1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Lina ellen Jahrakal :-D Meg úgy mindenki ellen. Vagy: Barathrum. Az összes Lina-nuke levesz kb 1000 hp-t, egy jó stunner hero meg leveszi Lina összes hp-ját 5 mp alatt. A nukerek csak earlyben vagányak.
  • Nuki
    Ezért érdemes az elején minden egyes karakterrel játszani egyet, hogy ismerd a karaktereket/tárgyakat és ki tudd találni hogy mi lenne jó neki.
    Annyi sok játék után amíg mind a 90 karaktert végigpróbálod ismerni fogod aránylag a tárgyakat. (mire a végére jutsz a 90-nek, már kevesleni fogod hidd el :D )
  • WOLF3x6
    Meg egy kerdes... azt ertem hogy neten lehet talalni strategiakat, es vagy azt betanulom, vagy kialakitok magamnak elore egyet, hogy mit fogok fejleszteni, milyen targyakat veszek. De ha allrandom van, akkor honnan tudjam hogy a kapott hosomnek milyen targy lenne jo?
  • XXLászlóXX
    összes dps jó ellene.. meg a heavy nukeosok...
  • Menő
    Hy!
    Lina ellen melyik a legjobb karakter?
  • Zomil
    bneten és kanin nem jellemzö a bannolás ott csak elküldenek melegebb éghajlatra ha vmi nem tetszik nekik aztán békén hagynak :)
  • Nuki
    Kosz, megnézem ;)
  • Nuki
    Töltsd le AI-s térképet, és gyakorolj gépek ellen. Minden hőst módszeresen próbálj ki egyszer, addigra megismered a játékot :)
  • WOLF3x6
    Sikerult mindent beallitani, csak kar hogy eselyem sincs gyakorolni igazi jatekosok ellen... egybol bannolnak, mert "uj vagyok".
  • XXLászlóXX
    be kell állítani a beállításokjba a WAR3 -ad elérési utvonalát... jah és aki ggc-n dotázni akar az a TFT RPG roomba menjen azon belül europe és ott vmeik szoba
  • Muki100
    1. én vagyok dokival, de mivel razor is szóba került itt őt is érdemes figyelni a végén, jó buildet rakott és nagyrészt rajta múlott a győzelem, mivel benyomtuk megacreepig, axe kokk volt, odaát viper tett hülyeséget az elején, az ellenfélnél SK pedig jól elimbult dehát ennyit ért a basheres build.
    2. a 6.48 megjelenését követő napokban volt, amikor puck volt az új hős, laza 4v5 a sok melee hős ellen nálunk 3 int + avernus tanknak, sima győzelem. (silencer vagyok)
    erre tessék
  • Nuki
    "Van kb. 50 dota replayem ami aktuálisnak mondható, ezekből ha akarjátok nézhetek olyat, ahol ezeket a csodahősöket lezúzzák az itt nagyon alábecsült egyedek. "

Lássuk lássuk! :D
  • WOLF3x6
    Koszonom mindenkinek a segitseget, megoldodott a problemam!
  • WOLF3x6
    Szoval GGC-re is a router-em miatt nem tudok csatlakozni?
  • Lammer
    router+tuzfalhoz egy kis segitseg
    ott lathatod, hogy 6112es portot kell routolni TCP-n(egyebkent rengeteg routert allitottam mar be, es ott eleg volt siman a 6112-es portot mahinalni!)...

de router es tuzfal kerdesben legyszi ne ide szemetelj... kerdezd meg ha nem megy van itt topik erre a celra is!
    ( ha esetleg olyan routered lenne amiben nehezen igazodsz ki!)
  • WOLF3x6
    Router-em van meg Windows tuzfal, nem allitottam rajtuk semmit, ehhez is kellene segitseg.
  • WOLF3x6
    Ezeket megcsinaltam, aztan kivalasztottam egy szobat, beallitottam a jatek eleresi utvonalat, de ha ranyomok a start game-re, lerakja kicsibe a ggc-t, viszont a jatek nem indul. Ilyenkor mi a teendo, mit csinalok rosszul?
  • XXLászlóXX
    leszeded garena-t és regelsz forumban kb ennyi
  • degenerator
    miaza ggc? és hogy férek hozzá?
  • XXLászlóXX
    mondjuk kani=bnet<ggc
    vagy ggc>all
  • XXLászlóXX
    ha nincs kani van ggc meg bnet jobbaknak :P
  • degenerator
    vagy ha nincs kani
  • XXLászlóXX
    ai mapon csak buildeket meg újabb kombókat, technikákat szoktam kipróbálni... meg unalomüzésre is jó
  • Muki100
    Akárhogy is, lehetetlen igazi ellenfelek ellen az olyan ami AI ellen.
  • WOLF3x6
    Mind1, lejjebb irtam hogy jelenleg nincs war3-am, majd csak az eredetit fogom felrakni, majd magus rak fel nekem. De azert kossz!
  • Terensz
    Sejtettem :D
    Amúgy próbáld ki, nem is olyan egyszerű az 1v5. Nehezebb, mint az 5v5, mert ők mindig együtt támadnak, stunnolnak, lassítanak, pwnolnak. Ahhoz, hogy hármat bedarálj, nem elég az a kezdeti 3000 pénzkülönbség.
  • Muki100
    Azt ugye tudod azért, hogy játékosok ellen semmi esélyed nem lett volna...az AI nem azért van, hogy buildeket próbálj ellene, hanem azért, hogy az új játékosok kipróbálják offline.
    Meg gondolom alapból sok pénzzel indultál, úgy kell kipróbálni, hogy beraksz magad mellé 4 computert, és az elviszi a lóvét, a kezdő párszáz goldod van, amiből veszel egy rort max.
    Van kb. 50 dota replayem ami aktuálisnak mondható, ezekből ha akarjátok nézhetek olyat, ahol ezeket a csodahősöket lezúzzák az itt nagyon alábecsült egyedek.
    Egyébként ha 1v1ezni akarsz troll ellen is akad ellenfél, void, PA, broodmother, a régi naix, stb.
  • XXLászlóXX
    hát bemásolod replays mappádba és utána single player->view replay-> és lejátszod ennyi
  • WOLF3x6
    De mivel nyissam meg a w3g kiterjesztest? Nem azt mondtad hogy .aviban lesz?
  • XXLászlóXX
    radiance nem éppen ellenfélfüggő..... hanem hősfüggő..(mármint az a hős amivel vagy:)) például előbb rakok spectrének, alkesznak, weavernek, pl-nek, nagának, leonak mint például linának meg trollnak... vagy most akármit mondhatok... de viszont intes hősök közül tényleg jó undynak meg enigmának
  • XXLászlóXX
    kérésed számomra parancs :) ide nyomatom amiket felpakoltam "kedvenc" hősök:

Rhasta
    Medusa
    Spectre
    Visage
  • XXLászlóXX
    nemsokkal tart tovább... mivel itt több game is van kreálva szal kábé egyenlő a kanival
  • WOLF3x6
    Tokeletes, koszi!
  • degenerator
    csak azér kérdem, mer a 6.49nél asszem nem működött a mom.
  • magus
    technikailag ugyanaz, nem? sztem mindketto
  • degenerator
    de melyik? mom? vagy satanic?
  • magus
    működik
  • degenerator
    lunának lehet rakni lifestealt? működik nála valamelyik?
  • magus
    radiance ellenfélfüggő, pl dirge-nak szoktam kirakni, ha nemcsupa 3k hp-val rohangáló str hero van ellened akkor kőkeményen szétlehet szopatni őket vele. a zombikkal mikrozol, hogy ne jojjenek a kozeledbe, gyogyitod magad veluk, ha elmenekülne ott az ulti (skadi kesobb) meg a csizma, és szedi folyamatosan. volt már így nagyon csúnya killsorozat
  • Terensz
    "egyébként, ha ketten hárman körbeveszik warlordot, omndjuk stunnerek, mennyi esélye lenne?:)" hát ja :-) Erre írtam: "ha kapsz egy Liont és egy Nerubian assassint egyidejűleg, akkor bukó :-)". Earthshaker talán a legrosszabb ellenfél.