Two and a Half Men (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl. Two and a Half Men t is szinkronosan láttam elõször de eredeti jobban tetszik, My name is Earl nek meg nagyon rossz a szinkronja :D
REAL MADRID
Pedig ez a sorozat mindkét nyelven nagyon jó. Így is, úgy is nézem.
Mint a "Jóbarátok".
REAL MADRID
REAL MADRID
Two and a Half Men
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
--idáig a rangidõ számít
innentõl, hogy mennyire szeretem
Chuck
Prison Break
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
persze ezt nem mindig sikerül még kedden megnézni, de a 20 perceseket igen. tehát a rövid válasz, igen nézem 6. évadot is. nekem eddig 6x02 teszett legjobban az évadból. ?x03-asok közül sztem TBBT volt a legjobb, ?x04-esek közül meg most végre megint HIMYM az öreg Barney-val
REAL MADRID
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
És!!! Imádlak a feliratért!!! <#puszi>#puszi>
Nekem most jön lefelé az 5. évad, csak az a baj vele, hogy angolul, és kéne felirat hozzá. Feltúrtam mindent, de nem találtam. :( Nem tudna valaki segíteni???? Plíííízzzz!!!! :)
ömmmmm
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
Szóval CSI - 8x16 - Two and a Half Death:
Mellesleg abban a szerelésben vannak, amit a fent említett részben is viselnek. Külön felhívnám a figyelmet, hogy Jake kezében is szivar van... :)
REAL MADRID
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
mondjuk az is jó beszólás volt.
"-I thought you're in England.
-I was politely asked to live."
mintha az ország csak valami étterem lenne, vagy nem tom :D
Akit részemrõl nagyon bírok még az Charlie stalkerje :)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
most hétfõn lesz 37. rész, port.hu szerint, ami elvileg 2x13
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
persze van abban is valami, hogy kicsit egysíkú néhol, de van egy-két olyan rész elszórva, ami viszont szenzációs.
a "Welcome to the Matrix" mondat pedig nálam mostmár mindig az elsõ poén lesz, ami eszembe jut a sorozatról.
egyébként a kissrác is nagyon jól nyomja, és a karaktere is jól van eltalálva, nem csak Charlie "viszi a hátán", szvsz
Azért Charlie Shzeen eléggé elviszi a hátán az egészet. Énnekem a gépen van fenn, és ha olyanom van mindig megnézek egy-egy részt, sztem nagyon egyszerre nézni nem jó, mert úgy hamar egysíkúvá válik.
fórum keresõ se magyar címre, se angolra nem dobta ki, az utolsó 400 aktív téma között nem találtam, ennek ellenére, ha már van topikja, zárható