Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
A manta és a diffu szét lett szedve, attól még a feedback orb maradt csak nem a mantánál.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

az új patchben a mana égetés nem orb? :o
így együtt tud élni a lifesteal-lel? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

okés köszi 1x meg probalok jatszani morphal mert izgat 😄 mostanáb pudgera áltam rá nan 😄 tök imba huuuuuukokat nyomtam 😛😄
Picizöldfül
már rájöttem ,bocs a felesleges kommentért

Terensz
Molyfingnak szerintem nagyon rossz build ez. Bálymelyik nuker rádlehel és meghalsz. Legjobb tárgyak neki: vanguard (akár 2 is, vagy 1 + 1 heart of tarack), satanic, skadi, buriza. Fosásig lesz hp-d, és az összes alap str-t átkonvertálhatod agi-vé, így beteg asp-d lesz, csak ugye banán elementál neked jobban keresztbe tud tenni, mint bárki másnak. Diffusal-t pedig felejtsd el Morphlingnek. Minden orb sokkal rosszabb neki, mint a sata. De: az újban (6.6x) vegyél neki mantát, mert az fun (és ugye ez már nem orb.), de csak endgame-ben, pl a vanguard helyett.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

garenan bemesz 1 szobába ott ahol van a chat ablak az alatt ott van a start game meg nyomod aztan local-ba lesznek a serverek ha mennek és nincs semmi baj a hálozatoddal 😄
Picizöldfül
Tudna valaki segíteni hogy kell ezen Garenán játsznai,mármint megtaláltam elég soks zobát,de amikor a start gamebe mek,akkor simán csak a Frozent adja be,de oda hova lépjek localba? vagy külön ebbe a garenán kell fellépni?

ezt a mapot meg lesem én is 😮 nem is hallottam még rooola

am uj loookkkooo 😄
Oké csak azt hittem nem mentettem át laptopról ezt a mapot.
Elég lett volna a neve is de köszi ^^ Hátha másnak kell.

Lammer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mi a kakaós pályának a neve?

Valószinûleg ebben erõsen benne van az általános viselkedés a magyar szobákban😛

Amikor emlegették elõttem, én sokáig így hallottam: "gay-arena"

Én pont tegnap játszottam pajtással, én is morfológussal voltam, és nagyon darált :o
A fehér értékek nekem is ugyanennyik voltak.

hupszah nem maga a build a problem hanem ahogy elrendezte az agi-t meg str-t
szed le a garenat azon is lehet rendesen jatszani csak lammer meg terensz ien prok h õk soha ! 😄 Itten van rengetegen vannak rajta

am látott már vki ien morph buildet <#idiota><#idiota> az a vicc h a gyerek még néha pownolt is vele <#pardon1> jah es ien lvl 8-10ig 300 max élete volt de termeszetesen a csapatbol senkinek nem volt zsebzooskillje <#idiota> szal alig lehetett megolni foleg h a kecie még qrva mázlista is volt

Terensz
Hali!
Én annyit javaslok, hogy ha megteheted, vedd meg kb. 4000 Ft-ért a WC3-at + Frozen Trone-t.

Picizöldfül
helósztok,régen (naon rég) dotáztam,most újra elõvettem,felraktam a warcraftot+frozen thronet,letöltöttem a legújabb dota mapot,asszem felpatcheltem a frozent is.Nem eredeti a játékom,ezért nem enged felmenni a battlenetre,így hamachit töltöttem le a dotához.Szal annyi a kérdésem hogy valaki hamachin játszik egyáltalán,ha nem akkor min? Régen valamilyen kaniLoaderre emlékszem amin keresztül még lehetett tolni,de már nem tiszta a kép.

Pü-be valaki segíthetne,és felvenném a kontaktot. Elõre is köszönöm.

há azé ez elég idegesito dolog ! es msnbe ien nincsen 😄
Lammer
jo es ezert szar a skype, ezert az o" hibajuk... mert most az a trendi, hogy skypeon spammelnek... gratula! kb annyira ertelmes, mint hogy tiltsuk be a konyhakeseket, mert legutobb BéJózsef meg KáÖdön is sulyos serulest okozo buntettet hajtott vegre egy konyhakessel... kámáááán, think it about... 😛

BEAST
Ugyan ez, msnen legalabb nem zaklatnak randomok -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lammernak küldeném sok szeretettel
(a skype valoooban nagyon joh 😄 sokkal jobb mint az msn ! sehova nem tettem ki a skype cimem de meg is naponta vesznek fel ien szarok

De ugye mentél?!

de ugy nem raj a bazd.eg a raj 😄
Lammer
es meg raadasul 2 heJJJJesirasi hiba is befigyel 😄

amugy "baszd meg" 😛

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Terensz
Bnet csendélet <#alien>

Muki100
Nyilván több attack speed több bash

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

lehet qrva nagy baromsag de a bara'tszoba +armlet tobbszor beadja a basht v mi a qrva elet a gyerek bameg folyamatosan basholt azthittem szetqrom a ge'pet minden qrva bash utan jott a kovetkezo bash
Muki100
Már van rá 6.61c
Nem viccbõl patchelték megint, muszáj volt.

Kokler69
blizzard megin pathcelt, 6:61 nem megy....idióta faszok..:\

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Lammer
szvsz Ele'g po'rias!4!NE'GYÛÛÛÛÛû <#bee1>

Terensz
Van új lokóam!!44négy

Nincs mit ):

qetuol
szal nem dolgozol...lusta népség😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nyár van, aki okos, vagy nem dolgozik az ilyenkor nem ül a gép elõtt :Ð

qetuol
namijeza punnyadás? =D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Úgy tûnt, de ezek szerint tévedtem (:

Lammer
miert? eddig nem ertettem meg? :o

Végre talán megérted azokat, akiknek vizsgaidõszakuk van.

Lammer
jatszunk persze... csak TereMsz dolgozik, csinalja a sajat melojait, enmeg holnap reggeltol vizsgazodok(csut-pen-hetfo) :o szal moZSt egy kicsi pause 😞 majd utana lehet tolni ezerrel!

BEAST
Jatszotok meg egyaltalan neten? o.o

méénem vattytok szkájpon ?
Terensz
"- Még ne verd szét a tornyot, hadd szedjék kicsit össze magukat... Különben is: még egy ezres kell a dagon 5-höz 😄 - Ok, nekem meg 700 kell a diváLYn répához!!4"

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Lammer
jah mert elhulyultuk... :p de tenyleg szar az ai ellen... mert ha elhulyulod, akkor ki is lehet kapni... ha meg tenyleg konkretan odafigyelsz es buildelsz, akkor meg jon a 40-50 kill(es utana uncsi es gyorsan le is vagja az eNber a tronust) es very easy 😞 (nincs kozeput) ezt mar egy kicsit kezdem unni, mert meg support herokkal sem vagyok 20 kill alatt 😄

BEAST
Lattalak mar teged is aitol kikapni, szoval np :p

hát szarul bmeg😄 gondolhatod 😄 most kezdték kivéve az az 1-2 de most mé én annyira szar vok szted ?😄 am tom h az vok 😄
Lammer
"csak en tok minimalisan" omg! multkor toltad velunk... ... akkor a tobbiek hogy nyomjak? 😄DDDD

egyértelmuen csak fun 😄 nem tudunk 1altalan jatszani mondom csak en tok minimalisan 😄 azt te is tod meg meg 1-2 ember tud kicsit a tobbi az még tard de funolunk csak majd . majd leszel te terenszel mi meg ellenetek <#idiota>
Lammer
okes, nyomhatunk... bar en meg mindig komolytalannak tartom a netes jatekokat, max funolunk 😊 (dps build castereknek meg hasonlo 😄)