2516
-
#1422 Egyébként én vagyok az egyetlen akinek kibaszottul tetszik még mindig Jesse karakter meg az egész szál? Ennyire jól bemutatni, hogy milyen vívódásokon mehet keresztül egy sima proli kis cuccos, aki abból élt meg, hogy pár adagot ledobott, meg gagyi módon előállított. Aztán belekerült a nagy tutiba, gyilkosságok, fordulatok, mi egyebek. Az érzelmi ingadozások, egyszer fent-egyszer lent. Szerintem iszonyat jó ahogy be van mutatva, hogy változik és megy tönkre az ember. -
#1421 Én ezt a ricines dolgot még mindig nem értem. Honnét veszi Jesse, hogy Walt a ricinnel mérgezte meg a kissrácot, mikor a gyönyvirággal csinálta, és ezt Jesse is tudja, hogy azzal mérgezték meg nem a ricinnel. Az oké, hogy rájött, hogy Huell ellopta tőle, mert a füvet is ugyanígy lopta el, de ugye a ricint utána Walter-el megtalálták.
Amúgy nekem nem tetszik, hogy a készítők Walter ellen fordították, de sajnos várhato volt. -
MmzI2VonIw #1420 Mindenki meghal, ez a Breaking Bad
A Talking Bad alapján:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gomie a következő epizódban ott, ahol Walt elásta a lóvét
Saul sem lesz már az utolsó részben, tehát ő az előzőben (feltételezés)
Az utolsó háromban jön a kaszás rendesen
Skyler mondta
Jesse nem hal meg
-
ldavid #1419 igen, pont amiatt állt meg és hívta fel, de szerintem elég egyértelmű volt -
#1418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól láttam, hogy a gyerekére várakozó kopasz ürge miatt nem ment oda Jesse Walthoz és emiatt ment át depis befordult loserből anti-Heisenberg üzemmódba? :) Vagy mi volt ez a "nice try" beszólás részéről? Azt hitte, hogy azzal a fickóval akarja Mr. White megöletni? Tényleg nem teljesen világosak most Jesse lépései számomra. Simán arcon lőtt egy ártatlan embert, de azon ki van akadva, hogy Walter megmérgezte a kissrácot. Jó persze nagyjából érthető a dolog, Walt kegyetlenül manipulálja az embereket, Jesse -t különösen. Bár az is teljesen igaz amit Hank mondott, hogy törődik vele és szereti is. Hát nem tudom mi lesz itt még :) Kíváncsian várom. -
Neoncsoves #1417 Jesse megdögölhetne -
TBWarrior #1416 szerintem a végére mindenki megdöglik :D -
#1415 ideje, fél fél évad eltelt és még senki nem halt meg.. -
#1414 Marie-s jelenet teljesen felesleges volt, időpocsékolás. Amúgy a rész fasza volt. Jesse meg ugy néz ki mégis megy Belize-be. -
ldavid #1413 :D -
#1412 -
#1411 -
BongoBácsi #1410 Azta ! xD -
MmzI2VonIw #1409 Na mégegyszer a link -
MmzI2VonIw #1408 Ha valakiről, akkor róla
http://crime.blogs.tuscaloosanews.com/12950/walter-white-wanted-for-making-methamphetamine/?tc=ar -
BongoBácsi #1407 Szerintem, ez nagyon jó rész volt, sőt eddigi talán legjobb rész.
Azon agyaltam lehetséges-e, hogy ez a személy ihlette a készítőket W.W. kitalálásakor ? -
ldavid #1406 most itt vinnyogtok, aztán 1-2 hét múlva jönnek majd az überfasza meg aztakurva atomkirály kommentek :D -
Konyigery #1405 Nekem kissé sok volt abból a Maris jelenetből, alapból tenyérbemászó feje van, inkább Jesse vallomásából mutattak volna többet. Szomorú hogy idáig jutottak...szomorú :S -
MmzI2VonIw #1404 Nekem ez tetszett...gondoljatok bele, Jesse Hank házában, a felesége kávét főz neki, DEA bögre....idáig el kellett jutni :D -
#1403 Igen. Nekem az a fura, hogy ugye már nincs az a pörgés meg akció amik voltak. Már nem megy a cooking, akkor volt mozgás bőven :) De hát gondolhattuk, hogy a vége más lesz, remélem frankón zárják le. -
Borg #1402 Mikor magyarázkodott szkájlörnek azon kaptam magam, hogy a telefonon netezek közben...
De azért nem volt rossz. -
#1401 Ez a rész is jó volt, bár kicsit gyengébb mint az előző , de végre már nem az van mint az elején. Kár, hogy mindjárt vége -
#1400 ÓÓóó már csak 4 rész van hátra :( -
MmzI2VonIw #1399 Oké és akkor most mire jött rá? Hogy Walt azért lopatta el a ricint, hogy rákenje Gusra a mérgezést, holott tudta, hogy lily of the valley lesz az eszköz, ez így ennyire tudatos és összefüggő volt? Nem emlékszem már, hogy ez így volt-e. Én úgy emlékszem, a két dolog nem függött össze. Mi a francnak lopok el egy krumplit, ha rá akarom kenni valakire, hogy tojással dobálta az elnököt? -
#1398 belefér még?
-
#1397 van ilyen is:
http://www.savewalterwhite.com/ -
#1396 Ez vótmá? :)
http://www.bettercallsaul.com/ -
#1395 Haha Saul és a stand upos bandája. :D -
ldavid #1394 ők is amúgy: Lavell Crawford, Bob Odenkirk
szeretik őket a készítők :) -
#1393 haha, nem is tudtam, hogy a srác standup-os :)
-
RedRiot #1392 Köszi! -
homeless #1391 Utána már azt hitte Jesse, hogy szimplán csak elhagyta a ricines cigit. Walt átment hozzá segíteni megkeresni és "véletlenül" meg is találták, amit Walt lehúzott a wc-n. Innentől már nem volt gyanús Walt. -
RedRiot #1390 Ez nem kerek nekem sem. Az a baj hogy már nem emlékszem pontosan miket hazudozott össze Walt mikor annak idején Jesse neki szegezte a pisztolyt. Jesse-nek ugye feltűnt hogy hiányzik a ricines spangli. Walt erre azt mondta hogy ezt Gus emberei lopták el a bekamerázott szuperlaborban. Erre kiderült hogy a kiscsákót nem ricinnel hanem a virággal mérgezték meg - erre mit reagált Jesse? Mert innentől kezdve már Waltra megint rávetül a hazugság árnyéka, mert minek is lopatta volna el Gus a ricint ha végül más módszert választ? Ha pedig nem ő lopta el akkor mégis Walt a gyanús.
Ki mit hazudott, mik voltak Jesse és Walt reakciói a mérgezés után? Összefoglalná vki mert már összekavarodtak a fejemben a dolgok. :) -
NovaTerra #1389 A sok megúszás, majdnem elkapnak, és hasonlók a hihetetlenek.
Az, hogy rájött annyira nem az, mert rögtön azt feltételezte. El is ment Walthoz, pisztolyt nyomott a képébe. Szóval az elmélete már megvolt, csak Walt meggyőzte, hogy baromságokat beszél. Miután elvették tőle a füvet, rájött, hogy hoppá, mégis csak megtörténhetett.
Inkább olyan dolgok valószínűtlenek, mint, amikor Walt elgázolta és lelőtte a két dealert , csak azért, hogy mentse Jesset. Vagy az elektromágneses rész. -
#1388 Van a sorozatban azért jópár hiteltelen dolog. Pl hogy egy függő egy pillanat alatt rájöjjön egy komplett összefüggésrendszerre annyitól, hogy ránézett egy cigisdobozra. Na meg a zsebelési jelenetek.. -
MmzI2VonIw #1387 De ha Jesse tudja, hogy lily of te valley mérgezte meg brockot, akkor miért van rákatanva a ricin-ügyre? -
NovaTerra #1386 Jesse-t már rég eltette volna láb alól szerintem. Ő mindig is egy konfliktus forrás volt, ezért maradt életben. Illetve életben tartották az írók, mert mindig lehetett hozzányúlni. Minden évadban eljátszották ezt. Mivel ez az utolsó évad, így nem kell feltétlenül megőrizni a későbbiekre. Szóval könnyen megtörténhet, hogy Walt kiiktatja. -
#1385 Pedig ő most egy nagyon labilis pont, bármikor feladhatja mert éppen bekattan. Ha logikusan nézzük akkor most Jesse nagyobb veszély mint Hank. -
#1384 megfordult de nem fogja megtenni. rengeteg szar dolgokon mentek már együtt keresztül, szinte úgy tekint már rá mint a fiára. törődik vele, nem fogja megölni az tuti. -
#1383 Lassan Walt jobban járna, ha elküldené Jesse-t is Belize-be...Szerintem már neki is megfordult a fejében.