Two and a Half Men (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem kiírják a soriból, pl meghal és a sose ismert fia (valljuk be elég reális ha lenne egy fia) átveszi a házat xD
story megoldva xD Rose rámozdul a pici-csárlira xD és máris jó a buli
story megoldva xD Rose rámozdul a pici-csárlira xD és máris jó a buli
Armin & Ayu fan
Lecserélt sitcomhõsök
Most találtam ezt a cikket. Fõ érdekessége, hogy anno Charlie Sheen is beszállóként szerepelt a Spin City címû sorozatban miután Michael Fox már nem tudta folytatni betegsége miatt. Még két évet élt meg a mûsor Charlieval. Nem mellesleg ott is pont ugyan azt a szerepet alakította mint a két pasi meg egy kicsiben:D
Most találtam ezt a cikket. Fõ érdekessége, hogy anno Charlie Sheen is beszállóként szerepelt a Spin City címû sorozatban miután Michael Fox már nem tudta folytatni betegsége miatt. Még két évet élt meg a mûsor Charlieval. Nem mellesleg ott is pont ugyan azt a szerepet alakította mint a két pasi meg egy kicsiben:D
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
most olvastam,hogy vége.én meg néztem,hogy miért nincs már uj rész:S
Charlie nélkul már nem lesz ugyan az....sztem nem is fogom nézni ha már nem lesz benne mert nem lesz értelme.
Charlie nélkul már nem lesz ugyan az....sztem nem is fogom nézni ha már nem lesz benne mert nem lesz értelme.
PSN ID:misi2mezei
sajnos akkor vége is a sorozatnak:(
magasan õ volt a legjobb benne, miatta volt érdemes nézni..
magasan õ volt a legjobb benne, miatta volt érdemes nézni..
Yo, Bitch!
Charlie bácsit ki is rúgták.
REAL MADRID
Azóta néztem egy riportot vele a jutubon és ott aztmondja, hogy chelsea-vé válása elõtt négyszer is szerepelt másként.
Unalmamban elkezdtem az elejétõl nézni a sorozatot és kit látok az elsõ részben? Chelsea-t:D Amikor Jake énekel a boltban õ mondja, hogy milyen aranyos.
tudtátok hogy berta szerepelt az ollókezû edward filmben? :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nagyon jó:D:D hihetetlen milyen hülyeségeket ki nem találnak.. legutolsó részben.. piálás a leégett házban pff:D:D:D
Armin & Ayu fan
nem. 7. évadot sem szinkronizálták le teljesen.. Ha jönni is fog idõvel, szerintem max feb-márc környéke..
Berta egy állat:D:D
En is igy vagyok ezzel. Marha jo volt a nyito epizod. Marha sokat nevettem rajta. Csak nyomjak igy tovabb szepen. :)
valaki nem tudja mikor lesz tovább szinkronosan a 7. évad?
mert eddig 15 rész van de mikor jon a tobbi?
mert eddig 15 rész van de mikor jon a tobbi?
PSN ID:misi2mezei
ez mekkora rész volt baszki:D
"mi lenne ha elvinnél múzeumba, hogy lemaradjak a lakers meccsrõl"
"még mindig olcsóbb mint egy esküvõ"
AS:DA:S:D:ASDASDS:FSAD
Szobaszervízes jelenet is mekkora volt:DD
"mi lenne ha elvinnél múzeumba, hogy lemaradjak a lakers meccsrõl"
"még mindig olcsóbb mint egy esküvõ"
AS:DA:S:D:ASDASDS:FSAD
Szobaszervízes jelenet is mekkora volt:DD
Yo, Bitch!
Lehet hülyén fog hangzani, de kicsit én is unom már a sorozatot. :( Oké, megnézem minden héten, de nem érzem azt amit pl tbbt-nál vagy más sorozatnál.
"Befejezõdött a Two and a Half Men forgatása és ezen hír szerint Charlie Sheen másnap kopaszra nyírta a haját. Meg egyébként is pár napja kijelentette, hogy nem azért nem akarja folytatni a sorozatot, mert fel akarja srófolni jelenlegi 900 ezer dollár per epizódos fizetését."
/sorozatjunkie/
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
/sorozatjunkie/
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
REAL MADRID
már megint nem volt uj rész baszki? fasz kivan lassan már 3 hetente van a sorozat mert vmi idiótásg fontosabb mindig....
Yo, Bitch!
Keresném ezt a zenét
http://www.youtube.com/v/gO1VnxQ_TJw&hl=en_US&fs=1&
Egyik legjobb rész :P
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 1.
http://www.youtube.com/v/LpATI9u1xoY&hl=en_US&fs=1&
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 2.
http://www.youtube.com/v/QFRyDHVr4M0&hl=en_US&fs=1&

Egyik legjobb rész :P
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 1.
Két pasi meg egy kicsi - Jake és a balett 2.

Engem is idegesített a végén már:D am vége felé már tényleg egész normális volt:d
Yo, Bitch!
nekem nagyon bejött.. vége felé voltak normális pillanatai... (LÁL tényleg Rose... köszi szépen ;)
Armin & Ayu fan
Rose ... ahogy haladt a sorozat egyre idegesitobb lett a karakter
REAL MADRID
emlékeztek még régebbi évadokból arra a csajra aki fanatikusan követte Csárlit? akinek bankja volt vagy mi... na az de forma egy nõ volt... kár hogy már nincs.
Armin & Ayu fan
Hali.csináltam egy két pasi meg egy kicsi fan oldalt,ha gondoljátok nézzétek meg és írjatok róla véleményt.sok infót találhattok az oldalamon. Katt Ide
a téli olimpia miatt, ha minden igaz, a jövõhéten már jön új rész
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
:DD

REAL MADRID
Nekem csak az a karácsonyi rész maradt meg az emlékezetemben amin Kandi is ott volt :D
REAL MADRID
azok mindig jók:d
de a legjobb karácsonyi rész az volt mikor dagattra híztak annyit zabáltak:d
de a legjobb karácsonyi rész az volt mikor dagattra híztak annyit zabáltak:d
Yo, Bitch!
Karácsonyi rész hatalmas volt :D
REAL MADRID
CBS ismételt a hétfõn.
REAL MADRID
A Csillagközi romboló-ban látott Tricia Helfer szerepet kapott a Két pasi - meg egy kicsi-ben.
A Helfer által játszott lány épp egy szakításon esik át, így sokszor múlatja az idõt Chelsea-vel. Megfordul Harperék házában is, ahol - ismerve Charlie-t - nyilván megkavarja kicsit az addigi viszonyokat. Helfert az amerikaiak november 16-án láthatják a Két pasi - meg egy kicsi-ben, arról egyelõre nincs hír, hogy több epizódban is megjelenik-e.
/origo.hu/
<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
A Helfer által játszott lány épp egy szakításon esik át, így sokszor múlatja az idõt Chelsea-vel. Megfordul Harperék házában is, ahol - ismerve Charlie-t - nyilván megkavarja kicsit az addigi viszonyokat. Helfert az amerikaiak november 16-án láthatják a Két pasi - meg egy kicsi-ben, arról egyelõre nincs hír, hogy több epizódban is megjelenik-e.
/origo.hu/
<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
REAL MADRID