Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért írta gondolom hogy "el is felejtettem"

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
malstrom nem orb effect? ha felulirja a life steal, akkor miert eri meg kirakni?

Lammer
"tuti német volt bazmeg"

neked ilyen German fobiad van? 😄

btw enmost kicsit visszatertem a Revenanthoz^^
ezt ha hagyjak eltapolodni, akkor villamgolyoszoro lesz belole 😄
a vegen 3an(!!!) utottek es nem haltam meg 😄
maelstrom+butterfly+frenzy+satanic+treads(csénlájtingot mar "el is felejtettem") es golyoszoroba nyomta a stabil 300akarmennyi sebzeseket 😄 ilyen 67%os armor mellett :o
ugy usztak meg neha az ellen hosok, hogy lehexeltek<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
a faszom eldurran már, kivenném Lunát a picsába a játékból. benyomja az ultiját és nyert. ennyi az egész hõs. persze csupa str-es ellen nem ér semmit, de agisokat és inteseket szétszedi. aztán kigyúrja agira és esélyed nincs. rohadt cheat az egész, vmelyik impotens faszkalap rakta bele a játékba ellensúlyozva hogy nem áll fel neki. tuti német volt bazmeg

XXLászlóXX
nemtolunk egyet? xD

Terensz
E.gg)Guenhwyvar

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

XXLászlóXX
bneten accod?

Terensz
Ha élesben van kedvem, a bneten. Sokszor gépek ellen játszom. Õk sosem leavelnek, akkor sem, ha 20-adjára pwnolok. Ha egyszer sikerül megcsinálnom a pvpgn-t, onnantól azon :-)

XXLászlóXX
btw terensz te hol gamelsz?

XXLászlóXX
én tudtam 😛

Terensz
Nem vernélek le vele, mert az 1v1 hülyeség. Ha nem 1v1, akkor meg nem csak ellened harcolok. Barathrumnak ugyanaz a szerepe a csapatban, mint hülye gondarnak vagy a kis fíreg rikimarunak. Levadássza a herokat, amig a többiek pusholnak. Pl. gondart vagy rikimarut :-) 1v1-ben meg az image-es herok ellen semmi esélye. (pl slithice)

Barathrum másik felhasználási területe: rikit becsárdzsolja 1 km-rõl, a többiek meg agyonverik ward nélkül, mert látják :-)

Terensz
Az csak fun build. Ne vegyél orchidot Barathrumnak :-) Persze a többit se a képrõl. Amúgy soul burn = +20%damage + silence.

1 heart elég az armlethez, 2 mellett meg maradhat is bekapcsolva. Amúgy az a lényeg, hogy ha támadtok, és tudod, hogy folyamatosan ütni fogsz, akkor kapcsold be. Farmoláshoz is mehet, mert annyi hp-t bõven visszanyersz a vladimirs-sel, amennyit levesz az armlet. (Barathrum egyébként nem annyit sebez, amit kiír a gép. Minden csapása után egy fél mp-cel sebzi a sebességének a 16%-át. ami kb 70 fizikai, így jár érte a hp-szívás.)

Ja, tudtátok, hogy a prophet fa-ketrecébõl ki lehet jönni tangóval? (meg blinkkel, meg pl Barathrum-ultival) amúgy lenne kb 5 sec.

degenerator
30 hp-t levesz mp-nként?az szép. ahhoz lega két heart kell, hogy ne haljon meg.

és az a soul burn mire jó? asszem a #427es képen a bara elsõ tárgya csinálja azt.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

XXLászlóXX
legegyszerübb hõs a dotában csak stunból áll ugy mint a tau csak ahhoz már kell egy kis ész 😊 ennél meg két gomb és csá mondjuk engem nem vernél le vele 😛 😄

XXLászlóXX
agha breakernek? omg 😄 gondolom csak funoltatok

XXLászlóXX
-30hp/sec nem regen 😛

Terensz
Ja, az armlet of Mordiggan az tök jó. És nem kimondottan népszerû (amit nem értek). Ha bekapcsolod: +25 str, +40 attack speed, +40 dmg (omg). És kb. 2700-ba kerül. Csak ugye -30 regen/sec. De 1 hp-n megáll. Ja, és ne kapcsold ki, ha üldöznek :-D

Terensz
Nem is imbabréker. Most is kikaptunk :C Pedig már készült az aghanim's scepter...

Muki100
Új tárgy viszonylag, ilyen brutál tanker / hibrid hõsöknek való fõként, de uszkáron a legviccesebb szvsz

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

degenerator
mondjuk azt a kezet, ami az inventroyban van, soha nem is használtam, a nevét se tudom.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Lammer
"na ez az a hõs, amivel sehogy sem tudok játszani."

na ez az a hos, amit nem szabad megengedni, hogy Terensz bevalassza 😄😄😄

...
..
.

bar legutobb szetpwnoltam TeNorbladdel Terensz imbabreakerjet<#eplus2>

de vitzet felreteve... szerintem baratrúmot ugy kene hivni, hogy: IMBABREAKER <#wilting>

degenerator
na ez az a hõs, amivel sehogy sem tudok játszani.

Terensz
Kommunikációs fõiskolán jó kis feladat lenne: magyarázd el egy 70 éves néninek, mit csinál spiritbreaker ultija. Ha nem érti meg, egyes, nincs mese :-)

Terensz
Anyúúúú, védj meg!!4 Gondar megtrackelte a számat :C

Muki100
fordítva egyszerûbb, hook + harap+ rohaszttal. Evés közben is be tudod kapcsolni anélkül hogy megszakítanád.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

XXLászlóXX
hát igen pudgeal igen nehéz de nem csak a hook hanem a hook+rohaszt+harap kombó.. az nem mindig jön össze nekem se.. például ha blind hookolok és nem vagyok biztos benne hogy a hook célt ért és huzza nekem a fincsi meatet, akkor az esetek 10%ban ha összejön. a hookolást ritkahamar el lehet sajátítani, igaz én elötte miranával toltam sokat és ugye az ö nyila átmegy a veled lévõ egységeken a pudge hook meg ugye a legelsö unitot kapja el aki elé kerül, ezért picit fura volt.. általában noob gamekben szoktam pickelni ha van olyan kedvem, mert ott lehet gyakorolni....jah és Black-_-Lotus pudge videói nem rosszak 😊

light00
Örök imba!!! 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Örök kedvenc!!! 😄

XXLászlóXX

pub skilled game @ kani
ilyen ha elimbítják a mortit :S ki is lépett három
alm0st teamkill után
amugy kanin nincsenek prok, max olyanok akik hiszik hogy azok, ezt elhihetitek 😉

XXLászlóXX
ha vki akar tolni egyet pub gamebe vagy akárhogy az szóljon rám kanin RazR accountra whispeljetek

XXLászlóXX
micsoda sg-s dota közösség 😄 megríkattok 😊

Lammer
Jah! tegnapi wlanos meccs Ferajeknal 😄

(elobb en oltem, ez nem er 😄)
LOAL! 😄
Terensz vs En <#idiota>
egymasmegoles FTW!4!!4 <#idiota><#idiota><#idiota>
kicsit hosszu lett a meccs(3v3 volt 1eNber+2bot vs 1eNber+2bot felallasban) mert nem nagyon birtunk egymassal :p aztan nyertem :p

Lammer
btw hajnalban kicsit kockultam Butcherrel... naggggyon tetszik annak ellenere, hogy utalom a melee hosoket 😄

jo oke lapi billentyurol eleg nyomi mikrozni... de... valahogy nem jon ossze a rot+hook+dismemeber kombo kellokepen... mindig mellelo meg ilyenek :C
majd megnezem rendes billentyuvel is, de igy gaz...
viszont amit ez a srac muvel a butcherrel az tenyleg emberfeletti <#csodalk>
nezzetek vegig! nagyon beteg! art of hooking? ^^

Lammer
Egy kis erdekesseg sracok 😉
MAGYAR srac nyerte a legujabb 17ik(hsz irasakor) HGC-t a dotaportal.com-on!4!444 (Hero guide contest)
Faceless Void Guide!

aze nem kis teljesitmeny! (nagy eselyes Baconzilla szokasosan igenyesen megirt Rúzsnájtja elott<-loal kepek <#idiota>)
<#taps><#eljen>

A delay reducer a király, azt ismeritek/használjátok?

Borgi
hja hát látod erre nem is gondoltam ^^^

porki fagyok fállalon

Hali! 😊
B.netes vagy kanis vagy?

Hali dotások most találtam rá erre a fórumra😄

Muki100
Bneten lehet, de kanin nagyon is hasznos.

Borgi
nem akarok beleszolni, de szvsz banlist az égvilágon semmit nem ér. de biztos hangoztattam már ezt ^^

porki fagyok fállalon

Elmagyaráznátok légyszives hogy ez itt mi? 😊

magus
ha az approved banlistre gondolsz, azt a programon belül le lehet ötleni vhogy. de nem érdemes, miért érdekelne engem, hogy valami csíra kibannolt egy másik csírát. ki tudja miért lépett ki.

Zomil
no igen én felraktam, de banlistás nem tudom honnan lehet leszedni hozzá és a hivatalos oldal nekem be se jön :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
én wc3banlistet használok

írtam két macrot, hogy könnyebb legyen használni (phrasesbe kell beirni)

f7-re: /ban $lastleaver leaver in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm

f8-ra: $shiftenter $lastbanned is banned for leaving in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm

Zomil
banlista vezetéséhez mit ajánlotok? honnan érdemes letölteni/frissiteni?

nem csak dota-hoz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszönöm, ez már megvan 😊
De mostmár ez is benn van a könyvjelzõkben.^^

Muki100
http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=499
ahogy nézem 6.51 de válogass kedvedre

Jóa, nekem most esett le... melyik a legutóbbi ai-s map? Mert nekem ha beírom azt dobja ki hogy "page nem található" 😞

Lammer
mar reg (Y) :p

6.52c verzsön iz áut. (Y)