1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • BEAST #1493
    Ugyan ez, msnen legalabb nem zaklatnak randomok -.-
  • F1re
    lammernak küldeném sok szeretettel
    (a skype valoooban nagyon joh :D sokkal jobb mint az msn ! sehova nem tettem ki a skype cimem de meg is naponta vesznek fel ien szarok

• Nuki
    De ugye mentél?!
  • F1re
    de ugy nem raj a bazd.eg a raj :D
  • Lammer
    es meg raadasul 2 heJJJJesirasi hiba is befigyel :D

amugy "baszd meg" :P
  • BEAST #1488
  • Terensz
    Bnet csendélet

• Muki100
    Nyilván több attack speed több bash
  • F1re
    lehet qrva nagy baromsag de a bara'tszoba +armlet tobbszor beadja a basht v mi a qrva elet a gyerek bameg folyamatosan basholt azthittem szetqrom a ge'pet minden qrva bash utan jott a kovetkezo bash
  • Muki100
    Már van rá 6.61c
    Nem viccből patchelték megint, muszáj volt.
  • Kokler69
    blizzard megin pathcelt, 6:61 nem megy....idióta faszok..:\
  • Lammer
    szvsz Ele'g po'rias!4!NE'GYŰŰŰŰŰű
  • Terensz
    Van új lokóam!!44négy
  • Nuki
    Nincs mit ):
  • qetuol
    szal nem dolgozol...lusta népség:P
  • Nuki
    nyár van, aki okos, vagy nem dolgozik az ilyenkor nem ül a gép előtt :Ð
  • qetuol
    namijeza punnyadás? =D
  • Nuki
    Úgy tűnt, de ezek szerint tévedtem (:
  • Lammer
    miert? eddig nem ertettem meg? :o
  • Nuki
    Végre talán megérted azokat, akiknek vizsgaidőszakuk van.
  • Lammer
    jatszunk persze... csak TereMsz dolgozik, csinalja a sajat melojait, enmeg holnap reggeltol vizsgazodok(csut-pen-hetfo) :o szal moZSt egy kicsi pause :( majd utana lehet tolni ezerrel!
  • BEAST #1472
    Jatszotok meg egyaltalan neten? o.o
  • F1re
    méénem vattytok szkájpon ?
  • Terensz
    "- Még ne verd szét a tornyot, hadd szedjék kicsit össze magukat... Különben is: még egy ezres kell a dagon 5-höz :D - Ok, nekem meg 700 kell a diváLYn répához!!4"

• Lammer
    jah mert elhulyultuk... :p de tenyleg szar az ai ellen... mert ha elhulyulod, akkor ki is lehet kapni... ha meg tenyleg konkretan odafigyelsz es buildelsz, akkor meg jon a 40-50 kill(es utana uncsi es gyorsan le is vagja az eNber a tronust) es very easy :( (nincs kozeput) ezt mar egy kicsit kezdem unni, mert meg support herokkal sem vagyok 20 kill alatt :D
  • BEAST #1468
    Lattalak mar teged is aitol kikapni, szoval np :p
  • F1re
    hát szarul bmeg:D gondolhatod :D most kezdték kivéve az az 1-2 de most mé én annyira szar vok szted ?:D am tom h az vok :D
  • Lammer
    "csak en tok minimalisan" omg! multkor toltad velunk... ... akkor a tobbiek hogy nyomjak? :DDDDD
  • F1re
    egyértelmuen csak fun :D nem tudunk 1altalan jatszani mondom csak en tok minimalisan :D azt te is tod meg meg 1-2 ember tud kicsit a tobbi az még tard de funolunk csak majd . majd leszel te terenszel mi meg ellenetek
  • Lammer
    okes, nyomhatunk... bar en meg mindig komolytalannak tartom a netes jatekokat, max funolunk :) (dps build castereknek meg hasonlo :D)
  • Lammer
    retardok hszeit csuklobol torlom akik keptelenek felfogni, hogy kitargyaltuk a delay problemat... (foleg az ilyen 1 bites tanacsoktol all fel a szor a hatamon... majd ha valaki tud nyilatkozni egy esetleges valos dslam pararol a tréonline oldalarol vagy valami hasonlo, akkor beszelgethetunk tovabb... ja es meg mindig TereMsznek szar a nete, nem nekem... plz gyerekek haloinfos vagyok)
  • F1re
    lammi meg terensz majd vmikor nyomjunk 1et mert en mar 1 hadsereg embert uszitottam dotazni :D 6-7en vagyunk haverokkal de abbol csak 2-3 az aki tud aránylag játszani :D mind most kezdte de gyorsan fejlodik 1-2 xd
  • Kokler69
    demigod hmm:) cikk írója nemnagyon van tisztában azzal mit ír ugyanis a demigodot, régebbi dota fejlesztők csinálták:D
  • Molnibalage
    Köszi. Csak azért kérdeztem, mert most ilyen kipróbálos időszakom van. Kelle egy kis változatosság. Akkor ez most egy időre lekerül a napirendről.
  • Muki100
    mostmár elég rossz mivel az összes item és hős újra lett rendezve
    toljad a 6.60-at singleben.
  • Lammer
    elso hszt, ha elolvassa akkor nyert ugye van... bar a kerdese azt sugallja, hogy el sem olvasta :)
  • Nuki
    Ja és persze kell hozzá Warcraft 3, Frozen Throne, és a legújabb frissítés a játékhoz. Aztán próbálkozz csak a dotával.
    (egyértelmű kapitány voltam, muszáj volt elmondani hátha...)
  • Lammer
    INNEN!

Ofkorsz, hogy ingyenes...

ha eloszor meg akarod "izlelni" a jatekot erdemes a gagyi botokkal tolnod :D

Ide klikk az AI-s mapert
    AI verziobol meg a nagy 6.60as ujitas elotti kiadas van me'g, de kezdetnek nem rossz... :)
  • qetuol
    nem ez az egyetlen dota-klón. van olyan, hogy League of Legend
  • Molnibalage
    Hogyan lehet ezt leszedni? Ez ingyenes ugye?