozatot :) -
#871 A "széria" az maga a sorozat. És van öt évada :) :D -
zcwx67hg5vgrw #870 hü? -
ldavid #869 *évadot -
#868 hát elmegy... :D meg folyton nyaggatnak is hogy nézzem, nehéz így nem nézni :D
zcwx67hg5vgrw: még csak most kezdtem el egy hete :) -
#867 Na úgy látszik berántott a sorozat, ha már itt tartasz :D -
zcwx67hg5vgrw #866 Az ilyenek miatt akarom végignézni újra, mert természetesen egyáltalán nem tűnt fel akkor:
-
zcwx67hg5vgrw #865 Mi van te is benézel félóránként...elvonási tünet? :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Yeah, bitch! Magnets!
-
#864 én most s02e11. résznél tartok és az a hosszú lakókocsis rész mikor sokáig ott voltak röhögtem rajta egy csomót :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Mit csinálunk?
-Amit mondtál
-Robotot?
:DDD -
zcwx67hg5vgrw #863 Faszom hogy nincs új rész
Ráadásul elfelejtettem, mi jutott eszembe a minap.
Végig kéne nézni mind az 5 szériát így utólag.