2516
![27zhhj6.jpg](http://i50.tinypic.com/27zhhj6.jpg)
-
Kferro #982 1. Nem kifejezetten hatodik érzék volt. Gus, mint tudjuk, roppant óvatos ember volt. Ha jól emlékszem, a kórházban valakivel találkoznia kellett volna, aki nem jött el. De persze lehet, hogy rosszul emlékszem. Az biztos, hogy ott volt valami gebasz, ami felkeltette a gyanúját.
-
ldavid #981 1. aham (feltehetőleg)
2. 5x01-ben meglátod -
Spoiler Season 4 final
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értettem pár dolgot.
- Amikor Walt a kórháznál pokolgépi merénylete csütörtököt mondott Fring ellen. Akkor szimpla hatodikérzékről beszélunk Fring részéről?
- Ha Walt volt, aki megmérgezte Brock-ot, hogy Fring-re terelje a gyanút. Akkor hol a fenébe van Jesse ricinje?
-
Kferro #979 Azért valamit lehet sejteni abból, hogy mi is lesz a vége, vagy legalábbis azt, hogy milyen irányt vesz. Az 5. évad első részének eleje segít abban, hogy elképzeljük, hogy is jut oda Mr. White.
-
jobb persze ne basszak el mint a prisonbreaket,heroest,supnatot.... -
ldavid #977 majd jövő ilyenkor lesz igazán fura.
szar lesz hogy véget ér, de valahol jobb így. -
pár hete nekiálltam az ötödik évadnak, abból az utolsó 3at ma néztem meg (vagy 4?). Rövidre fogva: jó :D Fura, hogy most egy darabig nem fogom tudni nézni, megszoktam hogy ha még nézni akarom csak letöltöm a kövi részt : ( :D -
-
Kferro #974 Köszönjük Youtube!
Szóval a helyes link:
Hank at Home: Dean Norris gets too into his character -
Kferro #973 Ez mekkora! :)
-
ldavid #972 :D -
Kferro #971 A Hank-et alakító színész twitter oldaláról. :)
-
Az tényleg szégyen lenne :D -
Ezt most berakod az összes sorozatos topikba? -
Tudom, de epizódok számában a barátok köztnek is megvan már kb. a fele. Meg az se zárható ki, hogy az ne futna 30 év múlva :D -
Azért azt vágod, hogy ez a sorozat 1965 óta fut és 1 évados, de még mindig tart? :D -
Nah ezért van nálam évek óta kihúzva a settop box tápja.
Forma 1 előtt bedugom aztán ha vége kihúzom. -
Nem biztos, hogy tévedtél, de nagyon nem szerencsés ez a Breaking Bad - barátok közt összehasonlítás. Tessék itt egy amcsi "remekmű", amit a barátok közthöz lehet hasonlítani :D -
Susarc #964 speciel pont emiatt a 2 mester sorozat miatt gondoltam,hogy a kérdésemre/észrevtételemre/dilemmámra választ kapok,mert balga módon azt feltételeztem,hogy ezen sorozatok fogyasztói nem a hétköznapi mónika shows meg barátok köztös arcok....,de sajnos összeségében tévedtem......ezt sajnálattal tudomásul veszem és nem "offolok" peace -
De miért kell 20+ hozzászóláson át szemetelni ezzel a Dexter topikot és a Breaking Bad et is nem tudom. Ha már annyira muszály akkor elég volna egy topikban is. -
Susarc #962 összeesküvés elmélet? kapcsold be a hiradót este 7-kor vagy tököm tudja mikor és ha a 90%-a nem pontosan ugyanez akkor elnézést kérek.... -
MrAndree #961 Az összeesküvés elméletekre sose voltam vevő, bocsi. -
Susarc #960 te teljesen rosszul látod a dolgokat....az ember azt nézi amit LEADNAK neki túlnyomórészt,mert te vagy én eltudjuk dönteni mit szaretnénk nézni /pl. én kb kettő percet nézek havonta kereskedelmi TV-t ,de Tv-t se nézek max 1-2 órát/
Tehát ha megint david attanborough sorozatai vagy értelmes szórakoztató/tudományos műsorok mennének akkor a sok "butább" emberke is azt nézné,mert nem lenne más! Azért mondtam,hogy népbutitás folyik kis hazánkban,mert a hozzánk hasonló okosabb emberek ezt nagyon is jól tudják,de ők direkt nem adnak ilyen műsorokat,hogy az embereket hülyén és félelemben tartsák!Az igényes műsorokat tudatosan szedik ki a programból!
pl. ezmiez?
-
MrAndree #959 A tévék azt adják amire igény van. Ennyi, semmi több. Próbálnál meg este 8kor értéket közvetíteni, nézné 5 ember, a többi átkapcsolna a Jóban-Rosszbanra. Megjegyzem ez amerikában sincs másképp, az általad felemlegett sorozatok mindegyike kábelen megy, 2-3 millió nézővel maximum (egy 200 milliós országban). Kábelen ez persze fantasztikus nézettségnek számít, de bármelyik network adó (CBS, Fox stb.) 2 rész után kinyírná a sorozatot mert nem nézi senki. Mivel ezek rétegsorozatok erősen, amerikában is a mainstreamet (CSI, Grace klinika meg ezek klónjai amik jelentősen alacsonyabb minőséget képviselnek) nézi 20 millió ember, nem a dextert. -
Susarc #958 azzal példálóztam ami van:P amúgy ahogy emlitettem is a producerek mi a francért adnak ezekre pénzt? a műsorigazgatók akik eldöntik mi menjen a TV ben miért egyeznek bele egy ilyen hulladék adásba kerülésére??
Miért nem mondja valaki,hogy elég ezekből a szarokból és rendes értékekkel biró sorozatokat akarunk? -
MrAndree #957 Nyilván semmit se amit nálunk gyártanak, de amerikai sorozatot se tudsz mondani, ami igazán jobb lenne ezeknél (bár ez nyilván szubjektív) szóval a barátokközttel példálózni (amit megjegyzem én is utálok) eléggé vicces. -
Susarc #956 de akkor mondj bármit amit összelehet hasonlitani egy BB vel vagy SOA vagy Dexterrel? -
Susarc #955 amugy ez lol
-
Susarc #954 én David Attanborough-ot szerettem nem ezeket a Dél amerikai szarokat! az elmúlt 20 évben a szellemi leépitése folyik az országnak..... -
MrAndree #953 Az összehasonlításod azért sántít igen erősen mert Amerikában is megvoltak/megvannak a barátokköztös jellegű napi szappanoperák, amik ugyanannyira szánalmasak mint a magyar változataik, csak azok hozzánk valahogy nem jönnek be. Mi a dél amerikai szappanokat szeretjük. -
Susarc #952 sry elbasztam:P
-
Susarc #951
VERSUS
-
Susarc #950 most ,hogy kivégeztem ezt a sorozatot ami valóban csillagos 5-ös egy mestermunka elgondolkozom újfennt,hogy a kis hazánk MIFASZT/sry/ akar ezzekel a Barátok közt meg az a kórházos szarral?!?! hogy a rákba van erre igény? miért nem küldik a producerek az anyjukba ezeknek a forgatókönyviróit és az úgynevezett "szinészek" miért nem mennek el egy mekibe pultosnak inkább?? szégyen és gyalázat! ,de a hazai filmgyártók is max hólapátolásra lennének jó ha pl. a BB hez kéne hasonlitani a munkásságukat!
A történet a kivitelezés a szinészek minden mestermunka!
Néha beleszoktam nézni 1-2 perc elejéig a Bk vagy a kórházas szarba és oltári nevetséges,hogy általános iskola 5. osztály irodalom óra felolvasás szintjét produkálják a tökre hiteltelen "szinészek" akik úgy elvannak szállva maguktól,mert ezekben a hulladékokban játszanak,hogy namég! -
Pont így tökéletes karakter,hiszen érzéseket vált ki a nézőből... -
Susarc #948 LOLOLOL
-
Susarc #947 :D:D én humánusabb vagyok és vártam arra,hogy megjavul majd idővel:D -
az ötödik évadban?
én Walt helyében a másodikban agyonbasztam volna szívlapáttál és elkaparom a kertben feloldom egy kád méretes műanyag lavórnyi savban. -
Én sose birtam. -
Susarc #944 Skyler igy az 5. évadra már kurva idegesitő lett.....tiszta hülye az a picsa!:S(( -
Susarc #943 Abszolút perfekt ez a sorozat! 4. évad végénél járok és keresem az állam a padlón folyamatosan!
a legnagyobb kedven Saul Goodman az ügyvéd nomeg Hank....ezeknek a beszólásain szakadok:)
Btw Hank kurvára jó nyomozó baszki vág az esze durván!