1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • degenerator
    eul?
  • Muki100
    Dazzlénak én szoktam mekát tenni ha a csapat olyan hogy még több heallel boldogul az elején (általában ez van), egyébként meg guinsoo vagy eul elsőnek, ha van durva invis hős az ellenfélnél akkor necro 3, ha nincs akkor többnyire deso + assault.
  • Muki100
    55 sec a cd és 30 secig tart, szóval nem hiába tűnik kevésnek.
  • degenerator
    egyébként leírnád a dazzle taktikáját? meg ohgy miylen cuccok kellenek neki?
  • Sheltem
    Hmm 90 sec...akkor csak úgy tűnt.
  • Sheltem
    Nem tudom , de elég gyors a cooldown a troll ultin. Ha leszedi sem hinném, hogy problémát okoz(talán az egyik leggyorsabb cooldownja a troll ultinak van legalábbis azok közül a hősök közül akiket én kipróbáltam).
  • Terensz
    Trollon már sokat alakítottak, nem hiszem, hogy jelentős változás lesz. A diffusal purge-e vajon leszedi a troll-ultit? (Medusa purge már nem debuffol)
  • Sheltem
    Én broodmother t utáltam még nagyon közelharcban, pl Bloodseekerrel ő egy elég impossible hős, trollal szétkapom 2 pillanat alatt. Gondolom pár verzión belül legyengítik kicsit a trollt nem hiszem, hogy így hagynák.
  • Terensz
    Ha már látom, hogy fröccsen a rupture-animáció, akkor megállok, küzdök, elesek. Ilyen potya-killek sok heronál vannak, attól Barathrumot én pl. nem tartom undorítónak. Nem egy 1000 hp-s kombó az undorító, ami közben akár többen is támadhatják Barathrumot. Az undorító a level 3 laguna blade aghanimmal.
  • Sheltem
    Barathrum mellé meg mondjuk egy Naix társnak Troll ellen és gg.
  • Sheltem
    Igen, vagy stunnerek, vagy Nukerek de akkor legalább 2-3... Mert ugye Trollt is szét lehet szedni könnyen mint mást amíg nem ér ellenfél mellé. Rylai / Zeus / Lich 3as ellen pl megnézném mit csinálnék ha 3an jönnének csoportban hasonló szintűként mint a Troll...
  • Terensz
    Ha az ellenfél belenézett az inventorydba és látta a kalapácsot, akkor tudnia kellett, hogy 2 lehetősége van. 1.: van legalább két stunner a csapatában, és akkor te meg sem tudsz moccanni, 2.: nincs stunner, és akkor gg...
  • Sheltem
    Mondjuk Barathrum az akivel kb a hősök 90% a nem szabad hogy gondot okozzon...Undorító és elmenekülni is esélytelen ellene. Kb olyan mint mikor a blood kerget egy 40% hp alatti hőst akin még Rupture is van..Esélytelen.
  • Sheltem
    Egyébként 6. itemnek Hearth of Tarrasquet raktam volna neki a Satanic mellé.Ennek a heronak nem kell több sebzés, attack speed maxon van, Nuker mix itemek se kellenek HOT al és sataniccal viszont annyi HP ja van, hogy Hero legyen aki leveri róla miközben a Troll kanalazza a husit befelé. Szóval szerintem a dreambuild a Troll Warlordnak: Power Treads,Satanic,Basher, Butterfly,Assault Curiass, Hearth of Tarrasque(azok közül amit te írtál én a Vladimirt próbálnám be de akkor már inkább Satanic, lvl 12 felett már dől a pénz a hatalmas AS miatt szerintem nem érdemes alább adni vele). Lvl 8-9 ig viszont óvatosan kell vele mocorogni 1-2 potyakill becsúszhat de én inkább hátulról dobálgatom a creepeket.
  • Terensz
    Ha 7 hely lenne az inventoryban, vennék neki bashert... De ugye abból kell gazdálkodni, ami van. Nem lenne rossz tárgy, csak vannak sokkal fontosabbak.
  • Terensz
    Barathrum nagyon el tudja szúrni az earlyt - ami nem csak rajta múlhat. Akkor nem csak a troll, de még szerencsétlen bristleback is el tudja kalapálni lateben. Azt ugye ne felejtsük el, hogy Barathrum earlyben is melee... Így persze könnyű a trollnak.

Felejtsük már el azt a vacak BoT-ot :D Az egy loal!!4...
  • Sheltem
    Kell neki egy basher hogy igazán imba legyen.
  • Sheltem
    Ejj. Benézek a dota fórumomra miről megy a téma? Kedvenc Heromról a troll warlordról. :) Tegnap zúztam vele egy 13:1 es statot bnet publicon, 1 1 leaver volt mind2 oldalról és azért haltak tőlünk is rendesen. Ami volt nálam: Power Threads(tudom BOT jobb neki de én PT -t jobban szeretem),Helm of Dominator,Basher,Butterfly és végső itemnek Assault Curiass(Satanicra már nem volt idő:)). Volt e Attack speedem? Szegény Barathrum mikor nagy lendülettel jött felém már előre mosolyogtam. Szegény Stunolt, ultizott, nekifutott mellette a Tormented Soul(vagy hogyhívják a drágát) robbantgatta az arcom és megjelent a semmiből a Templar Assa is(én voltam lvl 19 ők 17-18 körül). Triple kill. Persze tudom nem nagyszám imba heroval és ilyen builddel zúzni de nagyon élveztem. BE GODLIKE!
  • Terensz
    Troll nem veri le Barát. Bara ultija + greater bash(része az ultinak) + sebességből adódó plusz sebzés + gyepálás közben egy kis sunyi charge of darkness + 2 ajándék ütés általában mindenkit kinyír. Természetesen a kombó közben nem jut szóhoz az ellenfél.

Troll abban az esetben győzhetne, ha van lotharja és basherje, és Bara még egy ultit sem tud elsütni, mert folyamatosan stunnolja a troll. De ezesetben ennyi a Bara teendője: charge (akár egy kilóméterről), 2 ajándék pofon, ulti... Charge elől lotharral sem tud elbújni a troll.
  • Terensz
    Miért vesz mindenki bashert a trollnak? Ő nem attól lesz erős. Őt az ultija, a vladimirs, a satanic és a battlefury teszi naggyá. Néha megnéztem volna a fejeket, mikor a srác már mindenkit megvert a csapatomból párszor, pár szinttel magasabb volt nálam mikor összeakadtunk, és az én hp-m szinte alig fogyott, pedig még a haverja is ütött. Double kill!!4

Amúgy nem a troll a kedvenc herom, azért írtam róla párszor, mert a véleményem az, hogy ha jól tápolod: legyőzhetetlen.
    Az én herom: Dazzle. Ő a meglepetések heroja, ugye senki nem gondolná egy intes herorol, hogy 5 mp alatt szétkapja a kis hülye (2 szinttel magasabb) Gondart. Meg úgy egyáltalán kinek jutna eszébe Dazzle-lel többet játszani, mint 5 perc, olyan célzattal, hogy kiismerje. 2 óriási előnye van: 1: nem kapkodják el előled kezdéskor, 2: alig tud róla bárki bármit.
  • Borgi
    troll az egy gusztustalan rátklikhiró. broáf :C
  • magus
    trollt nyílván a mass stun miatt nehéz lenyomni, barat meg ha épp nem proccol be a stunja akkor azért lazán leveri sztem
  • Muki100
    Szerintem pók > troll ha nincs trollnak mondjuk 2 basherja még extrába, meg hatalmas szerencséje.
  • Borgi
    azzal nyomod? :O
  • degenerator
    nekem tinkerrel se.)
  • Terensz
    Szerintem nem vészes a póki. Sem Barathrummal, sem Jah'rakallal nem okozott különösebb gondot.
  • magus
    hogy ez a brood mekkora geci. ha nem kap be egy mass stunt, vagy egy pew pew hőst akkor szinte lehetetlen megállítani
  • XXLászlóXX
    "A ranged skadi meg sehogyan sem orbos"

így van. ranged skadi nem orb hanem debuff, szal tehetsz melléd bármi más orbot is.
  • Terensz
    Bocs, hazudtam.
    Egy hero van, aki ugyanúgy lő, mint a mutalisk. Luna Moonfang.
  • Terensz
    Nincs "mutaliszkesen lődöző" hero a dotában. Chain lightning van, ami hasonlít, meg lich ultija. De a spelleknek semmi köze az orb effecthez.
    Pár hero van, akinek orbos passzív képessége van, pl. Magina manaszívása, broodmother passzívja, ursula +sebzése, Anub'seran dupla lövése, meg még 1-2.

A ranged skadi meg sehogyan sem orbos, ahogy ezt már korábban megbeszéltük, csak drow ranger lassításával nem stackel. (drow lassítása egyébként aktív, autocastos, nem orb effect... de akár orb is lehetne, a skadi nem az, ettől független nem stackel.)
    Medusa sokfelé lövése nem orb. Oda lenne írva, meg ki is próbáltam. A desot viszont nem. Vicc lenne, ha egyszerre 3 heroról le tudna szedni 6 armort...
  • Nuki
    Én meg nem a medúzáról, hanem olyan hősről, akinél konkrétan ki van írva, hogy orb effectes támadása lesz ha felveszed a képességet.

Mert a medúzánál nem írja ki, de egyesek szerint orbos ha sokfelé lő.
    Én említettem egy olyan hőst, akinél ha felveszed a képességet, konkrétan kiírja. Ezen mit nem lehet érteni?
  • Lammer
    Medusarol beszeltem -.-
  • Nuki
    De az, neki is pattog a lövedéke, és csökken.
  • XXLászlóXX
    lunának ha veszel sanyát akkor ugy csinál mintha lőne pedig nem is :D
  • Muki100
    Lunáról beszél, annál írja ki pirossal hogy ne vegyél desot meg skadit.
    A hydralisk az venomancer.
  • Lammer
    "hadde nem"... mutalisknek PATTOGO lovese van(raadasul a pattogo lovedekek ugye csokkennek sebzesben)... ez meg rohadtul nem az... ;)
  • Nuki
    Hádde nem? :D
  • XXLászlóXX
    Mutaliskesen lődöz LOL :D
  • Nuki
    Ki kell tapasztalni... mert annál a Rangedes hősnél, aki ilyen Mutaliskesen lődöz, annál kiírja hogy ne vegyél ezt meg azt, mert nem fog működni a képesség...
  • degenerator
    meglátszik, hogy két hete nem játszottam. axeval voltam, és lich osztotta nekem a killeket.