Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
neked ilyen German fobiad van? 😄
btw enmost kicsit visszatertem a Revenanthoz^^
ezt ha hagyjak eltapolodni, akkor villamgolyoszoro lesz belole 😄
a vegen 3an(!!!) utottek es nem haltam meg 😄
maelstrom+butterfly+frenzy+satanic+treads(csénlájtingot mar "el is felejtettem") es golyoszoroba nyomta a stabil 300akarmennyi sebzeseket 😄 ilyen 67%os armor mellett :o
ugy usztak meg neha az ellen hosok, hogy lehexeltek<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Barathrum másik felhasználási területe: rikit becsárdzsolja 1 km-rõl, a többiek meg agyonverik ward nélkül, mert látják :-)
1 heart elég az armlethez, 2 mellett meg maradhat is bekapcsolva. Amúgy az a lényeg, hogy ha támadtok, és tudod, hogy folyamatosan ütni fogsz, akkor kapcsold be. Farmoláshoz is mehet, mert annyi hp-t bõven visszanyersz a vladimirs-sel, amennyit levesz az armlet. (Barathrum egyébként nem annyit sebez, amit kiír a gép. Minden csapása után egy fél mp-cel sebzi a sebességének a 16%-át. ami kb 70 fizikai, így jár érte a hp-szívás.)
Ja, tudtátok, hogy a prophet fa-ketrecébõl ki lehet jönni tangóval? (meg blinkkel, meg pl Barathrum-ultival) amúgy lenne kb 5 sec.
és az a soul burn mire jó? asszem a #427es képen a bara elsõ tárgya csinálja azt.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
na ez az a hos, amit nem szabad megengedni, hogy Terensz bevalassza 😄😄😄
...
..
.
bar legutobb szetpwnoltam TeNorbladdel Terensz imbabreakerjet<#eplus2>#eplus2>
de vitzet felreteve... szerintem baratrúmot ugy kene hivni, hogy: IMBABREAKER <#wilting>#wilting>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
pub skilled game @ kani
ilyen ha elimbítják a mortit :S ki is lépett három
alm0st teamkill után
amugy kanin nincsenek prok, max olyanok akik hiszik hogy azok, ezt elhihetitek 😉
(elobb en oltem, ez nem er 😄)
LOAL! 😄
Terensz vs En <#idiota>#idiota>
egymasmegoles FTW!4!!4 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
kicsit hosszu lett a meccs(3v3 volt 1eNber+2bot vs 1eNber+2bot felallasban) mert nem nagyon birtunk egymassal :p aztan nyertem :p
jo oke lapi billentyurol eleg nyomi mikrozni... de... valahogy nem jon ossze a rot+hook+dismemeber kombo kellokepen... mindig mellelo meg ilyenek :C
majd megnezem rendes billentyuvel is, de igy gaz...
viszont amit ez a srac muvel a butcherrel az tenyleg emberfeletti <#csodalk>#csodalk>
nezzetek vegig! nagyon beteg! art of hooking? ^^
MAGYAR srac nyerte a legujabb 17ik(hsz irasakor) HGC-t a dotaportal.com-on!4!444 (Hero guide contest)
Faceless Void Guide!
aze nem kis teljesitmeny! (nagy eselyes Baconzilla szokasosan igenyesen megirt Rúzsnájtja elott<-loal kepek <#idiota>#idiota>)
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
B.netes vagy kanis vagy?
porki fagyok fállalon
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
írtam két macrot, hogy könnyebb legyen használni (phrasesbe kell beirni)
f7-re: /ban $lastleaver leaver in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm
f8-ra: $shiftenter $lastbanned is banned for leaving in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm
nem csak dota-hoz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De mostmár ez is benn van a könyvjelzõkben.^^
ahogy nézem 6.51 de válogass kedvedre