Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
toljad a 6.60-at singleben.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
(egyértelmû kapitány voltam, muszáj volt elmondani hátha...)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ofkorsz, hogy ingyenes...
ha eloszor meg akarod "izlelni" a jatekot erdemes a gagyi botokkal tolnod 😄
Ide klikk az AI-s mapert
AI verziobol meg a nagy 6.60as ujitas elotti kiadas van me'g, de kezdetnek nem rossz... 😊
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Bocs, de a micorwhorekodas meg Starcraftbol maradt ahol tobb kontrollnyi unitod van es mondjuk mikrozol egy melee vs ranged haboruban 😉 en ezt annyira megszoktam, hogy dotaban is folyamatosan mikrozok meg allatkodok 😄 (bar ahogy egyre kevesebb sc meccset jatszok, annal inkabb igenytelenedek en is)... a pislogas meg olyan szinten BENA pelda, hogy besriok a rohogestol... sajnos nem vagyok az a pislogos fajta... ha van egy komoly meccs iszonyat sokaig nem pislogok(mar megjegyeztek soxor lanokon), faj is a szemem utana, meg tuti ezert romlott is meg megjobban, mert nem tornaztatom :C
szoval aki Bneten akar gyakorolni es utana komolyan akarja nyomni lanon... az komolyan pofara fog esni... hidd el(kerdezd meg a pro scseket, szerintem aki top player dotaban is igy velekedik)... versenytapasztalat(sc) 😉
PONT. delay tema lezarva, TereMszeknel szar a net(ezen miert nem lehet tullepni???)... en meg vele szeretek jatszani, mert kezdunk osszeszokni... tegnap sikerult ugy osszejatszani tizedmasodpercre pontosan ment a mass disable(pont 20 mp) hogy nem tudott 1-2 hero megmozdulni sem(naluk voltam lanon toltuk)... na... konyorgom ne rugozzunk tovabb a teman 😉
gg
Dotában még a legdurvább chen is ha 6-7 unitot irányít, és az is csak 1 hõs a 95-bõl...
Amúgy meg lent leírták, nem kell dél-amerikaiakkal meg ázsiaiakkal játszani és akkor nem lesz lag, vagy te hostolsz azt kész.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
tema lezarva ...
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Elvétve van már csak szvsz olyan lakossági internetcsomag amivel nem lehetne játszani.
Kb 2 hétig szenvedtem vele, mert azért eNberek ellen sokkal jobb a játék, de a hosszú reakcióidõk miatt nem élveztem így, feladtam a bnetes játékot. Néha visszanézek, hogy változott-e. De mindig megállapítom, hogy sajnos nem.
Mi alapján? Kb 50 bnetes meccsem volt, abból 1 alkalomra emlékszem, hogy volt Ish'kafel. Akkor is én voltam vele. Számomra az 50-es minta reprezentatívnak tûnik.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Persze csak ai-k ellen. Ellenfélnél 2 stunner 1 nuker 2 dps felállás volt. Megálltam a bázisom bejáratában => "a" betû => katt az ellenfél fõépületére és lementem cigizni. Mire feljöttem, 11+ killem volt, és ott fáLYtoltam a fa tövében 😄 Amúgy Huskarral voltam.
Ez pedig nekem egész egyszerûen nem jön be. Sosem voltam carry típus, vagy hardlane utana pedig folyamatos gank stilusban szeretem a játékot vagy support hõsökkel amik 90%ának emben kb 20 perc után majdhogynem semmi értelme. Gank meg nincs mert mindenki farmol.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az -em csak arra jó, hogy kihúzza a sok noob a legdurvább 1v1 dps herot, nulla farmolással is összeszedje az itemjeit és öljön.
Nyilván egy support int hõsnek a végén már nem lehet akkora szerepe, ez rendben, de easy módnál ez kb. 25 perc alatt végbemegy, ami szimplán hülyeség.
Nem véletlen, hogy aki -emet játszik, rossz hõsnek gondolja rhastát, warlockot, darkseert, linát stb.
Ha normal módban kifognának kompetens ellenfeleket akik ezeket húzzák, õk pedig a szokásos 5 dps hõs felállást, akkor nagyon elvernék õket.
Van aki mindenáron a legjobbat akarja kihozni magából , van aki mindenáron nyerni akar, van aki pedig csak szórakozni.
Az is más kérdés hogy hogy ki milyen felállásban szeret játszani , szerintem például DotA-nak botok ellen , 5v5ön kívül máshogy vagy em módban semmi értelme, de ez az én saját véleményem, én ehhez igazodva játszom mindenki más meg játsszon úgy ahogy õ szeretne.
Annyi mindig is az elõnye lesz a kaninak, hogy a banlist ott üzemel tán a leghatékonyabban, így ha te vagy a host könnyû szelektálni.
btw azert net es netelofizu kozott is neha van vastagon kulonbseg... igy egy skilled jatekosnak elvesz az elonye, hogyha kesleltet 😞
pro meg ugysem leszek es nem is akarok lenni... nekem eleg ez a haverokkal tolom szint...
Szivem szerint viszont europe high level roomokat ajánlanám, 4estõl fölfelé nagyon korrekt játékokat lehet játszani.
Mondjuk en szemely szerint atszoktam PRG roomokba twilight's eve-et játszani😛