Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt miért? valaki nem hitte el a mágneses bizonyitékmegsemmisitõs részt?😊
everything's better with music
Decemberben elkezdtem én is nézni a sorozatot, most értem az 5. Évad feléig. Ahogy másoknak is irtt a topicban nekem se tetszett az elején, lassan haladtam vele. Szerintem az elsõ két évad kifejezetten unalmas volt, fordulat kevés volt benne, nem tudtam azonosulni se Walter, se Jesse karakterével, nem tartottam õket érdekesnek. Szerencsére valamiért mégis néztem tovább -, pedig a 2. évad alatt már nagyon abba akartam hagyni - a 3. évad közepétõl iszonyatosan jó lett. Sokkal több fordulat, a karakterek is átmennek addigra változásokon, és ez kitartottés tetõzött az 5. évadban.
Most utólag visszagondolva kellett az elsõ két évad, így teljes a jellem "fejlõdés" Walternél és Jessenél, de mégegyszer nem nézném meg õket. Talán a Tuco-s részek maradnak emlékezetesek, a többi nem.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Most utólag visszagondolva kellett az elsõ két évad, így teljes a jellem "fejlõdés" Walternél és Jessenél, de mégegyszer nem nézném meg õket. Talán a Tuco-s részek maradnak emlékezetesek, a többi nem.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Bryan Cranston twitter

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azon nevettem a film szerint a csehek 5 %-a meth függõ<#vigyor1>#vigyor1>Biztos örültek neki az ottaniak.
:) Semmi okosság :P
aha, köszönöm a felvilágosítást, ezekkel a dolgokkal nem nagyon voltam tisztában, én csak nézem a sorozatokat 😄
Sitcom 20 perces és országoson fut. A részek száma nem függ attól, hogy milyen hosszú 1-1 rész. Sokkal inkább attól, hogy milyen adón megy ill. milyen típusú sorozat.
http://goo.gl/gd6Zi5
rég néztem BB-t, akkor csak 45-47 perc. tudom más mûfaj, meg az adó is más, de pl. a HIMYM-nek intro-outroval együtt 24 perces a része, és õk szoktak 24 részes évadokkal operálni.
meg sok brit sitcomok is félórás
"Nem is létezik harminc perces játékidõvel rendelkezõ sorozat tudtommal"
Pl. Showtime-on meg HBO-n van egy pár, ami nem 20 vagy 40 perces.
Pl. Showtime-on meg HBO-n van egy pár, ami nem 20 vagy 40 perces.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
45 percesek a részek, a többi sorozat pedig 42.
Fél órás résszel eddig egyedül a Californicationnél találkoztam, az országosokon futó sorozatok 20 vagy 40 percesek (30, 60 a reklámokkal együtt).
Fél órás résszel eddig egyedül a Californicationnél találkoztam, az országosokon futó sorozatok 20 vagy 40 percesek (30, 60 a reklámokkal együtt).
http://goo.gl/gd6Zi5
What the actual fuck? A BB 45-47 perces részekkel operál, az országos sorozatok pedig reklámok nélkül 42 perc körül mozognak. Nem is létezik harminc perces játékidõvel rendelkezõ sorozat tudtommal; vagy 20 perc, vagy 40. Ezek lehetnek max reklámokkal együtt harminc, illetve egy órás részek.
Egyébként valami kavarás volt az AMC és Vince Gilligham között, a csatorna még több részt akart, Vince pedig már be szerette volna fejezni a sorozatot, így lett belõle ez a kettéosztott valami 😄
Egyébként valami kavarás volt az AMC és Vince Gilligham között, a csatorna még több részt akart, Vince pedig már be szerette volna fejezni a sorozatot, így lett belõle ez a kettéosztott valami 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Azért ne felejtsétek el azt sem, hogy itt egy rész 1 óra, a többi sorozatnál ami 20-24 részes az többnyire 30 perces részekbõl áll
De ez meg mindig így volt. Nyilván egy 12 részes évadnál többet kell várni mint egy 24 részesnél.
Why so serious?
õ most az idõtartamról beszélt
egy 12 részes évad idõben hamarabb véget ér mint egy 24 részes, ezért kell többet várni a folytatásra
egy 12 részes évad idõben hamarabb véget ér mint egy 24 részes, ezért kell többet várni a folytatásra
Bazinga!
Azért ez nem így mûködik. Egy sorozat annyi pénzbõl készül amennyit a csatorna ad rá. 24 részes évadok az országos csatornákon vannak, kábelen 12-13 rész az átlag.
Why so serious?
Pénzügyi problémák ? Kétlem, más sorozatból 24-30 részes egy évad nem 12 és ugyanúgy hetente adják azért kell kevesebbet várni.
5 hónap :/
5. évad 9. részét pontosabban
Az új évad elsõ részét július 14-én fogják vetíteni.
ez azért kicsit ízlésesebb

még valamikor õsszel elkezdték ha jól rémlik
Ezek szerint már forgatják az új részeket. <#eljen>#eljen>
Jó volt látni tegnap Mr. White-ot az Oscar gálán. 😊