Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
skeleton king, hagytak elfejlõdni, zeus nagy nehezen lenukolta a hp-mat, aztán felkeltem és kinyírtam. Aztán a host, aki Balanaar volt, annyira balfasz volt, hogy meghalt egy nagy csatában ÉJJEL és én meg csináltam egy triple killt, ezért míg õk lvl 10-13 voltak én 18, s hát kirugott. már nem elõször fordul elõ : /
Komolyba másik játékosok ellen még csak úgy játszottam, hogy élõben ott voltunk egy légtérben mindannyian, és úgy kellett stratégiázgatni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
bár a legidegesítõbb riki ellen az 1v1. igazából lvl6-ig akárki leüti, de benyomja a füstöt és már nem tudsz mit kezdeni ellene, megölni nem tud, csak idegesít, lvl 6 után meg legutóbb egy ideig írogattam, hogy miss-re-miss-re-miss-re-miss-re aztán meguntam -.-
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
a misst jegyezd meg, hogy írogasd, nincs annál idegesítõbb mikor rádront 2 igazi vadász, amit elég könnyen megúszhattál volna, ha a csapattársad képes lett volna összesen 6 gomb megfelelõ idõben való lenyomására
f az fent, tehát f0 = fent miss
m = mid
l = lent amennyiben ez innen nem magától értetõdõ ^^
üdv kanin, gondolom ott láttad ezeket.
Ha valaki nincs veled szemben mindig írd a misst, és figyeld ha hiányzik a szomszédos vonalról valaki, te pedig már nagyon kint jársz a toronytól. Vagy pl. ha tipikus vadászszezon van, ilyen amikor bala elsõ estéje eljön.
mielött hülyének néztek tudok angolul, de nem igazán jöttem még rá a játékban mit jelent, mert ilyenekt irogatnak h miss blabla
vagy ott van még az m0, m1 ezeket sem tudom mi az 😄
de láttam bár f1-et is 😄
sorry hogy igy rátok zuditom h hülyeségeimet😊
amugy megvettem a játékot tegnap, Zomil néven játszok ha kell egy nub szoljatok nyugodtan 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(sracok most nem vagyok hetvegen... reggel mentem el fel8kor es most jottem meg :o nagybatyamat koltoztettem meg telek eladas(kulcsatadas-koltozes), meg lakasvetel neki(kulcsatvetel-koltozes), szal iszonyat ez a "7vege"4444!4!4)<#szomoru1>#szomoru1>
bár annyira nem izgat, ha kilépek akkor általában disconnect, csak nagyon ritkán fordul elõ, hogy felbassza az agyamat, hogy a csapattársaim képtelenek akármit is csinálni.
kedvencem mikor vki mielõtt kilép,még picsog is kicsit, hogy mákból öltem meg. legutóbb azért kezdett el picsogni, hogy mekkora noob vagyok, hogy látta, hogy vettem wardot (clinkz ellen).
Az én nevem: E.gg)blu3.tmplr
(habár gyorsan össze kell hozni legalább 500 v 1000 szpemmet ide a topikba, az szerintem úgyis menni fog egy hét alatt 😉
Kár hogy kiakadt neked....
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
bár 3 dolog miatt vesztettünk, noskill luna miatt, csak benyomja az ultijat (iwinbutton) és ennyi voltam, enigma, a kis szar teremtményei elrontják az ultimat, meg gondar, mert miközben lefogtam volna vkit ez a kis szar rámmászott : /
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha kell egy noob a csapatba akire rá lehet kenni mindent én megyek szivesen majd 😄
remélem nincsenek köztettek leaverek >:C
porki fagyok fállalon
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
bér mostanában rendszeresen azzal szopatnak, hogy ranged vagyok, törékeny, és ellenem 2 stunner, felémjönnek, mind a kettõ stunol és halok
Lehet azért szeretem annyira mivel a legjobb beszólásokat akkor kaptam amikor vele játszottam. Egyik nem is olyan régi komment amit nekem írtak:
"Blood you are the pain in my ass"
Egyik másik ilyen:
"You pissed me off blood"
Az ilyenekért éri meg játszani 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!