Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
amúgy jah, nincs olyan hõs amit ne lehetne megölni, bár nagyon lategameban skeleton king, abaddon odatartozik sztem.

magus
ja ez nekem is eszembe jutott, hogy a manaburn szopás, de akkoris ott van neki az, hogy már az elején is van lifestealje, utána meg csak egyre erõsödik, critel, az idõ neki játszik azzal, hogy str-es, veszel neki assaultot, és már nem olyan gyenge mana nélkül sem

degenerator
ma csak halado gamekbe toltam, végre nem volt leave, se anyázás

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Zomil
áhá köszi szépen akkor ezért szidtak mikor nem irtam miss-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
Kapsz valami jó kis manaburnos ellent, vagy olyat akinek lehet mantát tenni és mindjárt másképp látod majd. Dehát azért jó ez a játék mert minden jó valami ellen de mindenkinek megvan az ellenszere is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

magus
de ez most felbaszott, sosem játszhatom végig ezt a hõst, még sosem vesztettem vele, lvl 16 körül már vége is, annyira könnyû játszani vele, és annyira erõs.

Lammer
ezert kell velunk jatszani 😄 mi siman csak lecsiterezunk oszt kesz 😄 de nincs komoly hari 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
na most rúgtak ki egy játékból : / kis köcsög francia kölök

skeleton king, hagytak elfejlõdni, zeus nagy nehezen lenukolta a hp-mat, aztán felkeltem és kinyírtam. Aztán a host, aki Balanaar volt, annyira balfasz volt, hogy meghalt egy nagy csatában ÉJJEL és én meg csináltam egy triple killt, ezért míg õk lvl 10-13 voltak én 18, s hát kirugott. már nem elõször fordul elõ : /

Jó legtöbbször ketten játszunk, és én látom hogy õ a tornyát üti, akkor a gép elindul... ez valszeg csak AI ellen mûködik ez a beírás <#idiota> (mert ott ugye egyszerü mûködési mechanizmus, ütsz tornyot, õ elindul... legtöbbször)

Komolyba másik játékosok ellen még csak úgy játszottam, hogy élõben ott voltunk egy légtérben mindannyian, és úgy kellett stratégiázgatni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
jah, mentette már meg az életem ez

bár a legidegesítõbb riki ellen az 1v1. igazából lvl6-ig akárki leüti, de benyomja a füstöt és már nem tudsz mit kezdeni ellene, megölni nem tud, csak idegesít, lvl 6 után meg legutóbb egy ideig írogattam, hogy miss-re-miss-re-miss-re-miss-re aztán meguntam -.-

Muki100
Mondjuk ez tény, hogy jobb, de csak akkor ha biztos vagy benne. Sokszor amikor miss van pl. csak shopolni ment az ellen, vagy neutralozik. De igazad van, hogy ezt is illik odaírni azért ha egyértelmû a dolog.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én rendesen beírom, hogy "elindultak feléd" vagy ilyesmi...

Borgi

porki fagyok fállalon

magus
na ezzel én még nem találkoztam, h f0

a misst jegyezd meg, hogy írogasd, nincs annál idegesítõbb mikor rádront 2 igazi vadász, amit elég könnyen megúszhattál volna, ha a csapattársad képes lett volna összesen 6 gomb megfelelõ idõben való lenyomására

Muki100
miss akkor van, ha valaki hiányzik arról a vonalról.
f az fent, tehát f0 = fent miss
m = mid
l = lent amennyiben ez innen nem magától értetõdõ ^^
üdv kanin, gondolom ott láttad ezeket.
Ha valaki nincs veled szemben mindig írd a misst, és figyeld ha hiányzik a szomszédos vonalról valaki, te pedig már nagyon kint jársz a toronytól. Vagy pl. ha tipikus vadászszezon van, ilyen amikor bala elsõ estéje eljön.

Zomil
ujabb talány: mi az h "miss" ? 😄
mielött hülyének néztek tudok angolul, de nem igazán jöttem még rá a játékban mit jelent, mert ilyenekt irogatnak h miss blabla

vagy ott van még az m0, m1 ezeket sem tudom mi az 😄

de láttam bár f1-et is 😄

sorry hogy igy rátok zuditom h hülyeségeimet😊

amugy megvettem a játékot tegnap, Zomil néven játszok ha kell egy nub szoljatok nyugodtan 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lammer
E.gg)Elderg33k

(sracok most nem vagyok hetvegen... reggel mentem el fel8kor es most jottem meg :o nagybatyamat koltoztettem meg telek eladas(kulcsatadas-koltozes), meg lakasvetel neki(kulcsatvetel-koltozes), szal iszonyat ez a "7vege"4444!4!4)<#szomoru1>

magus
elég egyértelmû, hogy veszek wardot clinkz ellen

Borgi
az tényleg núb dolog volt :C

porki fagyok fállalon

magus
nem is tudtam, hogy megjegyez ip-t is, még sosem futottam bele, hogy szólt volna vkinek az elõzõ neve miatt.

bár annyira nem izgat, ha kilépek akkor általában disconnect, csak nagyon ritkán fordul elõ, hogy felbassza az agyamat, hogy a csapattársaim képtelenek akármit is csinálni.

kedvencem mikor vki mielõtt kilép,még picsog is kicsit, hogy mákból öltem meg. legutóbb azért kezdett el picsogni, hogy mekkora noob vagyok, hogy látta, hogy vettem wardot (clinkz ellen).

Muki100
Csak ha dinamikus ipd van, különben ip alapján kiírja az elõzõ neveidet.

magus
nevet változtatok és már semmit sem ér a banlist

Muki100
Én azért részesítem elõnyben a kanit, mert bár ott is elég alacsony a színvonal, de kevés embernél egyszerûbb szerintem a banlistet hatékonyan mûködtetni. Így könnyebb normális játékot hostolni.

magus
én bnet szigorúan, régebben azért mert zsengébb koromban fejlõdni is akartam ladderban, arra meg csak a bnet jó, amúgy meg én nem megyek olyan szerverre, ahol csak magyar van, jobb a békesség

Borgi
én nevem (nem fogjátok kitalálni!!): Borgi

porki fagyok fállalon

Muki100
Kíváncsiságból, hányan játszanak itt kanin vagy ggcn?

Vegyük fel kölcsönösen egymást, és így legalább kiírja a b.net hogyha valaki fellép, vagy friendlistben könnyebben össze lehet hangolni "spontán" játékokat 😄

Az én nevem: E.gg)blu3.tmplr

magus
nudazz, néha zomgwtfkthxbye

Terensz
Egg)Guenhwyvar vagyok b.neten.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Írja mán be mindenki a battle.netes nevét, esetleg gyorsan megszavazzuk házigizdának Lammer urat (a.k.a.: Gábor), és dinamikusan tudná változtatgatni itt az sg topic témájának tartalmát, így naprakészen be tudja irogatni mindenki nevét, innen a ezsgérõl.
(habár gyorsan össze kell hozni legalább 500 v 1000 szpemmet ide a topikba, az szerintem úgyis menni fog egy hét alatt 😉

magus
jah, tolhatnánk, most jól ment az elején, csak aztán kicsit elszúrtuk, aztán meg a fatal error kinyírt

Zomil
Slithice is nagyon tetszik a vége felé eléggé meg tud erösödni 😊

light00
naja, hát mortred meg lina karöltve úgy osztogatta az 1000es sebzéseket, mintha ingyen lett volna :\
Kár hogy kiakadt neked....

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Borgi
:*C

kár volt hogy fatalozott neekd. majd még ugyis toljuk.. rmeélem ;>

porki fagyok fállalon

magus
hátnemkilépt fatal errorral : /

bár 3 dolog miatt vesztettünk, noskill luna miatt, csak benyomja az ultijat (iwinbutton) és ennyi voltam, enigma, a kis szar teremtményei elrontják az ultimat, meg gondar, mert miközben lefogtam volna vkit ez a kis szar rámmászott : /

BEAST
az a szerep mar az enyem htxbye! 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Borgi
aha

porki fagyok fállalon

light00
leaver= köcsög vagyok és játék felénél kilépek?

Zomil
én holnap megveszem ha van a saturnban kieg+alapjáték együtt 😊

ha kell egy noob a csapatba akire rá lehet kenni mindent én megyek szivesen majd 😄

magus
én sportból feedelek és leavelek

Borgi
na akkor zuzhatnánk már valamit. mondjuk ma olyan 8-ra, (körül) özönöljünk be a battlenet northrenden, a sg.hu csennelre. lenne jelentkezö? lenne olan aki jönne? ;>

remélem nincsenek köztettek leaverek >:C

porki fagyok fállalon

Terensz
Én egy kicsit inkább rosszabb leszek, de a zene/sfx marad :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Muki100
Bloodnak a firelord hangja van, gondolom ezt a bnetes emberek mondták neki nem pedig a hõse.

Lammer
kikapcsolom elbol a respondot(war3 telepites utan) -.- engem ne zavarjon a pro lamulasban(zene szinten) 😄 ugyhogy nekem foggggalmam sincs milyen hangja van akarcsak 1 hosnek is 😄

Muki100
Azért ha felmegy egy jó támadó animációs hõs, egy imbulni szánt melee pubos hõs ellen (jó példa itt bloodseeker is akár), akkor 30-40 deny-jal teljesen le lehet szerelni.

magus
deny jó arra, hogy ne aludj el az elején, meg kb az egyetlen dolog amit csinálhatsz esetleg egy melee heroval a rangedesek ellen.

bér mostanában rendszeresen azzal szopatnak, hogy ranged vagyok, törékeny, és ellenem 2 stunner, felémjönnek, mind a kettõ stunol és halok

Sheltem
"Bloodseeker egy törékeny nádszál"

Lehet azért szeretem annyira mivel a legjobb beszólásokat akkor kaptam amikor vele játszottam. Egyik nem is olyan régi komment amit nekem írtak:
"Blood you are the pain in my ass"

Egyik másik ilyen:
"You pissed me off blood"

Az ilyenekért éri meg játszani 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

degenerator
hétvégente szoktam csak dotázni, akkor se mindig. noob gamekbe megyek, de onnét elhajtanak, mivel azon a szinten már túljutottam mindig elgyalázok mindenkit. viszont haladó game-hez még szétszórtan játszok, és az apró trükkök (pl deny) se megy még igazán (menne, csak elfelejtem mindig.)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

light00
hmm, sokáig szerettem, mert nagyon imba hogy az ultija nem kerül manába, és szinte állandóan 400%on van az as-e. aztán valamiért leszoktam róla, meguntam, nem tetszett. Az eleje nagyon pöcsölõs vele.

BEAST
en is igy vagyok ezzel <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."