Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont nem volt igazam (nagyon nem) abban, hogy Walter White meghalt, és Heisenberg feltámadt az utolsó részre. Épp ellenkezõleg, Heisenberg meghalt (se óra, se kalap, se fekete ruha, sima Walter ruha), viszont Walter White hosszú idõ után végre szembesült önmagával, motivációival, és ezt le is rendezte magában. Elvarratlan szálak, fájdalom nélkül távozott.
Adaaam
Legjobb sorozat ever.

everything's better with music

Shiwo
az nekem is tetszett, hangulatos utalás volt arra, ami kettõjük kapcsolatából kialakult...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a végérõl ez jutott még eszembe
http://stream1.gifsoup.com/view2/4700971/crawl-space-o.gif
nekem talán jobban tetszett volna, ha vele is végez valaki
ReszegKoldus
Nekihajtott az elsõ szembejövõ fának és kinyiffant <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rockynhooo
Eléggé jól belõtték a végét. Az a rész mikor egyedül bemegy és végig simogatja a tartályokat meg szétnéz a laborban, közben látszik, hogy lepörgeti az agyában miken is mentek keresztül. Ez által én is végig filóztam milyen jó is volt ez a sorozat meg mik történtek az elõzõ évadokban. És akármennyire egy "szörny" lett Waltból, a végére csak megmtuatták, hogy maradt benne emberség, így, hogy Jesset megmentette és elintézte, hogy a családhoz kerüljön a pénz. Egyetlen egy dolog hiányzott nekem a végérõl, az, hogy kiderüljön Jessevel mi lesz a továbbiakban, egy jó nagy igazi elnyújtott Bitch-et még bevághattak volna a végére :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

modellmaker
Azzal kezdõdött az évad.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

De az nem derül ki, hogy honnan szerezte a fegyvert.

modellmaker
Mekkora jó volt az is, mikor Walt és Skyler beszélgetett, és az oszlop ott volt kettejük között. (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ReszegKoldus
Csak ugye várható volt, hogy nem nyírják ki, mert túl sokat szivatták mostanában, meg úgy összességében is, aztán ilyenkor már az túl "durva" lenne

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Áh pedig még volt Jézusos(?) flash szerûség is, én a végéig reménykedtem egy keresztrefeszítésben is :)

Mielõtt megnéztem, bekukucskáltam ide, hogy kb milyenek az elsõ reakciók. "Így kell befejezni egy sorozatot" - mondta valaki, és csak egyet tudok érteni vele. Szálak elvarrva. Viszont spinoffra van lehetõség, remélem készült néhány. Megnézném Jesse és Badger találkozását, Marie és Skyler a kihantolásnál, stb.
Egyvalami nem tetszett:
Jackék kivégzése elég életszerûtlen volt azáltal, hogy a csomagtartót nem nézték meg (egyáltalán bejöhetett kocsival). Aztán amikor elkezd ugatni a fegyver (és viszonylag lassan forog), senki sem veti magát hasra.
Victor1103
Szerintem is hibátlan befejezés volt. Nem tudok belekötni sehol. Nagyon jó sorozat volt. 10/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Systore
meanwhile, at the safehouse...

Systore
szerencsére az most elmaradt. tökéletes befejezés volt.
Calver
azt épp nem, de privátjaidat nézd meg

"The trees move. Do you not see it?"

N o N a m e
Az mSD verziót majd valaki feltölti egy saját vagy publikus tárhelyre? 150 mb körül van az egész. Sajnos nem tudok torrentezni, most meg a Netflixem is lejárt így fogalmam nincs hogy tudnám jobb minõségben nézni a finálét. Pretty please! :)
Na ez jóvolt.

Positive Mental Attitude

Calver
és akkor már ezen klasszikus beszúrását nem tudom kihagyni <#idiota>

Calver
na így fejezünk be egy sorozatot.

Jó volt. Elégedett vagyok :)
[HUN]FaTaL
Homelanddel nem nyúlsz mellé :)

http://goo.gl/gd6Zi5

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

jaja, én is megfogom még 720p-ben is nézni.
Homeland jó választás, ráadásul az évadnyitója pont egyszerre fog ma menni a BB fináléval (nézettségre kíváncsi leszek)
http://www.youtube.com/v/cz2ZVHuvHy4

I said oh lord Jesus it's a fire.

Rockynhooo
Annyira nem mozgat a minõség, ahogy néztem nézhetõk ezek a streamek. Aztán valószínû megnézem majd felirattal is jobb minõségben. Pont ma kezdek bele egy új sorozatba, hogy valami legyen breaking bad helyett (homeland), aztán remélem ráfüggök és elrepül az idõ 3ig. Inkább az álommal lesz baj nem a minõséggel :D

Calver
de akkor legalább ~4:30-at várd meg, h legyen 720p <#nezze>

Rockynhooo
Nem bírok várni reggelig, mivel holnap nincs melóm lehet fent maradok.

skinnyman
Hat en inkabb kialudtan nezem szepen 1080p webdl-ben, nem surget a tatar :)

Regards,

pár stream, ha esetleg nézné majd valaki élõben (03:00-tól)
addig is nézhetõ a maraton.

skinnyman
A Lydia-s resznel beszartam :D

Regards,

Calver
na, még 12 óra és lehet itt is borogatni az asztalokat <#bohoc>

Maga a kábszer készítés fel sincs sorolva. Szerintem a sorozat készítõi teljesen tudatosan kínáltak fel Waltnak mindig legalább egy választási lehetõséget. Számolgattam magamban, legalább tíz döntési lehetõség volt, amikor a "jó" utat választhatta volna, de többnyire az egoja, a büszkesége és a félelmei miatt a másikat választotta. Így jutott el idáig.
A döntés szabadsága mindig megvolt.
skinnyman
Amugy egyertelmuen latni, hogy ahogy Walt-nak az elejen mazlija volt szinte mindenben amig eljutott a "csucsra" (4. evad vege, illetve igazabol meg az 5. evad kozepeig is), onnantol pedig amikor o maga mar kifejezetten jova akarna tenni a dolgokat, mintha az univerzum is folyamatosan ellene dolgozna, mondvan hogy mar tul keso. Foleg ugye az egesz Uncle Jack - Hank eset az egesz megkoronazasa, de volt ott meg sok masik kisebb dolog is (pl amikor Jesse jon fele es pont ott van egy gyanus kopasz foszer aki elijeszti - ami szinten a tragedia fele terelte vegul a dolgokat).

Regards,

skinnyman
Brock mergezesenel amugy nem zarnam ki hogy amit Walt mondott az igaz volt (direkt nem halalos adagot adott neki) ugy pedig Jane es Mike is durvabb ennel az esetnel.
Meg a listabol van meg par cucc ami sztem nem illik oda (pl. Gus embereinek elutese), mondjuk a pizzas cucc helye miatt lehet h alapbol nem kene annyira komolyan venni az egeszet :)

Regards,

GregSB
Tán csak nem az én countrymból vagy? :) Nálam is blocked.
DNDN
http://www.youtube.com/v/zJgpFwGog7o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

<#wow3>
DNDN
Nekem megy.
blocked in your country... -.-

Calver
potenciális spin-off?

http://www.youtube.com/v/oP_4z4IoYHs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

desigo
Szerintem is magának szánja a ricint aztán a végén talán más kapja.
Ahhaaa, köszi! <#wink> <#eljen>
Szolnokboy1
Iron => Vas => Vér
Lítium => Meth
Natrium => Sodium => Só => Könny

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

A "Blood-Meth-Tears" részt nem értem... az hogy kapcsolódik?