Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nem nézünk bele!!!
Az új évad trailere. Vigyázat! Nagyon spoileres. 😉
Elértem az utolsó részig. Nagyon jó sorozat, mondanom sem kell. Volt egy-két rész, harmadik évadtól fõleg, ahol bármikor vége lehetett volna, akár happy enddel. De hoztak egy új konfliktust mindig, néha kicsit hihetetlen véletlenek révén. Gondolok itt például Jesse találkozására a latin csajjal. De ettõl függetlenül az egyik legjobb most futó sorozat. Örülök, hogy ráakadtam.
Nagyszerû videó! Hidegrázós (egyik) kedvenc Morricone zene, hidegrázós képsorokkal. Köszönet érte!
munka után, kicsit megfáradva, leültem a gép elé ebédelni, közben egy kis breaking bad-et nézve. (tegnap elkezdtem az újranézést.) hát nem azzal kezdõdik a 3. rész hogy a savban félig feloldódott hulla maradványait takarítják? <#banplz>#banplz>
a tavalyi 8 részt azért érdemes most is szerintem. én csak azokat fogom.
nem szoktam sorozatokat újranézni mert arra nincs idõm, de ha vége lesz ezt tuti egybõl visszanézem 1080p-ben.
Yo, Bitch!
egyébként tudtommal hivatalosan a két fél két külön évadnak minõsül.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ötödiket na, csak már lélekben nagyon nézném a hatodikat. 😄
A hatodik évadot nehezen nézted újra, tekintve, hogy 5 évad van összesen és az ötödiknek csak az elsõ fele ment le 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
tegnap gondoltam, újranézem a 6. évadot 1 rész/hét bontásban, most értem az utolsó rész végére. 😄
majd késõbb nekiállok. úgysem tudok megállni napi egy résznél... 😄
54 nap van hátra. Addig pont mindennap egy részt meg lehet nézni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Megunhatatlan! 😊
Egy kis Breaking Bad Remix 😊
Itt egy vidi addig az extráról
úgy látom még nem elérhetõ sehol, pedig már van bdrip több mint egy hete
Tehát a ma megjelent 5 évad lemezen van egy 8 perces bonus jelenet ami kimarad.
Breaking Bad Season 5 is now on Blu-ray and DVD and includes an 8-minute, uncensored bonus scene, "Chicks 'n' Guns," produced exclusively for the home entertainment release.
na, errõl valami bõvebbet
Valaki letöltési link a ma megjelnet 8 perc extrához ?
"He's now being charged with obvious drug crimes and, because it appears he had drugs sent to his school, charges pertaining to the state's laws against drugs in school zones."
Azért ez durva, a saját sulijában ahol tanított is árulta a Meth-et.
Walter azért erre nem vetemedett 😄
Azért ez durva, a saját sulijában ahol tanított is árulta a Meth-et.
Walter azért erre nem vetemedett 😄
<#worship>#worship>
baaaaaazmeg 😄
Tényleg ne gyere ide mert csak magaddal baszol ki...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha valaki feltölti ide, akkor még egy fórumon lehet látni:
www.youtubetv.ch
www.youtubetv.ch
mondtam már hogy ne írj ide meg ne is olvasd a topikot amíg meg nem nézed az összes részt 😄
végülis nekem mind1, de majd egy troll szépen elspoilerezi neked a dolgot és annyi a szórakozásnak 😄
végülis nekem mind1, de majd egy troll szépen elspoilerezi neked a dolgot és annyi a szórakozásnak 😄
Bazinga!
négert.... úgy van...
Gus 'Motherfucking' Fring!!!!!
Gus 'Motherfucking' Fring!!!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kiváncsi vagyok hogy mikor nyirják ki a négert, és veszik át a helyét Walték 😄😄
Hát örülnék egy ilyen kockának 😄 Még akkor is ha csak 1$-os cimletekben 😄
Hát örülnék egy ilyen kockának 😄 Még akkor is ha csak 1$-os cimletekben 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
így jobb
ez 100 millió dollár

ez 100 millió dollár

de azok százas címletek lesznek ahogy Waltert ismerjük😛
úgyhogy nem 72000 a "kocka" hanem 7.2 milla😛
úgyhogy nem 72000 a "kocka" hanem 7.2 milla😛

Nem amfetamint fõznek, hanem metamfetamint, meth-t 😊
Az ára pedig nagyban a minõségtõl, de olyan 80-100 dollár az utcai ára 1 grammnak az USA-ban.
Az ára pedig nagyban a minõségtõl, de olyan 80-100 dollár az utcai ára 1 grammnak az USA-ban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD