298
-
#137 Unalmamban elkezdtem az elejétől nézni a sorozatot és kit látok az első részben? Chelsea-t:D Amikor Jake énekel a boltban ő mondja, hogy milyen aranyos. -
#136 valamelyik nap ment a tv-ben?:D Épp kapcsolgattam és valamelyik adón láttam:D -
#135 tudtátok hogy berta szerepelt az ollókezű edward filmben? :D -
#134 nagyon jó:D:D hihetetlen milyen hülyeségeket ki nem találnak.. legutolsó részben.. piálás a leégett házban pff:D:D:D -
#133 Milyen az új évad? Nézi valaki? :) -
#132 nem. 7. évadot sem szinkronizálták le teljesen.. Ha jönni is fog idővel, szerintem max feb-márc környéke.. -
#131 Srácok, nem lehet tudni véletlenül, hogy MAGYARUL mikor folytatódik a sorozat? :) -
paly90 #130 Berta egy állat:D:D
-
#129 hát vége hatalmas volt, meg ugy az egész:D -
#128 En is igy vagyok ezzel. Marha jo volt a nyito epizod. Marha sokat nevettem rajta. Csak nyomjak igy tovabb szepen. :) -
#127 Jól indult az évad, újra tudtam nevetni, hosszú idő után először :) -
simon7108 #126 valaki nem tudja mikor lesz tovább szinkronosan a 7. évad?
mert eddig 15 rész van de mikor jon a tobbi? -
#125 ez mekkora rész volt baszki:D
"mi lenne ha elvinnél múzeumba, hogy lemaradjak a lakers meccsről"
"még mindig olcsóbb mint egy esküvő"
AS:DA:S:D:ASDASDS:FSAD
Szobaszervízes jelenet is mekkora volt:DD -
#124 Lehet hülyén fog hangzani, de kicsit én is unom már a sorozatot. :( Oké, megnézem minden héten, de nem érzem azt amit pl tbbt-nál vagy más sorozatnál. -
Monoton #123 "Befejeződött a Two and a Half Men forgatása és ezen hír szerint Charlie Sheen másnap kopaszra nyírta a haját. Meg egyébként is pár napja kijelentette, hogy nem azért nem akarja folytatni a sorozatot, mert fel akarja srófolni jelenlegi 900 ezer dollár per epizódos fizetését."
/sorozatjunkie/
-
#122 már megint nem volt uj rész baszki? fasz kivan lassan már 3 hetente van a sorozat mert vmi idiótásg fontosabb mindig.... -
#121 Keresném ezt a zenét
Egyik legjobb rész :P
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 1.
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 2.
-
#120 Engem kezdetektől fogva irritált:D -
#119 Engem is idegesített a végén már:D am vége felé már tényleg egész normális volt:d -
#118 nekem nagyon bejött.. vége felé voltak normális pillanatai... (LÁL tényleg Rose... köszi szépen ;) -
Monoton #117 Rose ... ahogy haladt a sorozat egyre idegesitobb lett a karakter -
#116 emlékeztek még régebbi évadokból arra a csajra aki fanatikusan követte Csárlit? akinek bankja volt vagy mi... na az de forma egy nő volt... kár hogy már nincs. -
Mr Money #115 Hali.csináltam egy két pasi meg egy kicsi fan oldalt,ha gondoljátok nézzétek meg és írjatok róla véleményt.sok infót találhattok az oldalamon. Katt Ide -
#114 ja ok, kösz -
#113 a téli olimpia miatt, ha minden igaz, a jövőhéten már jön új rész -
#112 mi van már a sorival? multhéten sem volt uj rész, most sem:(( MIÉRT??? -
#111 A Budapest rím nagyot ütött az utóbbi részben:D -
Monoton #110 :DD
-
#109 Az is jó volt:D visszajöhetne még 1 rész erejéig:D -
Monoton #108 Nekem csak az a karácsonyi rész maradt meg az emlékezetemben amin Kandi is ott volt :D -
AS:DASDADasdfaasfsad -
#106 azok mindig jók:d
de a legjobb karácsonyi rész az volt mikor dagattra híztak annyit zabáltak:d -
Monoton #105 Karácsonyi rész hatalmas volt :D -
#104 .s -
Monoton #103 CBS ismételt a hétfőn. -
#102 héten nem volt uj rész?
egy torrenten sem láttam fent a részt.. -
Monoton #101 A Csillagközi romboló-ban látott Tricia Helfer szerepet kapott a Két pasi - meg egy kicsi-ben.
A Helfer által játszott lány épp egy szakításon esik át, így sokszor múlatja az időt Chelsea-vel. Megfordul Harperék házában is, ahol - ismerve Charlie-t - nyilván megkavarja kicsit az addigi viszonyokat. Helfert az amerikaiak november 16-án láthatják a Két pasi - meg egy kicsi-ben, arról egyelőre nincs hír, hogy több epizódban is megjelenik-e.
/origo.hu/
-
#100 take.
el se hiszem, hogy alig ér a sorozat a 7. évadba és megvan a 100. hsz :S -
#99 Sztem meg pont jó:D -
#98 WE WANT KANDI!!! ;)