Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Valaki el tudna nekem arulni hol talalok az interneten egy olyan oldalt, mely megmondja nekem, hogy az adott hosnek mit erdemes osszerakni?
koszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hello Ctulhu! (vagy mi)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szaladj gyorsan elõle!!!4444!!!44444NEGZ

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
am télleg hbd
KOSZI!
es ne vigyorogj bazze mellettem fel meterre, hanem inkabb hozd ide a hutobol a bort! :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"I have some really awesome news I'd like to share with you guys. I am now leading a team at Valve! I finally have all the resources needed to do some very exciting stuff that you guys will love. I look forward to revealing more specific details when the time is right.
My goal and top priority in the future is to solve the surrounding issues that affect the DotA experience in order to allow it to reach new heights. Addressing these issues will enable us to further enjoy aspects of DotA such as the gameplay, mechanics, and in-game feel that currently work well and ought to be maintained. As I've said many times in the past and especially after today's developments, I am very excited about DotA's future!
ebbõl melyik sor az, h otthagyta?
With regards to the 6.64 patch, the focus will be primarily on more balance improvements. It is moving along very smoothly and I expect to have it ready soon. Once those refinements are done, I'll be working on some fun new content such as heroes or remakes for the 6.65 version. If there are specific things, big or small, you want me to consider for patches that follow, let me know."
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mit is mondhatnék még? Hajrá Maepo!!4

õõõ, akkor szamoglassunk csak??,,, jo tájMinggal hany masodpercig benulat az ember fia(lanya)??? ^^ (foleg, hogy rájgornak mindig vesz TereMsz ginszót)
gigapwn volt, elveztem! :]
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"A radi meg rohadt erõs, egyedül a relic ára (3800) tartja vissza a hõsök többségét" - Pl. engem.
Azt pedig végképp pofátlanságnak tartom, hogy az egyik leggyengébb dps tárgy alapanyaga a legdrágább a játékban. Kb. megunom az életemet, mire összejön 3800 pénz. Nem így a battlefury! Sokkal hatékonyabb eszköz farmoláshoz, a tömegbe belecsapva pedig csúnyán megérzi az ellen a cleave hatását. És az alkatrészek árai sem olyan pofátlanok, mint amilyen a relicnek. Ebben a buildben viszont nem látom különösebb helyét egyiknek sem, speciális esetben a battlefury-t tudom elképzelni, de akkor már gáz van.
Mégegyszer: az alap build így szól:
- boots of speed
- vladimirs
- lvl3 necro
- mekansm
Tehát még két inventory slot van, plusz kb 8-10 perc hátra a meccsbõl.
Így ha van elég idõ + pénz: a csukából csinálok phase boots-ot, vagy travelt, amelyiket a helyzet megkívánja.
Továbbá: a maradék két hely valamelyikére érdemesnek tartok egyet ezek közül, kb ebben a sorrendben:
- Lothar's Edge (Olyannyira jó neki ebbe a buildbe, hogy talán az esetek 80%-ában ezt raknám ki az 5.slotba.)
- Blade mail (sünmél... Naga siren, maepo, bloodseeker, drow ranger, és egyéb nyavalyások ellen)
- Black king bar (ha rosszul jönnek össze a dolgok, de akkor már vennék mellé egy battlefury-t. Így jók, ketten együtt)
- Desolator
- Guinsoo, esetleg Eul's, ha nincs support hero.
- Assault cuirass (de csak akkor, ha már van desom, és mondjuk team clash után nem tudok hirtelen mire költeni hatezer egynéhányszáz pénzt...)
- Dagon. Ugye alkalomadtán pár mp alatt végezni kell egy heroval, hogy még egy másik is beleférjen a 16 mp-es ultiba. Ezt a helyzetet segít megoldani régi barátunk. (Extrém-ritka esetben tudom elképzelni, mondjuk ha funol mindenki, és nem akarsz kimaradni te sem.)
Nagyon ritkán el tudom képzelni, hogy nagy a baj, és kell egy tarack. Ez ritka eset, mert ha csúnyán elszalad a paci az ellenfélnél egy dps heroval, és pl felbukkan egy agyonfeedelt drow ranger 2 db divine répával, akkor az neked mindegy, hogy 2700 vagy 3600 hp-d van. Ezesetben jobb a cuirass, illetve ilyen helyzetben kell mindent eladni, venni annyi tangót, amennyit csak lehet, és az ellen bázisa elõtt gõzerõvel neki kell állni fát zabálni. (Ha neki joga van hülyét csinálni belõled 2 répával, neked is jogod van mégnagyobbat csinálni õbelõle.)
"ha az ellenségnél is van egy jól eltápolt hõs" - a build lényege a gyors befejezés, hogy ne legyenek eltápolt hõsök.
"reliced ha már megvan az viszont elég kellemetlen lehet az ellenfélnek." - Deso összesen 600 pénzzel több, és az a tárgy az igazán kellemetlen. De ez a build elsõsorban nem a killek számában akar kellemetlenséget okozni, így a deso marad késõbbre, esetleg kimarad a meccsbõl.
A radi meg rohadt erõs, egyedül a relic ára (3800) tartja vissza a hõsök többségét, hogy arra alapozzon. De pl. kutya pont nagyon jól tud erdõzni és neki könnyen összejön.
A 3-as nekrokönyv és a radi közt összesen csak 200 gold a különbség viszont. Amíg nincs meg a 3-as szint addig meg nem olyan erõsek, a reliced ha már megvan az viszont elég kellemetlen lehet az ellenfélnek.
Egyszer ki fogom próbálni ezzel a builddel, mert sose gondoltam volna hogy ilyen cuccokat rakjak neki, de szerintem ha az ellenségnél is van egy jól eltápolt hõs akkor nem nagyon tudja így megfogni, az omgwtf erdõs builddel meg igen.
Radiance szerintem kimondottan rossz tárgy. Szinte semmit sem ad - bár ez az árán nem látszik meg, az immolation pedig lategame-ben nem sokat ér. Farmolni pedig túl drága, a neutrálok megbolondulnak tõle, szaladnak elõled össze-vissza. Az is kellemetlen, mikor épp üldöznek, ultid pont nincs, és az immolation-nel kivonzod a szatírokat, a trickstertõl pedig már kapod is a purge-öt. Sok játékban látok ilyet. Szóval szerintem battlefury >>> radiance. Bár a lycan buildem szerint egyik sem kell.
"A nekroharcosok erõsek, de annyira azért nem" ott a screenshot, nézd meg, mennyire gyengék. Darabja mint egy átlagos midgame-hero, kicsit kevesebb hp-val (mekansm ezt részben orvosolja), jobb armorral és nagyobb sebzéssel.
"Aztán ha már halott az ellenfél úgyis gyorsan beszeded a tornyot simán kiskutyákkal." Ez az én buildem. Nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, egyszerûen más a lényege. Bizonyos helyzetben pl. rosszabb, biztos. De nem a hero-killrõl és a gank-rõl szól, hanem a midgame toronybontásról, és a gyors gyõzelemrõl. Ha a játék elhúzódik 35-40 percig, akkor ez a build már szinte semmit nem ér, ezt nagyon jól tudom. Mindenesetre ehhez a buildhez jó partnerek kellenek, szokásos bnet meccsen (ismeretlenekkel) nem hiszem, hogy tudnám alkalmazni. Ha gank-re hívnak, nem írhatom be, hogy bocs, más dolgom van, mert szétszedik a csapatomat. De jó csapat-összhanggal szerintem meglehetõsen hatékony build.
Hasznosnak hasznos ha summonokra mész és lycannal betolod az összes tornyot, de akkor már inkább a klasszikus módszerrel közelítem meg a dolgot.
Rakok egybõl egy radit vagy vladmirt (elõbbivel jobban farmol, utóbbival roshizni tud), utána a helyzethez illõen sata, heart vagy bkb.
A nekroharcosok erõsek, de annyira azért nem, hogy mondjuk egy 5v5-öt megnyerjenek. Kutya papírhõs lesz tõle, és hátráltatja a jobb cuccok megszerzésében. Akkor már inkább érdemesebb egy intes hõsnek adni, vagy olyannak akinek nem veszik kárba a nekrokönyv plusz statja (rex, bane, enigma...)
Aztán ha már halott az ellenfél úgyis gyorsan beszeded a tornyot simán kiskutyákkal.
Van egy megcáfolhatatlan tény: az összes hero közül Lycantrope adja a legtöbb bónuszt a summonoknak
A sima cipõ + vlagyimir + lvl1 necrobook összesen kb. 5300 pénz. Ezért cserébe akkora tûzerõt kapsz, mint semelyik másik 2db heronak nincs összesen. Szerinted miért kellene lycannak kihagynia ezt a (bárki másnál árához képest nagyon rossz) tárgyat? Vagy ha kihagynád neki, mit vennél helyette, ami nem drágább, de legalább ennyi bónuszt + tûzerõt ad? Én azért találtam ki ezt a buildet, mert a lycan 4 képesség-leírásából 3-ban benne van az, hogy "...lycantrope and his units...". Ezzel szemben csupa olyan tárgyat adnátok szerencsétlennek, amibõl semmit nem hasznosítanak a LYuniTTYai, mellesleg necrobook nélkül fele akkora a sereg, ami bónuszt kaphat.
Szóval szívetek joga, hogy mit raktok ennek a heronak. Tõlem rakhattok sange and yashát, armletet, satanicot, heartot, burizát, bashert, én ezeket biztosan soha nem fogom megvenni neki, mert ezek a tárgyak egyszerûen fütyülnek a summonokra. A buildem különben is egy opció, mint legnagyobb kihozható tûzerõ a heroból, biztosan sok más jó build is létezik neki, csak akkor miért vannak summonokat erõsítõ/gyorsító képességei ennek a heronak? Summonok nélkül õ csak egy éjjel-nappali Balanar...
heart/deso egy vladi necro buildnel pedig ertelemszeruen akkor ha huzodik, bar en tapasztalatom szerint lyca ugy mukodik hogy eleje farm, hatostol gank es tarsakkal toronybontas, kozben kuthoz vasarolod a cuccokat, mire eloszor meghalsz annyi cuccod lesz a kutnal (szinte ures invertoryval is nagyszeruen farmol es gankel) hogy megeszed az ellenfelet herostol tornyostol mindenestul.
Ez egy kimondottan olcsó, és kb 25 perc alatt összefarmolható (összeneutrálozható, mégszebb szó :D ) build, leszámítva a cuirass-t. A gyors csuka is luxus, nem annyira lényeges.
Tehát az alap build:
- boots of speed
- vladimirs
- lvl3 necrobook
- mekansm
Ha a lé összejön, akkor guinsoo (hogy ne akadályozzák a toronybontásodat + el tudj menekülni + herokillkez nagyon jó + kifogyhatatlan mana), de azzal már kicsúszol az idõdbõl. De a build lényege az, hogy mivel itt már fél órája megy a játék, te a lycantrope-pal 5 perc alatt pontot tegyél a végére.
Tehát, szemelj ki egy oldalt, ahol épp nincs ellenfél (elvileg ekkor már nem nagyon van lvl1 torony)
Rohanj a toronyhoz úgy, hogy lehetõleg téged támadjon. Summon wolves + necrobook + howl + támadd a tornyot mindenkivel, ne foglalkozz azzal, hogy közben a creep-hullám a lényeidet molesztálja. Csak annyira, hogy ha egy necro-summont molesztálnak a creepek, hozd el, hogy inkább a farkasokat támadják. Pár mp alatt lebontod a tornyot. Utána ultizz, és szaladj a lvl3 toronyhoz és azt is szedd szét. Közben biztosan annyira le lesznek sérülve a necro-lények, hogy kell nekik egy gyógyítás, tehát mehet a bontás tovább teljes létszámmal. Ha belefér, a torony mögötti 2 épület is mehet...
Nos a deso jó-jó, de igazából a toronybontásnál nem te képviseled a nagyobb tûzerõt, hanem a lényeid, õket meg a deso nem erõsíti, az orb meg ugye a toronynak sajnos nem vesz le az armorjából.
A cuirass nagyon jó, 6.6x óta a toronynak is rombolja az armorját, de mivel az ára 6000+, ezért tuti, hogy nem lesz idõd kirakni. Mellesleg közel annyi bónuszt nem ad a toronybontáshoz, amit az összes többi a buildben, mármint az árához képest.
Armlet: felejtsd el. A lényeg, hogy téged támadjon a torony, ne a lényeidet. Ha még 30 negatív regened is van, meg fogsz degleni :D + a summonoknak az ég világon semmit nem ad.
Heart: azért annyira ne akarjunk kedvezni az ellenfél létgémer híróinak (naix, void), hogy még 10-15 percet adunk nekik ajándékba. + a summonoknak nem ad semmit.
S'n'Y: ugye vicc? Minek? Ami esetleg még szóbajöhet, az az új manta. Bár az image-ek tiszta sebzése kb 1/3-ada lesz a necro ijászénak (tényleges sebzése kb 1/8-ada), a direkt attack-speedet pedig soha nem kapják meg az image-ek, csak az agi-ból származót. Vlagyimir nem hat rájuk, mekansm nem gyógyítja õket. Viszont arra jók, hogy nagyobb tömeg lesz a torony körül, tovább élnek a summonok.
Basher: mivel elsõsorban tornyot bontunk és nem arcot, egyáltalán nem kell. Mellesleg a summonoknak nem ad semmit.
majd ha ma eZSte idom eMgedi(meloban vagyoke? <#wilting>#wilting>), akkor ez kiprobalos!
(És persze: lehet kötekedni, hogy "de a 2 devotion aura nem stackel" meg "dehát én ennél sokkal nagyobb sebzést elértem nála" meg ilyenek <#idiota>#idiota>)
A cuirass-t funból raktam ki, hogy a summonoknak minél magasabb statjai legyenek. Amúgy eNberek ellen desot raknék helyette.
Az összes aura nem fért ki, de még a necro-summonok adnak +9% attack- és +9% mspd-t. Azaz: a summonoknak +49% az attack speedje. (Cuirass nélkül 34%) A csapatnak ebbõl csak 24% jut aurában (Cuirass nélkül 9%), + ugye heroknak 44 sebzés a howl miatt. Meg ugye említésre méltó még a truesight, amit adnak a necro-summonok.
A level 2 tornyot kb 3 mp lebontani, gyakorlatilag más herok segítsége nélkül. A level 3-at kb. 10.
Vagy nem denyzek a 150-es apm-ért, hanem csak 100-ra hajtok.
akkor ha megkernek az elso krípvév elott 3mpel, hogy valts léMt es te visszairod, hogy sry nem, akkor ezt fogjak irni: "pro"
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
írj vissza neki magyarul így diszkréten: köcsög ^^
Amúgy bnet mostanában begyorsult. Meg jók a pogramok is csak hát sok a líver.
Meg sok bunkó állandóan núbozik mindenkit. Azt nem tudom, miért. Ha õ pro, akkor menjen pro-knak dedikált meccsekre.
Másik kedvenc: 0:03-kor (3 mp-cel az elsõ creepvawe elõtt) ír neked, hogy menj másik lénre. Én visszaírtam, hogy kapja be, legközelebb szól elõbb. Válasz: "noob", természetesen.
köszönöm az infót, akkor valahol nagyon lemaradtam.