Two and a Half Men (TV)

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Én a two and a half men-t a 4. évadig magyarul láttam, megszoktam, szal nekem úgy jobb:D Remélem a viasat lefogja adni az 5. évadot is :) (nameg majd a 6.-at)

Jóbarátokat elõször énis magyar szinkronnal láttam és azt megszoktam szal az jó. HIMYM t eredetin es tetszik szal bele se nézek szonkronosba :)

De pl. Two and a Half Men t is szinkronosan láttam elõször de eredeti jobban tetszik, My name is Earl nek meg nagyon rossz a szinkronja :D

REAL MADRID

Pedig ez a sorozat mindkét nyelven nagyon jó. Így is, úgy is nézem.
Mint a "Jóbarátok".

Nem nézek magyar szinkronnal sorozatot :) Fõleg nem sitcom ot :D

REAL MADRID

DöflingR
Szinkronnal? Mert Comedy Centralon magyarul megy :D

HIMYM nek most láttam elsõ részét :) nézõs lesz

REAL MADRID

tnm
keddi sorozatos menetrendem:
Two and a Half Men
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
--idáig a rangidõ számít
innentõl, hogy mennyire szeretem
Chuck
Prison Break
Terminator: The Sarah Connor Chronicles

persze ezt nem mindig sikerül még kedden megnézni, de a 20 perceseket igen. tehát a rövid válasz, igen nézem 6. évadot is. nekem eddig 6x02 teszett legjobban az évadból. ?x03-asok közül sztem TBBT volt a legjobb, ?x04-esek közül meg most végre megint HIMYM az öreg Barney-val

DöflingR
Én még sajnos nem tartok ott. Még az 5. season-ra se volt idõm, valahol a 10. rész körül járok, de szönet alatt idõt szakítor rá :)

s06e03 nagyon jó volt :DD

REAL MADRID

DöflingR
:)

tnm: a 6. évadot nézed?

minigirl
akkor neki is <#puszi> <#vigyor2>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

tnm
igazából 'DöflingR' mondta meg hol van (én nem tudtam, mert felirat nélkül nézem) én csak a "kezedbeadtam";)

minigirl
kösz, fogam még van xD

És!!! Imádlak a feliratért!!! <#puszi>

tnm
jah, most nézem csak hölgyrõl van szó.
elsõre nem értettem miért vinném moziba xD.

DöflingR
Moziba vidd el, azt még megérdemli:D

tnm
DöflingR
Mondom fennvan, most ellenõriztem.. nemtom hogy keresed de fenn van..

minigirl
De azért köszi. :)

minigirl
Kerestem ott is... Ezek szerint már levették... :(

DöflingR
http://www.hosszupuskasub.com/

Írd be a keresõbe two and a half men-t és kidobja :)

minigirl
Halihó!
Nekem most jön lefelé az 5. évad, csak az a baj vele, hogy angolul, és kéne felirat hozzá. Feltúrtam mindent, de nem találtam. :( Nem tudna valaki segíteni???? Plíííízzzz!!!! :)

DöflingR
Én is bírom ezt a sorit :) Eddigi minden részt láttam :))

Ez a legjobb sorozat a jóbarátok után miután már kiívülrõl fújtam az összes jóbarátok részt és láttam egy epizódot ebbõl egybõl ráharaptam és azóta mindennap nézem a Viasaton:)

ömmmmm

DöflingR
4. évad most megy viasaton :)

aha

REAL MADRID

ForzaInter
viasaton már harmadik évad megy?

Yo, Bitch!

Bulykin
ohh...akkor felejtõs, thx

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
sajnos nincs.

Bulykin
Hali!! Feliratot hol találok ehhez a sorozathoz? kerestem, de csak a 3.évadtól láttam magyar subokat, de nekem az elsõ 2höz is kéne...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#idiota>

REAL MADRID

tnm
CSI - 8x16 - Two and a Half Deaths

tnm
Eheti CSI-bõl (ez az a rész, amit a Two and a Half Men készítõi jegyeznek, cserébe az eheti 2.5Men-t <5x17 - Fish in a drawer> a CSI-osok készítik).
Szóval CSI - 8x16 - Two and a Half Death:

Mellesleg abban a szerelésben vannak, amit a fent említett részben is viselnek. Külön felhívnám a figyelmet, hogy Jake kezében is szivar van... :)

hatalmas sorozat :) imádom

REAL MADRID

stp4trick
Azért rendesen megvan öregedve már Sheen, neki sem tett jót a drog meg az alkohol

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

tnm
hasonlóan zavarodott karaktert játszott a Fox-os Drive-ban, asszem az pont akkor volt, mikor "angliában való tartózkodáa miatt" nem láttuk 2.5 Men-ben

mondjuk az is jó beszólás volt.
"-I thought you're in England.
-I was politely asked to live."
mintha az ország csak valami étterem lenne, vagy nem tom :D

Cuchulainn
Ja igaz, a kissrác is nagyon ottvan, külön pirospont a készítõknek, hogy nem valami kis édibédi rosszcsontot tettek be szerepelni :)
Akit részemrõl nagyon bírok még az Charlie stalkerje :)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Én emule-lal szedem fenn van az összes.

tnm
pedig de. :) regelõs oldalról 2-t is tudok

tobias88
neten nincs fent sehol a többi évad<#wow3>
tnm
hétköznaponként 20:30-tól (Jóbarátok után)
most hétfõn lesz 37. rész, port.hu szerint, ami elvileg 2x13

Rockynhooo
és melyik napokon és mikor kezdõdik ? egyszer véletlen elkaptam , de már nem emlékszem mikor volt :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tnm
igen, igen

Rockynhooo
viasaton szokott lenni ugye?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tnm
múlt szombat óta hoztam fel magam az aktuális szintre, de sztem élvezhetõ volt. Kandi-be meg szerelmes lettem. :D
persze van abban is valami, hogy kicsit egysíkú néhol, de van egy-két olyan rész elszórva, ami viszont szenzációs.
a "Welcome to the Matrix" mondat pedig nálam mostmár mindig az elsõ poén lesz, ami eszembe jut a sorozatról.
egyébként a kissrác is nagyon jól nyomja, és a karaktere is jól van eltalálva, nem csak Charlie "viszi a hátán", szvsz

Cuchulainn
Nagyon nagy poénok vannak benne, bár a How I met... sztem jobb. :)
Azért Charlie Shzeen eléggé elviszi a hátán az egészet. Énnekem a gépen van fenn, és ha olyanom van mindig megnézek egy-egy részt, sztem nagyon egyszerre nézni nem jó, mert úgy hamar egysíkúvá válik.

tnm
tnm
ha már itthon is játszák, odakinn pedig az 5. évadban jár (nagyobb nézettséggel, mint a How I Met Your Mother), gondoltam megérdemel egy topikot, ahol ki lehet beszélni

fórum keresõ se magyar címre, se angolra nem dobta ki, az utolsó 400 aktív téma között nem találtam, ennek ellenére, ha már van topikja, zárható

← ElőzőOldal 6 / 6