1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Nem tudom, kit hat meg 30hp/sec sérülés 20. szint környékén. Nekem a radiance nem jön be annyira. Ebből a buildből mindennek megvan az értelme. A buriza azért kell, mert 5v1-ben kb 1000 hp/sec sebzést kell valahogy visszaszívnod. A bf meg azért jó, mert az 1000 hp/sec terhelést csökkenti le nagyon jelentősen, másodpercek alatt. A vlad meg a sata meg együtt kb 60% hp-szívás. Szerintem olyan herot, aki 5 hero folyamatos támadásának ellen tud állni, nem tudsz máshogyan összerakni. Persze ha kapsz egy Liont és egy Nerubian assassint egyidejűleg, akkor bukó :-)
  • degenerator
    az egon lehet vitatkozni szerintem. angoloknak, franciáknak is kicsit nagyobb van. de még a szomszédoknál is találsz.

egyébként, ha ketten hárman körbeveszik warlordot, omndjuk stunnerek, mennyi esélye lenne?:)
  • magus
    na ilyennel egyszer találkoztam, akkor a nővérével (!) jött, ignore és kész
  • magus
    640*480-as avi-ban holnap az asztalodon jó lesz?
  • degenerator
    én meg ork outot szoktam írni. rühellem, amikor a sok kis cigánygyerek (vmi furanevü klánjuk van) betéved a játékba, és ha ölik, akkor azonnal anyázik, és azzal fenyegetőzik, hogy ip alapján megkeresnek, és szólnak a haverjaiknak, meg ilyenek.
  • WOLF3x6
    Valaki pls rakjon fel egy sajat keszitesu teljes replay-t ahogyan jatszik a kedvenc hosevel, de ugy kellene hogy war3 nelkul is meg tudjam nezni! Remelem megoldhato, elore is koszonom!
  • Terensz
    Jahrakal nem sweepel. Csak stunnol, meg gyors.

A kedvencem az, mikor ütöm valamelyiket a kútja mellett, majd 30 hp-val meglépne, én meg gyorsan átváltok rangedre :D
  • magus
    marmint latom h kiraktad a burizat, de rengeteg penz azert az a bf, akkor mar lehetne egy radiance, ha esetleg elkezdenenek futni eloled
  • Terensz
    Gondar meg riki ellen kellett főleg. Így nem léptek meg :-)
    1v5-öltem gép ellen. Az egész bandát hazavágtem furyval 5 sec alatt.
  • magus
    szeretem huzni oket, vicces mikor europa legnagyobb egoval rendelkezo nemzete elkezd pattogni. amugy eleg sok kozuk van a fiataloknak sajnos ott ilyen eszmekhez, de igazatok van, ne offoljunk

bf minek? nem critesnek vagy alapbol sweepelonek nagyon ritkan eri meg sztem kirakni
  • Terensz
    Ilyet látsz bneten, ne fuss. Írd be a gg-t :-)
  • Terensz
    A németeknek és osztrákoknak van tartása. Annak ellenére, hogy (főleg a németek) nyakára ráültek 45 után - valakik - és ellenőrzik őket, meg tejelnek a 60 évvel ezelőtti bűnükért a mai unokák kárpótlás-pótlás kártérítését, meg minden4. Szóval nem náciak. Ok? Persze mindenkinek lehet nem épp kedvelt nemzete. Én is kicsit előítéletes vagyok az USA-val.
  • Lammer
    ezt a nacizast plz fejezd be, mert ertelmetlen, azt sem tudod mirol beszelesz -.- lehet egy szines nemettel, vagy arab szarmazasu nemettel jatszol... -.-
    uncsi az allando frocsogo nemetfobiad, de komolyan!
  • magus
    jo mondjuk ez igaz, sok nordiconly van

mikor krealok altalaban nazis outot szoktam, akkor is sok ido mig az az allatfaj megerti hogy nemkivanatosak

de azert annyira nem veszes, par percnel nem kell tobbet keresgelned
  • Carmang
    ggc-n játszottunk.
    Hát akkor "ez van".
    Kösz a gyors reagálást mindenkinek!
  • WOLF3x6
    Kanin mar jatszottam, ott egesz hamar megvolt a game, csak neha rugtak ki, mert haverokkal akartak jatszani. Akkor itt(bnet) mennyivel tart tovabb a serverkereses?
  • XXLászlóXX
    "Az XXLászlóXX-féle replayon"

pls ne XXLászlóXX -etek :D simán csak RazR az a müvésznevem :P vagy Cass!dy vagy DMH de inkább RazR :)
  • XXLászlóXX
    ggc n ha host kilép megszakadsz te is.. kanin megy tovább.. bneten is
  • XXLászlóXX
    elfelejtetted megemlíteni hogy gerhost meg nordic only a creált gamek 90%a ergo mire találsz egyo lyat amibe beengednek és ott is maradhatsz elmegy a kedved a játéktól :)
  • Zomil
    hát pedig igy van, h ha a host eltünik a játék még tovább szokott menni :D

nemcsak alap tft-ben, de a modokban is(persze bneten, lanon nem tudom)
  • Terensz
    A kérdés majdnem jó, de helyesen így hangozna: "ha a hostról lekapcsolódsz, hogyan lehet elmenteni a replayt?" Hát sajnos nem tudom. Azt furcsálnám, ha a host eltűnik és a játék megy tovább.
  • Terensz
    Majd kipróbálom ezt Razorral is. De most nincs mazo mangulatom :P
    Razor szép, jó, okos, meg minden4. Nem bántjuk.
  • Carmang
    Helló. A Warcraft topikon feltettem már a kérdést, de nem kaptam választ. Remélem itt tudtok segíteni :)
    Szóval TFT LAN játékban, mit kell beálítani ahhoz, hogy ha megsemmisül a Host játékos, akkor ne legyen vége a játéknak?
  • Terensz
    Én láttam csalót. Írtam izs korábban, Mirina csak úgy ontotta az elune's-t első szinten.
    ...
    Játszottam 1v5-öt computer ellen troll warL0áLd-dal...
    Butcher ultizott, rohasztott, 4 geomancer hálózott, ütött, medúza lassított, luna lőtt, ultizott, ogre magi stunolt és... TRIPLE KILL!!4 Somebody stop him!!4 2-3-szor sikerült nekik. 40-szer nem. Amúgy nem volt nálam semmi extra, lepke, csuka, vlad, satanic. Meg a végén mégegy reaver, de a tarackot már nem raktam ki. A hp-m úgy nézett ki, mint valami nagyondúlva metál ütemcsíkja a winampban.
  • Zomil
    én még nem nagyon láttam csalot :)

amugy meg esténként van, h szinte csak dota-t látok :D
  • magus
    113738 felhasználó játszik 3230 játékot Warcraft III Frozen Throne keretein belül

245058 felhasználó 43504 játékot játszik kollektive a bneten

ez northrend (európa)

dotát sokan, mindig van játék, néha picit alábbhagy de összességében azért találsz játékot

csalni nagyon ritkán szoktak, de láttam már rá példát. de tényleg elenyésző
  • WOLF3x6
    Most nezem mennyire lement az eredeti Warcraft 3 ara, nem kerdes hogy megeri megvenni, viszont az lenne a kerdesem, mennyien jatszanak meg Battle.net-en? Foleg a DotA reszere vagyok kivancsi. Masik kerdesem: talalkozott mar valaki cheaterrel, sok van belolik bneten, es mennyire zavaro a jelenletuk? Bocs ha sokat kerdezek, de nem art tisztaban lenni nehany dologgal mielott beszerzem.
  • magus
    troll amúgy nagy geci lett most, régen még volt az a hátránya, hogy alapból tetülassú volt, de most vmelyik patchebn felhúzták, és esélyed nincs elmenekülni előle
  • Terensz
    Sérülékeny, ranged, nincs stunja. Az XXLászlóXX-féle replayon nagyon jól látszódott, hogy agis csuka + 2 lepke + 2 hyper kevés volt ahhoz, hogy úgy szétdarája az ellenfelet, hogy meg se tudjon szólalni. Erre amúgy is képtelen egy ranged hero. Ha igazi darálót akarsz: ott a troll warL0Ld.
  • magus
    erős ő azért... agisként nem érdemes a közelébe menni egy ideig, mert tényleg szétszed anélkül, hogy bármit csinálna, ha meg baja van egyszerűen elsétál, elég gyors hozzá. a végjátékban meg ha jó cuccokat raksz ki neki szintén nem haszontalan.
  • Muki100
    Brutálnagy hps tankok ellen pedig néha érdemes őt hozni szerintem, ha a csapatban nincs túl sok intes.
  • Muki100
    Fogjuk rá, hogy átlagosan farmol az elején a kis alapsebzés miatt, de aztán ha raksz neki egy mjollnirt vagy egy radit akkor eszméletlen durva lesz. A frenzy meg lehet nem tűnik soknak (bár nekem igen), de ha úgy nézed, hogy ez megdobja a chain lightningjaid számát is, na úgy már mindjárt jó skill.
  • XXLászlóXX
    jólvan k újraszámoltam 493 lett de akkoris 512 volt emlékszem rá istenbizony :D
  • Terensz
    Kipróbáltam zeust. Még mindig egy kis sunyi dögnek tartom, de fun vele játszani. Bneten nincs az a pénz, hogy őt válasszam.
  • Terensz
    Neeem... 2 féle ms-t kaphatsz: pontot vagy százalékot. A százalék csak az alapodra vonatkozik, és miután az összes kapott százalék (sanya, Razor skill, Bara skill, Bloodseeker százalék, Slardar sprint, stb...) után járó ms-t kiszámolta, hozzáadja a pontokat (cipők, Eul's). Az szép is lenne, ha a kapott pontokkal együtt szorozná az alapot... Akkor BoT helyett minden int hero Yashát venne (6.51-ig +7%, 6.52 óta +10% ms)
  • magus
    érik hát
  • XXLászlóXX
    nemtom melyik verzióval játszol de...

alap ms: 315
    pt: +65
    sanya: 16%
    track: 20%

(315+65)=380
    (380*0.16)=60.8
    (380+60.8)=440.8
    (440.8*0.2)=88.16

(440.8+88.16)= 528.96

szal ez már böven 512 felett van... mondjuk lehet 522 volt már nemtom xd
  • Lammer
    "ps: termeszetesen massstunner heronak neki sem megyek, le sem hantolom"
    olvasni nalad luxus? -.-

btw ha nagyon kekeckedsz, veszek egy mantat, aztan utheted a mirroromat, mire megtalalod az igazit, szetlovoldoztolek az extrem sebessegen osztott 3XX-as sebzesekkel
    haddnemondjam, hogy a 3000 hps tankjat az ellenfelnek meddig kellett lovoldoznom... (segitek: par masodperc, najo max tiz korul)

de ez az egesz konverzésön eleg ovodas... en ugysem veszek mantat... temeg ugysem mersz odajonni ... ennyi :D a jatek nem 1v1rol szol... hanem 5v5, ugyeeee :p
  • XXLászlóXX
    kijön az basszus most néztem meg direkt mikor játszottam :D
  • Terensz
    Jó kis [ quote ], de mindegy. Asszem keresek egy olyan fórumot, ahol normálisabban jelenítik meg :D :P