1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#1493 Ugyan ez, msnen legalabb nem zaklatnak randomok -.- -
F1re #1492 lammernak küldeném sok szeretettel
(a skype valoooban nagyon joh :D sokkal jobb mint az msn ! sehova nem tettem ki a skype cimem de meg is naponta vesznek fel ien szarok
-
Nuki #1491 De ugye mentél?! -
F1re #1490 de ugy nem raj a bazd.eg a raj :D -
#1489 es meg raadasul 2 heJJJJesirasi hiba is befigyel :D
amugy "baszd meg" :P -
#1488 -
#1487 Bnet csendélet
-
#1486 Nyilván több attack speed több bash -
F1re #1485 lehet qrva nagy baromsag de a bara'tszoba +armlet tobbszor beadja a basht v mi a qrva elet a gyerek bameg folyamatosan basholt azthittem szetqrom a ge'pet minden qrva bash utan jott a kovetkezo bash -
#1484 Már van rá 6.61c
Nem viccből patchelték megint, muszáj volt. -
#1483 blizzard megin pathcelt, 6:61 nem megy....idióta faszok..:\
-
#1482 szvsz Ele'g po'rias!4!NE'GYŰŰŰŰŰű -
#1481 Van új lokóam!!44négy -
Nuki #1480 Nincs mit ): -
#1479 szal nem dolgozol...lusta népség:P -
Nuki #1478 nyár van, aki okos, vagy nem dolgozik az ilyenkor nem ül a gép előtt :Ð -
#1477 namijeza punnyadás? =D
-
Nuki #1476 Úgy tűnt, de ezek szerint tévedtem (: -
#1475 miert? eddig nem ertettem meg? :o -
Nuki #1474 Végre talán megérted azokat, akiknek vizsgaidőszakuk van. -
#1473 jatszunk persze... csak TereMsz dolgozik, csinalja a sajat melojait, enmeg holnap reggeltol vizsgazodok(csut-pen-hetfo) :o szal moZSt egy kicsi pause :( majd utana lehet tolni ezerrel! -
#1472 Jatszotok meg egyaltalan neten? o.o -
F1re #1471 méénem vattytok szkájpon ? -
#1470 "- Még ne verd szét a tornyot, hadd szedjék kicsit össze magukat... Különben is: még egy ezres kell a dagon 5-höz :D - Ok, nekem meg 700 kell a diváLYn répához!!4"
-
#1469 jah mert elhulyultuk... :p de tenyleg szar az ai ellen... mert ha elhulyulod, akkor ki is lehet kapni... ha meg tenyleg konkretan odafigyelsz es buildelsz, akkor meg jon a 40-50 kill(es utana uncsi es gyorsan le is vagja az eNber a tronust) es very easy :( (nincs kozeput) ezt mar egy kicsit kezdem unni, mert meg support herokkal sem vagyok 20 kill alatt :D -
#1468 Lattalak mar teged is aitol kikapni, szoval np :p -
F1re #1467 hát szarul bmeg:D gondolhatod :D most kezdték kivéve az az 1-2 de most mé én annyira szar vok szted ?:D am tom h az vok :D -
#1466 "csak en tok minimalisan" omg! multkor toltad velunk... ... akkor a tobbiek hogy nyomjak? :DDDDD -
F1re #1465 egyértelmuen csak fun :D nem tudunk 1altalan jatszani mondom csak en tok minimalisan :D azt te is tod meg meg 1-2 ember tud kicsit a tobbi az még tard de funolunk csak majd . majd leszel te terenszel mi meg ellenetek -
#1464 okes, nyomhatunk... bar en meg mindig komolytalannak tartom a netes jatekokat, max funolunk :) (dps build castereknek meg hasonlo :D) -
#1463 retardok hszeit csuklobol torlom akik keptelenek felfogni, hogy kitargyaltuk a delay problemat... (foleg az ilyen 1 bites tanacsoktol all fel a szor a hatamon... majd ha valaki tud nyilatkozni egy esetleges valos dslam pararol a tréonline oldalarol vagy valami hasonlo, akkor beszelgethetunk tovabb... ja es meg mindig TereMsznek szar a nete, nem nekem... plz gyerekek haloinfos vagyok) -
F1re #1462 lammi meg terensz majd vmikor nyomjunk 1et mert en mar 1 hadsereg embert uszitottam dotazni :D 6-7en vagyunk haverokkal de abbol csak 2-3 az aki tud aránylag játszani :D mind most kezdte de gyorsan fejlodik 1-2 xd -
#1460 demigod hmm:) cikk írója nemnagyon van tisztában azzal mit ír ugyanis a demigodot, régebbi dota fejlesztők csinálták:D
-
#1459 Köszi. Csak azért kérdeztem, mert most ilyen kipróbálos időszakom van. Kelle egy kis változatosság. Akkor ez most egy időre lekerül a napirendről. -
#1458 mostmár elég rossz mivel az összes item és hős újra lett rendezve
toljad a 6.60-at singleben. -
#1457 elso hszt, ha elolvassa akkor nyert ugye van... bar a kerdese azt sugallja, hogy el sem olvasta :) -
Nuki #1456 Ja és persze kell hozzá Warcraft 3, Frozen Throne, és a legújabb frissítés a játékhoz. Aztán próbálkozz csak a dotával.
(egyértelmű kapitány voltam, muszáj volt elmondani hátha...) -
#1455 INNEN!
Ofkorsz, hogy ingyenes...
ha eloszor meg akarod "izlelni" a jatekot erdemes a gagyi botokkal tolnod :D
Ide klikk az AI-s mapert
AI verziobol meg a nagy 6.60as ujitas elotti kiadas van me'g, de kezdetnek nem rossz... :) -
#1454 nem ez az egyetlen dota-klón. van olyan, hogy League of Legend -
#1453 Hogyan lehet ezt leszedni? Ez ingyenes ugye?