Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mekkora egy ribanc ez a sky, lefeküdt teddel.
Mondjuk nem biztos, mert nem mutatták (2. és 3. évadhoz nem találtam cenzurázatlan verziohoz feliratot)
Egyébként a bannerel kapcsoaltban, egy olyan kocka az hány $? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Bazinga!
Így meg 1 nap alatt elég szép mennyiséget tudtak csinálni 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Kokain: 15-20e/g
Heroin: 8-14e/g
Cannabis: 2,5e/ g
LSD 3e/Db
MDMA: 0.8- 3e/ db
Amfetamin: ~4e/g
Én inkább kokaint csinálnék a helyében (bár nem tudom hogy milyen alapanyagok kellenek hozzá, de gondolom azt is könnyedén elkészitené)
Mostantol egy darabig tényleg nem fogok jönni 😄
Egyébként banner alapján gondolom nem lesz neki elég az a 7-800K dolár amit számolt 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
lesznek itt csavarok, fordulatok, epic jelenetek...stb., ne akard magadnak elrontani 😊
Bazinga!
spoileres kép
Bazinga!
Bazinga!
Most tartok a 2. évad 5. vagy 6. rsézénél.
Azt hittem hogy Jesse azzal a cuccal fogja megovlasztani az atm zárát amivel kinyitották az ajtót amikor ellopták a hordót.
Egyébként egy gramm amfetamin mennyibe kerül?
Ugy emlékszem hogy ugy volt szó hogy egy uncia (durván 30 gramm) az 2500 dollár a sorozatban :S
Valoságban is ennyi? És a többi kemény drog mennyibe kerül? 😄😄😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
de szeretem az ilyen drámákat, szóval engem nem zavar.
Yo, Bitch!
a másodikban már volt belõle egy kevés, bár teljesen feleslegesen szerintem
Részemrõl egy rész után ajánlott, gyerekek.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
omg 😄
elég durva az ára, de jól néz ki 😊
Bazinga!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fákjúal!
http://goo.gl/gd6Zi5
de egyébként google-el fél perc megtalálni
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2