Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Najó inkább azt mondjátok, mikor jön már ki végre az új AI map?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Warriors of the night, assemble! (hrrr)
Méd báj mí <#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
A kocka ha nem otthon, akkor a Margitszigeten is azzal játszik <#idiota>#idiota>
porki fagyok fállalon
(vagy legalábbis amikor mesélték éppen készült)
kár hogy arra nincs dota :\ De tower defensek, azok milyenek rajta, anyám 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
<#idiota>#idiota>
igy van! te kulonbenizs egy fiuaggal fox meghazasodni <#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
Akivel az ember együtt él, nõnemû, szép, aranyos és gamer :-P
Ja, bots. Hiszen nekem nincs is barátnõm. Menyasszonyom van :-D
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
WÉTÉEF IZ BARATNO?,,,,,,,,,,,, <#idiota>#idiota>
én még akkoris rózsaszín rinocéroszokról és lila szobaelefántokról álmodom mikor ott fekszik mellettem barátnõm, az is hülyeség -.-
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mellesleg többek közt Davionra nem veszélyes.
Persze, menekülõ hero ellen jó, ha épp úgy adódik.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Viszont earlyben nem tud szóhozjutni, mert ha az ellenség nem noob, akkor odaküld egy ranged stunnert/manaszívót, stb., így nem nagyon tud fejlõdni, tárgyakat venni. Mire a SnY összejön, ami nála szerintem a kötelezõ build második lépése (1.: csuka), addigra az ellenfél õsszefarmol egy burizát és egy hypert, vagy guinso-t, vagy szinte bármit. Ez még nem is lenne baj, mert spiritbreaker legyõz bárkit face to face, de mivel az ellenfél kötelezõ buildje már majdnem teljes, õk már csapatban járják az erdõt, ami Barathrumnak nem szerencsés.
5v5-ben csapat-összecsapásoknál szinte csak a mass stunnerek maradnak talpon, plusz akik illúziókat varázsolnak. Meg errõl nem szól semmilyen portál, de a gyõzelemhez kell egy hero, aki tudja az ellenségét szeparálni, pl. Pudge vagy Earthshaker. Sokkal hatásosabb, mint pl. a hex.
Apropó: hex. Szerintem az egyik leghaszontalanabb dolog a dotaban. 5v5-ben lehexelt ellenfelet még sosem kaptam szét, és engem lehexelve még sosem kaptak szét :-) A hexelõ hero azonnal eldobja a targetet, és egy bolhafingot kell attackmove-olnod egy pillanat alatt, hogy legyen értelme a hexnek, a többiek pedig ha nem õt támadták eleve, akkor mire targetelnek, letelt a hex. Egyetlen elõnye van talán, bepánikoltatja a célpontot, és van esély rá, hogy hülyeséget csinál. 1v1-ben ellenben nagyon hasznos, de ki játszik 1v1-et... A cyclone szerintem sokkal jobb disable.
A nagyon common herok (és nem véletlen):
Pudge, Yurnero, Techies, Lion, Tormented soul, Earthshaker, Sand King, Jah'rakal, Axe, Tiny, Mirana, Abaddon, Luna, Queen of pain, Venomancer, Rikimaru, így nagyvonalakban. Ezek szinte minden játékban vannak. A noobok pedig ált Drow rangerrel, Sniperrel, Medúzával, Voiddal szoktak lenni. (Void az egyik kedvenc herom, de 5v5-ben nincs esélye összefarmolni pl. egy lepkét, a chrono pedig arról szól, hogy szerencsétlen void örül, ha 2-t bele tud csapni az egyik heroba, miután odamászott kb 3 centit - és mielõtt õt pwnolják.)
Barátrum csak néha van. A végén a pusholásnál tipikus kép, Barátrum odamegy a 3-4 ellenséges hõshöz (10 cm-re tõle ott a csapata) ulti, egy hõs pirosba megy 2 mp alatt, Barátrum meghal, egy nuker kinyírja a pirosban levõ hõst, areastunner beimpalál a banda közé, maradék herok eltûnnek, majd fél perc és mindenki ugyanott van kipihenten. Barátrum is, csak õ nem lépett szintet, meg kevesebb pénze van kb 900-zal (igen, 20. szint környékén kõkemény 800-900 pénz bünti egy pwn, ami szerintem a legnagyobb bunkóság. Ált. el is dönti a gyõzelmet/vereséget csapat-szinten)
azert a "bara'tszoba" eleg erosen kozelit fele! :CCCccc
Amúgy nincs olyan hero a dota-ban, aki legyözhetetlen/hibátlan/nincs gyenge pontja. Viszont ilyen csapat (+ stratégia) akár létezhet is.
jo az ultija tud szemet lenni, de annyira nincs gusztustalan skillje. a vegere az illuziok mantaval megtevesztoek tudnak lenni, meg az, hogy folyamatosan max hpje van, de nem tud lassitani, stunolni, nem tud nukolni, nem tud elblinkelni, nagyon szemet nem tud lenni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(aki meg mindig nem jott volna ra->Terrorblade :p)
Egyébként nem teljesen immunis, pl. purget lehet rá adni, meg hasonló debuffokat, a sebzést tényleg kivédi viszont.
Jugger low hp hõs, pár stunner vagy nuker könnyedén megöli csapatban, dehát nyilván nem kell vele se 1v1-ezni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"