298
-
#177 most a viasaton megint előről kezdik? grrrrrrr -
xido #176 hát 18-19 éves korára a pufók gyerekek nagy része kinyúlik:) -
#175 Jake lefogyott és új szereplő -
#174 SE9 -
Monoton #173 Nekem egy ilyen sitcomba ez nem fér bele. -
#172 Alapból rendben van, de képzeld el a helyzetet: Végre új Two and a half Man! JÉJ!
Elkezdődik: Charlie halott. HHŐŐŐŐ........ -
#171 miért mit kéne vele csinálni?:D így is úgyis kiírják a karakterét, most tök mindegy, hogy azt mondják a sorozatban, hogy meghalt, vagy hogy elköltözött.
de ez még jó ötlet is.. majd elmondják hogy meghalt autóbalesetben.. mondjuk részegen las vegasból hazafelé lehajtott egy szakadékba:D ez hihető is lenne:D -
#170 Kinyírják? Ekkora fa***got már rég hallottam. Ennél hülyébb ötlettel nem rukkolhattak volna elő. -
#169 lehet.. én már láttam minden részt, szal nekem az összes ismétlés:D de én ugyanúgy röhögök egy olyan részen is amit már vagy 5* láttam:D ha éppen ráérek mindig lelülök megnézni.. -
#168 viasaton 1éve csak ismétlés megy -
#167 viasaton hétfőtől-péntekig fél nyolctól mindig leadnak 2 részt, ha ráérek akkor szoktam nézni, jó újra látni a részeket.. és hát nem tudom mijen lesz charlie sheen nélkül a sorozat:( ő rá épült az egész, és ő is vitte a hátán a sorozatot, nagyon fog hiányozni.. meglátjuk milyen lesz nélküle, első pár részt megnézem aztán döntök arról, hogy folytatom-e, de ugyanolyan már nem lesz..:( -
#166 Én utána már nem fogom nézni:( -
Monoton #165 Spoilerszagú, csak erős idegzetűeknek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem ez a húzás nem illik ebbe a sorozatba. :S -
#164 Lassan a végére érek.
A 7. szezonig nekem nagyon tetszik onnantól már nem annyira.
Lehet hogy csak a felirat miatt de szerintem már más a hangulata. -
#163 Épp tegnap láttam egy Ashton Kutcher filmet... hát romantikus-vígjáték kategóriában jót alkot, majd szeptemberben megnézzük, mit tud itt. -
#162 Ez nagyon komoly :D -
Monoton #161 Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg a cserét.
Amúgy nem tudom láttátok-e már :D
-
#160 már korábban írták, hogy új karaktert fog játszani, jobb is lesz így.. szerintem biztos nem lesz rossz, bár charlie hiányozni fog:( -
#159 Akkor ezekszerint új karaktert fog játszani. Így már érdekesebben hangzik! -
And26 #158 ashton kutcher lesz az új főszereplő:
http://shtrend.hu/index.php/Film/2-pasi-meg-egy-kicsi-ashton-kutcher-valtja-sheen-mestert.html -
#157 Számomra még mindig hamuba sült fa**ág, de inkább nem mondok semmit, meg kell adni az esélyt.. -
#156 Én meg örülök, hogy NEM Ő lesz az új főszereplő. Én a Jóbarátokban se komoáltam annyira az a csávót, szóval jó, hogy NEM Ő lesz nekem. -
#155 fúú hát azért várjuk ki:D de szerintem jó lesz :D -
#154 Nem akarom látni így a műsort... :D Az egyetlen akit eltudtam volna képzelni egy besavanyodott alkoholista nőcsábász szerepére Charlie-n kívül, az Matthew Perry. Ashtonnak már az arca se ezt tükrözi.. hiába lesz pofátlan, bunkó, csak egy töltelék lesz az egész :( -
#153 Jó lesz Ő! Szerintem jól fog neki állni ez a szerep! -
#152 De... úristen! Ő???? Semmi bajom vele, de erre a szerepre pont őt??? Inkább hagyják az egészet félbehagyva... -
#151 -
#150 EZ MOST KOMOLY????? -
Monoton #149 Ashton Kutcher lesz helyette :S -
#148 Huhh, 3 hét alatt végignéztem az összes évadot, ez az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam. Előlről is kezdem lehet! Nagyon sajnálom hogy így van vége.. Remélem Charlie nélkül nem lesz folytatva, ez a paraszt karakter az ő arcára van írva. Egyébként a való életben se sokkal másabb :D -
#147 szerintem kiírják a soriból, pl meghal és a sose ismert fia (valljuk be elég reális ha lenne egy fia) átveszi a házat xD
story megoldva xD Rose rámozdul a pici-csárlira xD és máris jó a buli -
#146 Lecserélt sitcomhősök
Most találtam ezt a cikket. Fő érdekessége, hogy anno Charlie Sheen is beszállóként szerepelt a Spin City című sorozatban miután Michael Fox már nem tudta folytatni betegsége miatt. Még két évet élt meg a műsor Charlieval. Nem mellesleg ott is pont ugyan azt a szerepet alakította mint a két pasi meg egy kicsiben:D -
simon7108 #145 most olvastam,hogy vége.én meg néztem,hogy miért nincs már uj rész:S
Charlie nélkul már nem lesz ugyan az....sztem nem is fogom nézni ha már nem lesz benne mert nem lesz értelme. -
#144 sajnos akkor vége is a sorozatnak:(
magasan ő volt a legjobb benne, miatta volt érdemes nézni.. -
Monoton #143 Charlie bácsit ki is rúgták. -
#142 szomorú hír:( -
#141 legjobb évad EVER. -
#140 hm, akkor még 3 jelenet van vissza:D -
#139 Azóta néztem egy riportot vele a jutubon és ott aztmondja, hogy chelsea-vé válása előtt négyszer is szerepelt másként. -
#138 jaja, ezt már én is észrevettem :)