Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ne is mond a The Shield-et, a vége annak nagyon szomorú :(

A halál csupán a kezdet...

Na igen a végén a zene kurvára idegesített engem is. De hát lássuk be, amerikaiaknak készült a sorozat, õk értették az utalást a szövegben (ami fontosabb, mint a zene), mi nem. Ráguglizva persze, de az nem ugyanaz.
precision
Én egyben daráltam az utolsó 4 részt, nem volt idõm megnézni eddig
Hát... nem gyenge! :) Másodjára megnézve a finálét most már azt mondom, hogy minden pillanata tökéletes volt. Elsõre nem teljesen gyõzött meg.

Hiányozni fog ez a sorozat!

Bazinga!

precision
bazzeg... :D :D :D :D :D

Bazinga!

Tikal
az biztos, hogy ez az egyik legjobb sorozat, de van még sok jó, nekem pl örök kedvenc lett a The Shield, The Sopranos, Southland is, most meg a Boardwalk Empire ami nagyon bejön...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB

No, én is megnéztem. Hm, az lett, ami várható volt. Mindenki megkapta a büntetését.
Csak az nem világos, hogy a rendõrök, hogy kerültek oda. Bár kihívhatta õ maga is õket. Kétlem, hogy lövést meghallotta volna valaki a pusztában.
Jesse nagyon nem bírtam már így évad végén. De talán õ bûnhõdött a legtöbbet. Legalább ú megpróbált kiszállni, még ha nem is sikerült.
Ami kicsit logikátlan számomra, hogy nézték nincs-e bedrótozva. Walt nem hülye, teljesen tisztában van vele, hogy fõznek tovább. Ráadásul mondja is neki, hogy elfogy a cucc, új recept, stb.. Tehát tök felesleges lehallgatni bárkit, ha le akarja buktatni õket, megadja címüket, droglabor, fegyverek, több, mint elég bizonyíték.
Nincs haja.
DNDN
Van haja.
Na ez üt.
Nagyobbat mint a sorozat lezárása. :D <#nevetes1>
heisenberg,kopaszon körszakállal.Mondjuk ezt egy külföldi fórumon olvastam.
de jobban megnéztem és tényleg,vagy nem is? <#idiota>

A haja pont nem látszik mert olyan szögben áll.Mekkora ennek a valószínûsége?Na mindegy lehet csak egy képzet ez is...
DNDN
Én se látok semmit, már harmadjára nézem. :D
sajátja?:P

én úgy vagyok vele hogy amit látunk az azért van,mert a rendezõ pontosan úgy akarta felvenni,olyan szögbõl,stb.
Hogy walt kocsija mellett pont látszódjon a lakat, ráközelítve a lakaton lévõ 'master' feliratra pl...
kattints rá nagyítsd kis.simán olvasható

amúgy ebben a sorozatban szvsz nincsenek "véletlenül" felvett képkockák.pláne amit több másodpercig vesz a kamera. bár az más kérdés hogy ezekbe ki mit lát bele.

Olyan ez amikor a walt a rész végén ráteszi a véres kezét a saválló tartályra, nézzétek meg csak jobban hogy kinek az arcképe tükrözõdik vissza?

De ilyenekbõl MILLIÓNYI van.
ReszegKoldus
De

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attol meg ugyanugy lehetett utalas, nem? :)

ReszegKoldus
New Hampshire állam mottója az a szöveg.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

nem latom a kpeen, sztem rossz a minosege.
viszont a walt kocsijanak rendszaman a live free or die is lehetett utalas. azt hiszem az volt rairva.

DNDN
Rá van írva, hogy master... de szerintem nem direkt volt.
DasIsFuck
amikor Jessevel nyomultak felfele a piacon, nálam a Gus-os rész sajnos elégé elterelte egy más irányba a sorozatot mint amit vártam vagy szerettem volna, hisz azzal h beáltak Gus mögé befejezõdött a saját birodalom kiépítése.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
igen, én azt vártam h a fõcím egy melankónikusabb átdolgozása lesz majd ami lezárja és nem egy ilyen:(

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mit kell rajta látni? nem látok semmit :D

amikor megérkezik a mester (lakatot)

Zseniális sorozat volt, sok szempontból is (kép, vágás, történet, színészek), de azért a Twin Peaks marad az örök legjobb nálam. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a finálé után Pinkman hogyan élné le az életét...

igen figyeltem,és?akkor is hót ratyi nyivákolás. meg amúgy is az olyan tingli-tngli vidám dal, nem illik egy drámai sorozat szomorú lezárásához . szerintem. ízlések és pofonok mondjuk. neked ezek szerint bejött
desigo
Calver
másodikra

3x09-bõl (Kafkaesque) dumálás

Group Leader: Jesse, last time, you seemed down about your job at the Laundromat. Let me ask something, if you had the chance to do anything you wanted, what would you do?
Jesse Pinkman: Make more green, man. A lot more.
Group Leader: Forget about money. Assume you have all you want.
Jesse Pinkman: I don't know. I guess I would make something.
Group Leader: Like what?
Jesse Pinkman: I don't know if it even matters, but... work with my hands, I guess.
Group Leader: Building things, like carpentry or bricklaying or something?
Jesse Pinkman: I took this vo-tech class in high school, woodworking. I took a lot of vo-tech classes, because it was just big jerk-off, but this one time I had this teacher by the name of... Mr... Mr. Pike. I guess he was like a Marine or something before he got old. He was hard hearing. My project for his class was to make this wooden box. You know, like a small, just like a... like a box, you know, to put stuff in. So I wanted to get the thing done as fast as possible. I figured I could cut classes for the rest of the semester and he couldn't flunk me as long as I, you know, made the thing. So I finished it in a couple days. And it looked pretty lame, but it worked. You know, for putting in or whatnot. So when I showed it to Mr. Pike for my grade, he looked at it and said: "Is that the best you can do?" At first I thought to myself "Hell yeah, bitch. Now give me a D and shut up so I can go blaze one with my boys." I don't know. Maybe it was the way he said it, but... it was like he wasn't exactly saying it sucked. He was just asking me honestly, "Is that all you got?" And for some reason, I thought to myself: "Yeah, man, I can do better." So I started from scratch. I made another, then another. And by the end of the semester, by like box number five, I had built this thing. You should have seen it. It was insane. I mean, I built it out of Peruvian walnut with inlaid zebrawood. It was fitted with pegas, no screws. I sanded it for days, until it was smooth as glass. Then I rubbed all the wood with tung oil so it was rich and dark. It even smelled good. You know, you put nose in it and breathed in, it was... it was perfect.
Group Leader: What happened to the box?
Jesse Pinkman: I... I gave it to my mom.
Group Leader: Nice. You know what I'm gonna say, don't you? It's never too late. They have art co-ops that offer classes, adult extension program at the University.
Jesse Pinkman: You know, I didn't give the box to my mom. I traded it for an ounce of weed.

"The trees move. Do you not see it?"

Rockynhooo
Egyébként kinek melyik volt a kedvenc "korszaka" a sorozatból? Én legjobban azt éltem mikor Gus labjében nyomultak : ) Akkor nagyon pörögtek a dolgok. Meg mekkora király volt már a los pollos hermanos :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

2 kérdésem van

1. Walt hogy rakta a ricint a teába bele? mármint mikor és hogyan. mert az édesítõbe nehéz belerakni úgy,hogy a papír ne szakadjon.

2. Jessenel mi volt az a barkácsolás megvilágosult jelenet? Ezzel akarták mutatni, hogy teljesen megbomlott már?

GregSB
Ha az elsõ 2 évadot pörgõsre csinálják talán nálam is az elsõ helyen lenne. Így csak a 2. kedvenc.

A zárórész nagyon fasza volt!

Fenrir
Én gond nélkül megnéztem az X-Files harmadik évadának a záróepizódját, majd a negyedik évadának a nyitóját :)

Ez a sorozat is eléggé kultikus :)

ForzaInter
Nem tudom elképzelni, hogy ennél jobb jöjjön. Bár anno a Sopranos sem után tudtam..:D

Amugy ezután a rész után semmi kedvem nincs most más sorozat részt vagy filmet nézni. Annyira az epizód hatása alatt vagyok még minig, hogy most minden más szarnak tûnne. Csak netezek és hallgatom a fõcímzene extended verzioját.:D

Yo, Bitch!

scomcomputers
Ez vót má??
<#awink><#eljen><#nevetes2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Rockynhooo
Az a durva, hogy itt olvasom hány embernek a Breaking Bad a valaha volt legjobb sorozat, és facebookon is ezt látom a legtöbb ismerõsnél. Illetve nekem is eddig a legjobb sorozat ever! IMDB-n is második és elég közel van, hogy átvegye az elsõ helyet. Nagyon hiányozni fog. Ezért "utálok" sorozatot nézni, mert mindig eljön a vége, aztán szar érzés egy ideig, de utána jön új faszás sorozat :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shiwo
erõs a gyanú bennem, hogy a sírjára nem lesz odaírva, hogy "Beloved.."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ForzaInter

Yo, Bitch!

skinnyman
"the Need For Speed movie is the Jesse Pinkman sequel"
<#idiota>

Regards,

http://www.youtube.com/v/kIzIpf80Yaw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:D
skinnyman
Feltem tole, hogy meg a vegen is folytatodik a Walt balszerencsesorozata es valahogy ilyen teljes remenytelenseggel lesz vege. De nem igy lett, a kialakult korulmenyekhez kepest a leheto legjobban fejezodott be. Walt mar belatta, hogy nincs mar visszaut, de a vegen meg mindent megtett hogy amennyire tudja jova tegye a dolgogat, es ez sikerult is, igy pedig sikerult "megvaltania" magat meg a vegen.
Nalam is egyertelmuen a legjobb sorozat amugy amit valaha lattam.

Regards,

desigo
Megnéztem és egybõl ugyanezt a képet másoltam ki,hogy betegyem ide :)

thank you
Calver
baszki, ezt ki se szúrtam <#wow2> pedig...

"The trees move. Do you not see it?"

daver88

Mi köszönjük az élményt...!!!

DNDN
<#eljen>
Fenrir
Tanulhattak volna a Dexter írói ebbõl.

Bár meghalt Walt, de "happy end" lett, tényleg le a kalappal a zárás elõtt.

ForzaInter
Én is csak annyit tudok mondani, hogy így kell befejezni egy sorozatot. TÖKÉLETES lezárás volt. Az utolsó képkockánál majdnem a síràs jött rám, szégyen nem szégyen.. A legjobb sorozat amit valaha láttam. Ez nálam olyan sorozatokat is levet mint a Sopranos vagy a Wire. Legnagyobb sorozatos élmény számomra.

Yo, Bitch!

Dalszovegre figyeltel, hellooo?

a végére minek kellett az a gay gyanús zene???<#vomit>
közben reklámozták amúgy azt is :D
Jesse elhajthatott a Need For Speedbe :D Ezenfelül kalapom emelem ezelõtt a sorozat elõtt. Talán a legjobb amit valaha láttam.