Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az oldalát ha böködöd, biztos csikis. <#idiota>

Najó inkább azt mondjátok, mikor jön már ki végre az új AI map?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

koryne
-.-

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Köszi ^^

Lammer
nadehatmostize... tenyek ellen szembeszelbe ne p1s1ljunk :p
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BEAST
wow, nagyon jo lett <#wow1><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koryne
Most nézem, mit írtál te ide-e! Szüljél sünitüskés medicnuniagot!!!444!44!
<#idiota><#idiota><#idiota>

light00
Szeretnék egyszer énis ennyire unatkozni<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

koryne
De!4!

koryne
Ha találok hozzá sémát 😊

Terensz
Neked nem 😛

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lammer
nekem mikor csinalsz Medic nuniagosat? ^^

koryne
Pihenésképpen:
Warriors of the night, assemble! (hrrr)

Méd báj mí <#idiota>

Majd ha multi-fázisba eljut, akkor jöhet 😄

A kocka ha nem otthon, akkor a Margitszigeten is azzal játszik <#idiota>

Borgi
de, van rá, még béta verziót ki is lehet probálni, én ki is probáltam, de még hát izé.. nem kell eröltetni ^^

porki fagyok fállalon

Nem úgy volt, hogy van? Még kép is volt beszúrva az SC topikban...
(vagy legalábbis amikor mesélték éppen készült)

light00
Az van nekemis, dugunk? <#idiota>
kár hogy arra nincs dota :\ De tower defensek, azok milyenek rajta, anyám 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Nem, de van nintendo DS-e <#szeret>

hint: kvarcjáték.
<#idiota>

Lammer
"Hiszen nekem nincs is barátnõm"
igy van! te kulonbenizs egy fiuaggal fox meghazasodni <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Terensz
"WÉTÉEF IZ BARATNO?"

Akivel az ember együtt él, nõnemû, szép, aranyos és gamer :-P
Ja, bots. Hiszen nekem nincs is barátnõm. Menyasszonyom van :-D

degenerator
utoljára két hete játszottam vele, mert a barátnõmmel élek, és itt nem fut el a gépen.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

magus
WTB barátnõ : D

Lammer

WÉTÉEF IZ BARATNO?,,,,,,,,,,,, <#idiota>

magus
erre szoktam mondani h get a life -.-

én még akkoris rózsaszín rinocéroszokról és lila szobaelefántokról álmodom mikor ott fekszik mellettem barátnõm, az is hülyeség -.-

Borgi
te kis kocka ;*-(

porki fagyok fállalon

degenerator
nem is vitte le a hp-mat, csak zaklatott, stunnolni meg nem tudtam, mer ww. de azér az már durva, ha ezzel álmodok....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Terensz
Nyugi, Pugna nem az a kergetõs fajta :-)
Mellesleg többek közt Davionra nem veszélyes.

degenerator
nagyon gáz, ha azt álmodtam, hogy dotában én vagyok davion, és pugna kerget?😄

Tudod, volt ám pizza is csak abból az egyik nem volt ilyen puha 😛 <#idiota>

Terensz
Ja, hasonló, csak bablevessel :-)

Terensz
KIvéve, ha Axe csapatában van Pugna :-) Akkor nagyon tud fájni rasztának a dupla hex :-)

magus
rasta dupla hexe nagyon paraszt tud lenni, a végjátékban, mikor a sok noob azt hiszi, hogy axel elég set attack targettel a padlóra nyomni, vagy akár aki tud vele játszani és elkezdene megfingatni, akkor nagyon nagy veszteség az a majdnem 10 mp.

Terensz
Elméletben valóban nagyon jó. De ember legyen a talpán, aki a teamfight hevében képes betargetelni egy lehexelt herot :-)
Persze, menekülõ hero ellen jó, ha épp úgy adódik.

Muki100
A hex jó. Régen amíg az elfogyott eult lehetett továbbfejleszteni jobb volt az tény, de így is nagyon hasznos. Megszakítja a channelinget, a permabashos herok ellenszere, menekülõ célpontot elkapsz vele. Sokoldalú, csak most szerintem nem éri meg arra gyûjteni az elején eul helyett.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Terensz
Az endgame-es csapat-harcokban van egy gyengébb, meg egy erõsebb csapat, meg persze egy átláthatatlan kavalkád. Menekülni nem nagyon szoktak onnan, mert kb 5-6 mp alatt lehetne kimászni a tömegbõl, azalatt meg meghal, akinek meg kell. Persze nem azt mondom, hogy Barathrum abszolut tehetségtelen, de mivel õ vadász, ezért csak early végén/midben van beleszólása az eseményekbe, ákárcsak pl. Bloodseekernek. Talán akkor van nagy szerepe, ha a csapat-összecsapás betolódik az erdõbe, és a herok eltávolodnak egymástól.
Viszont earlyben nem tud szóhozjutni, mert ha az ellenség nem noob, akkor odaküld egy ranged stunnert/manaszívót, stb., így nem nagyon tud fejlõdni, tárgyakat venni. Mire a SnY összejön, ami nála szerintem a kötelezõ build második lépése (1.: csuka), addigra az ellenfél õsszefarmol egy burizát és egy hypert, vagy guinso-t, vagy szinte bármit. Ez még nem is lenne baj, mert spiritbreaker legyõz bárkit face to face, de mivel az ellenfél kötelezõ buildje már majdnem teljes, õk már csapatban járják az erdõt, ami Barathrumnak nem szerencsés.
5v5-ben csapat-összecsapásoknál szinte csak a mass stunnerek maradnak talpon, plusz akik illúziókat varázsolnak. Meg errõl nem szól semmilyen portál, de a gyõzelemhez kell egy hero, aki tudja az ellenségét szeparálni, pl. Pudge vagy Earthshaker. Sokkal hatásosabb, mint pl. a hex.

Apropó: hex. Szerintem az egyik leghaszontalanabb dolog a dotaban. 5v5-ben lehexelt ellenfelet még sosem kaptam szét, és engem lehexelve még sosem kaptak szét :-) A hexelõ hero azonnal eldobja a targetet, és egy bolhafingot kell attackmove-olnod egy pillanat alatt, hogy legyen értelme a hexnek, a többiek pedig ha nem õt támadták eleve, akkor mire targetelnek, letelt a hex. Egyetlen elõnye van talán, bepánikoltatja a célpontot, és van esély rá, hogy hülyeséget csinál. 1v1-ben ellenben nagyon hasznos, de ki játszik 1v1-et... A cyclone szerintem sokkal jobb disable.

magus
annyira nem rossz a vége fele is, egyrészt nincs olyan kevés élete a vége felé, másrészt akit üt, az gyakorlatilag nem tud mozdulni. és ha valaki menekülõre fogná, simán elkapja. csak nem az elsõ sorba kell rakni

Terensz
Nem. 5v5-ben szinte semmit nem ér... nincs olyan képessége, ami több herot érint. Nem is nagyon látom bneten.
A nagyon common herok (és nem véletlen):
Pudge, Yurnero, Techies, Lion, Tormented soul, Earthshaker, Sand King, Jah'rakal, Axe, Tiny, Mirana, Abaddon, Luna, Queen of pain, Venomancer, Rikimaru, így nagyvonalakban. Ezek szinte minden játékban vannak. A noobok pedig ált Drow rangerrel, Sniperrel, Medúzával, Voiddal szoktak lenni. (Void az egyik kedvenc herom, de 5v5-ben nincs esélye összefarmolni pl. egy lepkét, a chrono pedig arról szól, hogy szerencsétlen void örül, ha 2-t bele tud csapni az egyik heroba, miután odamászott kb 3 centit - és mielõtt õt pwnolják.)

Barátrum csak néha van. A végén a pusholásnál tipikus kép, Barátrum odamegy a 3-4 ellenséges hõshöz (10 cm-re tõle ott a csapata) ulti, egy hõs pirosba megy 2 mp alatt, Barátrum meghal, egy nuker kinyírja a pirosban levõ hõst, areastunner beimpalál a banda közé, maradék herok eltûnnek, majd fél perc és mindenki ugyanott van kipihenten. Barátrum is, csak õ nem lépett szintet, meg kevesebb pénze van kb 900-zal (igen, 20. szint környékén kõkemény 800-900 pénz bünti egy pwn, ami szerintem a legnagyobb bunkóság. Ált. el is dönti a gyõzelmet/vereséget csapat-szinten)

Lammer
"Amúgy nincs olyan hero a dota-ban, aki legyözhetetlen/hibátlan/nincs gyenge pontja"

azert a "bara'tszoba" eleg erosen kozelit fele! :CCCccc

Terensz
Terrorblade nem tud disable-t, de nem is kell neki. A legjobb pusher, és ráadásul endgame-ben a farmolás a legveszélyesebb mûfaj. Ha valaki egyedül farmol, tuti, hogy levadásszák. Hacsak nem lancer/terrorblade/naga siren az illetõ. Jah, meg hogy yurnero hozzá sem tud szólni?
Amúgy nincs olyan hero a dota-ban, aki legyözhetetlen/hibátlan/nincs gyenge pontja. Viszont ilyen csapat (+ stratégia) akár létezhet is.

magus
viszont furion pl nagy szemet. barhova tud teleportalni, es le tud fogni. stygwinnel es hyperstoneal meg szetszed azalatt. az ultija ugyan lofasz.

magus
én nem tudom kezelni

jo az ultija tud szemet lenni, de annyira nincs gusztustalan skillje. a vegere az illuziok mantaval megtevesztoek tudnak lenni, meg az, hogy folyamatosan max hpje van, de nem tud lassitani, stunolni, nem tud nukolni, nem tud elblinkelni, nagyon szemet nem tud lenni

Borgi
tarrorblade is gusztustalan ;*-(

porki fagyok fállalon

Lammer
<#idiota>

BEAST
nemtom mirol beszelsz <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
crites targy, mirroros, Sunderes komboval agyonvertem Juggert ^^
(aki meg mindig nem jott volna ra->Terrorblade :p)

Muki100
Jugger nem mindenkinél gyorsabb, nemrég kapott egy kis extrát az mséhez de elõtte meg 290 volt, azaz tetû..
Egyébként nem teljesen immunis, pl. purget lehet rá adni, meg hasonló debuffokat, a sebzést tényleg kivédi viszont.
Jugger low hp hõs, pár stunner vagy nuker könnyedén megöli csapatban, dehát nyilván nem kell vele se 1v1-ezni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

degenerator
amikor lunával voltam, soha nem tudott megölni yurnero. alapból nem megyek ellene creepek nélklül. a nuke-okkal gyengítem, és mivel harcos luna build, sima ütéssel is lehet. ha esetleg ultizna, elnyomom a ww-t, aztán ulti. persze ez nem mindig jöhet be, de eddig soha nem tudott megölni yurnero.

magus
yurnero és luna fut egymással szemben. mindkettõ benyomja az ultiját, yurnero megöli lunát, mire kijön az ultiból luna ultija lepergett, de ha mégsem, benyomja a pörgést és elmegy

degenerator
lunával nincs lehetetlen, olyan gyorsan szétkapja, hogy nézelödni sincs ideje.

magus
bár amúgy nekem sikerült szopnom vele, iszonyat kevés a manája. leszivod és halott kb.