Újabb esélyt kap a Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem eddig (felületes ismeret alapján) jogosultságkezelése tetszett meg Linuxnak. Vistában ezt hivatott kompenzálni valamennyire az UAC. De ezt sokan kikapcsolják, mondván zavaró és megkapják az XP semmirevaló jogosultságkezelését. Ugye egy kártevõ Win alatt olyan jogosultságokkal rendelkezik, ahogy használod a gépet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
LZ forever
Attól függ melyiken, mert az ACID2 átment, az ACID3 pedig úgy tudom, hogy csak fejlesztõi verziók mentek át FF-bõl és a többibõl, bár azóta lehet, hogy kiadták, illetve remélhetõleg IE8 Beta2 szintén át fog menni.
Más: elég legyen már ebbõl a Linux powa, Linux ennyire jó, jön is a CD, húú átváltok amint tehetem. Kit érdekel? Vista sem szar, csak divat lett utálni, mint az AMD-t. Az eladókról meg ne is beszéljünk, jó? Meg a cégekrõl (akkor sem adok ki új drivert, mert csak na, blala én vagyok a megmondom cég).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem kell ahhoz perelni. Az Ms licenszben ott áll, hogy visszakérheted a pénzt.
Tessék csak elolvasni.
Elvileg még itt, Mo-n is, persze kérdés a kereskedõ mit szól hozzá.
A sok szemellenzõs vista-fanakikus meg elgondolkozhatna, vajon miért van az, hogy rengeteg embernek van problémája a vistával és már az Ms is elismeri a gondokat. Ez a cikk is errõl szól mellesleg..
Minden jog fenntartva!
Egyedül az 5.1-et nem tudtam még belõni,de megoldás biztos van rá,csak kitartónak kell lenni.
Mellette ugyanúgy van fenn Xp,ami nekem egyelõre tökéletesen megfelel és nem tervezek Vistát feltenni,még jó ideig.
A személyeskedés kerülését pedig neked is ajánlom.
Jobbgomb-->kiadás
Nem kellene személyeskedni, ezzel másokat megsértesz.
Neked hogy esne (bugris maki - csak hogy érezd, mirõl beszélek)?
De nem gond. jót mulatok.
A 8.04 cd-rep dig felesleges várni, mert hetek mire ideér, egyszóval töltd le, aztán mire megjön a lemez már csak bónusz az orig. cd 😊) Ráaádsul okos user úgyis saját live-desktop install kit-et gyárt (nvidia driver, tonnányi szoft, flash, java, stb...)
Én este feltoltam a 8.04 (7.04 -rõl friss installal upgradeltem, mert kimaradt a 7.10 nekem) és meg vagyok lepve.
Nagyon rendben van a cucc. Bluetooth, wifi pöccre megy, xgl-compiz fusion gombnyomásra fut, gyors (nem tudom mitõl de hasít) egyszóval teljesen meglepett.
Minden verzióval szemmel látható a fejlõdés. Ez nagyon impresszív.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
55555: "az ilyen emberek miatt terjednek a vírusok mert mindent bevesznek" Igen, az összes Linux disztró egy bughalmaz, amlyekre ötvenszer több vírust írtak az idõk folyamán, mint a Windowsra...
Ti most tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak tettetitek? Elég jól megy, nem tagadom.
És még mielött jönnétek, hogy Linux-buzi vagyok: XP alól írok, de várja a rendelt Ubuntu 8.04-emet az üres partíció. De az XP utána is megmarad, mert egyenlõre játszani nem lehet (olan minõségben) Linux disztrókon.
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
ennyit az ms-rõl. parasztvakítás az egész IE 7-8, meg vista, meg office.
LOL.
Mellesleg a nagy cégeknél is érdekes a történet...😉 Pl nagyon sok nagyvállalat automatikusan kapja az új m$ termékeket, plusz költség nélkül.
Õk csak akkor fognak áttérni, ha minden alkalmazásuk futni fog tökéletesen és azt se felejtsd el, ha már nagy cégekrõl beszélünk, hogy irdatlan nagy költségei vannak egy ilyen váltásnak...persze az oprendszer ingyenes, de az átállásért, oktatásért, vállalalti szoftverekért keményen fogsz fizetni+az átálásból fakadó egyéb problémákat is le kell nyelned...
Egyébként nekem kifejezetten tetszik, hogy van aki ezt megteszi, mert így végre nem m$ monopolium lesz és jobban figyel a termékeire.
Vistáról meg az a véleményem, hogy évek múlva, mikor majd meg akarják szüntetni a támogatottságát, ugyanígy fognak vitatkozni a userek. A 32 bites már remekül mûködik, a 64-eshez sok driver hiányzik, de ez nem az MS hibája.
Jelenleg én is XP-t használok de fél éven belül áttérek.
A Linux fanok meg elmehetnek a p...ába, mert parancssor nélkül még a dvd-t se tudják kinyitni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
itt van pár böngészõ tesztje. ff2 se tökéletes, de fényévekkel jobb, mint ie.
益田せいじ
Páran a "bugris" webdizájnerek közül:
- Chris Wilson
- Ed Tecot
- Laurie Anna Kaplan
- David Meltzer
- Stephen Waters
- Scott Isaacs
Valamelyikük ismerõs??? Nem??? Mind a hatan Microsoft alkalmazottak, akik a CSS2 szabványokat létrehozták másokkal egyetemben a World Wide Web Consortium (W3C) keretein belül. Miért nem támogatja sem at IE6 sem az IE7 rendesen a CSS2-t, amikor aktívan részt vállaltak benne??? Az összes fontos webes szabványban benne van a Microsoft keze, akkor miért nem követik, és miért írnak helyette MS háziszabványt támogató böngészõt?
W3C CSS2 szerzõi
Aki még mindig azt hiszi, hogy a Microsoft Internet Explorer megfelelõen támogat bármilyen szabványt, kattintson rá erre a tesztre, itt egyértelmû választ kaphat.
http://www.xitimonitor.com/en-us/browsers-barometer/firefox-december-2007/index-1-2-3-117.html
azért max pár év FF lesz fölényben. 😊
bár az IE7 vs. FF2 versenyben a firefox nyer. nem is kicsivel. 😊
Annyira bírom az ilyen közhelyes beszólásokat, hogy röhej!!!
fogadjunk egyetlen szabványt sem tudsz megemlíteni, amit az IE-nek tudnia kéne, mégse támogat...
Ezek amúgyse igazi szabványok, pár webdizájner kitalálta, de M$ nem foglalkozott velük,
míg a Mozilla szépen beleteszegette a böngészõjébe, mer õ ,,támogatja a szabványokat''
A szabványokat amúgyis a nagy, nemzetközi kutatóintézetek(pl. Bell labs, ITU-T, MIT),
illetve a nagycégek, kormányok találják ki, nem a mitugrász noném dizájnerek akik megmondják a frankót.
Egy másik, talán ugyanannyira fontos területen is bukásra áll és csupán egy dolgot csinált, jobban mondva egy dolgot nem csinált. Azt hitte, hogy õ félisten és szart a szabványokra. Gondolom kitaláltad, hogy az Internet Explorer nevû förmedvényrõl van szó. A Firefox 2004-ben jelent meg és az ms csak legyintett, hogy "mit akar ez? pff". Jelenleg a böngészõk elterjedése a következõ: 5% egyéb 45% FF és 50% IE. Pár éve még sehol nem volt az FF és jelenleg majdnem annyian használják, mint az IE-t. ÉS az FF egyre jobban terjed. Most kb 45%-s elterjedésnél a Firefoxhoz naponta jönnek ki újabb és újabb hasznos kiegészítõk, amelyekkel újabb és újabb felhasználókat szereznek. Az FF stabilabb, gyorsabb, kényelmesebb, mint az IE. Ugyanez fog lejátszódni az oprendszer piacon is. Jah és openoffice van linux alá is, ms office (hehe) pedig nincs.
Mielõtt mondanád, hogy "linux buzi" vagyok, közlöm hogy XP-t használok, de a következõ oprendszer amit telepíteni fogok az nem Vista lesz, hanem Ubuntu.
JBQA!
JBQA!
JBQA!
JBQA!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
itt a hardver gyártoknak elég nagy hiányoságuk.
tudni illik a jelenlegi trend szerint csak az uj fejlesztésû dolgoknak vannak vista driverjeik
a régebbi hadvereknek nincs. példákat nemirok mert sok van. szoval egy régebbi gépen akarsz vistát futatni amihez a hardvergyártó baszik drivert irni a microsoft meg nemirt akkor azt a dolgot kidobhatod a szemétbe vagy vissza az xp hez. ez itt a legnagyobb probléma szerintem.
de azért mégis irok egy sajátot amin átléptem már sajnos uj hardverrel tuttam megoldani.
tv kártyám nemjol müködött. rettentõ idegesitõ. az audigy 2 zs mit vagy 20e vettem több évvel ezelött a kártya müködött decsak "fapadosan" semmi olyan jó támogatás mint xp esetén.
jelenleg amugy xp rõl irok de a vista rajta van de , valahogy szivesebben használom még
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nekem a (szintén legális) WinXP-vel se volt soha nagyobb problémán, de most már ha fizetnének se raknám vissza, annyira hozzászoktam a Vistához.
Azert azt tegyuk hozza, hogy akkoriban nem volt hozza annyi frissites mint az ominozus peticio idejen, mert azok nelkul beza lyukasabb volna mint az ementali, vagy csupan mint manapsag.
Jó tudni, hogy 2007 Január 17.-re esett sohanapja kiskedd. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
the world is mine