Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
7.15-én indul az új évad!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tikal
most nézem másodszorra.. zseniális... és a jesse-t alakíto srác hatalmas, nagyon jól adja a szerepet, meg persze a többiek is, bitch!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

akkor már feliratok.info /vagy addic7ed még jobb/
precision
eztv.it + hosszupuska = verhetetlen kombó! 😊

Bazinga!

ForzaInter
torrent a legjobb szerintem, fent van a rész hamar, és gyorsan lejön.

Yo, Bitch!

megavideon rossz volt a képminõség (az eredetihez képest)
megaupload gyorsan tolta a fájlokat
én jobban szeretek lockerekrõl tölteni (legtöbbször sokkal gyorsabban jött le, mint public trackerrõl), de már kezdek ismét torrent felé mozdulni

és nem árt észben tartani: úgy néz ki, 8 részes lesz az évad, aztán jövõre megint nyolccal zárul
georgesmatyas
nekem jó volt a MUL mert volt rajta felirat nem vagyok perfekt angol.
Azé se fizettem, sose szagatott.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

stargatelost
stream? megaupload? izé, hol élsz te? még publicról is secperc alatt lejön a cucc. Ez nem bûn, ha te töltenéd fel, az már közelebb állna hozzá. Az ilyen megaupload meg társai oldalakkal szarakodás az maga a halál, sajnos koliban csak így tudok szedni, nem kívánom senkinek (kivéve persze ha valamelyikhez be van fizetve egy acc <#buck>)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

georgesmatyas
Mocskos bûnözõ vagy.<#nevetes1>
Várjuk meg amíg leadja a RTL Klub.
Most valahol 2. évadnál járhatnak 😄DDD

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

torrent
georgesmatyas
majd öröm lesz jó streamet keresni, hogy nincs megupload meg faszsetudja hogy hívták a többi.

ForzaInter
Júliusban jön az 5. évad.

Yo, Bitch!

georgesmatyas
add1: Téked volt...
add2: Hol van a Sopranos/ Maffiózók? <#confused>

akkor mát inkább break táncos
georgesmatyas
Zseniális!

georgesmatyas
jaja
"Háá-ájj Mommmm, ájm wööö-ööríd dááád"<#circling>

georgesmatyas
Filmkatalógus.hu-ról:
"Ez a legjobb fõzõmûsor... 😄"
<#nevetes1>

Adaaam
😄

everything's better with music

ForzaInter
Hát konkrétan a legjobb sztem.😊

Yo, Bitch!

Tikal
nagyon várom már az 5.-et, óriási ez a sorozat

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de jókat szedtetek itt össze! <#eljen>
Tikal
BITCH 😄D

ÓRIÁSI!
kommersz
ez kibaszott jo.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Drephis

help

stargatelost
Ezt meg tegnap láttam comment blogon. Ha a BB-nek 1 perces fõcíme lenne, ilyen is lehetne.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
<#nevetes1><#nevetes1> Ez hatalmas volt 😄

ezen könnyesre röhögtem magam 😄DD link, ha nem mûködne a beágyazás

Jesse volt (függõ) csaját Krysten Ritter játszotta, akinek most új sorozata van - ennek az elõzetesének a végét kell bevizsgálni 😉
vagy túl sok volt a sajtburger, vagy pajzsmirigy betegsége van, attól nõhet ekkorára
precision
mondd hogy az az ember photoshop...

ekkora "toka" nincsen... 😊

Bazinga!

ezen felröhögtem:

Adaaam
tudom, csak nem verte ki a szemem 😄 mentségemre legyen mondva nagyon fáradt voltam 😊
itt van néhány képregény, nem valami igényes de én jót szórakoztam rajtuk:
http://breaking-bad-comics.tumblr.com/

ilyenek pl.

precision
😄DDDDDDDDDDDDD

10 pontos! 😊

csak kettõt kellett volna visszaolvasni 😊

Bazinga!

😄DDDD
Adaaam

Adaaam
Blue Raspberry Rock Candy Crystals
nézzétek meg az "also bought" részt alul 😄

16 bit RPG 😊

Tikal
már elkezdtem, zsír 😊

stargatelost
Hát én azzal elfogultnak számítok, sokaknak nem jött be, de számomra a legzseniálisabb, legjobb sci-fi amit valaha láttam 😊 Szerintem nagyon erõs dráma. Lehet, neked is bejönne 😊 Legfájóbb kasza is egyben :'( Na de ez már off. 😊

Tikal
Stargate Universe?

stargatelost
Na ez talán ösztönözni fog más Breaking Bad fanokat is, hogy nézzék meg a Six Feet Under-t, mert valóban ugyanilyen szintû, minõségi drámáról van szó. 10/10-es.

A V az tényleg rohadt szar, minek kínzod magad? 😄
Ha már sci-fi irányába kacsintgatsz, akkor Battlestar Galactica mindenképp. Ez is magas színvonalú, remek dráma, csak ûrben, ûrhajókkal 😄

Tikal
Végeztem: Six feet under az egyik legjob sorozat amit láttam.. minden rész jó volt 😊

Most nagy unalmamban elkezdtem nézni a V-t, Visitors... huu, ez büntetés, rohadt szar 😄

attól még lehet a topikjába írni, azért van
stargatelost
Nézzed csak 😊 Egyébként én sem szeretem azt a színésznõt. Nekem amúgy Rico a favorit 😄
De szerintem ha még diskurálni akarsz róla, rakd spoilerbe, hátha valaki még meg szeretné nézni 😊 vagy menjünk át a topikjába (bár ott elég nagy a pangás).

Tikal
Six feet under

3.evad
Bejott a képbe ez a Lisa, akinek gyereke van Nate-tol... Hat én remelem hogy kinyirjak ezt a csajt annyira idegesítõ nem csak a karaktere de mint színészt se szeretem...

MR ME
nem rossz sorozat, én végignéztem amikor ment, néha kicsit túl lassú nekem a menete de mindenképpen továbbnézõs számomra

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tikal
amúgy eddig ilyen twin peaks-es.. meghalt egy lány, rejtély, meg minden 😊

Tikal
De de, a Six feet under mindenképp megnézõs, a többit már láttam... csak közben becsúszott egy Homeland, és mikor olvastam az évadzáró kritikáját, a the killing-hez hasonlították, aztán látom ez is AMC sorozat, gondoltam rossz nem lehet akkor, eddig bejöttek a sorozataik 😊

stargatelost
😄 na és amit beírtam/tunk azokból nem? 😄