2516
27zhhj6.jpg
  • precision
    mindegyik sorozatnál így ennél is érvényes, hogy nem nagyon érdemes bejönni addig míg nem láttad a legutóbbi részt is
  • Jim Morrison
    Sikerült végre befejeznem a harmadik évadot. A negyedik jó lesz, érzem :D

#900: Még szerencse, hogy már előre elmondták nekem mi fog vele történni :(
  • ForzaInter

:D
  • desigo
    Korrekt
  • Rockynhooo
    Én is neki adtam volna, de Gustavo meg a törpe a trónok harcából is megérdemelte volna :)
  • Rockynhooo
    Megérdemelte! Iszonyat jó alakítás.
  • zcwx67hg5vgrw
    Az a kis bitch mióta van vele vajh
  • ReszegKoldus
    Jó is, hogy megköszönte, hogy nem nyírták ki, én már rég megtettem volna :D
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    Aaron Paul megkapta az Emmy díjat a legjobb mellékszereplő kategóriában! Yeah, Bitch!
  • QuippeR
    nyilván az életben nem tekertem volna bele, ha nem 5 évadot nézek meg egyhuzamban.
  • zcwx67hg5vgrw
    Így van! Túlzásokba nem akarok esni, nyilván, nem lesz egy epizód sem oscar-díjas, de emögött a 40 perc mögött egy másfél hetes munka van!! Az a rengeteg ember akik leforgatnak több tíz órányi anyagot, és nem kis pénzért, végül napok mennek el csak azzal, hogy összeválogassák másodpercről másodpercre azt a néhány tucat percnyi anyagot, ami megszületik ebből az iszonyatos munkából. Én nemhogy át nem tekernék egy tizedmásodpercet, de még viszatekerem és megnézem hatszor. Elékpzelem a munkát, ami mögötte van. Skyler unalmas, idegesítő? Abszolút! Tán éppen ez volt a cél. Az a két-három mondat valószínűleg egy teljes délelőttjébe került a stábnak, hogy elérjék ezt a hatást.

Nem azt mondom, hogy tessen mindenkinek, ó dehogy. De amikor te áttekersz fél percet, fusson végig a szemed előtt, az a rengeteg ember a forgatási helyszínen számodra tök feleslegesen izzadt órákat-napokat :D
    Valószínűleg nem te vagy az, akinek a dolog készült. Van ilyen!
  • precision
    én minden részt ugyanolyan izgalommal néztem végig

ez egy életszagú dráma, nincs minden 5 percben üldözési meg pisztolyharc jelenet... nekem az is sokat hozzáad az egész sorozat feelingjéhez ha éppen "semmi sem történik" a filmben

a karakterek bemutatása/fejlődése is izgalmas... ezzel együtt lesz egy-egy fontosabb cselekménynek súlya és mélyebb értelme

csak egy banális példa: megölnek egy ismeretlen karaktert vagy megölnek egy már nagyon jól ismert karaktert... melyikre figyelsz oda jobban, melyik érint meg jobban? :)
    és igen, az is hozzátartozik egy karakterhez, hogy szereti ha a születésnapján baconből kirakják a számot...stb. :)

soha egy másodpercet nem tekertem át a sorozatból... most az a 40-50 perc hetente... pláne ilyen 40-50 perc :) a tv -ben meg 0-24 megy a szánalom fostenger, ahhoz képest, hogy Walt egy részen át "bunyózik" egy léggyel igazi Oscar díjas alakítás :)
  • Rockynhooo
    Képtelen voltam végig nézni olyan áhitattal mint a többi részt :D
  • ldavid
    hát pedig az az egyik legjobb rész az egészben
  • QuippeR
    nem úgy értettem, hogy végigtekertem egy-egy részt, hanem a részen belül a kevésbé érdekes jeleneteket.

Skyler picsog -> tekerés

például. de az említett legyes részben is többször áttekertem egy-egy jelenetet, mert untatott.
  • stargatelost
    Hogy lehet úgy nézni valamit, hogy tekered? Honnan tudod, mi a jó? Honnan tudod, mikor hangzik el lényeges mondat? Főleg a BB-nél, ahol minden jelenetnek funkciója van. Te jó ég...
    Maximum kicsinyítésbe lerakni, ha annyira nem érdekel, közben meg netezel, de tudsz fülelni, meg fél szemmel nézni, ha valami mégis fontos.
  • QuippeR
    én most néztem végig pár hete az egész sorozatot, elég sok részbe beletekertem, de ettől még jó volt. ami nem érdekel, ott nyomni kell a továbbot és kész.
  • Rockynhooo
    Ez ennyi. Emberek vagyunk , kinek mi tetszik... Ha nem jön be skipelni kell. Én a misfitsel voltam így pl. Abba is hagytam pár rész után. Hősöket 1,5 évad után.
  • Jim Morrison
    De én már több résznél tekertem pár mp-et, abbahagytam a felénél a részt, ami máskor sosem fordult meg a fejemben. És itt nem csak egy résznél volt ilyen, hanem többnél is.
  • Rockynhooo
    Az az a pont ahol több ismerősöm is abbahagyta :D Nem tudom nekem egyszer sem fordult meg a fejemben , végig tetszett. Egy rész volt a legyes amit nem lehetett végig nézni és végig pörgettem.
  • Jim Morrison
    csütörtökön vagy pénteken kezdtem el nézni a s03e11et, de csak ma fejeztem be... Egyre nehezebben nézem. Nem is tudom, mondják hogy ez a legjobb sorozat, meg hogy fordulatos, de szerintem nem. Lassan azért majd eljutok az ötödik évadhoz, olvastam, hogy az jó lesz :D
  • geo91
  • stargatelost
  • Calver
    Jesse véleménye megvolt a félbevágott évadról?
  • ldavid
    briteknél amúgy tényleg series az évad (meg a sorozat is), csak szerintem magyarban az évad szó a legértelmesebb rá, és főleg ez is terjedt el.
    (szériáról valaminek a gyártása jut eszembe, szezonról gyümölcs/zöldség stb. de még évfolyamot is láttam már, az meg ugye...)
  • zcwx67hg5vgrw
    Ilyen is:
    http://www.bettercallsaul.com/
  • zcwx67hg5vgrw
    Ó, erre nem is gondoltam. Meggyőztél :D
  • Jim Morrison
    gondolom már mindenki belinkelte, de meglepődtem egy kicsit, hogy tényleg van :D
  • stargatelost
    Majdnem biztos vagyok benne, hogy ott is az 'S' a season-t jelöli, ami ugye évadot jelent. :)
  • zcwx67hg5vgrw
    Jaaa! :)
    Hát, nem tudom, szerintem külön is lehet értelmezni (angolul is S03E04 pld ahol az S a series). Meg gépfegyverrel is le lehet adni egyben öt sorozatot :)
  • stargatelost
    A "széria" az maga a sorozat. És van öt évada :) :D
  • zcwx67hg5vgrw
    hü?
  • ldavid
    *évadot
  • Jim Morrison
    hát elmegy... :D meg folyton nyaggatnak is hogy nézzem, nehéz így nem nézni :D

zcwx67hg5vgrw: még csak most kezdtem el egy hete :)
  • stargatelost
    Na úgy látszik berántott a sorozat, ha már itt tartasz :D
  • zcwx67hg5vgrw
    Az ilyenek miatt akarom végignézni újra, mert természetesen egyáltalán nem tűnt fel akkor:

• zcwx67hg5vgrw
    Mi van te is benézel félóránként...elvonási tünet? :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Yeah, bitch! Magnets!
  • Jim Morrison
    én most s02e11. résznél tartok és az a hosszú lakókocsis rész mikor sokáig ott voltak röhögtem rajta egy csomót :DD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Mit csinálunk?
    -Amit mondtál
    -Robotot?

:DDD
  • zcwx67hg5vgrw
    Faszom hogy nincs új rész
    Ráadásul elfelejtettem, mi jutott eszembe a minap.
    Végig kéne nézni mind az 5 szériát így utólag.