2516
-
#1382 Megmondtam, hogy Hank a drogbáró )
Am van egy érzésem, hogy Jesse jobban tette volna, ha Alaszkába ment volna ) -
NovaTerra #1381
Annyira igaz Amerikára, nem csak a filmekben, játékokban is, hogy a gyilkolás az rendben van, de egy mellbimbó már kiveri a biztosítékot náluk. -
he112 #1380 de huell nem képes erre,csak az egész doboz kicserélése lehetségeS, viszont ahhoz tudni kell a cigi márkáját, és Walt ezért tarhált 1 szálat hogy meghesszelje
KAPPÍZSEEEEEEEE???? -
#1379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
NovaTerra #1378 Te miről beszélsz? Pusztán a cigi kicserélésről volt szó. Hogy Huell képes lenne-e rá. -
Kferro #1377 Hihi... :)
-
BongoBácsi #1376 Valamelyik korábbi évadban Hankkel rágyújtanak egy szivarra. -
he112 #1375 azt hiszem pont ilyet szívott Jesse ,de ez nem biztos -
he112 #1374 jaaa meg most jut eszembe hogy Walter ezelőtt meg azután sem cigizett,de még egész életében sem. miért pont akkor gyújtana rá,naná hogy azért hogy meglesse a cigi márkáját a kis sunyi!
most meg vagy! yooooooooo bitch! -
he112 #1373 ja meg a BB pont olyan sorozat amire nem lehet rá húzni hogy 'ez a való életben nem történhetne meg, csak a tv-ben'
tehát ez nem egy mese kategóia....
tehát 100% hogy a teljes dobozt cserélte ki.
Amúgy erre van is utalás a sorozatban, ugyanis amikor Jesse rágyújt a mosoda előtt, Walt kér tőle egy szálat, akkor jesse előveszi a cigisdobozt és a kamera pár másodpercig kimerevítje mutatja a dobozt, következő képkockában meg Walt feje ilyen 'elgondolkozó-merengős' lesz, már akkor is feltűnt ez a furcsaság. -
he112 #1372 nem pörög itt senki semmin
csak elemezgetjük hogy mint hogy lehet -
BongoBácsi #1371 Azt is vegyük figyelembe, hogy Jesse állandóan pöppenti a mokit szóval lassabb reflexekkel rendelkezik mint egy átlag ember így könnyebb kizsebelni. -
NovaTerra #1370 A valóéletben lehet nem tudná megcsinálni. Sőt. De a sorozatban úgy van beállítva, mint, ha Huell valamilyen mester zsebtolvaj lenne. Ennyi. Felesleges ezen pörögni szerintem. -
he112 #1369 áá szerintem a doboz felét kiveszi, és arra cseréli ki, szerintem jesse amennyi cigit szív abban a főzési időszakban ,biztos nem tudná hogy mennyi szál volt a dobozban, még kb.-ra sem....
de pont azt az 1 ricines szálat kicserélni nagyon valószínűtlennek tartom (nem is lehet szvsz)....inkább ez a megoldás -
#1368 Prison breaket nézzük, csak ide írogatunk jó kedvünkben. Sorry már érte -
NovaTerra #1367 Komolyan, melyik sorozatot nézitek? Mert te vagy a második, aki olyat feltételez, sőt tényként közöl, ami nem úgy történt. Jesse teljesen tisztában van azzal, hogy gyöngyvirág mérgezése volt a kis srácnak. Konkrétan ő mondja el Waltnak, hogy mit mondtak az orvosok. Kis édes bogyó, gyerekek megehetik, stb.. Walt erre, hm tényleg? Az egész rész azzal zárul, hogy Walt visszamegy és eltünteti a virágot.
Nézzétek újra a sorozatot! Vagy figyeljetek oda!
Jesse valószínű nem gyújtja fel a házat. Hisz az előretekintésben nem egy kiégett ház van. -
#1366 -
Belkar #1365 Igen erre én is gondoltam de honnan tudja hogy mennyi cigi van benne? Mármint ha van benne mondjuk 1-2 szál és kicseréli egy tele dobozra akkor azt csak észrevenné Jesse...
Meg amúgy is egyik jelenetnél se láttam hogy lenne másik doboz a kezében... -
he112 #1364 azóta nem fözhetett újabb ricint? szal elég gyenge bizonyíték... -
he112 #1363 nem kell kivenni a cigit a dobozból
elég csak kicserélni a dobozokat , tudja mondjuk pl hogy kék bondot szív,és kicseréli az egész dobozt egy bontott kék bondra ennyi -
he112 #1362 de tudja hogy gyöngyvirágtól kapott mérgezést -
ldavid #1361 szerinted??
jó, arra nem emlékeztem, hogy a gyöngyvirág miatt felejtős a Gus story, de azt adta be neki, mikor meg akarta ölni -
NovaTerra #1360 Te melyik sorozatot nézed? . Egy egész részt szenteltek neki majdnem, hogy keresték a ricint. Aztán megtalálták, majd lehúzták a wécén. Persze Walt hamis cuccát.
-
#1359 Egy hosszú interjú Bryannel, megéri végignézni/hallgatni mert elég sokat beszél a Breaking Bad készítéséről és úgy általában az életről is.
-
#1358 Jesse casting videója. :D
-
ldavid #1357 Cranston lesz amúgy Lex Luthor a következő Superman filmben -
ldavid #1356 de azt mondta neki hogy Gus lopta el a ricint, ha megmutatja hogy még nála van, akkor is bukta -
#1355 Na ez már kurva jó volt!:) -
Susarc #1354 Jesse most már kúrvára leefáraszt..... -
Konyigery #1353 De tudja mert az orvosok megmondták hogy gyöngyvirág volt, ha jól emlékszem. -
#1352 Na ezt a sorozatot szeretem én :D Végre pörögtek a dolgok! -
Borg #1351 Na ez végre fasza volt :) -
Papasmurf666 #1350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valszeg az lesz a csavar... hogy Jesse azt hiszi Walt a ricinnel mérgezte meg a kiskölyköt Brockot... de ugye az kiderült még mindig megvan neki a ricin... szval bebizonyítja nem ő volt mivel meg tudja neki mutatni a ricint... ugye azt jesse nem tudja hogy a gyöngyvirággal mérgezte meg... :) szval még megvan neki a menekülő út... Persze ezt csak én gonodlom így -
Belkar #1349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor megy ki Jesse az ajtón Huell ellopja a drogot tőle és utána leesik neki hogy ugyanezt megcsinálta a ricinnel is.
Itt van egyébként a videó arról hogy lopta el a ricint de sokat nem látni
Viszont azt nem értem hogy tudja azokkal a virsli ujjakkal felnyitni a cigisdobozt majd pont a megfelelő dolgot kivenni fél másodperc alatt úgy hogy Jesse nem vesz észre belőle semmit... -
#1348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy rájött hogy Walt mérgezte meg Brock-ot, de hogy hogyan az nekem se teljesen tiszta. Valami a cigis dobozzal volt, de már nem emlékszem rá. -
RYO21 #1347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De miért gondolta meg magát Jesse az utolsó pillanatban? Arra a részre gondolok amikor szorongatta a cigis dobozt. -
#1346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit kemény? Egész rész alatt nem vettem levegőt. :D Ha az a három szerencsétlen megpróbálják kirabolni a vonatot, az agyam eldobom. :D Walt végülis megtette amire Hank kérte, bevalotta a dolgokat csak nem úgy ahogy azt Hank szerette volna. Innen már Hank sakkban van. Marie mennyire el van tévedve úristen, nagyon szánalmas az a nő nem értem mit szeret benne Hank. Jesse kiakadt nagyon, soha nem vártam folytatást ennyire még. Remélem Walt Jr. otthon volt a végén és elbeszélget Jessevel, az mekkora lenne. :D -
#1345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Huh ez kicsit kemény volt. Az a beszélgetés az étterembe, meg a vallomás, kb nem vettem alatta végig levegőt:D Viszont Jessie végre valami szerephez jutott és már egyből felkavarja az állóvizet. Nekem mondjuk nagyon nem tetszik a karakternél ez a hírtelen jött lelkiismeretesség hogy "Úristen mit tettem?" meg Walt megmérgezte Brockot, holott előtte azért csak egy drogdíler volt és számtalan embert ölt meg. Most hogy már vége az egésznek, élhetné az életét erre felborít mindent... -
#1344 Egy másik évadban is volt hasonló, amikor azt a rózsaszín nyulat (?) mutogatták a medencében minden rész elején. Aztán kiderült, hogy összeütközött 2 repülőgép az évad végén és a roncsokkal együtt ez is leesett Walt-éknál. Szóval hiába mutogatták, az évad végéig senki sem tudta, hogy most ez mi a retek akar lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, hogy Walt vígan mászkál egy M-60-assal a csomagtartójában azért azt feltételezi, hogy a rák mégsem győzi le és nem kerül börtönbe sem, de a régi életének vége, a családjával együtt. -
#1343 Szépen lassan zajlanak az események profin kivitelezve de miért kellett a kilencedik rész elején az a rövid rész a jövőből?
Miért kellett korábban hasonló éttermes jelenet a jövőből?
Ülök a részek előtt és várom,hogy jöjjenek azok amiknek jönnie kell.
Nagyon nem tetszett-e két spoiler. Elvette azt,hogy kétségek közt nézzem a részeket hiszen úgyis be fognak következni események amit megmutattak.
fuck