Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
mondjuk nem lett tökéletes... volt már h nem akarta összeolvasztani azt a receptet

" Rewrote all item code and systems. It now supports things like properly tracking item ownerships, fusing recipes with a full inventory"
végre 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Muki100
de a végsõ recept is olcsóbb lett

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Terensz
6.52 = bokros csomag. Drágább a széndzsjasa, mint 4 éve :-(

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Ja!

degenerator
meghalsz.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mi az hogy azt kiverik belõled?

light00
Egy kis szösszenet: ha Doombringerrel bekapsz egy lényt, azt kiverik belõled, és ezek után hal meg, akkor is megkapod a bónusz aranyat érte 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Muki100
Na guglira elsõre kidobta a megfejtést. Most már csak azt nem értem, hogy mit keresett egy ilyen a suli elõtt...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Szegény barátnõm meg értetlenkedett miért olyan vicces ez a rendszám 😄

Muki100
Én is láttam egy ilyet Szegeden.

degenerator
néha kanin is tudnak izgalmas játékok lenni. pl múlt hétvégén volt alkalmam részt venni egy noob ap-ban, 2 óra 15 percig tartott, beverték egy óra után a midet, de aztán visszavertük, és még fennt is. léneg a lényeg, hogy 10 lvl25ös hõs egymás ellen, szép nagy creepek jönnek-mennek, és annyi szabad idõ nem volt, hogy elmenjek elkölteni az 5000 goldomat.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Borgi
bneten is annyi liver van minta szemét. szerintem még nem jácottam olyat amibe nem volt. legalábbis az elmult 1évben biztos nem :C

porki fagyok fállalon

Éppen mentem étterembe a szépvölgyi úton, és láttam egy "BNET" betûket tartalmazó rendszámot egy autón. kár hogy nem fotóztam le <#hehe>

Muki100
Nem orb effect, de pl. desot már nem rakhatsz mellé mert az is debuff rakó. A ranged skadinak az az egy nagy elõnye a meleeshez képest, hogy megy vele a lifesteal.

"Blocks most targeted spells" vagy valami ilyesmi van kiírva a linkenhez. Csak angoltudás kell hozzá 😛 (és ráadásul nem is az összeset, mert a most az annyit jelent hogy "legtöbb")

degenerator

Az Assassinate képesség "két komponensû", elõször Fairie Fire-t varázsol a célpontra és aztán sebzi.
Linken Sphere csak a Fairie Fire-t blokkolja.

ez pontosan mit jelent?

degenerator
régebben írtátok, hogy a linkennel nem mindig jön be a spell resistanja. közben megtudtam, hogy csak a targetes spellek ellen jó.

light00
Ha az armor venne a spellbõl, akkor nem tudna Lion és hasonló ultis barátai 8-900at venni a hpmból egy Licchel. Pedig állandóan beoltott, hiába volt 50-60%os damage resistem.
A hero típusú armor tudtommal úgy csökkenti a spellek sebzését, hogy van egy alap 15%os resistje.

Zsír <#eljen>!

magus
armor levesz a spellbõl is.
a skadi meg nem orb effect rangednél, szóval nyugodtan rakhatsz mellé lifestealt vagy akármit akarsz

Muki100
A legtöbb nuke az spell damage, de van olyan, ami piercinget vagy pure sebzést csinál. Ilyen pl. tinker lézerje, amit tudok, meg még van egy pár ami le van írva egy nagy hosszú faqban az allstars fórumán.
Ezért van pl. hogy magina hiába rak tinker ellen spell shieldet, mégis eléggé be tudja zúzni a kis zöld. Viszont tinker lézerjét az armor gyengíti.

light00
Alapból 15%

Na ez az amit én sem tudok miért így van...

degenerator
azt tudtam eddig is. de alapból egy hõsnek nincs mágia-redukciója? mert pl néha a 300 dmg csak 260ra sikeredik.

light00
😮
én úgy tudtam hogy orb effect, csak a lifesteallel stackelõdik.

Nem, a varázslatokat van olyan ami külön redukálja (pl. Hood of Defiance)

degenerator
A Skadi nem orb effect ranges híróknál, hanem debuff.

jé. újdonság.

degenerator
egy kérdés.

az armor befolyásolja a varázslatokat? pl van 30%os armorom, megböknek egy 300 dmg-s nuke-al, akkor 300at fogok sebzõdni, vagy 200 körül?

Az All Stars-hoz kell a kieg? Bneten nekem nem jelennek meg.
Egyébként 3.7-et nem játszotok?

Muki100
Sajnos teljesen igazad van, de kanin ha már van egy 600 fõs körüli banlisted, és tudsz vagy te vagy a haver hostolni, akkor ott is lehet ám színvonalas és leavermentes meccseket összehozni. Mondhatnám úgy is, hogy itt tudsz biztosra menni, míg bneten mindig van egy kis rizikó, de átlagban viszont a bnet hozzáállása jócskán veri a "kani prok"-ét.

magus
háát azért bneten is akad gyökér

különösen a nácikat kerüld

amúgy, ez a Dirge ez nagyon kemény. nagy csata, ketten maradtunk és futottak utánunk 4-en, mindenki low hp, low mana. nálam boots of travel + radiance. hát nem elhullott 2 az aura miatt, 1-et kinukoltunk, 1 meg hiába menekül az aura+radiance kombó elõl : D

Terensz
Nyomtam pár meccset a bneten. Meg egyet a kanin. Háát, van különbség hozzáállásban. A kanin a hülyegyerekek szó szerint szidták egymás anyját, meg a meccs végére maradtunk 2-en. Bneten nem leavelnek. Csak ha szakad a net, de az ritka.

Az utóbbi meccs nagyon beteg volt. Str herokkal szétgyaktuk a sok ranged agit a végjátékban. Addig persze vért izzadtunk velük, de buránként 3000 Hp már sok volt furionnak, drownak, lunának meg az enchantressnek :-) Rá kéne állnunk a bnetes játékra.

light00
Techies is a good boy 😉

Lammer
ohlollemioooo 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Terensz
Látod, nyomós okom van utálni a techies-t :-)

light00
imba csíter<#gonosz1>
újabb bizonyíték, hogy a banlist szart sem ér 😄

😄DDDDDDDDDDDDD Legdurvább hõs 😄DDdd

Terensz
Jaja, ezt a "hõst" ismerem. Hard nuke-ra készül, már fél Magyarországot aláaknázta. Le kéne már pwnolni :-)

Borgi
legkeményebb hös?
NE NÉZD MEG :C

porki fagyok fállalon

Lammer
Dotaportal 'Baconzilla' nevu felhasznalo premium guidejai eleg jok! ott olvastam el a winner premium guidejat Leoricrol, azonnal beleszerettem a hosbe 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
ezen a dotastrategy-n gyakran olyan hülyeségek vannak fenn, hogy fáj olvasni, de most pl Akashahoz néztem a guidet, és hát kemény hõs. sajnos iszonyú könnyen hullik, 1 stun és szétkapják, de ha tudsz ügyesen blinkelni hamar szétkap mindenkit

Muki100
Igen lehet. Ki tudod választani rendesen a realmlisten, hogy battle.net vagy kani, a kaniloaderrel pedig tudsz változtatgatni. Bár a kanin most egy házilag barkácsolt patch van érvényben, elvileg (de tudjuk ugye ez mit jelent...) nem befolyásolja, szóval én is javaslom a biztonsági másolatot, de szerintem menni fog. Régen biztos, hogy ment.

Én már próbáltam errõl okoskodni magammal és szomszédommal, de még nem jutottunk el addig hogy kipróbáljuk.

Szerintem másold le egy külön mappába a feltelepített w3 filejait, és arra tedd rá a kanit. Ha csak telepített állományra lehet, akkor meg biztonsági másolatként fog üzemelni.

Zomil
a kérdésem az lenne, h origi játékhoz is fel lehet-e rakni a kaniloadert, h kani szerveren is tudjak játszani?
mert nem szeretném, ha szétcseszné a játékot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"igazából annyival jobban nem nyomták, max annyiban tûnt fel, hogy prok között vagyok, hogy senki nem anyázott, nem volt leave, és denyztek rendesen."

😄DDDDD

Isten tartsa meg jószokásukat, ennél rosszabbat senki ne kapjon! 😊

degenerator
ilyesmit nem tapasztaltam. ellenben, ha noob game-ben nem olyan buildot használok, amit vérpistike látott vmelyik dotás honlapon, hát azonnal kapom a kockokat, meg a vérnobbfaszkalapkat.

magus
hozzáteszem, a pro gamekat én azért kerülöm, mert ha néha hibázom, mindenki hibázik, akkor rögtön kiszakad belõlük a pöcs nerd, és nekedugranak, omg noob, ez prozor játék, omg noob. ez még rosszabb mintha vki simán kezdõ lenne

degenerator
ma hajnalban, mivel nem volt más a kanin, beléptem egy pro game-be.mondogatták, hogy biztos é, meg hogy nem lesz e erõs, mondom, fél négykor nem találok máshol játékot, menjen.

igazából annyival jobban nem nyomták, max annyiban tûnt fel, hogy prok között vagyok, hogy senki nem anyázott, nem volt leave, és denyztek rendesen. végülis 3. lettem 8/2/11 lett a statom. ami azért nem rossz, tekintve, hogy eddig csak noobban nyomtam. lehet, váltani kéne😊

Terensz
Ja, minden hõst agyon lehet csapni. 5v1-ben kb 11-12 pwn után a gép pl. azt játssza, hogy 5-en jönnek be a bázisomra. És ekkora túlerõvel simán szétcsapnak. (2-vel még bírnék). De nem adom fel :-) 5v1 rulz!!4