2516
-
#1342 http://www.origo.hu/nagyvilag/20130823-nagyuzemi-drogtanyat-szamoltak-fel-belgiumban.html -
#1341 Engem miért? :D -
#1340 -
#1339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akár Jesse-t ki is írhatnák a sorozatból, az utolsó 2 részben ha volt kb 5 mondata, a többiben csak idióta fejjel bámult vagy éppen sírt. Én értem, hogy miért van ez, de ez az agonizálás kissé unalmas már. Inkább legyen több Saul, az legalább poénos. S5E10 nekem eddig csalódás. -
#1338 Megvan most már :D
Hirtelen nem kapcsoltam :D -
ldavid #1337 egy egész epizód volt, valami mást néztél? :D -
#1336 Kétlem, hogy újra előkerülne. :D
Az egy speciális rész volt, semmi több. -
#1335 légy? -
#1334 Azért remélem a légy még visszajön valahol a finálé környékén. :D -
NovaTerra #1333 Alternatív történetben kiszállnak az autóból, lelövik Waltot, majd lelépnek a pénzzel. Saul meg szépen tisztára mossa nekik. -
Susarc #1332 1311:P -
ldavid #1331 az évadé :D -
#1330 ez a rész legjobb jelenete volt:D -
#1329 :D
-
Konyigery #1328 Crazy 8 -
#1327 Ez a vadász és áldozat dolog nekem is új volt, nem figyeltem fel rá. A szendvicseket ki csinálta így, Tuco? -
Kferro #1326 Jaja, így van. -
#1325 A 444.hu Breaking Bad cikke olyan dolgokat ír, amelyeket én észre sem vettem, vagyis észrevettem de nem kötöttem semmit hozzá. Érdekes, megéri elolvasni.
-
ldavid #1324 szerintem meg kizárt, ez csak ilyen jópofizás.
Kimmel is csinált már moziparódiókat meg más ökörködést, tele AAA nevekkel, azok nagyon sokba lettek volna, és annyit nem ér az egész műsora -
#1323 Ennek a videónak a végén is van Matt Damon. Tuti kapnak pénzt érte :) -
#1322 nem igazán lehetséges, ez humoros, Fábry meg a humort akkor sem ismerné fel, ha szembejönne vele és széttörné a térdkalácsait egy golfütővel. -
Kferro #1321 Ez hatalmas!!! :D
Köszönet érte!
Na most képzeljétek el ugyanezt itthon, Fábryval. :) -
NovaTerra #1320 Matt Damon is sokszor van ilyenekbe benne. Kíváncsi vagyok vajon tényleg jó fejek vagy csak kifizetődő pr a részükről. -
ldavid #1319 :D mondjuk Bryannek sem kell kétszer szólni az ilyenekhez -
#1318 1:30 a videóban, meg még utána párszor :-))) -
NovaTerra #1317 Lydiát nagyon bírom. Félelmetes egy nő. Kb. ugyanaz, mint Walt, csak nőben. Annyi különbséggel, hogy Lydia bárkit feláldozna 1 másodperc gondolkodás nélkül. -
Kferro #1316 :D :D :D -
#1315 Baking Bad? :D -
Kferro #1314 Ez nagyon amatőr és méltatlan Walter Whiite-hoz... :)
Amúgy az új rész egyes véleményekkel ellentétben szerintem csöppet sem volt unalmas, sőt! Volt itt történés bőven. -
ldavid #1313 lol
-
ldavid #1312 +1 -
Susarc #1311 - "Mexikó ez minden amit mondok"
- "a csávó 10 embert nyiratott ki 2 perc leforgása alatt"....ez minden amit mondok":D:D:D -
Hangman576 #1310 -
#1309 meg mikor rájönnek, hogy hamis pénz az összegyűjtött dollárok nagy része
hogy Hank titokban drogbáró, és mindig is zavarta a piacát meth
Am miért nem fizeti le Hanket Walter? Így mindenki jól járna, nem tudódna ki Hank baleksága sem, és nyomozás se lenne. Bár valszeg ez a karakter nem menne bele.
-
#1308 *de -
#1307 Hát ez a rész tényleg nagyon semmilyen volt, az első az tetszett, se ez.. -
#1306 ja ás Walter Jr. még mindig nem sejt semmit. ha ő is megtudja, na akkor szabadul el majd a pokol. :D -
#1305 sztem végig feszült volt ez a rész (is), nem tudom, mit akartok még. ez az évad az új információk által keltett konfliktusokról fog szólni elsősorban Hank-Walt között, de persze lesz még itt Skyler, Marie, Jesse és Saul is. Most ezeket a karaktereket minden lehetséges úton párosítsátok össze. Lesz még itt feszkó bőven. Nem beszélve a Lydia-Todd szupercsapatról, meg a rejtélyes cseh kapcsolatról. -
ddany7 #1304 jessenek hány mondata volt 2óra alatt? :D
amúgy ez a rész egy nagy nulla volt konkrétan semmi extra nem történt benne. -
#1303 Szerintem gyenge. Ez a rész is olyan semmilyen volt. Pedig ez a kedvenc sorozatom, meg tűkön ülve vártam már. De eddig egyik rész se tetszett. Remélem végére bepörög majd faszán, meg lesznek történések.