2516
-
#2074 -
#2073 Megérdemelte. -
MrAndree #2072 Ez nagyon aljas volt... -
MmzI2VonIw #2071 Jesse következő nőjét megöli Walt embere, a nő fiát Walt megmérgezi (de nem hal meg), Gust megöli Walt, Hankot megölik Walt emberei, Walt meghal, Jesse nem hal meg. Na most már nem is kell megnézned. -
#2070 Wat -
#2069 "Olyan logikátlanul megírt történet."
Aztakurva.. -
#2068 Én nem rég kezdtem el nézni ezt a sorozatot. Annyi volt a hype körülötte, hogy kíváncsi lettem rá. 2 évad 12. rész vége viszont eléggé kiborító. Az a jelenet amikor hagyja meghalni Jesse barátnőjét... az eléggé durva volt. Walter teljesen olyan mint valami tudat hasadásos... valamikor teljesen elborul az agya. Mondjuk én is elég gyorsan kapcsoltam, hogy miért nem segített... A csaj meg zsarolta, ergo kockázati tényezővé vált. Viszont azt nem érte akkor Jesse miért vált fontossá számára? Csak egy drgos looser... Olyan logikátlanul megírt történet. -
#2067 -
#2066 dolgok, amiket megnéztem volna: BB, főszerepben John Cusack-al
ok, teljesen más sorozat lett volna (mert Cusack pöppet más karaktert szokott hozni, mint amilyen Walter bárhol is volt, és a The Raven nem történt meg), de baszottul megnéztem volna a megtört, szarkasztikus középiskolai tanár kalandjait, aki beszáll a meth bizniszbe és lépten-nyomon megöl embereket egy tejhabosítóval -
bega82 #2065 -
#2064 The many faces of Walter White. -
#2063 de az épp elég bizonyíték volt, hogy walter a telefonban bevallotta mit tett, és utalt arra is, hogy hank meghalt, utána pedig elmenekült. szóval ezt már nem magyarázhatta volna ki sehogy..
viszont jesse simán megúszhatja, mert ő ellen semmilyen bizonyíték nincs, max amit marie mondott a rendőröknek de az édeskevés. -
#2062 -
MmzI2VonIw #2061 #2021 -
MmzI2VonIw #2060 Hát épp ez az. Hogy nem aszerint, sajnos. -
MmzI2VonIw #2059 Miért lenne gyerekrablás, ha elviszi a saját házából a saját gyerekét, miután a felesége késsel rátámadt :) -
#2058 Na ez pl valahogy kimaradt, de akkor nem kellett volna ennyire se messze menni :) -
#2057 Meg mondjuk az is elég árulkodó, hogy a rendőr megnézi a pulzusát és utána rázza a fejét a másiknak... -
#2056 En sem voltam amugy teljesen biztos benne hogy meghalt, az elso hivatalos forras amit latok:
kviz, kerdes:
Where does Walt die?
(Todd's meth lab amugy) -
syberia2 #2055 De a hullák nem voltak meg, a két ügynök meg nem hivatalos nyomozáson volt (nincs semmi bizonyíték). -
#2054 De a 2 halott ügynököt már nehéz lett volna kimagyarázni.. -
NovaTerra #2053 Én se emlékszem semmi közvetlen bizonyítékra. Hankék sem azok, mert nincsenek meg. Telefonbeszélgetést pedig egy jó ügyvéd kimagyarázza. A legsúlyosabb egyértelműen a gyerekrablás, ami Lindenberg baby óta legalább 30 év börtön. Viszont talán azt is meg tudta volna úszni ügyvéddel, mert saját gyereke. -
F Kalifornia #2052 ??? -
#2051 Igazat szólsz -
#2050 Azt Jack-ék ellopták. -
#2049 Ugyan nem bizonyító erejű Pinkman videója, amin elmond mindent, de abból azért lehet építkezni -
#2048 Csak ket DEA ügynök eltunesehez volt koze... mikor Skyler-rel beszélt telefonon akkor ez is szoba jott ugye, nem? -
#2047 ha rá tudnának bármit is bizonyítani. ami kétséges, Hanky-Panky nagyon próbálkozott, nem sok minden jött neki össze. nem is értettem igazából miért körözték oly' keményen (gyerekrablást leszámítva), mert ugye kurvára nem volt ellene bizonyíték meth ágon -
#2046 Lemaradtam valamiről vagy már itt is az amerikai jogrend szerint ítélkezünk? Csak mert ha nem, akkor nehéz összevetni, no nem mintha részt akarnék venni az offban -
MmzI2VonIw #2045 Van értelme, ugyanis ezt bátran lehet harmadolni, akkor is sitten rohad meg. Vesd össze a Kozma-gyilkos cigány 9 év múlva szabad. -
MmzI2VonIw #2044 Suck my dick, nigga (j/k) -
#2043 Nyilván van értelme, különben nem használnák...
Pl kap 20évet a ket drog dealer-ert akiket elütött, kap 10x15 evet a tanúk meggyilkoltatásáért, stb, így jöhet ossze akar 500 év is, bar nem tudom vollt e ilyen valaha a valóságban, de a 100 120 simán reális. -
#2042 "2 Life Sentences"
"500 Years"
ezeknek úgy sok értelmük van... -
Evoluti0N #2041 Egy kis érdekesség. Mekkora büntetést róna ki a bíróság Walter különböző elkövetett bűneiért. -
F Kalifornia #2040 Az utolsó track tökéletes választás volt. -
asdfdffasdfsdasf -
syberia2 #2038 Pls privátban intézzétek, alig ért véget a sorozat ti meg már offoltok. -
#2037 Pl. most te -
zzr1 #2036 rajtad kívül ki flamel? -
#2035 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted bárki befogja ezt most venni, hogy hamisítottam? Szégyenled, hogy kretén vagy? Na amúgy lehet befejezni a flémelést.