Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Juggernaut egyébként a halhatatlant közelíti, nem teljesen értem, hogy ennyi verzión keresztül hogy nem sikerült gyengíteni rajta. Õ az egyetlen a játékban, aki 36% eséllyel képes critelni. A forgószeles támadása során immunis a varázslatra és gyorsabb bárkinél, az ultija pedig midgame-ben egy instant deathnek felel meg. Szóval kicsit úgy érzem, eltûnk a szép játék, amiben pedig egy-két héttel ezelõttig volt részem bõven. A helyét a "Gyõzni bármi áron. Mondom: bármi..." vette át.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
...
Pvpgn server-kérdést még elõ-elõszedem néha. Valaki, aki szeret config file-okat hákolni meg sokat utánajárni, nem akarja a saját gépére összehozni próbából? (vindóz alá is jó, mert a config file-ok megegyeznek a linuxosokkal) Pl. Lammer? Nekem egy nap alatt nem jött össze, tehát valamit elszúrtam, több idõt viszont nem tudok rááldozni a közeljövõben. Tehát pvpgn server kell (http://pvpgn.berlios.de/index.php?page=files), plusz a frózentrón exe-jével kell valamit alakítani. A kulcs valsz. a "pvpgn loader" lesz (kliens), a gatewayt a kliensen pedig a "BNGatewayEditor.exe"-vel lehet áthegeszteni (ez a neten pillanatok alatt megvan).
Nagyjából mindenki beírta a gg-t (mindkét oldalon), kezdve a 20. perctõl, egészen a meccs végéig, és amíg nem látszott eldöntöttnek a kimenetel, nem volt leave. Ennyire még egy pro-meccs sem izzasztott meg, mint ez a noob, de azért meglett az eredménye. Kikaptunk. (Ja, 2-en, azonos oldalról még az elején jeleztük, hogy fél-noobok vagyunk. A válasz "itt a helyetek" volt :-D )
<#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
50bõl 1-szer kapok ki egy olyan csapatot, hogy mûködik az egész, és support heroval nem szopok
Volt ma egy olyan bnet meccsem, h. ellenfél egybõl kikapta Slayert meg Lion-t. Én meg Pugnát. Midig együtt volt a csapatunk, meg mindig volt ward is , jól eldugva :-) Núkolni akarták a partimat 2 oldalról (plusz a tankok meg védeni próbálták õket) de szegények mindig megölték magukat a wardom segítségével :-)
A másik nagy support heroval: Omival rosszak viszont a tapasztalataim csapat szintjén, pedig maga a hõs nem lenne rossz.
Állandóan azt játszotta a csapatom (2 meccsen, tök másokkal is), hogy összejött mondjk 6 hero (3-3) középre, gyorsan nyomtam egy guardiant (ugye mindenkinek 1000 armor), meg a tankunkra egy varázs-immunitást. Erre mind a 2 (szinte sebezhetetlen) barom elhúzott neutrálozni, engem meg szétkapott a 3 ellenséges hero. Omni tényleg csak olyan csapatba való, akik tudnak élni a supportjával.
Jah, mellesleg azt játszotta az összes csapattag-hero az én lane-emen, hogy lesebzõdött fél HP-ra, majd látom, indul haza a kúthoz. Gyorsan rágyógyítok (felmegy majdnem maxra a HP-ja), majd beírja "thx" és megy tovább haza. (ellenfél meg ottmarad narancssárga HP-csíkkal, akit simán le is ölhetne) Szóval DotA tök jó lenne, mondjuk összeszokott csapatokkal, és mondjuk nem bneten, hanem pl. hamacsival.
Amúgy valaki csinált már valaki pvpgn szervert? Maga a szerver elindul (az mondjuk alap, hogy pl. a netes regisztrációt meg tudom csinálni, szóval rendesen létrejön felhasználónév/jelszó) de akár a frózentrón.exe-vel, akár a w3l.exe (w3 loader) indítva sehogy sem tudok rácsatlakozni. Persze bnet server címnek loálhosztot állítok be BNGatewayEditor-ral. Ha valaki vágja, pls írjon!!4 Htx.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
az egész pub arról szól, hogy kinél vannak ott azok a hõsök aminél ha megnyomod a gombot 2 percenként akkor nyersz (kibaszott no skill luna, slayer, sniper, broodmother, stb). Csapatban lelehetne nyomni, de képtelenség itt úgy játszani. Látom, hogy fut felé Yurnero, odafutok mellé, hogy eloszoljon yurnero ultija, erre elfut és meghalok. sok retardált képtelen gondolkodni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A macska nem támad rá az apró mozgó valamikre? <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amûgy nájszos (Y)
treads, diffusial blade (majd manta, de akkor szopó h nem tudod lassítani), cryst (majd buriza), butter, hot
21-2 (kicsit szúrtam a szemüket a végén azzal a sok gusztustalan mákkal)
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az életünket tékozoljuk, de én nem vagyok az a kilépõs típus :P
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És sokszor az az érzésem, hogy 2-en klántagok, és apró jelekbõl tudják, hogy a másik mire készül. Még az is látszik, hogy a többi nincs képben.
Volt olyan is, hogy belépett >Klannev/user1, majd kb 5 mp múlva >Klannev/user2 is megérkezett. Elzavarták mindkettõt, de gondolom, visszamentek a bnetre klánnév nélkül pár p múlva...
mondjuk ma én is kiléptem, mikor az ellenfél tele van olyan hõsökkel, hogy kurvára mondani kéne hogy miss, mert esélyem nincs ellenük, és kibaszottul 5.jére ront rám 4, akkor mondtam h bb. ha totál segg a csapatom énis kilépek, megspórolok 30 percnyi szenvedést.
mai kedvencem, h 1-szer megölték a csávot és már lépett is ki -.-
jah és bnet-en
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Magnus -> Magus
De ez mind számháború, és unalmas. Láttam már gyönyörû játékot Zeussal is, egy bnetes meccsen egy csapatban voltam vele, végig a sarkamban volt zeus (spiritbreakerrel voltam) és olyan profin segített, a meccs alatt kb. 6-7 pwn-tól kímélt meg. Én meg azonnal védtem, ha õt akarták levadászni.
Amúgy 1v1ben szinte bárkivel bárkit le lehet vadászni (1v1 = szemtõl szemben), ha jól jön össze. Csak 3-szor kell megölnöd, máris 3 szint és 2000 gold a különbség. Ebbõl az következik, hogy negyedjére, meg negyvenedjére is pwnolod. De végsõ gyõzelem csak összetartásból lesz.
Amúgy rá kellett jönnöm, hogy a tápos herok semmit nem érnek, ha nincs csapatjáték, meg nincs support hero. Asszem rá fogok gyúrni omniknightra. Amennyire nem jól használja az AI, annyira fel lehet vele a csapatot turbózni. Mostantól Dotában csak support-herokkal játszok, sokkal élvezetesebb, mint pl. Barathrummal solo herokra vadászni, majd meghalni, mikor már 3-an jönnek. + : egy jó support hero csapatjátékra buzdítja a többieket is, ezt tapasztaltam. Amúgy Omnit sosem látom játszani, ami különös, mert az egyik legjobb hero. (Pugnát sem látom, de vele nehéz is jól játszani, mert soloban 2 pillanat alatt kicsinálják)
random az mindkét oldalról választ?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
random draft - 2 kocsma véletlenszerûen töltõdik fel hõsökkel és azok közül lehet választani
exclude - kizárhatnak 4-4 hõst kezdés elõtt a játékból
-lm
-rd
-xl
Linának szebb lett a sárkányigája :3