Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Tedd Be neki - nomen est omen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

s03e03

mekkora egy ribanc ez a sky, lefeküdt teddel.
Mondjuk nem biztos, mert nem mutatták (2. és 3. évadhoz nem találtam cenzurázatlan verziohoz feliratot)

Egyébként a bannerel kapcsoaltban, egy olyan kocka az hány $? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

precision
lol... a srác biztos beszart aki küldte ezt a tweetet 😄 én biztos magam alá csinálnék 😄 "I'm comin after you!" 😊

Bazinga!

GregSB

Utolsó 2:19-tõl :-)

Attila8805
A kokainhoz szerintem több idõ kéne mivel a koka cserjét kell hozzá termeszteni az meg gondolom nem 2 perc.
Így meg 1 nap alatt elég szép mennyiséget tudtak csinálni 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha jól rémlik a 2. évadban a felesége még nem tud a dologról, és pláne nem lehet sejteni azt sem, hogy "közösen" fognak dolgozni 😊

Bazinga!

ForzaInter
hát kb ez van a bannerban is😄 az ennél talán még nagyobb spoiler

Yo, Bitch!

jazzy
egy másik forumon ezt irták:

Kokain: 15-20e/g
Heroin: 8-14e/g
Cannabis: 2,5e/ g
LSD 3e/Db
MDMA: 0.8- 3e/ db
Amfetamin: ~4e/g

Én inkább kokaint csinálnék a helyében (bár nem tudom hogy milyen alapanyagok kellenek hozzá, de gondolom azt is könnyedén elkészitené)

Mostantol egy darabig tényleg nem fogok jönni 😄
Egyébként banner alapján gondolom nem lesz neki elég az a 7-800K dolár amit számolt 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Csak egy halom rongyos papír...

precision
amúgy pedig tényleg a saját érdekedben mondom, hogy addig ne gyere ide a topikba amíg meg nem nézed az összes részt... én legalább is nem örülnék neki ha belefutnék akármilyen spoilerbe

lesznek itt csavarok, fordulatok, epic jelenetek...stb., ne akard magadnak elrontani 😊

Bazinga!

precision
erõs spoiler, szóval csak saját felelõsségre 😄 inkább a többieknek linkelem, hogy tudják mire gondolok 😄

spoileres kép

Bazinga!

precision
mármint az 5. évadban, úgy értem

Bazinga!

precision
nem tudom mennyibe kerül de azt hiszem a legutóbbi évadban lesz egy jelenet amin le fog esni az állad 😄 nem spoilerezem el 😊

Bazinga!

hát.. nem hiszem hogy ide túl sok aktív droghasználó járna 😊
Nem rég kezdtem el nézni, nagyon jó sorozat 😄
Most tartok a 2. évad 5. vagy 6. rsézénél.

Azt hittem hogy Jesse azzal a cuccal fogja megovlasztani az atm zárát amivel kinyitották az ajtót amikor ellopták a hordót.

Egyébként egy gramm amfetamin mennyibe kerül?
Ugy emlékszem hogy ugy volt szó hogy egy uncia (durván 30 gramm) az 2500 dollár a sorozatban :S

Valoságban is ennyi? És a többi kemény drog mennyibe kerül? 😄😄😄

kommersz
Na meg is neztem az elso evadot.Tegnap megneztem a negyedik otodik reszt .Ma pedig a hatost.Nem egy porgos sorozat,de elegge bejott ez a hat resz.Varom a masodik evadot.Koszonom az ajanlast

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

bency
Bocsi..töröljétek.
Ezt akartam 😊

:) Semmi okosság :P

bency

:) Semmi okosság :P

Steve Downie
A második rész vége 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ez tök jó
ForzaInter
szerintem is jó volt, bár elég durván lehangoló, nyomasztó volt.

de szeretem az ilyen drámákat, szóval engem nem zavar.

Yo, Bitch!

"állandó szexjelenetek nélkül is"
a másodikban már volt belõle egy kevés, bár teljesen feleslegesen szerintem
Steve Downie
Nekem bejött a pilot. Abban hasonlít a Breaking Bad-re, hogy itt is érdekessé teszik a sorozatot különleges képességekkel rendelkezõ akcióhõsök vagy állandó szexjelenetek nélkül is.
Részemrõl egy rész után ajánlott, gyerekek.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

faszom, nem tudom mi változott de most már 08.11-én folytatódik (+1 hónap)
ForzaInter
én már nagyon kíváncsi vagyok rá, csak felirat kéne

Yo, Bitch!

meg igazából csak egy író jött BB-bõl
és mégis teljesen más 😊
Bulykin
Rectify sorozatot ajánlom mindenki figyelmébe, a Breaking Bad alkotóinak új sorija 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
"Won't melt your bath like a certain memorable scene"

omg 😄

elég durva az ára, de jól néz ki 😊

Bazinga!

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

skinnyman

Regards,

ForzaInter
Jaja, az egyik legjobb karakter.😊

Better call Saul!😄

Yo, Bitch!

Nem bánnám. Nagy arc az alak 😊
tervezgetik már egy ideje, remélem lesz is belõle valami, én tuti nézném.
ForzaInter
Állítólag lesz Saul spin-off.

Yo, Bitch!

most tarthat kb. 3x annyi csaj levarrásánál mint mi ketten összesen!😄😄

azért Flynnek is összejön néha valami 😄

Jó az ötödik évad, de már ezt is igazából egy kicsit erõltetettnek érzem.
stargatelost
Mi szükség folytatásra? A készítõ nem véletlen vezette ki ide a szálakat, hogy legyen rendes (és remélhetõleg ütõs) befejezés. Inkább ez, mint hogy idejekorán kasza lett volna, vagy feleslegesen túlnyújtsák.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ffxi
5. évaddal bezárul a sorozat? Semmi esély a folytatásra<#confused><#rinya>

Fákjúal!

[HUN]FaTaL
Fogja látni a topicba érkezett hozzászólások számából. 😊 Mivel nem TV-ben nézzük, szerintem annak sincs nagy jelentõsége, ha egy nappal késõbb nézi meg, de az észrevétel jogos. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ok, csak aki eddig is nézte az már tudja hogy van 😉 így meg félreérthetõ ha nem nézik a naptárt
[HUN]FaTaL
Náluk 14, nálunk 15 hajnal, azért írtam azt 😊

*14

de egyébként google-el fél perc megtalálni
[HUN]FaTaL
Nyáron. Júliús 15 az elsõ rész.

Victor1103
amúgy mikor adják le a maradék 8 részt errõl van már valami infó?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

abban azért távolabb volt a mágnes, kéne egy olyan tesztet is csinálni 😊